💠 پیامبر اکرم (ص) :
💎 «این شب را ملائکه، لیلة الرغائب نامیدهاند. زمانی که یکسوم از این شب بگذرد، فرشتهای در آسمان و زمین باقی نمیماند، مگر اینکه درکعبه و حوالی آن جمع میشوند. خداوند به فرشتگان میگوید هرچه میخواهید درخواست کنید. فرشتگان گویند درخواست ما بخششِ فرد روزهدارِ ماه رجب است. خداوند پاسخ میدهد: آن را انجام دادم»
اقبال سید طاووس
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 امام موسی کاظم علیه السلام
💎 طُوبَى لِشِیعَتِنَا الْمُتَمَسِّکِینَ بِحُبِّنَا فِی غَیْبَةِ قَائِمِنَا الثَّابِتِینَ عَلَى مُوَالاتِنَا وَ الْبَرَاءَةِ مِنْ أَعْدَائِنَا أُولَئِکَ مِنَّا وَ نَحْنُ مِنْهُمْ قَدْ رَضُوا بِنَا أَئِمَّةً وَ رَضِینَا بِهِمْ شِیعَةً وَ طُوبَى لَهُمْ هُمْ وَ اللَّهِ مَعَنَا فِی دَرَجَتِنَا یَوْمَ الْقِیَامَةِ.
💎 خوشا به حال شیعیان ما که در غیبت قائم ما بر محبت و ولایت ما و بیزارى از دشمنان ما پایدار ماندند، آنها از ما و ما از آنهاییم. همانا آنان امامت ما را پذیرفتند، ما هم آنها را بهعنوان شیعیان خود پذیرفتیم. خوشا به حال آنها و باز هم خوشا به حال آنها، آنها به خدا قسم در درجه ما و در کنار ما در روز قیامتاند.
📚 بحارالانوار(ط - بیروت)/ج51/ص151
🔰 @ofogh_howzah
💠 میگریم و میسوزم و مینالم ازین هجر
ای غمزده را سید و سالار کجایی
محروم منم من که ندیدم رخ ماهت
ای روشنی راه شب تار کجایی
گفتم عرفات است و به وصلت برسم من
افسوس میسر نشد این کار، کجایی
افسوس نشد هم نفس چشم تو گردم
ای چشم تو از عاطفه سرشار کجایی
مگذار که نادیده رخت بگذرم اینجا
بگذار ببینم رخت ای یار کجایی
در این شب آدینه دلم آینه دار است
تا آن که ببیند ز تو رخسار کجایی
رنجورترین عاشقم اما شود ای دوست
وصل تو طبیب دل بیمار کجایی
با اشک تو میرفت دلم جانب کوفه
تا با تو کند گریهی بسیار، کجایی
ریزد ز رخ حضرت مسلم غم و غربت
آنجا که زده تکیه به دیوار، کجایی
افتاد تن غرقه بخونش بروی خاک
بردند سرش را به سر دار کجایی
«یاسر» ز پیات آمده تا نور بگیرد
ای روی تو آیینهی گلزار کجایی
محمود تاری
🔰 @ofogh_howzah
❄️ حدیث روز
🔵 پيامبر اكرم صلىاللّهعليهوآلهوسلم
💎 أفضل الايمان أن تعلم أن اللّه معك حيثما كنت
💎 بهترين اقسام ايمان،آنست كه بدانى هر جا هستى، خدا با توست.
📚 نهجالفصاحة، 229
🔰 @ofogh_howzah
🗓 تقویم روز
💥 25اسفند
🔴 شهادت مهندس «مهدی باكری» فرمانده لشكر 31 عاشورا (1363 ش)
◽️ شهيد مهدى باكرى در سال 1333 ش در شهرستانمياندوآب در استان آذربايجان غربى به دنيا آمد. با ورود به دانشگاه، مرحله جديدى از زندگى علمى و سياسى او آغاز شد و وارد عرصه مبارزات سياسى و انقلابى گرديد.
◽️ شهيد باكرى و دوستانش، نقش مهمى در برپايى تظاهرات شهر تبريز در 15 خرداد 1354 و 1355 داشتند. وى در دوران سربازى كه در بحبوحه انقلاب سپرى مى شد به فرمان امام خمينى از پادگان گريخت و از اين زمان زندگى مخفى او و تلاش براى سازماندهى نيروهاى جوان و تربيت آنها براى يارى انقلاب آغاز شد.
◽️ با پيروزى انقلاب اسلامى، باكرى، نقش فعالى در سازماندهى سپاه پاسداران انقلاب اسلامىِ منطقه ايفا كرد و پس از مدتى، مسؤوليت شهردارى اروميه را برعهده گرفت. با آغاز جنگ تحميلى، مهدى باكرى در جبهه هاى غرب و جنوب حضورى دائمى داشت و در راه پاسدارى از آرمان هاى انقلاب اسلامى، چندين بارمجروح شد. با تشكيل لشكر 31 عاشورا، شهيد باكرى به فرماندهى آن برگزيده شد و در چندين عمليات شركت جُست.
◽️ سرانجام اين فرمانده غيور و دلاور كه در جريان عمليات بدر زخمى شده بود، در راه انتقال به درمانگاه توسط قايق، بر اثر برخورد گلوله توپ به درجه رفيع شهادت نائل آمد و پيكر مطهرش به دريا پيوست.
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 امام جعفر صادق علیهالسلام
💎 من احبّ اهلالبیت و حقّق حبّنا فی قلبه جری ینابیع الحکمة علی لسانه و جدّد الایمان فی قلبه
💎 کسی که اهلبیت ما را دوست داشته باشد و محبت ما در قلب او تثبیت شود چشمههای حکمت بر زبانش جاری میشود و ایمان در قلبش تازه میگردد.
📚 بحارالانوار/27/90
🔰 @ofogh_howzah
🔶 زندگی نامه مختصر «امام محمدتقی، جواد الائمه علیه السلام»
◽️ حضرت امام محمدتقى (ع) امام نهم، در مدينه ى منوره به دنيا آمد. روز تولد آن حضرت را پانزده و نوزده رمضان نيز گفته اند. ابوجعفر، كنيه و جواد، تقى، قانع، مرتضى و نجيب از القاب آن امام مى باشند. نام مادر امام را سَبيكِه گفته اند. آن حضرت در 8 سالگى و در زمان مأمون به امامت رسيد. فرزندان امام جواد(ع) را چهار تن ذكر كرده اند.
◽️ آن امام بزرگوار، از محبوبيت فوق العاده اى در ميان مردم برخوردار بود. آن حضرت به واسطه ى بخشندگى زيادى كه داشت به جواد به معناى بخشنده مشهور شد. خانه ى امام جواد(ع) پناهگاه نيازمندانى بودكه از هر سو نااميد شده و به مساعدت امام چشم دوخته بودند.
◽️ در دوران امام جواد(ع) حوزه ى نفوذ اسلام، پهنه ى گسترده اى را شامل مى شد.اين امر زمينه را براى انتقال و نشر آراء مختلف فراهم آورد و باب مباحثه و گفت وگو بين انديشمندان مسلمان و غيرمسلمان را باز كرد. در اين ميان، آن امام به عنوان يادگار پيامبر اسلام صلی الله علیه و آله ، از هر فرصتى بهره مى برد تا مردم را با علوم و معارف والاى اسلامى آشنا سازد و از نفوذ انديشه هاى غيرالهى جلوگيرى كند.
🔰 @ofogh_howzah