📢 روز شمار انقلاب
💭 9 بهمن 57
🔴 افزايش اعتراضات مردم نسبت به بختيار
◾️ روز نهم بهمن 1357، تهران يك بار ديگر، شاهد يكجنگ خونين شش ساعته بود و طى اين درگيرى ها در نقاط مختلف شهر، صدها نفر شهيد و زخمى شدند. در اين حال، صداى رگبار مسلسل ها از بالاى بام ستاد ژاندارمرى و ميادين تهران، ساعت ها به گوش مى رسيد و مردم در تهران و شهرستان ها، با همبستگى كم نظيرى، دست به تشكيل گروه هاى امداد زده و خيابان ها را سنگربندى كرده بودند.
◾️ طبق اظهارات مطبوعات روز، دو ميليون شهرستانى براى استقبال از حضرت امام خمينى در تهران بست نشستند و از طرف اهالى تهران، در مساجد و خانه هاى شخصى مورد پذيرايى قرار گرفتند.
🔰 @ofogh_howzah
🇮🇷 چهل سالگی انقلاب 🇮🇷
☸ ایران در خاورمیانه رکورددار اهدای عضو از بیماران مرگ مغزی است
☀️ ایران با آمار 13نفر اهدای عضو در هر 10هزار نفر با تفاوت فاحشی با کشور ترکیه که رتبه دوم در این زمینه را کسب کرده، در سکوی اول خاورمیانه قرار گرفته است. آمار در ترکیه 7نفر در هر ده هزار نفر اعلام شده است.
#فرهنگ_ایثار
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 امام علی علیهالسلام
💎 فَوَ اللَّهِ... لَا أَغْضَبَتْنِی وَ لَا عَصَتْ لِی أَمْراً وَ لَقَدْ کُنْتُ أَنْظُرُ إِلَیْهَا فَتَنْکَشِفُ عَنِّی الْهُمُومُ وَ الْأَحْزَان.
💎 سوگند به خدا که فاطمه علیهاالسلام هیچگاه مرا خشمگین نکرد و در هیچ کارى از من سرپیچى ننمود و من هرگاه به فاطمه علیهاالسلام نگاه مى کردم، غم و اندوه از من زدوده مى شد.
📚 کشفالغمة فی معرفة الأئمة؛ ج1؛ ص363
🔰 @ofogh_howzah
🗓 تقویم روز
💥 23 جمادی الاولی
🔵 درگذشت آيت اللّه «سيدمحمد حجت كوه كمره اي» عالم وفقيه رباني (1373 ق)
◽️ آيت اللّه سيدمحمد حجت كوه كمره اى در سال 1310 ق درتبريز به دنيا آمد. پس از فراگيرى دروس مقدماتى در زادگاه خود، رهسپار نجف اشرف گرديد و از محضر حضرات آيات: سيدمحمد كاظم يزدى، سيد ابوتراب خوانسارى، شريعت اصفهانى، ميرزاى نايينى، سيدمحمد فيروزآبادى و آقا ضياءعراقى بهره جست و در اندك مدتى به درجه ى عالى اجتهاد نايل گرديد. ايشان درسال 1349 ق رسما در قم رحل اقامت افكند و ضمن حضور در درس آيت اللّه شيخ عبدالكريم حائرى، خود به تدريس فقه و اصول پرداخت.
◽️ پس از درگذشت آيت اللّه شيخ عبدالكريم حائرى، آيت اللّه حجت كوه كمره اى به همراه حضراتِ آياتِ عظام: سيدمحمدتقى خوانسارى و سيد صدرالدين صدر به رياست امور حوزه ى دينى دست يافت و هر سه بزرگوار، به عنوان مراجع ثلاث يا سه گانه شهرت يافتند. مدرسه ى مشهور حجتيه از آثار ماندگار اين عالم ربانى است. سرانجام، آيت اللّه حجت كوه كمره اى، در 62 سالگى رحلت نمود و بنا به وصيت ايشان، در مدرسه حجتيه ى قم مدفون گرديد.
🔰 @ofogh_howzah
❄️ سخن روز
◽️ فاطمه زهراعلیها السلام در واقع نمونه زنی است كه خدا ميخواهد و پارهای است از اسلام مجسم در وجود حضرت محمدصل الله و علیه و آله.
◽️ زندگي ايشان برای مسلمان و انسان مؤمن در هر زمان و مكاني به منزله الگويي چهره مينمايد. بهراستي شناخت حضرت فاطمه علیها السلام شناخت بخشي از كتاب رسالت الهي است، و پژوهش و تحقيق در حيات حضرتش، به مثابه تلاشي گسترده براي فهم اسلام و ذخيرهای ارزشمند براي انسان معاصر بهحساب میآيد.
امام موسی صدر (ره)
🔰 @ofogh_howzah
✳️ نمیتوانم سوره کوثر را نخوانم
◽️ حاجآقا رحيم ارباب (ره)، ارادت خاصي به حضرت زهراعلیها السلام داشتند، آنگونه كه هميشه در نمازهايشان سوره كوثر را میخواندند و ميفرمودند: من نميتوانم اين سوره را در نمازهايم نخوانم، زيرا متعلق به وجود مقدس حضرت زهراعلیها السلام است. نقل ميکنند
◽️ نقل ميکنند بستگان يك خانم علويه كه شوهرش ديوانه شده بود، جهت گرفتن طلاق او به محضر حاجآقا رحيم ارباب رحمه الله رفتند. هوا خيلي سرد بود و به آن خانم سيده گفتند كه شما دم در خانه بايستيد تا ما برويم ببينيم، آقا نظرشان چيست. وقتي قضيه را محضر حاجآقا رحيم ارباب نقل كردند، ايشان فرمودند: من براي اين كار معذورم، اما راهنمايي كردند كه خدمت آيةالله شمسآبادي بروند. وقتي كه خواستند مرخص شوند، ايشان پرسيدند: حالا آن علويه كجاست؟ گفتند آقا! ايشان دم در ايستادهاند. تا اين را گفتند، ايشان دستهايشان را بلند كردند و گفتند: خدايا از جانب من از حضرت زهراعلیها السلام عذرخواهي كن كه ما در اتاق گرم، كنار بخاري نشستهايم و يك علويه اين مدت در سرما زير برف ايستاده. مرحوم ارباب اين جمله را سهبار فرمودند و از خدا خواستند تا از حضرت زهراعلیها السلام حلاليت بگيرد.
◽️ اگر شخصي براي حاجت مهمي به ايشان مراجعه ميکرد، ميفرمودند: برويد تسبيحات حضرت صديقه طاهره علیها السلام را بخوانيد
📚 شرح حال حضرت آيةالله حاجآقا رحيم ارباب رحمه الله
🔰 @ofogh_howzah
🇮🇷 چهل سالگی انقلاب 🇮🇷
☀️ ۱۲ دانشگاه ایرانی در بین برترین های مرکز جهانی رتبه بندی دانشگاهها
💥 مرکز رتبه بندی دانشگاه های جهان (CWUR) نتایج رتبه بندی دانشگاه های جهان را منتشر کرد.
⚡️ در رتبه بندی سال ۲۰۱۹-۲۰۱۸ از سوی این مرکز، دانشگاه های ۶۲ کشور جهان بررسی شدند که ایران در این رتبه بندی دارای ۱۲ دانشگاه برتر است
🔰 @ofogh_howzah
🇮🇷 چهل سالگی انقلاب 🇮🇷
☀️ قبل از انقلاب اسلامی تنها 180 هزار دانشجو در کشور وجود داشت که از این تعداد نیز 40 درصد در دانشگاههای خارج از کشور تحصیل میکردند اما بعد از انقلاب اسلامی از جمعیت بیش از 4 میلیونی دانشجویان کشور تنها یک درصد در خارج از کشور تحصیل میکنند که این تعداد نیز در دانشگاههای برتر دنیا مشغول تحصیل هستند
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 پيامبر اکرم صلی الله و علیه و آله
💎 إنالله عزّوجل فطـــم ابنتي فاطمه و ولدهـــا و من أحبّهم منالنار فلذلك سمّيت فاطمَة
💎 خداي تبارك و تعالى آتش را بر دخترم فاطمه و پسرانش و كسيكه آنان را دوست بدارد دور و منع كرده است و به همين دليل است كه اسمش فاطمه است.
📚 كنزالعمال/6/219
🔰 @ofogh_howzah
❄️ سخن روز
◽️ در نوافل شب، به مقام شامخ حضرت زهراعلیها السلام توجه کنيد و بدانيد که استمدادگرفتن از آنحضرت، موجب ترقي و قرب معنوي ميشود و خداشناسي انسان را زياد ميکند. همچنين قبل از اذان صبح، صلوات حضرت زهراعلیها السلام را بفرستيد.
◽️سالک اليالله در صورتي ميتواند به جايي برسد که در ضمن سير، اول مرتبه اتکاء به خانم حضرت صديقه علیها السلام داشته باشد و اين محبت خانم حضرت صديقه علیها السلام است که انسان را به راهي که بايد برود هدايت ميکند و اگر نباشد اصلاً سيري وجود نخواهد داشت. محال است سالک سير و سلوک کند و به جايي برسد مگر از طريق خانم حضرت زهراعلیها السلام و البته منظور از اينکه به جايي برسد، نه اين امور که مثلاً افکار را بخواند يا هر چيز ميخواهد براي او مهيا باشد، نه! آنها اصلاً ارزش ندارد.
حضرت آيةالله محمدعلی شاهآبادی(ره)
🔰 @ofogh_howzah
🗓 تقویم روز
💥 11 بهمن
🔴 شهادت سردار رشيد اسلام، «غلامحسين افشردی» معروف به «حسن باقری» (1361 ش)
◽️ غلامحسين افشردى معروف به حسن باقرى در 25اسفند 1334 ش در تهران به دنيا آمد. اين شهيد گرانقدر در نوجوانى در كلاس هاى مذهبى كه زير نظر آيت اللّه دكتر بهشتى برگزار مى شد شركت مى كرد و شديدا تحت تأثير وى قرار گرفت. ايشان پس از گذراندن دروس ابتدايى و دبيرستان وارد دانشگاه اروميه شد ولى به دليل فعاليت هاى سياسى، پس از دو سال از دانشگاه اخراج گرديد. از آن پس به سربازى رفت و در لبيك به فرمان امام خمينى (ره) از پادگان گريخت.
◽️ شهيد افشردى در جريان انقلاب، در تصرف يك كلانترى و نيز پادگان عشرت آباد تهران مشاركت نمود و با پيروزى انقلاب به كميته انقلاب اسلامى پيوست. وى همچنين مدتى به روزنامه نگارى پرداخت و در سال 58 در رشته حقوق قضايى دانشگاه تهران پذيرفته شد. او با شروع جنگ تحميلى، به سوى جبهه هاى جنوب شتافت و به سرعت، استعدادهايش شكفته شد و در مناصب فرماندهى نظامى سپاه و بسيج رشد كرد تا جايى كه فرماندهى چندين عمليات نظامى و موفق از جمله ثامنُ الحُجَج، طريق القُدس، فتح المبين، بيت المقدَّس، رمضان و محرَّم را در برخى محورهاى مهم بر عهده گرفت.
◽️ شهيد افشردى همچنين در آزادسازى شلمچه و خرمشهر نقش مهمى داشت. وى سرانجام در حالى كه به عنون جانشين فرماندهى نيروى زمينى سپاه، در حين يك عمليات اكتشافى و اطلاعاتى در جبهه فكه حضور داشت، بر اثر اصابت گلوله توپ دشمن، در 27 سالگى شربت شهادت نوشيد.
🔰 @ofogh_howzah
📢 روز شمار انقلاب
💭 11 بهمن 57
🔵 خروج اتباع كشورهاي خارجي از كشور در جريان فراگيري انقلاب اسلامي ايران
◽️ به دنبال بروز حوادث ضد آمريكايى و ترس از احتمالبروز آشوب به هنگام ورود امام خمينى به ايران، دولت آمريكا به كليه مقامات دولتى اين كشور كه حضورشان در ايران ضرورت نداشت دستور خروج داد و از ساير آمريكاييان نيز خواست كشور را ترك كنند. همچنين علاوه بر ناامنى، كمبود سوخت منازل، بد شدن شرايط زندگى و متوقف شدن تقريبا همه فعاليت هاى تجارى، از جمله علل ترك ايران توسط آمريكاييان به شمار مى رفت.
◽️ اكثر خارج شدگان را اتباع كشورهاى آمريكايى و اروپايى تشكيل مى دادند كه در اين روز در حدود ده هزار آمريكايى با چندين هواپيماى نظامى، ايران را ترك كردند. در ادامه اين روند، تا روز چهاردهم بهمن، سى و پنج هزار نفر از آمريكاييان مقيم ايران به كشورشان بازگشتند.
🔰 @ofogh_howzah
🇮🇷 چهل سالگی انقلاب 🇮🇷
☀️ توسعه چشمگیر اقتصادی ایران در مسائل زیربنایی
💥 ایجاد زیر ساختهای اقتصادی از جمله سد سازی و مهار آب (ایران رتبه سوم سد سازی در جهان را داراست)
💥 تولید فولاد (از طریق ایجاد کارخانههای متعدد فولادسازی در نقاط مختلف کشور)
💥 تولید سیمان (ایجاد کارخانههای متعدد تولید سیمان)
💥 گاز رسانی و برق رسانی (تقریبا تمامی شهرها و بیشتر روستاهای کشور)
💥 راه آهن و بزرگراهها
💥 شهرسازی و شهرک سازی و توسعه زیربناها و امکانات شهری (مانند مترو، اتوبان، فضای سبز و غیره) و...
🔰 @ofogh_howzah
◽️ در روايات آمده که حضرت فاطمه زهراعلیها السلام «وليةالله» است. يکي از دلايلي که ولياللهبودن حضرت صديقه زهراعلیها السلام را اثبات مى کند، استقلال اوست در صلوات فرستادن بر آنحضرت و کيفيت زيارتش، که همانند صلوات بر پيامبر اکرم صل الله و علیه و آله و اميرالمؤمنين علیه السلام و حسنين و زيارات آنان است؛ يعنى همانگونه که به صلوات بر آن چهار وجود مقدس و زيارتشان امر شده است، نسبت به حضرت زهراعلیها السلام نيز در اين موارد، همگان مأمور و مأجورند. حضرت فاطمه علیها السلام که مشمول آيه تطهير و از اهلبيت پيامبر اکرم صل الله و علیه و آله - يعنى آل محمدعلیهم السلام است- کيفيت صلوات بر او را، رسول خداصل الله و علیه و آله به صراحت چنين بيان داشته است:
لا تصلوا علىّ الصلوة البتراء، فقالوا: و ماالصلاةالبتراء؟ قال: تقولون اللهم صل على محمد و تمسکون، بل قولوا: اللهم صل على محمد و آلمحمد.
پينوشت:
الصواعقالمحرقه/ص 225، ينابيعالموده/ص 295.
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 امام محمدباقرعلیه السلام
💎 و لقد کانت -علیها السلام- مفروضةالطاعة علي جميع من خلقالله منالجن والانس والطير والوحش والانبياء والملائکة... .
💎 اطاعت از فاطمه علیها السلام بر تمامي آفريدگان خدا از جن و آدميان و پرندگان و وحوش و پيامبران و فرشتگان واجب است
📚 دلائلالامامة/28
🔰 @ofogh_howzah
❄️ سخن روز
◽️ در زندگی معمولی اين بزرگوار، يک نکته مهم است و آن جمع بين زندگی يک زن مسلمان در رفتارش با شوهر و فرزندان و انجام وظايفش در خانه از يک طرف و بين وظايف يک انسان مجاهد غيور خستگی ناپذير در برخوردش با حوادث سياسي مهم بعد از رحلت رسول اکرم صل الله و علیه و آله که به مسجد ميآيد و سخنرانی و موضعگيری و دفاع ميکند و حرف ميزند و يک جهادگر به تمام معنا و خستگیناپذير و محنتپذير و سختي تحملکن است. از طرف ديگر، همچنين از جهت سوم، يک عبادتگر و بپادارنده نماز در شبهاي تار و قيامکننده لله و خاضع و خاشع برای پروردگار است.
مقام معظم رهبری
🔰 @ofogh_howzah
🗓 تقویم روز
💥 13 بهمن
🔵 رحلت دانشمند و محقق بزرگوار «ميرزا محمدحسين فاضل تونی»(1339 ش)
◽️ ميرزا محمدحسين فاضل تونى، دانشمند و عالم بزرگمسلمان در سال 1257 ش در شهرستان فردوس در استان خراسان متولد شد. او در دوران تحصيل از محضر عالمان برجسته اى همچون اديب نيشابورى كسب فيض كرد و به مدارج عالى علمى و معنوى دست يافت. فاضل تونى در فقه، اصول فقه، حكمت، عرفان، رياضى، نجوم و ادبيات عرب از معلومات وسيعى برخوردار بود. بعدها به سمت استادى در دانشكده ادبيات دانشگاه تهران برگزيده شد و تدريس زبان و ادبيات عرب و فلسفه قديم به او واگذار شد. فاضل تونى با اينكه در سال 1339 به علت كهولت سن باز نشسته شد از تدريس نياسود و به كار خود ادامه داد.
◽️ از ميرزا فاضل تونى كتب ارزشمندى چون حكمت قديم، الهيات و حواشى بر اسفار به يادگار مانده است. اين استاد بزرگوار سرانجام در سيزدهم بهمن 1339 در 82 سالگى در تهران درگذشت و به جوار رحمت حق تعالى شتافت.
🔰 @ofogh_howzah
📢 روز شمار انقلاب
💭 13 بهمن 57
🔵 واكنش های داخلی و خارجی در قبال سخنان حضرت امام (ره) در بهشت زهرا
◽️ وزارت امور خارجه دولت آمريكا كه از حاميان اصلىرژيم شاه بود، پس از سخنان پرشور امام خمينى در روز 12 بهمن 57 در بهشت زهرا و مواضع صريح معظّمٌ لَه در مقابل سياست مداخله جويانه آمريكا در ايران، اين سخنان را ضدآمريكايى خواند. رژيم صهيونيستى نيز از بازگشت حضرت امام به ايران ابراز نگرانى كرد، زيرا به خوبى مى دانست كه امام و مردم انقلابى ايران از مخالفان سرسخت اين رژيم غاصب و اشغالگر هستند.
◽️ تاس، خبرگزارى رسمى دولت شوروى نيز در واكنش به بازگشت امام به كشور اعلام كرد كه بازگشت آيت اللّه خمينى به ايران، سير مبارزات را در آن كشور وارد مرحله سرنوشت سازى كرده است. از طرف ديگر، در اين روز مردم مشتاق ديدار امام، عازم اقامتگاه ايشان در مدرسه علوى تهران شدند. ايشان طى سخنانى براى مردم، رژيم را مخالف عقل و حقوق بشر خواندند و تأكيد كردند كه هر ملتى حق دارد، سرنوشت خود را شخصا تعيين كند.
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 امام زمان عجلاللهتعالیفرجهالشريف
💎 و في ابنة رسولالله صل الله و علیه و آله لی اسوة حسنة
💎 در دختر پيامبر خدا صل الله و علیه و آله، برای من الگوی نيکویی است.
📚 بحارالانوار/53/180
🔰 @ofogh_howzah
❄️ سخن روز
◽️ ما یک کوخ چهارپنج نفری در صدر اسلام داشتیم و آن کوخ فاطمه زهرا علیهاالسلام است. از این کوخها هم محقرتر بوده، لکن برکات این چی است؟ برکات این کوخ چندنفری آن قدر است که عالم را پر کرده است از نورانیت و بسیار راه دارد تا انسان به آن برکات برسد. این کوخنشینان در کوخ محقّر، در ناحیه معنویات آنقدر در مرتبه بالا بودند که دست ملکوتیها هم به آن نمیرسد و در جنبههای تربیتی آن قدر بوده است که هرچه انسان میبیند برکات در بلاد مسلمین هست و خصوصاً در مثل بلاد ماها، اینها از برکت آنهاست.
امام خمینی (ره)
🔰 @ofogh_howzah
⚫️ فاطمه زهرا علیهاالسلام، بهترین الگو
◾️ توجه تمامی مسلمانان را به جلالت و عظمت مقام والای بانویی معطوف میدارم که خداوند متعال در قرآن از او به (کوثر) یاد میکند و رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم به هنگام نزول آیه «وَآتِ ذَا الْقُرْبى حَقَّهُ»؛ فدک را به او عطا میفرماید و بعد از نزول آیه تطهیر، در کنار خانه فاطمه زهراعلیهاالسلام میفرماید: السلام علیکم أهلالبیت و رحمةالله و برکاته «إِنَّما یریدُ اللَّهُ لِیذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیتِ وَ یطَهِّرَکُمْ تَطْهیراً» و به هنگام مباهله مصداق «نِسائَنا و نِسائَکُم» قرار میگیرد و آیات «وَ یطْعِمُونَ الطَّعامَ عَلى حُبِّهِ مِسْکیناً وَ یتیماً وَ أَسیراً إِنمََّا نُطْعِمُکمُْ لِوَجْهِ اللَّهِ لَا نُرِیدُ مِنکمُْ جَزَاءً وَ لَا شُکُورًا»، «وَ یؤْثِرُونَ عَلى أَنْفُسِهِمْ وَ لَوْ کانَ بِهِمْ خَصاصَة...» در شأن او و همسر و فرزندانش نازل میگردد.
◾️ پیامبر گرامی اسلام دستش را میبوسید و او را بجای خویش مینشاند و با لقب «امّ ابیها» خطاب میکرد و کراراً دربارهاش میفرمود: «أنت سیدة نساءالعالمین، انت سیدة نساء أهل الجنة من الأوّلین و الأخرین، فداک ابوک یا فاطمة، ان الله یرضی لرضاک و یغضب لغضبک» و هرگاه پیامبر با حضرت علی علیهالسلام برای بیان اسرار، خلوت میفرمود، فاطمه را علیهاالسلام نیز شرکت میداد.
◾️ فاطمه، ولیةُالله، حجةالله، و پاره تن و روح رسول الله بود، احدی از او به پیغمبر شبیهتر و نزدیکتر و محبوبتر نبود. او صدیقه کبری و ناموس الله عظمی بود و خداوند متعال نسل پیغمبرصلیاللهعلیهوآلهوسلم و امامان مکرم را از ذریه او قرار داد.
◾️ ادب و اطاعت خالص او از پدر بزرگوار و احترام بینظیر رسول خدا از او، همسرداری، خانهداری، تربیت فرزند و همه صفات و اخلاقش آموزنده و مشحون به حقایق عالی عرفانی و عنایات خاصه سبحانی بود...
آیتاللهالعظمی محمد رضا گلپایگانی (ره)
🔰 @ofogh_howzah
🗓 تقویم روز
💥 14 بهمن
🔴 امضای قرارداد نفتی گس ـ گلشاييان بين ايران و انگلستان (1327 ش)
◽️ محيطى كه پس از سركوبى مخالفان دولت محمد ساعدنخست وزير محمد رضا پهلوى در كشور فراهم شده بود، به نظر عوامل انگليس، براى حل مسأله نفت و تحكيم نيروى استعمارى آن دولت مناسب بود، زيرا اكثريت مجلس از نظر دولت وقت حمايت مى كردند، بسيارى از مخالفين مرعوب شده بودند و رهبر روحانى مردم، آيت اللّه كاشانى، در تبعيد بود. بنابراين، مجلس پانزدهم درصدد بود كه خدمت خود را در جهت تثبيت غارتگرى انگليس انجام دهد.
◽️ به همين مناسبت، هيئت نمايندگى شركت نفت انگليس و ايران به رياست گس وارد تهران شد و قرارداد الحاقى گس ـ گلشاييان با مذاكراتى تنظيم گرديد كه ادامه حضور انگلستان را توجيه مى كرد. اين لايحه با شتابزدگى تمام در حالى كه بيش از چند روز از عمر مجلس پانزدهم باقى نمانده بود، به اميد اين كه هيچ نيروى مخالفى وجود نخواهد داشت با قيد دوفوريت تقديم مجلس گرديد. اما با وجود اصرار دربار و دولت، اقليّت مجلس با پشتيبانى افكار عمومى و با نطق هاى مفصّل، وقت مجلس را گرفتند و مانع تصويب آن شدند. اين قرارداد در جريان دولت هاى بعد، محل اختلاف بود تا اين كه در جريان ملى شدن صنعت نفت ايران در 29 اسفند 1329 ش، ملغى گرديد.
🔰 @ofogh_howzah
📢 روز شمار انقلاب
💭 14 بهمن 57
🔵 تشريح مواضع آينده نظام اسلامي توسط حضرت امام خمينی رحمه الله
◽️ در حالى كه جشن و سرور مردم به مناسبت ورودحضرت امام خمينىره به ايران، همچنان در سراسر كشور ادامه داشت، آن حضرت در يك مصاحبه مطبوعاتى كه نزديك به سيصد خبرنگار ايرانى و خارجى از كشورهاى آمريكاى لاتين، آفريقا، اروپا و كشورهاى عربى و آسيا حضور داشتند، به تشريح مواضع آينده نظام اسلامى ايران پرداختند و اعلام كردند كه به زودى دولت موقت انقلاب را تشكيل خواهند داد. ايشان اظهار داشتند كه دولت موقت موظف است مقدمات همه پرسى را فراهم كند تا پس از تدوين قانون اساسى، آن را به همه پرسى بگذارد.
◽️ امام خمينى همچنين به دولت بختيار، نخست وزير دست نشانده شاه، هشدار دادند كه در صورت ادامه سركوب مردم، ايشان حكم جهاد خواهند داد. امام همچنين از ارتش خواست تا به مردم بپيوندند.
🔰 @ofogh_howzah