eitaa logo
رفتارشناسی نوجوان
107 دنبال‌کننده
162 عکس
82 ویدیو
1 فایل
سعی وتلاش داریم تا طریقه برخورد با فرزند نوجوان را آموزش بدهیم.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹چطور دعوای بین فرزندان را مدیریت کنیم؟ مهم نیست که علت دعوای بین فرزدان چه باشد؛ والدین باید تمام تلاش خود را به کار بگیرند تا رابطه‌ی خوبی بین بچه‌ها برقرار شود و مطمئن شوند که این جروبحث‌ها به رابطه‌ی گرم و خانوادگی آن‌ها آسیبی نمی‌رساند. اگر به‌عنوان والدین چند فرزند، در این موقعیت قرار گرفتید، از روش‌های زیر برای کنترل شرایط استفاده کنید. ۱. آموزش دادن به کودکان قبل از هر چیز باید به فرزندان خود یاد بدهید که این جروبحث‌ها را با شیوه‌ای مثبت بین خودشان مدیریت کنند. کودکانی که به آن‌ها آموزش داده شده است که چگونه اختلافات را به شیوه‌ای سازنده مدیریت کنند؛ مثلا با گوش دادن به نظرات خواهر و برادرشان یا عدم نشان دادن رفتارهای نادرست مثل فحاشی، چارچوب ذهنی بهتری برای حل و فصل اختلافات و عبور از دعوا خواهند داشت. یکی از مزیت‌های آموزش این مهارت این است که کودکانی که یاد می‌گیرند چگونه از اختلافات با خواهر و برادرشان پیشگیری و آن را حل کنند، در مذاکره و سازش در روابط آینده، هم در محل کار و هم در خانه، عملکرد بهتری خواهند داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ 🟢 رفتارهای عجیب خانواده سر سفره! ✅ اگر می خواهید بچه‌‌هایتان به جایی برسند، حتماً یک وعده غذایی را کنار هم بخورید. 👌
✅ از اشتباهات فرزندتان به عنوان یک فرصت استفاده کنید تا جبران کردن را به فرزندتان بیاموزید و به او یاد دهید از اشتباه کردن نترسد. برخورد نادرست با اشتباهات کودکان آنها را دچار وحشت از اشتباه می کند و به همین دلیل در بزرگسالی از ترس شکست خیلی از فرصتها را از دست خواهد داد یا با هر شکست فرد به راستی می شکند. خیلی از افراد از ترس اشتباه حرف زدن، حرف نمی زنند. لجبازی کودک پیامی است به بزرگسالان که " من می توانم، من می دانم، اجازه بده راه خودم را پیدا کنم" اگر والدین در این زمان سعی کنند به کودک خود ثابت کنند تو نمی دانی، تو نمی توانی، پس آنچه من می گویم را گوش کن خیلی از فرصتهای خوب را خراب خواهند کردـ به اشتباه بیخطر فرزندتان به عنوان یه فرصت نگاه کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️⚠️ اونا می‌بینن! 🔸ببینید👆 نتیجه تحقیقات از اثر پوشش‌های نامتعارف و نامناسب بزرگترها بر ذهن کودکان انتشار حداکثری با شما ✅
تشویق بیش از حد، مثل کود زیاد است که به گُل داده می‌شود. همان طور که کود زیاد عامل فساد گل می‌شود تشویق زیاد نیز در تخریب اخلاق کودک تأثیری عمیق دارد. باید هنگامی کودک را تشویق نمود که تشنه ی تشویق باشد، و به تعبیر دیگر، کودک منتظر تشویق از سوی شما باشد. در این صورت این تشویق در بالندگی کودک نقش بسزایی خواهد داشت. اگر می‌خواهید کودکتان را نصیحت کنید آنجا نیز طوری رفتار کنید که کودک شما برای نصیحت آماده باشد.
🔹چطور دعوای بین فرزندان را مدیریت کنیم؟ ۲. نشان دادن اهمیت روابط خواهر و برادری شما به‌عنوان والدین باید به بچه‌ها یادآوری کنید که گرم بودن روابط بچه‌ها، چقدر برای کل خانواده اهمیت دارد. به بچه‌ها توضیح بدهید که خانواده‌ی شما درست مثل یک تیم است. برای اینکه یک تیم به موفقیت برسد، همه‌ی اعضای آن شامل پدر و مادر و بچه‌ها، باید با هم همکاری کنند، محیطی آرام داشته باشند و همدیگر را دوست داشته باشند. هر جروبحث و مشاجره‌ای که بین اعضای تیم ایجاد شود، می‌تواند به کل خانواده آسیب بزند. ۳. مداخله کردن برخی از والدین بر این باورند که بهتر است به کودکان اجازه دهیم به تنهایی از پس مشکلات و جروبحث‌های خود برآیند. این نکته می‌تواند تا حدی درست باشد؛ اما تا زمانی که کودکان ابزارهایی برای مدیریت اختلافات به شیوه‌ای سازنده، مثبت و صلح‌آمیز داشته باشند. اگر مشاجره به‌شدت افزایش پیدا کرد یا جروبحث کلامی یا فیزیکی درگرفت، والدین باید فورا مداخله کنند. اگر در زمان مشاجره حضور نداشتید، بعدا زمانی را به آن‌ها اختصاص دهید و درباره‌ی آنچه اتفاق افتاده صحبت کنید و روشن کنید که پرخاشگری از هر نوعی، در خانه‌ی شما قابل‌پذیرش نیست.
🔹چطور دعوای بین فرزندان را مدیریت کنیم؟ ۴. گوش دادن به هر دو طرف دعوا در هر دعوای خواهر و برادری، دو طرف وجود دارد و شما وظیفه دارید که به صحبت‌های هر دو طرف توجه کنید و ماجرا را از دید هر دو طرف ببینید. کاری کنید که هر کودک، احساس کند که به حرف‌های او بدون قضاوت توجه می‌شود. معمولا بچه‌ها بعد از صحبت کردن با مادر یا پدر درباره‌ی مشکل خود، احساس بهتری دارند، به‌ویژه وقتی احساس می‌کنند که می‌توانند موضع خود را بیان کنند و به طور منصفانه مورد توجه قرار بگیرند. ۵. تعیین قوانین برای جروبحث‌های خانوادگی برای جروبحث‌های خانوادگی قوانینی تعیین کنید و آن را به همه گوشزد کنید. هیچ گونه فحاشی، خشونت کلامی و فیزیکی در دعواهای خانوادگی قابل پذیرش نیست. به بچه‌ها یاد بدهید که تحت هیچ شرایطی از این قانون تخطی نکنند و از آن‌ها بخواهید با طرف مقابل همان‌طوری رفتار کنند که دوست دارند با خودشان رفتار شود.
دادن حق انتخاب و ‌آزادی به کودک در ساختن شخصیت مثبت کودک بسیار مهم و اساسی است. اما دادن انتخاب باید محدود باشد، مثلا نپرسید غذا چی دوست داری؟ به او دو‌ حق انتخاب بدهید. سوال نکنید لباس چی میخوای بپوشی؟ 👈 به او دو لباس پیشنهاد بدهید تا کودک گیج نشود و انتخاب برای او آسانتر باشد. ✅ حد دادن آزادی به کودک تا جایی است که باعث آسیب به خود یا دیگری نشود و به حقوق کسی تجاوز نکند.
🚨 کلید کمک به تغییر رفتارهای فرزندتان بچه ها همیشه کارهایی که از آنها میخواهیم، انجام نمیدهند، بلکه به طور تدریجی کارهایی انجام میدهند که ما انجام میدهیم. اگر در ابراز خشم زیاده روی کنیم، بچه ها نیز همان کار را خواهند کرد. اما اگر بتوانیم آرامش را حفظ کنیم، متوجه خواهند شد که راه ابراز ناراحتی، الزاما خشمگین شدن نیست، به همین دلیل یاد میگیرند که در مواقع ناراحتی، خود را آرام کنند.
«عقلانیت» ☑️ زمونه عوض شده ‼️ 🔻 این جمله‌ای است که برای توجیه کوتاهی والدین در تربیت نسل آینده و مشاهدهٔ برخی رفتارهای ناپسند توسط آحاد مردم، خصوصا جوانان و نوجوانان، زیاد شنیده می‌شود! 🌀 منظور از زمانه چیست؟ این زمانه را چه کسی می‌سازد؟ 🔰 بله، با گذشت زمان و رشد تکنولوژی‌، امکانات و روش‌های دسترسی به علاقمندیها بسیار آسان‌ شده، قتلگاه فضای مجازی تا خلوت فرزندان ما هم نفوذ کرده، اما آیا اصول و آداب انسانی با فن‌آوری‌های جدید تغییر میکند ؟ 🔹 قطعا پاسخ منفی است. دروغ همیشه بد بوده، خودخواهی و تکبر همیشه زشت و ناپسند بوده، همچنانکه پذیرش مسئولیت‌های اجتماعی و فردی، صداقت، کمک به دیگران و احترام به بزرگتر همیشه پسندیده است. 🔻 سوال اساسی اینستکه؛ با توجه به شرایط جدید، وظیفهٔ والدین در انتقال این مفاهیم و توانمندسازی فرزندان در مواجهه با آسیب‌ها و ناهنجاریهای جدید، سنگین‌تر و حساس‌تر شده یا دیگر نقشی در تربیت فرزند ندارند ؟ ⛔️ بلاشک مسئولین، بالاخص آموزش و پرورش و حوزه‌های علمیه در این زمینه مسئولند، اما نباید نقش بی‌بدیل خانواده را در تربیت نسل آینده فراموش کرد و تسلیم شدن والدین در برابر شرایط جدید و کوتاهی آنها را عوض شدن زمانه نامید! 🔻 پدر و مادری که آداب زندگی کردن (از ادب غذاخوردن تا ادب بندگی خدا و هدف داشتن در زندگی و پرهیز از ولنگاری) را به فرزندشان نیاموخته اند، یا نسبت به آن هیچ حساسیتی نداشته و جایگاه خود را در حد تامین کننده غذا، لباس، خانه و هزینهٔ تحصیل فرزند کاهش داده اند، خودشان مقصر اصلی همهٔ این آسیب‌ها هستند! بدون فرافکنی باید بپذیریم که خودمان زمانه را اینگونه ساخته‌ایم! ✅ این قضاوت، هرگز به معنی نادیده گرفتن تاثیرات جدی فضای مجازی یا دیگر عناصر تاثیرگذار در تربیت نیست، اما با تغییر شرایط، تکلیف والدین سنگین‌تر، حساس‌تر و جدی‌تر می‌شود. درحالیکه متاسفانه شاهد رها کردن فرزندان توسط والدین در این وانفسای شبیخون فرهنگ غربی و تسلیم شدن خانواده در برابر ناتوی فرهنگی هستیم! ✔️ نتیجه اینکه؛ زمانه عوض شده، ولی ما همزمان با زمانه عوض نشدیم! ما به جای تلاش بیشتر و مجهز شدن به اطلاعات و توانمندیهای مورد نیاز، با کوتاهی ها و شانه خالی کردن از وظیفهٔ خودمان، از زمانه عقب ماندیم! 💚 "تربیت" قبل از تولد فرزند آغاز می‌شود. @Aqlaniyyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محرومیت عاطفی با بچه‌ ها چیکار میکنه؟ کودکی که مراقبینی نداشته یا خوب نبودن‌رو با دقت نگاه کنید... @i_tweett کانال آی توییت 📣
نکته روز: پدران و مادران به جای کنترل کردن فرزندان نوجوان و جوانشون بهتره که با اونها رفیق باشید هر چی برای بچه هاتون از الان وقت بگذارید بعدا کمتر اذیت خواهید شد بگذارید جور دیگه بگم ما موظف به این هستیم که برای بچه هامون وقت بگذاریم ، اگر الان وقت نگذاریم فردا در راهرو دادگاه و پاسگاه باید براشون وقت بگذاریم بهترین معلم جوانان پدر و مادر هستن خیلی از اوقات دیده میشه که مادر با دختر جوان خودش عین دشمنش رفتار میکنه و دائما ازش ایراد میگیره پدر هم با پسرش مثل شمر برخورد میکنه جوان نیاز به راهنمایی داره اگر ما وقت نکنیم ،از طریق دیگه مثل اینترنت و رفیق ناباب اون چیزی بهشون آموزش میشه که اشتباهه