✅همه چیز هست، فقط #هماهنگ شوید
👈 به دنبال فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی بر هماهنگی دستگاهها در مقابله با گرانی ها، ستاد تنظیم بازار دولت جلسه گذاشت و بلافاصله دو وزیر صمت و کشاورزی و معاونان آنها و دادستان کل و تنی چند از مدیران کشوری به دعوت فرمانده کل سپاه برای هماهنگی در نظارت بر بازار جلسه مهمی برگزار کردند. در این جلسه دو وزیر دولت از بسیج و سپاه در این امر کمک خواستند.
💢#بسیج همواره گفته است که برای کمک به دولت آماده است و در این جلسه تصمیمات خوبی برای گسترش نظارت ها در بازار اتخاذ شده که امید است با جدیت دو وزارتخانه و کمک بسیج، شاهد هماهنگی بیشتر و نظارت موثر تری بر بازار باشیم.
❇️حل مشکلات جامعه فقط منوط به تلاش های داخلی است و تاثیر تحولات کشورهای دیگر بر اقتصاد ایران،مقطعی است.
ضمن خدمت فرهنگیان .pdf
6.05M
✅ #پردهنگار
🌀موضوع: مذاکره یا رابطه با آمریکا؛ عامل پیشرفت یا فلاکت کشورها
💢نویسنده: دکتر ابوذر یاسری
🍂🍂🍂🌼🌼🌼🍂🍂🍂
✳️من مواعظ النبي صلى الله عليه وآله وسلّم: ثلاثُ خِصالٍ مَن كُنَّ فيهِ استَكْمَلَ خِصالَ الإيمانِ : الّذي إذا رضِيَ لَم يُدخِلْهُ رِضاهُ في إثْمٍ و لا باطلٍ ، و إذا غَضِبَ لَم يُخرِجْهُ الغَضبُ مِن الحقِّ ، و إذا قَدَرَ لَم يَتَعاطَ ما لَيس لَهُ . (تحف العقول صحفه 43)
✳️سه خصلت است كه هر كس دارا باشد، خصلتهاى ايمان را به كمال رسانده است: كسى كه چون راضى شود، رضايتش او را به گناه و باطل نكشاند و چون خشمگين شود، خشم، او را از حق به در نَبَرد و هرگاه قدرت يابد چيزى را كه از او نيست به زور نستاند.
🔵👈 معناى روايت، اين نيست كه ايمان در اين سه خصلت منحصر است، بلكه مراد اين است كه در هر كس، اين سه خصلت وجودداشتهباشد حاكى از اين است كه همه خصال ايمان، در او جمع است.
🔵👈 چون هر يك از اينها متوقّف بر مجموعهاى از صفات نيك و كاشف از آنها است. خشنودى و محبت كسى او را به باطل نكشاند كه موجب شود به ناحق از آن شخص دفاع كند و همچنين غضب، او را به برخوردهاى غلط و خروج از حق نكشاند، و در هنگام قدرت، كارهايى را كه حق او نيست مرتكب نشود.
🔸شرح حدیث از حضرت آیت ا... امام خامنه ای (مدظله العالی) [تاریخ : 78/8/17 ]
❤️ #مقام_معظم_رهبری ❤️
✍ #درس_اخلاق 📩 #ایمان
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
✨✨✨✨✨
بازی با نرخ ارز به بهانه انتخابات آمریکا
شرطی کردن اقتصاد بزرگترین ضربه به معیشت مردم
در ادامه نگاه معیوب به خارج برای حل مشکلات این روزها بازی با نرخ ارز و سکه به بهانه نتایج انتخابات آمریکا در دستور کار عدهای قرار گرفته که قطعا بزرگترین ضربه به معیشت مردم است.
سرویس اقتصادی-
در آستانه اعلام نتایج انتخابات آمریکا، عدهای دوباره در فضای مجازی با دمیدن در نرخ دلار، بازار ارز را صعودی کرده و میکوشند خط افزایش قیمت را به سایر بازارها نیز مخابره کنند.
به این ترتیب، نرخ دلار که در انتهای هفته قبل و ابتدای هفته جاری در کانال 27 هزار تومان قرار داشت، دیروز با افزایش حدوداً دو هزار تومانی به حوالی 29 هزار و 500 تومان رسید.
بلافاصله با صعودی شدن دلار، قیمت طلا هم در بازار داخلی افزایش یافت. نائب رئیس اتحادیه طلا و جواهر، ظهر دیروز در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم اظهار کرد: «قیمت سکه حدوداً 700 هزار تومانی نسبت به معاملات اول صبح افزایش یافته است و از 14 میلیون و 500 هزار تومان به 15 میلیون و 200 هزار تومان افزایش یافت.» این در حالی است که در ادامه کاهش قیمتها در بازار ارز و سکه در ابتدای این هفته، قیمت سکه با ریزش 600 هزار تومانی به کانال 12 میلیون تومان برگشته بود.
گره زدن اقتصاد به انتخابات آمریکا
بهانه این افزایش قیمتها که همزمان با اعلام نتایج اولیه انتخابات ریاستجمهوری آمریکا تشدید شد، تقویت احتمال پیروزی دونالد ترامپ در ساعات اولیه شمارش آراء ذکر شده است.
اما آنچه باعث اظهار نگرانی کارشناسان و فعالان اقتصادی شده، گره خوردن افراطی وضعیت اقتصاد داخلی به متغیرهای بیرونی است که این روزها اقتصاد کشور را در وضعیت ویژه رکود تورمی قرار داده است.
همزمان با تلاش پشت پرده جریان اقتصادی و سیاسی برای بهرهبرداری از نتایج انتخابات آمریکا، جریان رسانهای خاصی هم در داخل و خارج، طی ماههای قبل به شدت تلاش کرد موضوع انتخابات آمریکا را به عنوان موضوع کلیدی اخبار و گزارشهای خود قرار دهد تا این ماجرا به دغدغه شماره یک اقتصاد کشور بدل شود.
فضای اقتصادی کشور در روزهای اخیر به گونهای منحرف شده و ذهن جامعه آنچنان از خبرهای لحظه به لحظه انتخابات آمریکا پر شده که گویا قرار است دستی از خارج ،مشکلات اقتصادی کشور را - که از قضا بیشتر آنها ریشه در سوءمدیریت داخلی دارد- به یکباره حل کند.
اعلام خطر کارشناسان
این جریان اقتصادی و رسانهای در حالی حواس جامعه را به آن سوی اقیانوس اطلس پرت کرده است که کارشناسان و فعالان اقتصادی دلسوز، این وضعیت را برای اقتصاد کشور بسیار خطرناک توصیف میکنند.
به اعتقاد آنان، تجربه شکست خورده برجام و اینستکس در کنار وعدههایی که با همین ترفند به خورد مردم داده شد، نشان داد که امید بستن به غربیها برای نجات اقتصاد اشتباه راهبردی بود و گره زدن دوباره معیشت مردم به تحولات خارجی، خطایی است نابخشودنی.
رهبر انقلاب بارها و بارها بر این نکته راهبردی تأکید کردهاند که مشکلات کشور هیچ راهحلی جز تکیه بر توان داخل کشور ندارد. ایشان در بیانات روز سه شنبه خود به مناسبت سالروز میلاد پیامبر رحمت(ص) نیز با اشاره به لزوم «تحرک بهتر» مسئولین، بار دیگر تصریح کردند که «در زمینه اقتصاد نگاه صحیح و اصولی این است که مطلقاً به بیرون کشور نگاه نکنیم؛ نه اینکه رابطهمان را قطع کنیم؛ بنده هر دفعه که میگویم علاج را در داخل بجوییم، یک عدّهای برمیدارند اینجا و آنجا، در فضای مجازی [میگویند:] «معتقدند که ما با خارج ارتباط را قطع کنیم»؛ نه، این نیست؛ ارتباطات باید برقرار باشد؛ مهم این است که ما علاج را از دیگران نخواهیم، علاج را از بیرون خودمان نخواهیم؛ علاج در درون خود ما است، در داخل کشور است که یک قلم عمدهاش هم افزایش تولید است که بارها روی آن من تکیه کردهام. باید یک تلاش برنامهریزیشده و سازمانیافته در زمینه اقتصاد انجام بگیرد.»
رئیسجمهور هم دیروز در جلسه هیئت دولت مدعی شد: «تصمیمات اقتصادی ما از چند هفته پیش بدون توجه به اینکه در آمریکا چه میگذرد یا چه کسی انتخاب میشود اتخاذ شده و مبنای ما تولید داخل و صادرات بوده است.»
اثر خودتحریمی
هر چند حسن روحانی به عنوان رئیس دستگاه اجرایی کشور بر نگاه به داخل تأکید کرده است، اما به نظر میرسد تصمیمات چند هفته اخیر دولتمردان به تنهایی راهگشا نیست و برای تثبیت این موضوع، باید نگاه دولت و جریان رسانهای موجود در این جهت اصلاح گردد.
رئیس کمیسیون معدن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی با بیان اینکه تأثیر خودتحریمیها بر اقتصاد ایران از تحریمهای آمریکا بیشتر بوده است معتقد است: روابط خصمانه آمریکا با ایران با رفت و آمد دولتها هیچ تغییری نخواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، بهرام شکوری، تأکید میکند: «با اینکه تحریمها و انتخابات آمریکا میتواند اقتصاد ایران را متأثر کند، اما در عین حال باید از ظر
فیتهای داخلی کشورمان استفاده کنیم، برنامههای مدونی برای توسعه ارائه دهیم و بازارهای هدف را هم شناسایی و برای آن اقدام کنیم.»
عوارض نگاه به خارج
همچنین وحید شقاقی، رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه خوارزمی هم میگوید: هر چه قدر که سهم عوامل داخلی در اقتصاد پررنگتر شود میتوان امیدوار بود که سهم عوامل خارجی کمتر شود.
وی افزود: از آنجایی که ما سهم عوامل داخلی از اقتصاد کشورمان را طی دهههای اخیر به شدت کمرنگتر کردیم، لذا طبیعی است که آسیب پذیری اقتصادمان هم از عوامل خارجی مانند انتخابات آمریکا یا هر رخداد برونمرزی بیشتر شود کما اینکه به دلیل تأثیرگذاری مسائل آمریکا بر کانال نرخ ارز و سایر مولفههای اقتصادی ایران هم اکنون موضوع انتخابات آمریکا در زندگی مردم ایران پررنگ شده است.
این کارشناس اقتصادی معتقد است تا زمانی که اقتصاد ایران تا این حد آسیبپذیر باشد سهم عوامل بیرونی هم پررنگتر خواهد شد و انتخابات آمریکا هم از این قاعده مستثنا نیست.
وی با اشاره به تأکید سیاستهای ابلاغی اقتصاد مقاومتی بر درونزایی اقتصاد ایران گفت: متاسفانه ما هنوز برای کاهش وابستگی درآمد دولت به نفت، اصلاح نظام مالیاتی و بودجهای و بانکی، کاهش فساد مالی، رقابتپذیری اقتصاد و توازن و ثبات مالی اقدام خاصی انجام ندادهایم.
خطای محض
ابوالفضل ظهرهوند، کارشناس مسائل بینالملل و از دیپلماتهای باسابقه کشورمان هم در مصاحبه با رادیو، شرطی کردن اقتصاد را خطای محض خواند و گفت: ما اقتصاد کشورمان را رها کردیم که این دو نتیجه دارد؛ در صورت رأی آوردن بایدن قیمتها و از جمله نرخ دلار کاهش پیدا میکند که در این حالت همه فکر میکنند برجام خیلی خوب بوده و ترامپ این کارها را کرده و در صورت رأی آوردن ترامپ هم تحریمها سختتر میشوند، اما این یعنی ما ناکارآمدی ساختار داخلی را ذیل پوشش تحریمها قرار داده و هیچ وقت هم پاسخگو نیستیم درصورتیکه هنر سیاستمداران این است که با وجود فشارها راهکارهای خاص خودشان را طراحی کنند.
ظهرهوند گفت: چه «بایدن» پیروز شود چه «ترامپ» ایران تهدید پایدار آمریکاست و به گفته «نشنال اینترست» تغییر رژیم در ایران با کار نظامی به شدت پرهزینه است و کماکان باید به سراغ بیثباتی اقتصادی و نارضایتی در مردم بروند که «بایدن» میتواند این کار را انجام دهد.
وی افزود: بایدن در ابتدا خودش را ارادتمند برجام نشان میدهد، اما برای بازگشت به آن، اما و اگرهایی میگذارد و با بازگشت آمریکا به برجام، مکانیزم ماشه عملاً به دست آمریکا خواهد افتاد.
راهحل مشکلات
چنانکه بارها در گزارشهای مختلف با ارائه راهکارهای ملموس تأکید کردهایم، در شرایطی که کشور با فراوانی بسیاری از کالاهای اساسی مواجه هست، نوسانات بیش از حد و افزایش قیمت پیدرپی این کالاها قابل قبول نیست.
بر خلاف آنچه کاسبان اقتصادی غربگرا تلاش میکنند در ذهن جامعه فرو کنند، به نظر میرسد عمده این گرانیها ناشی از سوء مدیریتهای داخلی باشد، نه تحریمها.
اگر مسئولان، صادرات گوجه فرنگی را همزمان با فصل کاهش تولید آزاد نکنند، این محصول ناگهان کمیاب نمیشود. اگر برای مسائل حملونقل و تأمین کیسه آرد از پیش تدبیر کنند، آرد در بازار گران نمیشود. اگر از قبل به فکر تأمین نهادههای تولید روغن باشند، قفسه فروشگاهها از روغن خوراکی مردم خالی نمیشود. اگر به جای اینکه مسئولان دولتی مدام به فکر ارتباط با خارج برای حل مشکلات باشند به فکر افزایش تولید باشند و در عمل به رفع موانع تولید بپردازند قطعا بسیاری از معضلات اقتصادی برطرف میشود، این «اگرها» ادامه دارد و راهحل همه آنها در دست مسئولان است. هر اندازه که در این زمینه کوتاهی شود، به همان اندازه، دلالان و غربگرایان میتوانند با موجسواری بر انتخابات یک کشور دیگر، اینچنین اقتصاد کشور را مشوش کنند.
اشتراک گذاری
⭕️ دستور جنگ تمامعیار در آمریکا!
پسر بزرگ ترامپ در توییتی نوشت:
💢 «بهترین چیز برای آینده آمریکا این است که به جنگی تمام عیار علیه این انتخابات برود تا تمام تقلبها، کلاهبرداری ها و آرای افراد فوت شده و کسانی که دیگر ایالتی که در آن رأی دادهاند زندگی نمیکنند برملا شود».
💢 «جو والش» از حزب جمهوریخواهان در واکنش به این توییت نوشت: جونیور احمق فراخوان جنگ میدهد. دستان او و پدرش و بقیه آنها به خون آغشته خواهد شد.
✅ پرده ها کنار رفته اند
✅ لطفاً دیگر آمریکا را بزک نکنید
🔸انتخابات را دزدیده اند
🔸دموکرات های فاسد آرای شما را دزدیده اند
🔸 دادگاهی که قاضی اش یک دموکرات باشد نتیجه آن از قبل معلوم است
🔸 ترامپ مدام در حال دروغگویی است
🔸حمله طرفداران ترامپ به ایستگاه های رای گیری
🔸توئیتر توییت های ترامپ را به عنوان مطالب گمراهکننده نشان گذاری می کند
🔸 شبکه های تلویزیونی پخش مستقیم سخنرانی ترامپ را قطع کردند، چون دروغ میگفت
🔸 پس از گذشت چند روز از برگزاری انتخابات سیستم فوق پیشرفته آمریکا هنوز در حال شمارش آرا است.
اینها بخشی از اخبار منتشره پیرامون انتخابات آمریکا است
پس لطفاً دیگر آمریکا و دموکراسی غربی را برای ما بزک نکنید.
این قدرت شیطانی رو به افول است و پرده ها کنار رفته اند.
این ماهیت این سیستم است نه کله شقی یک نفر.
کسی فردا آدرس غلط ندهد که میتوان با مذاکره با آمریکا مشکلات داخلی را حل کرد.
آمریکا خود مشکل است نه راه حل مشکل.
https://rubika.ir/g_habib49
🌸🍃بسم الله الرحمن الرحیم
🍃🌸ز بسـم الله
🌸🍃چیزی نیست بهتر
🍃🌸نهادم تـاج
🌸🍃بسم الله،برسـر
🍃🌸عجب تاجی ست
🌸🍃این تاج الهی
🍃🌸ببند برسر
🌸🍃برو هرجاکه خواهی
╲\╭┓
╭🌸╯
┗╯\╲
🌷التماس دعا 🕊
🕊مخلص همه شما عزیزان ماهوری ☔️
🚨مرگ بر آمریکا، گریبان آمریکا را گرفت!!
خدا رحمت کند مرحوم آیت الله #مشکینی را..
دهه شصتیهایی که #نماز_جمعه میرفتند خاطرات خیلی خوبی از ایشون دارند.
.. یه روز بحث جالبی در مورد این شعار «#مرگ_بر_امریکا» داشتند.
فرمودند: این مرگ بر امریکایی که گفته میشه، منظور مرگ بر دولت آمریکاست نه ملّت امریکا!
بعد فرمودند: البته بنده به شخصه از ملت آمریکا هم دل خوشی ندارم برای اینکه اینها هستند که دولتمردان رو انتخاب میکنند.
✍️ پ.ن: شاید کسی بگه پس چی کار کنند؟ بالاخره باید یکی رو انتخاب کنند دیگه؟ شما هم که میگید هر کدوم باشه بازم مثل همند! (به قول معروف سگ زرد برادر شغاله!)
✍️شاید بتونیم بگیم، منظور آیت الله مشکینی (ره) این بود که باید یک فکر اساسی بکنند و اصلا طرحی نو در اندازند.
اگر میخوان نفرین و مرگ بر آمریکای مردم دنیا گریبانگیرشون نشه باید خودشون رو از این فلاکت و بدبختی نجات بدن.
یعنی یه #تربیت_حسابی نیاز دارن.
❌ اما...
اینجور که از نشونهها فهمیده میشه؛ خودشون قصد تربیت شدن ندارند.
مثلا یه نشونهاش همینه که حدود #۸۰_میلیون رأی به ترامپ دادند.
یعنی #حداقل ۸۰ میلیون طرفدار احمق و طرفدار شقیترین انسانهای روی زمین
✍️ روایت هم داریم: «الراضی بفعل قوم کالداخل فیه معهم؛ هر کس راضی به کار کسی باشه مثل اینه که خودش هم اون کار رو انجام داده»
یعنی حدود ۸۰ میلیون نفر مثل ترامپند. #تروریست و فاسد و کثیف و... فقط عرضهی خرابکاری ندارند؛ وگرنه اونا هم چه بسا بدتر از ترامپ کار میکردند!
✍️ این یعنی نیاز به یک #گوشمالی و تربیت حسابی دارن. اما این روزها معلوم شده که خودشون نمیخوان. مگر اینکه ارادهی الهی بر جریان سنّت «اللهم اشغل الظالمین بالظالمین» تعلّق گرفته باشه.
✍️یعنی انشاءالله بزودی شاهد افزایش درگیریها و خشونتهای تمدّنی غرب و باز شدن عقدههای خفتهی اجتماعی باشیم
و انشاءالله #فروپاشی_امریکا و ذوب قلّهی #تمدّن_مادّی غرب و در نهایت باز شدن راه برای انتقال تمدّن انسانی و بشری صحیح به سمت آنها و...
🙏انشاءالله...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🇮🇷
🔴امام خمینی ره
♦️بدانید شما با یک قدرتی مواجه هستید که اگر یک غفلت بشود، مملکتتان از بین می رود. غفلت نباید بکنید. غفلت نکردن به این است که همه قوا، هرچه فریاد دارید، سر (آمریکا) بکشید، هرچه تظاهر دارید، بر ضد آن بکنید. هر عملی دارید؛ عمل مثبت را، (بر ضد) آن کنید
📚صحیفه امام خمینی ره،ج17ص84
ترامپ و بایدن عصاره سیستم امریکا
به هر حال غرب انتهایش امریکاست. امریکا از نظر قدرت اقتصادی، نظامی و فرهنگی نسبت به بقیه کشورهای غربی بالاتر است و بیشتر هزینه میکند، ولی این آدمها عصاره سیستم امریکا هستند؛ یعنی آقای بایدن که از آقای ترامپ بددهنتر شده، ۴۷ سال در سیستم سیاسی امریکا حضور داشته است. سیوچند سال در سنا و هفت سال معاون رئیسجمهور بوده است. اگر شما بخواهید مرجع تقلیدی در حوزه سیاسی امریکا شناسایی کنید، همین بایدن است که در سنا رئیس کمیسیون روابط خارجی بوده، رئیس کمیسیون قضایی بوده و حالا نماد سیستم سیاسی امریکا شده که تفکر لیبرال دموکراسی است؛ یعنی آقای بایدن ذهنیت و تفکر لیبرال دموکراسی را نمایندگی میکند و آخر سر به این شکل ظاهر میشود. ترامپ هم همینطور؛ حالا ترامپ سیاستمدار نبوده، ولی تاجر که بوده است. سیستم اقتصادی امریکا هم سیستم سرمایهسالار است و ترامپ نماینده این سیستم است. وقتی نماد سیستم سرمایهداری با نماد تفکر لیبرال دموکراسی کنار هم مینشینند و شروع به فحش دادن به هم میکنند، این واقعاً خیلی عجیب است که یکسری افراد در ایران با آن تمدن، با آن فرهنگ و با آن ادب علاقهمند به این سیستم حکومتی شوند و حتی بدتر از آن منتظر نتیجه انتخابات در این کشور بمانند. واقعاً نباید اینطور باشد. یک کسر شأنی برای کشوری مثل ایران است که خودش را معطل اینجور آدمها کند.
آخرین نماد تفکر لیبرال دموکراسی هم آقای بایدن است. نمادهای ابتداییاش هم که قانون اساسی امریکا را نوشتند، در ماههای گذشته، مجسمههایشان را پایین کشاندند. آدمهایی مثل توماس جفرسن که غالب قانون اساسی امریکا را نوشته و داخل کشور ما هم خیلیها به او علاقهمند هستند و کتابهایش را میخوانند و احترامش میکنند، طی ماههای گذشته، مجسمهاش را پایین کشاندند. یا جرج واشنگتن و افرادی که جزو مؤسسان امریکا هستند، مجسمههایشان را پایین کشیدند. به نظرم ماههای گذشته در امریکا یک دوره خوبی برای شناخت امریکا و مطالعات امریکا برای غیرامریکاییهاست و واقعیت امریکا آنگونه که هست را بدون روتوش مطرح کرده است. اگر بعد از این چند ماه گذشته کسی علاقهمند به امریکا، علاقهمند به تفکر لیبرال دموکراسی و علاقهمند به تفکر سرمایهسالاری شود، دیگر توجیهکردنش واقعاً با این عملکردی که این افراد داشتند، سختتر است.
منبع: روزنامه جوان