🔴 بسیاری از تخریبها و لجن پراکنی ها پیرامون دو کاندیدای انقلابی(قالیباف-جلیلی) از یک منبع ( اصلاح طلبان ) تولید و منتشر میشود.
🔻اما عده ای از نیروهای غافلِ انقلابی آنها را در فضای مجازی بازنشر و ضریب میدهند..
🔹 کمی فکر کنیم که از این تخریبها چه کسی سود میبرد؟!
🔹 به این دو ویدئو به دقت نگاه کنید و ببینید چقدر حرفه ای و هوشمندانه تولید شده اند. دقیقا مطابق سلیقه و افکار هواداران هر یک از کاندیداهای انقلابی و رقیب
#اللَّھُـمَعجِّـلْلِوَلیِڪَألْـفَـرَج 💠
@NOSANAD2030
7.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑پیشنهاد میکنم حتما ببینید
از توجه به اعلام خطر یک جوان دبیرستانی
تا باز پس گیری کشت و صنعت مغان از دست رانت خواران دوره روحانی توسط #دکتر_سعید_جلیلی
🔴 ما به چنین رئیس جمهوری نیاز داریم
#اللَّھُـمَعجِّـلْلِوَلیِڪَألْـفَـرَج 💠
@NOSANAD2030
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این توضیحات آقای جلیلی پس از انصراف از انتخابات قبلی به نفع آقای رییسی جالب است!
#جلیلی #رئیسی
#اللَّھُـمَعجِّـلْلِوَلیِڪَألْـفَـرَج 💠
@NOSANAD2030
⭕️ #دیروز برای تخریب دکتر جلیلی، تیتر میزدند «امپراتوری جلیلی در دولت رئیسی» و میگفتند تصمیمات دولت شهید رئیسی توسط جلیلی و تیم مطالعاتیاش اخذ میشود (۱۹ بهمن ۱۴۰۱)
⭕️ اما امروز برای همان اهداف تخریبی میگویند دکتر جلیلی به دولت شهید رئیسی هیچ کمکی نکرد تا ایشان را خودخواه جلوه دهند!
🔻 دروغگو، فراموشکار است!
🔻 امان از بیاخلاقیها
#اللَّھُـمَعجِّـلْلِوَلیِڪَألْـفَـرَج 💠
@NOSANAD2030
به نظرم یک عملیات هدفمند رسانه ای برای تخریب اقای جلیلی
با تخریب طرفداراش انجام شده و میشه
با رصد فضای مجازی برای اهل رسانه، یقینی شده
در پاسخ باید بگم با #ژست_اخلاق
تخریب دیگران رو کردن
علاوه بر اینکه خودش بداخلاقی انتخاباتی هست
نوعی فریبکاری و شانتاژبازی رسانه ای هم هست
دقت کردین چقدر هماهنگ در کل کشور داره این مطلب انجام میشه
در صورتی که برای کسی که حداقل سواد رسانه ای داره
معلومه معمولا این اتفاقات در زمان انتخابات در بین همه طرفدارها و هوادارها اتفاق میافته
ولی چرا فقط طرفدارای اقای جلیلی، این وسط به لجن پرانی نسبت داده میشن
اون هم هماهنگ
با یه عملیات گسترده که شواهدش رو همه، حداقل در گروه های مختلف دیدیم
#ژست_اخلاق
#دکتر_سعید_جلیلی
#اصلح
#اللَّھُـمَعجِّـلْلِوَلیِڪَألْـفَـرَج 💠
@NOSANAD2030
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مصی علینژاد:
معصومه ابتکار شخصا برای من جاسوسی میکرد و اطلاعات خانوادههای قربانیان را با نجفی برای من ارسال میکرد.
معلوم شد چرا همچین فردی به خودش اجازه توهین به شهید #رئیسی میده
#اللَّھُـمَعجِّـلْلِوَلیِڪَألْـفَـرَج 💠
@NOSANAD2030
43.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرویز امینی استاد دانشگاه: آقایان پزشکیان، جلیلی و قالیباف دارای محدودیتهای زیادی برای جلب آرای گسترده دارند، هر کدام رای ایجابی مشخص و محدودی دارند.
پارامترهایی مثل کلید و رنگ بنفش و... به رایآوری آقای روحانی کمک نکرد بلکه عمل سیاسی او بود که او را بالا برد. آقای پزشکیان هم اگر خودش باشد ظرفیت تغییر را ندارد مگر با روتوش یا مشورت یعنی همان سناریویی که با هاشمی در سال ۸۴ شد، یا روحانی در ۹۲ و یا میرحسین در ۸۸.
📽 برشی از مناظره محمد قوچانی و پرویز امینی در برنامه آزاد
بسیار عالی و زیبا 👌👌👌👆
#اللَّھُـمَعجِّـلْلِوَلیِڪَألْـفَـرَج 💠
@NOSANAD2030
⁉️ استراتژی دارکوبی
🔺 دارکوبها پرندگانی هستند با منقاری قدرتمند که از آن برای سوراخ کردن درختان استفاده می کنند.
منقار نیرومند دارکوب قادر است 15 تا 20 بار در هر ثانیه به درخت ضربه وارد کند و حشرات پنهان شده را از لای آنها بیرون بکشد، همچنین برای خود لانه ای ساخته و در آن غذای خود را پنهان کند...
♨️ استراتژی دشمن و رسانه های معاند در جلب افکار عمومی نیز نوعی استراتژی دارکوبی است که در آن دشمن تا بینهایت به تأثیرگذاری بر مخاطب امیدوار است و از اینرو مثل دارکوب روی فکر مخاطب نوک میزند و منتظر پیداکردن منفذی برای رسوخ است تا از این راستا هم به اعماق اندیشه مخاطبان خویش نفوذ کند و آرام آرام لانه گزیند و هم برای خود خوراک تبلیغاتی فراهم کند.
♨️در سلسلهی فتنهها دشمن از همین استراتژی تبعیت میکند و هدفش شکار مرحلهای مخاطبان است؛ لذا مترصد فرصت است و باز هم فتنه سازی کرده و به ریزش نیروها از بدنه نظام امیدوار میماند...
♨️ لذا در آستانه انتخابات مجدداً با کوبیدن بر طبل تناسخ ذهنی مخاطبان، در کمین نشسته و منتظر شکار خبرهای قابل پردازش برای ایجاد استیصال و ناامیدی در مردم و دستگاههای کلیدی نظاماند.
✅ ما نیز باید با استراتژی جهاد تبیین و روشنگری مستمر و با هوشمندی پویا، مانع از انعطاف افکار عمومی در قبال ترفندها و فریبهای پروپاگاندایی آنها شویم...
#اللَّھُـمَعجِّـلْلِوَلیِڪَألْـفَـرَج 💠
@NOSANAD2030
حیرتزده در میان مدعیان عدالت و اقتصاد کاپیتالیستی
✍محمد ایمانی
🔹وقتی یک نامزد سررشته ای از اقتصاد نداشته باشد، همراه خود دو مشاور اقتصادی به تلویزیون می آورد که یکی مدعی عدالت اجتماعی و دیگری طرفدار سیاست های اقتصادی کاپیتالیستی است.! بالاخره قرار است از کدام آنها تبعیت و تقلید کند؟ اصلا قرار است اهل تشخیص باشد یا متحیر و تابع؟!
♦️شاید بپرسید هماهنگی در تیم اقتصادی چقدر مهم است ؟ تیم دولت، برای حل چالشهای بزرگ اقتصادی باید همدل و هماهنگ باشد. در غیر این صورت، دستگاهها، رفتار جزیرهای خواهند داشت و احیانا دچار تعارض و تناقض میشوند.
🔹به عنوان مثال روشن، دولت مدعی اصلاحات (خاتمی) چنان دچار کج کارکردی شد که مردم در انتخابات سال 84 به همه نامزدهای این طیف (هاشمی، معین، کروبی و مهرعلیزاده) «نه» قاطع گفتند. علت نارضایتی مردم، اولا انحراف گفتمانی دولت، و ثانیا آشفتگی ستاد اقتصادی آن بود. فقط چهار سال زمان برد تا طرح ساماندهی اقتصادی روی کاغذ بیاید! پس از آن هم درگیری در داخل دولت ادامه داشت.
♦️عملکرد ناهماهنگ دولت خاتمی چنان بحرانساز شد که بارها مورد نکوهش اعضا یا متحدانش قرار گرفت. رسول منتجبنیا عضو مجمع روحانیون، تیرماه 1380 گفت: «مجموعه کابینه آقای خاتمی با طرح ساماندهی اقتصادی هماهنگ نبود. این مدیران به سیاست تعدیل اقتصادی معتقد بودند. دستگاههای زیرمجموعه، موجب نابسامانی اقتصادی شدند که امروز بر جامعه حاکم است».
🔹محمد عطریانفر عضو مرکزیت کارگزاران، 13 بهمن 1379 تاکید کرد: «قابل قبول نیست که بعد از سه سال و نیم، تازه شاهد بروز اختلاف میان دو نظریه اقتصادی یک کابینه مشترک باشیم. تیم اقتصادی خاتمی آلیاژی و شکننده است و آزمون و خطای زیادی داشته. به خاطر این ناهمگونی، نمیتوان کاری کرد».
♦️محمد سلامتی دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب هم 30 بهمن 1379 اظهار داشت: «تیم اقتصادی دولت، تیم متجانسی نبود که بتواند مسائل را به طور هماهنگ پیگیری کند. کسانی که در دولت سابق (سازندگی) تفکر سیاست تعدیل اقتصادی را تعقیب میکردند، با بنبست مواجه شدند و در دولت خاتمی هم قطعا ناموفق عمل کردند و برای اقتصاد کشور مشکل ایجاد کردند».
🔹عیسی کلانتری وزیر کشاورزی هم که پس از ادغام این وزارت در «جهاد کشاورزی» کنار رفت، شهریور 1380 گفت: «مشکل اصلی در سازمان مدیریت و برنامهریزی است. تا اینها سر کار هستند وضع بهتر از این نمیشود. سرمایهگذاری کشاورزی با سالانه 2 درصد کاهش مواجه است. تفکر دولت این نبوده که با رونق کشاورزی به کشور کمک کند. تا آمدیم از کشاورز حمایت کنیم، انبوه محصولات به داخل سرازیر شد».
♦️عبدالعلیزاده وزیر مسکن نیز 25 تیر 1380 گفت: «مدیران دولتی، هیچ ریسکی را قبول نمیکنند و اگر کار را خراب کنند، مجازات نمیشوند. مدیران بخش خصوصی، با ندانمکاری مدیران دولتی، با ورشکستگی رو به رو میشوند. این سخنان، اعتراف من است» و حسین نمازی وزیر اقتصاد، شهریور 1380 تاکید میکرد: «سیاست تعدیل اقتصادی باعث گرانی شد».
🔹ناهماهنگی و تعارض و ناکارآمدی، تا پایان دولت خاتمی ادامه یافت؛ چنانکه او پس از هفت سال سردرگمی، در تاریخ 2 اردیبهشت 83، طهماسب مظاهری و محمد ستاریفر (وزیر اقتصاد، و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی) را یکجا برکنار کرد و گفت:
♦️«هر دو كمكهاي شاياني را به خصوص در تدوين طرح ساماندهي اقتصادي انجام دادند. اما در تعامل با يكديگر جرقههايي ميزدند كه باعث ناهماهنگي ميشد. ما با بررسيهايي كه انجام داديم، به منشوري مكتوب رسيديم كه بازهم اين دو دستگاه به هر دليل به يكديگر چفت نشدند و من توفيق ايجاد تفاهم و هماهنگي را ميان آنها نداشتم. يكسال و نيم از دولت باقی مانده. در اين مدت، كار تازهاي را نميتوانيم انجام دهيم، تنها در چارچوب برنامه سوم حركت ميكنيم و در اين مدت هماهنگي در ميان اعضاي دولت بسيار مهم است».
#اللَّھُـمَعجِّـلْلِوَلیِڪَألْـفَـرَج 💠
@NOSANAD2030