🖌حرام خواری عوامل و زمینه های بسیاری دارد که به چند نمونه از آنها اشاره می کنیم:
1️⃣ فقر و کمبود
یکی از زمینه های حرام خواری فقر است. شخصی که نمی تواند نیازهای اولیه زندگی خود را اداره کند گاه ممکن است برای تأمین زندگی خود به دنبال حرام خواری برود.
2️⃣ حرص و زیاده طلبی
حرص و زیاده طلبی یکی از زمینه های حرام خواری است. زیرا انسان حریص برای رسیدن به موقعیت بهتر و برتر مادی خود، گاه به دنبال کسب درآمدهای حرام می رود تا بتواند از این طریق به آرزوهای بی پایان خود برسد.
3️⃣ راحت طلبی
یکی دیگر از زمینه های حرام خواری راحت طلبی است که برخی از افراد برای فرار از زحمات کار و تلاش و برای رسیدن به آب و نان آسان به آن دست می زنند. مانند معاملات و قرضهای ربوی و. . .
4️⃣ جهل و نا آگاهی
شاید از مهم ترین زمینه های حرام خواری جهل و نا آگاهی مردم نسبت به احکام و مسایل کسب و تجارت باشد. لذا ائمه معصومین علیهم السلام عنایت ویژه ای به بیان احکام کسب و تجارت داشتند و پیروان خود را به فراگیری آن تشویق می کردند.
#منبر_کوتاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنرانی حجت الاسلام محسن قرائتی با موضوع تفسیر سوره انعام - آیه ۱۲۱ #سخنرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 درس آیت الله جوادی آملی با موضوع تفسیر آیات ۴۰ تا ۴۳ سوره بقره #سخنرانی
❓❓❓ نام حضرت ام البنین مادر حضرت عباس(ع) چه بوده و چرا به این اسم معروف شد؟
⚫ نامش فاطمه، دختر حزام بن خالد بن ربیعه کلابی، مادرش شمامه از دخترسهل بن عامر کلابی می باشد. چنانکه گفته مى شود خود او پس از چندى به مولا پیشنهاد داد که به جاى فاطمه، که اسم اصلی اش بود، او را ام البنین صدا زند، تا حسنین(ع) از ذکر نامش توسط مولا(ع) به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا سلام الله علیها، نیفتاده و در نتیجه خاطرات تلخ گذشته در ذهنشان تداعى نگردد و رنج بى مادرى آنها را آزار ندهد (چهره درخشان قمر بنى هاشم ابوالفضل العباس علیه السلام ص ۵۸على ربانى خلخالى).
#مناسبت #وفات_حضرت_ام_البنین #پرسش_و_پاسخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر ناصر رفیعی با عنوان حضرت امّ البنین سلام الله علیها، اسوه ی ایثار #مناسبت #وفات_حضرت_ام_البنین #سخنرانی
❔❔❔به طور کلی نظر حضرت آیتالله خامنهای در مورد رابطهی دوستی و رفتوآمد با پیروان دیگر ادیان بهویژه اینکه اگر نسبت فامیلی با آنها داشته باشیم چیست؟
🔸حفظ عقاید حق واجب است. رفت و آمد با دیگران اگر برای عقاید و اخلاق انسان ضرری نداشته باشد و انسان مورد اتهام قرار نگیرد، اشکالی ندارد. یعنی این رفت و آمد به طور کلی اگر مفسدهای نداشته باشد مانعی ندارد.
🔹گاهی وقتها اصلاً رفت و آمد اثر مطلوب دارد، یعنی جنبهی امر به معروف و نهی از منکر دارد؛ افزون بر اینکه اگر آنها از ارحام نسبی هستند، از آن جهت که قطع رحم حرام است، قطع ارتباط کامل با آنها هم جایز نیست؛ بلکه باید ارتباط برقرار باشد، البته با حفظ آن نکاتی که عرض کردیم.
#استفتاء
#رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حسینی قمی #سخنرانی
فجر انقلاب، دميدن خورشيد استقلال و آزادي است. امام خميني(ره) 🌹🌹دهه فجر مبارک 🌷🌷 #مناسبت #دهه_فجر #پیروزی_انقلاب_اسلامی
🌀حضرت آیت الله مکارم شیرازی
❔❔سؤال:
آیا شرکت در راهپیمایی های 22 بهمن و ... از نظر معظم له واجب است؟
♦️جواب:
همراهی و شرکت کردن در اینگونه مسائل بر همه مسلمین لازم است.
#مناسبت
#دهه_فجر
#پیروزی_انقلاب_اسلامی
#استفتاء
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا