eitaa logo
کانال ائمه جماعت
1.7هزار دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
1.9هزار ویدیو
2.9هزار فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
❔❔❔ سؤال: آیا اسراف کردن آب و برق و غیر آنها حرام است یا تنها از نظر اخلاقی مذموم به شمار می رود؟ 🌀 نام مرجع تقلید: مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای ، آیت الله العظمی شبیری زنجانی (حفظهما الله تعالی) 🔸 پاسخ: با عرض سلام و ادب؛ مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدّ ظله العالی): به طور کلی زیاده روی به نحو غیر متعارف اسراف محسوب می شود و جایز نیست؛ و تشخیص موضوع با خود مکلف است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالله فاطمی نیا با موضوع اسراف
❔❔❔سؤال سلام . حکم بازی کلش آو کلنز به صورت آفلاین چیست ؟ 🌀نام مرجع تقلید: مقام معظم رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (حفظه الله تعالی) 🔻پاسخ: با عرض سلام و ادب؛ 🔸به طور کلّی اگر در این بازی، چه آنلاین و چه به صورت آفلاین بازنده چیزی را به برنده واگذار میکند که ارزش مالی دارد حکم قمار را دارد و جایز نمی باشد. و همچنین خرید و فروش آن مقدار اعتباری که برنده از بازنده بدست آورده است جایز نمی باشد. ▫️شایان ذکر است، هر بازی که مستلزم مفسده و گناه است و یا خوف آن در میان می باشد و یا همراه با شرط ‌بندی باشد، جایز نیست. 🔹همچنین در این بازی یا هر بازی دیگری اگر از نمادهای کفر و شیطان پرستان و فراماسونری استفاده شده است(ولو در بعضی از مراحل آن)، و یا در بعضی از لول های آن هتک و توهین به مقدسات باشد، حرمت این بازی را اشد می نماید، حتی اگر در فرض سوال (آفلاین) باشد.
❓❓❓اگر کسی حرام بخورد بعد هم پشیمان شود، باید چکار کند؟ 🔰در پاسخ به نکاتی توجه کنید: 1️⃣ قدم اول در هر گناه و معصیتی توبه حقیقی و بازگشت راستین و خالصانه به سوی خداوند و تصمیم به ترک آن گناه و عدم بازگشت به آن است. 2️⃣ در گام بعدی باید با رو آوردن به اطاعت الهی خطاهای گذشته را جبران کرد و آثار ناگوار گناهان را از بین برد. 3️⃣ در این میان اگر حقی از خداوند و یا مردم ضایع شده مثلا نماز و روزه ای ترک شده و یا مالی از مردم تضییع شده باید جبران نمود. 4️⃣ خوردن حرام و حرام خوری مصادیق مختلفی دارد و اگر مصداق آن مال مردم و حق الناس بوده مانند رشوه خواری و رباخواری و مانند آن باید این حق به صاحبانش برگردانده شود تا حقیقت توبه محقق گردد و راه رشد معنوی فراهم گردد .
🖌حرام خواری عوامل و زمینه های بسیاری دارد که به چند نمونه از آنها اشاره می کنیم: 1️⃣ فقر و کمبود یکی از زمینه های حرام خواری فقر است. شخصی که نمی تواند نیازهای اولیه زندگی خود را اداره کند گاه ممکن است برای تأمین زندگی خود به دنبال حرام خواری برود. 2️⃣ حرص و زیاده طلبی حرص و زیاده طلبی یکی از زمینه های حرام خواری است. زیرا انسان حریص برای رسیدن به موقعیت بهتر و برتر مادی خود، گاه به دنبال کسب درآمدهای حرام می رود تا بتواند از این طریق به آرزوهای بی پایان خود برسد. 3️⃣ راحت طلبی یکی دیگر از زمینه های حرام خواری راحت طلبی است که برخی از افراد برای فرار از زحمات کار و تلاش و برای رسیدن به آب و نان آسان به آن دست می زنند. مانند معاملات و قرضهای ربوی و. . . 4️⃣ جهل و نا آگاهی شاید از مهم ترین زمینه های حرام خواری جهل و نا آگاهی مردم نسبت به احکام و مسایل کسب و تجارت باشد. لذا ائمه معصومین علیهم السلام عنایت ویژه ای به بیان احکام کسب و تجارت داشتند و پیروان خود را به فراگیری آن تشویق می کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنرانی حجت الاسلام محسن قرائتی با موضوع تفسیر سوره انعام - آیه ۱۲۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 درس آیت الله جوادی آملی با موضوع تفسیر آیات ۴۰ تا ۴۳ سوره بقره
▪ وفات حضرت ام البنین(س)تسلیت باد ▪
▪ وفات حضرت ام البنین(س)تسلیت باد ▪