✍️ تا همین جمعه
آخرین روز ثبت نام
آموزش
"ویراستاری حرفهای"
🌴مدرّس:
عبدالرحیم موگِهی
🟩 حضوری در قم
🟦با اعطای گواهینامه
🟨 ۱۰ جلسه ۳۰۰ تومان
🟥 تلفن:
09125511788
🌷کانال ما در ایتا:
@noshamim
تمرین ۴ ویراستاری
نوشتۀ زیر را فقط ویرگولگذاری کنید:
خانم فاطمی خواهرزادۀ
همسایۀ ما از کارمندان خوب اداره است. او بانویی دلسوز مهربان کارآزموده و دارای پشتکار فراوان است.
پاسخ:
تمرین ۴ نویسندگی
در جملۀ زیر استفاده از کلمۀ "در" را به حد اقل برسانید:
تحقیقات "در" هنر ایرانی نشان میدهد که هنرمندان ما مشتاق بودند بسیاری از مضامین فرهنگی "در" آثار خود را "در" قالب طرح و فرمهایی زیبا "در" اماکن را به جلوه "در" آورند.
پاسخ:
پاسخ تمرین ۴
ویراستاری
پرسش:
نوشتۀ زیر را فقط ویرگولگذاری کنید:
خانم فاطمی خواهرزادۀ
همسایۀ ما از کارمندان خوب اداره است. او بانویی دلسوز مهربان کارآزموده و دارای پشتکار فراوان است.
پاسخ:
خانم فاطمی، خواهرزادۀ
همسایۀ ما، از کارمندان خوب اداره است. او بانویی دلسوز، مهربان، کارآزموده و دارای پشتکار فراوان است.
✍️ کتابِستان
غلط ننویسیم
به قلم استاد ابوالحسن نجفی
انتشارات: مرکز نشر دانشگاهی (تهران)
از کتابهای شایسته و حتی بایسته برای نویسندگان، ویراستاران، مترجمان و علاقهمندان، کتاب گرانسنگ "غلط ننویسیم" است.
این کتاب، با عنوان فرعی «فرهنگ دشواریهای زبان فارسی»، به ترتیب حروف الفبای کلمات، تدوین و دربارهٔ غلطهای رایج در زبان فارسی نوشته شده و کتابی سودمند و ارجمند است.
در مقدمۀ این کتاب به ملاک و معیارهای درست و غلط و تشخیص این دو از یکدیگر پرداخته و به ذکر نمونههایی در این زمینه اشاره کرده است.
همچنین در متن کتاب برای این که بدانیم مثلاً کلمۀ "پیشنهادات" آیا درست است یا غلط، به حرف "پ" مراجعه و پاسخ خود را در آن جا مییابیم که غلط است و "پیشنهادها" درست است.
✍️ معرفی نویسنده
استاد ابوالحسن نجفی
وی به سال ۱۳۰۸ در نجف چشم به جهان گشود؛ اما چند سال بعد به ایران آمد و در اصفهان ساکن شد و در همان جا دیپلم ادبیات گرفت. آن گاه به تهران آمد و در رشتۀ زبان فرانسۀ دانشکدۀ ادبیات دانشگاه تهران به تحصیل مشغول شد.
استاد نجفی در سال ۱۳۳۸، برای ادامۀ تحصیل در رشتهٔ زبانشناسی دانشگاه سوربن، به فرانسه رفت.
پس از بازگشت به ایران، در اصفهان به تدریس پرداخت. آن گاه به تهران آمد و به کار و تدریس مشغول شد. پس از انقلاب به مرکز نشر دانشگاهی رفت. در سال ۱۳۶۹ به عضویت فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی درآمد.
سرانجام وی، بر اثر بیماری، به سال ۱۳۹۴ و در ۸۶ سالگی درگذشت.
استاد ابوالحسن نجفی تألیفات بسیاری دارد؛ اما مشهورترین آنها کتاب "غلط ننویسیم" است.