#كليدهای_میانبر_در_اکسل
#شماره_1
✂️حتماً یاد بگیرید که خیلی به دردتون میخوره در کار کردن با اکسل
اکسل نرمافزار توانمند و فوقالعادهای است که کاربران عادی ممکن است با همهی قابلیتهای مفید آن آشنا نباشند. با دانستن یک سری کلیدهای میانبر و توابع عمومی میتوانید مهارت خود را نسبت به این نرمافزار افزایش دهید.
۱. استفاده از میانبر Ctrl + PgDn و Ctrl + PgUp برای رفتن از یک کاربرگ (worksheet) به کاربرگ دیگر
۲. با استفاده از کلیدهای جهت دار + Ctrl بین سلولها جابه جا شوید البته واضح است که تنها با کلیدهای جهت دار میتوانید از یک سلول به سلول دیگری حرکت کنید. اما استفاده از کلیدهای جهت دار + Ctrl این روند را سریعتر میکند.
۳. برای انتخاب دادهها از کلید Shift استفاده کنید کلیدهای ترکیبی Ctrl + Shift+ و کلیدهای جهت دار کمک میکند محدودهی دادهها را تا آخرین سلول دارای داده انتخاب کنید.
۴. برای کپی دوبار کلیک کنید برای کپی یک فرمول لازم نیست حتما آن را تا آخرین سلول درگ کنید. فقط کافی است روی گوشهی پایین سمت راست سلول فرمول دو بار کلیک کنید.
۵. برای تغییر فرمت سلول از کلیدهای میانبر استفاده کنید با استفاده از کلیدهای ترکیبی !+Ctrl + Shift میتوانید فرمت عدد را به دو رقم اعشار تبدیل کنید. برای تبدیل به فرمت دلار کافی است از کلیدهای ترکیبی $+Ctrl + Shift و برای تبدیل به درصد از کلیدهای ترکیبی %+Ctrl + Shift استفاده کنید.
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#همه_چیز_درباره_جدول_در_اکسل
#شماره_1
۱. ایجاد Table - سریع و راحت
شما میتوانید یک Table را در کمتر از ۱۰ ثانیه ایجاد کنید.
ابتدا، ردیفهای خالی موجود در دادههای خود را حذف کنید سپس مطمئن شوید که تمام ستونهای شما یک نام منحصر به فرد دارند، سپس سلول فعال را در هر نقطه از دادهها قرار داده و از کلید میانبر Ctrl+ L یا Ctrl + T استفاده کنید. با کلیک بر وری OK، Table ایجاد میشود.
۲. پیمایش بین جداول به راحتی
مانند محدودههای نامگذاری شده، جداول در منوی کشویی Namebox ظاهر میشوند.
کافیست روی فلش بخش NameBox کلیک کرده تا لیست محدودههای نامگذاری شده برای شما نمایش داده شود، حال میتوانید Table مورد نظر خود را انتخاب کنید. اکسل آن Table مورد نظر را انتخاب میکند، حتی اگر در شیت دیگری باشد.
۳. جداول، میانبرهای خاصی را فراهم میکنند
هنگامی که دادههایتان را به Table تبدیل میکنید، تقریبا هر میانبری که از قبل میشناختید، عملکرد بهتری پیدا میکند.
برای مثال، میتوانید برای انتخاب یک ردیف از shift + space و برای انتخاب یک ستون از space + Ctrl استفاده نمایید. با یکبار زدن space + Ctrl، دادههای ستون انتخاب شده و با زدن بار دوم میانبر، دادهها به اضافه نام ستون انتخاب میشوند. این میانبرها، فقط در محدوده Table عمل میکنند.
۴. انتقال دادهها با Drag & Drop
در جداول میتوان با Drag & Drop اطلاعات را مجدد مرتب کرد. پس از انتخاب یک ردیف با درگ کردن میتوانید بدون دریافت پیغام overwrite دادهها، آنها را جا به جا کنید. برای انجام اینکار در ستونها، باید کل ستون (دادهها و نام ستون) در حالت انتخاب قرار گیرد.
۵. سر ستونها، در هر وضعیتی، قابل مشاهده است
یکی از مشکلات کاربران در هنگام کار با دادهای حجیم، عدم نمایش نام ستونها در ردیفهای زیرین است.
و Tableبه طرز هوشمندانهای این مشکلات را حل کرده است. هنگام پیمایش به سمت پایین، اکسل به طور صحیح، نام ستونها را با هدر Table جایگزین میکند.
#ادامه_دارد
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#روش_ایجاد_لیست_کشویی_در_اکسل
مقدمه: یکی از ویژگیهای مهم در نرمافزار اکسل، مدیریت و ویرایش ساده اطلاعات بوده که این امر یکی از دلایل محبوبیت این نرمافزار برای عموم میباشد.
ازجمله روشها جهت انتخاب و ویرایش ساده دادهها، میتوان به موضوع لیست کردن اطلاعات اشاره کرد که نقش بسزایی در مدیریت و استفاده از اطلاعات ذخیرهشده دارد.
🖥لیست، رکورد و فیلد در بانکهای اطلاعاتی:
🌀لیست: لیستها مجموعهای از دادههای مستقل و درعینحال مرتبط باهم هستند که بهصورتی منظم و هدفمند کنار یکدیگر قرار میگیرند.
در شکل ✅👇(پست بعدی) شما جدولی که شامل لیستی از افراد با مشخصات مربوط به هرکدام میباشد را مشاهده میکنید.
🌀رکورد: به مجموعهای از دادهها در مورد یک موضوع خاص (مانند مشخصات فردی) که در یک ردیف قرار میگیرند رکورد گفته میشود. در شکل ۱ هر سطر (بهجز سطر اول که عنوان است) یک رکورد محسوب میگردد.
🌀فیلد: هر رکورد شامل چند فیلد است و درواقع فیلد جزئی از یک رکورد است. هر فیلد شامل یک داده خاص از یک رکورد است. در شکل ۱ هر رکورد شامل ۷ فیلد است و در ردیف اول موضوع هر فیلد نوشتهشده است.
🛠ازجمله مزایای استفاده از لیست کشویی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱- ایجاد الگوی دادهای.
۲- هماهنگ و یکپارچه کردن اطلاعات.
۳- جلوگیری از ثبت اطلاعات اشتباه.
۴- سرعت بخشیدن به روند عملیات.
و ...
روش ساخت در پست های 👇👇👇
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#روشهای_ایجاد_لیست_کشویی_در_اکسل
#شماره_1
☑️🔴روش اول: …Pick From Drop-down list
زمانی که شما بخواهید از اطلاعاتی که قبلاً وارد لیست خودکردهاید دوباره استفاده کنید، با استفاده از این قابلیت میتوانید اطلاعات قبلی در همان فیلد را بهصورت لیست درآورده و دوباره انتخاب کنید.
بدین منظور اولین سلول خالی پس از اطلاعات لیست خود در ستون موردنظر را انتخاب و روی همان سلول کلیک راست کرده و گزینه Pick From Drop-down list… را انتخاب کنید. (شکل 🔴)
❌❌(تصویر در پست پائین آمده است)👇👇
با این کار اکسل تمامی گزینههای آن ستون (بهشرط قرار گرفتن در یک محدوده پیوسته) را با سورت الفبایی بهصورت لیست درآورده و شما میتوانید از این لیست انتخاب کنید.
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#ادامه_دارد
#روشهای_ایجاد_لیست_کشویی_در_اکسل
#شماره_2
☑️🔵روش دوم: Data Validation
یکی از پرکاربردترین روشهای ایجاد لیست کشویی در اکسل، استفاده از ابزار دیتاولیدیشن (Data Validation) میباشد. درواقع شما با این ابزار میتوانید ورود اطلاعات برای کاربران خود را محدود کرده و برای دادههای خود اعتبار و الگو تعیین کنید.
برای مثال شما فرض کنید یک فرم ثبت حضور و غیاب پرسنل دارید و میخواهید کاربر فقط برای پرسنلی ورود و خروج ثبت کند که شما از قبل تعریف کردهاید.
بدین منظور شما سلول یا سلولهایی که میخواهید بهصورت لیست کشویی باشند را انتخاب و سپس مسیر زیر را بروید:
که در این مثال محدوده ما D4:D13 میباشد.
Data tab > Data Tools Group > Data Validation
پنجره دیتاولیدیشن ظاهر میشود. (شکل 🔵)
❌❌(تصویر در پست پائین آمده است)👇👇
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#ادامه_دارد
🖥 آموزش کامپیوتر 🖥
🌀با سلام ❤️فقط و فقط برای آسایش و راحتی شما سروران عزیز، لیست زیر رو تهیه و تدوین کردیم. با انتحاب
🔴 #لیست_کامل_آموزش_های_اکسل👆
♻️آپدیت شده
🌺27خرداد 1397
✂️ #رفتن_به_تمامی_آموزش_های_word 👇
https://eitaa.com/novin2018/312
🙏مدیر: خدمت به شما برامون فقط 😎افتخار نیست،❤️عشقه.
🌹دوستان خود را دعوت کنید🌹
🔵🌀🎯🔴توجه👇
آموزش های ساخت لیست کشویی بهمراه تصویر #ادامه_دارد
#كليدهای_میانبر_در_اکسل
#شماره_2
✂️حتماً یاد بگیرید که خیلی به دردتون میخوره در کار کردن با اکسل
۶. برای قفل سلولها از کلید F4 استفاده کنید گاهی اوقات برای کپی دادهی یک سلول میخواهید فرمول آن هم کپی شود. گاهی هم میخواهید که این کپی صورت نگیرد. وقتی میخواهید ورودی سلول را قفل کنید میتوانید یک علامت $ قبل از اسم سلول (مثلا B1) قرار دهید. تایپ کردن $ قبل از نام هم سلول کار وقتگیر و آزاردهندهای است. در عوض میتوانید به جای تایپ $ از کلید F4 استفاده کنید تا علامت $ ایجاد شود. با هر بار فشار دادن F4 حالتهای قفل سلول، قفل ردیف، قفل ستون و حالت بدون قفل فعال میشود.
۷. خلاصه کردن دادهها با توابع CountIF و SumIF تابع CountIF تعداد دفعات تکرار یک داده را در محدودهی انتخاب شده مشخص میکند. اولین ورودی این تابع محدودهی مورد نظر و دومین ورودی مربوط به شرط مورد نظر ما است. برای مثال در حالت زیر اسم چند نویسنده به نامهای سانسا، اریا، راب، جان، ریکون و برن آورده شده است. هر کدام از آنها چند داستان نوشتهاند که هر داستانی تعدادی بازدیدکننده داشته است. برای مرتب کردن دادهها در یک سلول خالی دستور CountIF را نوشته تا از ستون اسم نویسندهها اسم آریا را شمارش کند. پس اولین ورودی تابع ستون B4 تا B50 است و دومین ورودی آن سلول G4 است که اسم آریا در آن نوشته شده است.
۸. استخراج دادهها با تابع VLOOKUP فرض کنید لیستی طولانی از نام چند دانشگاه در اختیار داریم که رتبهی هر یک از آنها در سلول مقابلش درج شده است. برای این که بتوانیم در این لیست طولانی، ۵ دانشگاه اول را پیدا کنیم از تابع VLOOKUP استفاده میکنیم.
تابع VLOOKUP چهار ورودی دارد. ورودی اول مربوط به دادهی مورد نظر است. در این مثال ما به دنبال عدد ۱ که رتبهی دانشگاه است، هستیم. ورودی دوم مربوط به محدودهی دادهها است که در این مثال کل ردیف A تا F انتخاب شده است. ورودی سوم مربوط به شماره ستون دادهی مورد نظر است. چون ما به دنبال اسم دانشگاه هستیم ورودی را ستون ۲ در نظر میگیریم. ورودی آخر مربوط به وقتی است که دادهی مورد نظر (مثلا عدد ۱) پیدا نشود که به جای آن عدد ۰ یا عبارت False را قرار میدهیم.
۹. استفاده از & برای ترکیب رشتههای متنی در اینجا دو ستون داریم که یکی شامل نام و دومی شامل نام خانوادگی است. با استفاده از علامت & میتوان ستونی ایجاد کرد که نام و نام خانوادگی را در کنار هم داشته باشد. در نرمافزار اکسل با کمک & میتوانید دو قسمت از متن را با هم ترکیب کنید. البته دقت کنید که بین نام و نام خانوادگی حتما فاصله قرار دهید. روش کار به این صورت است: [انتخاب سلول نام خانوادگی]& " " & [ّانتخاب سلول نام].
۱۰. پاک کردن متن با توابع LEFT، RIGHT و LEN این فرمولهای متنی مخصوص پاک کردن دادهها است. برای مثال در حالت زیر اسم چند ایالت آمریکا را داریم که حروف اختصاری هر یک با یک خط فاصله در کنار اسامی قرار گرفته است. با استفاده از تابع LEFT میتوانیم فقط دو حرف اختصاری هر نام را داشته باشیم. LEFT بر اساس تعداد کاراکترهای در نظر گرفته یک رشتهی متنی را به صورت خروجی تحویل میدهد. اولین ورودی این تابع سلول مربوط به رشتهی متنی و دومی تعداد حروف مورد نظر است.
تابع LEN کل کاراکترهای یک رشتهی متنی را شمارش میکند و تنها یک ورودی دارد که آن هم سلول مربوط به رشتهی متنی است. حالا با کمک تعداد کاراکترهای به دست آمده از تابع LEN میتوانید از تابع RIGHT استفاده کنید.
از آن جا که ما میخواهیم حروف اختصاری و خط فاصله را حذف کنیم، وردی تابع RIGHT را عدد تابع LEN منهای ۳ قرار میدهیم.
۱۱. ایجاد اعداد تصادفی با تابع RAND تابع ()RAND میتواند اعداد تصادفی بین صفر تا ۱ ایجاد کند. این تابع هیچ گونه ورودی لازم ندارد و داخل پرانتز خالی است. با هر بار فشردن کلید F9 این تابع عدد جدیدی تولید میکند. دقت داشته باشید که با ایجاد هر گونه تغییر در فضای کار، یک عدد جدید ایجاد خواهد شد.
🔴🔴رفتن به آموزش در همین رابطه #شماره_1
https://eitaa.com/novin2018/491
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#همه_چیز_درباره_جدول_در_اکسل
#شماره_2
۶. گسترش Table به طور خودکار
زمانیکه ردیف یا ستونی به Table اضافه شود، Table به طور خودکار گسترش مییابد. به طور مشابه گستردگی Table هنگام حذف سطر یا ستونی، کاهش مییابد. دانستن این نکته، برای داشتن نواحی دینامیک در فرمولنویسی، بسیار کاربردی است.
۷. داشتن سر جمع بدون فرمولنویسی
تمام جداول میتوانند ردیف Totalرا به صورت اختیاری نمایش دهند.
ردیف Total، میتواند به سادگی برای انجام عملیات متنوعی مانند SUM، COUNT و ... بدون نوشتن فرمول خاصی، تنظیم شوند جالب اینکه اکسل به صورت خودکار تشخیص میدهد که کدام یک از ستونها قابلیت عملیات فعال شده در بخش Total را دارا میباشند.
هنگامیکه Tableرا فیلتر میکنید، ردیف Total به صورت خودکار، محاسبات را برای ردیفهای قابل مشاهده، انجام میدهد.
شما میتوانید ردیف Total را با استفاده از میانبرCtrl + shift + T فعال و یا غیر فعال نمایید.همچنین این نکته را هم در نظر داشته باشید که با غیرفعال کردن Total و فعال سازی مجدد فرمولها از بین نرفته و مجدد محاسبه میشوند.
۸. تغییر نام جدول در هر زمان
برای تمام جداول به طور خودکار یک نام عمومی مانند Table1، Table2، و ... تعیین میشود. با این حال، شما میتوانید یک جدول را در هر زمان تغییر نام دهید.برای اینکار، سلول فعال را در محدوده Table قرار داده، از منوی Design، در قسمت Table Name نام مورد نظر را وارد کنید.
۹. بسط اتوماتیک فرمولها
جداول دارای یک ویژگی به نام ستون محاسباتی هستند که باعث میشود ورود و حفظ فرمولها آسانتر و دقیقتر صورت پذیرد. هنگامی که یک فرمولِ استاندارد را در یک ستون وارد میکنید، بدون نیاز به Copy و Paste کردن فرمول، به طور خودکار فرمولها در تمامی ردیفهای آن ستون کپی میشوند.
۱۰. تغییر فرمولها به صورت خودکار
ویژگی اشاره شده در نکته قبلی، تغییر فرمولها را نیز مدیریت میکند. اگر در هر ستون محاسباتی، فرمول را تغییر دهید، این تغییر به طور اتوماتیک به کل فرمولهای ستون اعمال میگردد. در تصویر زیر نرخ مالیات از 6% به 7% تغییر پیدا کرده است.
#ادامه دارد
🔵🔵رفتن به آموزش در همین رابطه #شماره_1
https://eitaa.com/novin2018/492
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
tips-to-design-forms-in-excel.xlsx
168.7K
🌹فایل اکسل جذاااب
✂️نمونه فرم های آماده برای شما
🖥فرم شناسنامه
🖥تنخواه
🖥فرم صورت جلسه و
💟کلی فرم آماده دیگه
❌❌توجه:
🔴🔴فرم ها قابل ویرایش هستند
😎سپاس از همراهان ما در جامعه اکسل
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#فارسی_کردن_اعداد_در_اکسل
🔖🔖برای فارسی کردن اعداد در excel دو رو ش وجود دارد:
⚫️۱- با استفاده از کد تغییر فرمت
خانه هایی که میخواهید اعداد درون آنها فارسی شود را انتخاب کنید و سپس راست کلیک کرده و گزینه Format Cells را انتخاب کنید تا پنجره Format Cells باز شود. در قسمت Custom، یکی از کدهای زیر را وارد کنید و روی Ok کلیک کنید.
[$-۳۰۱۰۰۰۰]۰٫۰۰
[$-۳۰۰۰۴۰۱]۰٫۰۰
[$-۲۰۰۰۴۰۱]۰٫۰۰
[$-۲۰۰۰۰۰۰]۰٫۰۰
🔵۲- با استفاده ماکرو
کلیدهای Alt + F11 را فشار دهید یا از تب Developer قسمت code گزینه Visual Basic را انتخاب کنید. پنجره Microsoft Visual Basic ظاهر میشود. در این پنجره از تب Insert گزینه Module را انتخاب نمائید
🎈۱-در پنجره جدید باز شده کدهای داده شده را کپی کنید.
🎈۲-سپس دکمه یا کلید F5 را فشار دهید. پس از این کار پنجره Tarfandha-En2Fa ظاهر میشود.
🎈۳-محدوده مورد نظرتان را انتخاب کنید و روی Ok کلیک کنید تا اعداد شما به فارسی تبدیل شوند.
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#رسم_نمودار_در_اکسل
🔴یکی از مهمترین کاربردهای برنامه excel رسم نمودار می باشد
👈که در این نرم افزار نمودارهای آماده گوناگونی موجود است⚜
✔️ابتدا محدوده موردنظر برای رسم نمودار را با کلیک ماوس انتخاب کرده سپس گزینه insert را از منوی chart بر می گزینیم.
#عوض_کردن_شکل_نمودار_در_اکسل
🖥این کار با کلیک راست بر روی شکل نمودار و انتخاب گزینه change chart type امکان پذیر است
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#تغییر_داده_های_نمودار_در_اکسل
🌀در برنامهexcel می توان محدوده مورد نظر برای رسم نمودار را عوض نمود و داده های جدیدی را برای رسم جدول انتخاب نماییم که این کار نیز با کلیک راست بر روی شکل نمودار و انتخاب گزینه select data و انتخاب محدوده جدید صورت می پذیرد.
#تایپ_کردن_عنوان_برای_نمودار
🎯در برنامه excel می توان برای نمودار های رسم شده ، عنوان و تیتر مشخص نمود و یا اینکه آن را تغییر داد وهمچنین سایز و فونت قلم ها را نیز تغییر داداین تغییر را با دابل کلیک بر روی هر قسمت از نمودار می توان انجام داد.
😎اکسل راحت تر از اون چیزیه که فکرش رو میکنی⁉️♻️
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
🖥 آموزش کامپیوتر 🖥
🌀با سلام ❤️فقط و فقط برای آسایش و راحتی شما سروران عزیز، لیست زیر رو تهیه و تدوین کردیم. با انتحاب
🔱 #لیست_کامل_آموزش_های_اکسل👆
♻️آپدیت شده
📀2تیر 1397
🏃 #رفتن_به_تمامی_آموزش_های_word 👇
https://eitaa.com/novin2018/312
🕵مدیر: خدمت به شما برامون فقط 😎افتخار نیست،💜عشقه.
☀️دوستان خود را دعوت کنید☀️
🔵🌀🎯🔴توجه👇
✅به زودی استفاده از غلط یاب در اکسل آموزش داده میشود
✅فایل اکسل آماده فرم ها #ادامه_دارد
#ادغام_سلول_ها_در_اکسل
🚩در برنامه excel مي توان سلول ها را با یکدیگر ادغام و یکي نمود که این کار با استفاده از گزینه merge که درمنوی home قرار دارد امکانپذیر است
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#نحوه_ی_نمایش_اعداد_در_اکسل
#Number_Format
🎯خیلی کارآمد و مفیده
🌀با عکس یاد بگیرید
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#کار_با_غلط_یاب_در_اکسل
✂️با غلط یاب Spell Checker در برنامه excel می توان روی متون انگلیسی تسلط بیشتری داشته باشیم که از نظر املایی، لغت درست تایپ شده باشد .
🖥گزینه غلط یاب Spell Checker بر روی منوی review قرار دارد
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#آشنایي_با_تصحيح_کننده_خودکار_AutoCorrect
⚜تصحیح کننده خودکار AutoCorrect متن جدید و صحیح را جایگزین متن قبلی (که با استفاده از ❌غلط یاب Spell Checker آن را پيدا کرده بودیم) می نماید
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#استفاده_از_ابزار_translate
🎈ابزار translate برای ترجمه کلمه انگلیسی نوشته شده در متن ، کاربرد دارد .
🔰که با استفاده از یک کادر مجزا در سمت راست صفحه excel ترجمه لغت انتخابی را انجام می دهد.
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#آشنایی_با_فرمول_ها_در_اکسل
#شماره_1
🌀برنامه excel دارای فرمول های از قبل آماده شده می باشد که برای کارهای محاسباتی استفاده می گردد
🖥در این برنامه یک منوی مجزا فقط برای فرمول ها وتوابع داریم
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#آشنایی_با_فرمول_ها_در_اکسل
#شماره_2
🌀قسمت نوشتن فرمول در اکسل
🖥با تصویر یاد بگیرید
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#ابزار_Fill_در_اکسل
♻️ابزار Fill که در منوی home قرار دارد دارای چهار گزینه به شرح زیر می باشد
⭕️ Up سلول انتخابی را عینا در یک سلول بالاتر کپی مینماید
⭕️Down سلول انتخابی را عینا در یک سلول پایین تر هم کپی مینماید
⭕️Left سلول انتخابی را عینا در سلول سمت چپ کپی مینماید
⭕️Right سلول انتخابی را عینا در سلول سمت راست بالاتر کپی مینماید
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955
#ابزار_Filter
🌺اگر بخواهیم در یک جدول excel تنها مواردی از داده ها را به صورت انتخابی ، فقط داشته باشیم )مثلا فقط درس ریاضی( می توانیم از امکانات filter استفاده نماییم که می توان آن را از منوی home و گزینه sort Filter انتخاب نمود.
#فوروارید_کنید_برای_حمایت
http://eitaa.com/joinchat/1876361224C6588f47955