💠 سخن روز
🔵 آیت الله آقا مجتبی تهرانی
✅ اگر انسان به غیر خدا و جمادی چون پول تکیه و رکون کند، از آنجایی که پول و امور دنیایی همه از نظر ذات و سببیتشان محتاج و نیازمند به الله تعالی هستند، معنایش این است که انسان خود را از نظر روحی و تعلّق و تکیه گاه قرار دادن، به موجودی وابسته کرده است که آن موجود خودش فقیر است و آنچه که دارد از غیر دارد؛ چه از نظر وجودی؛ یعنی ذاتی وچه از نظر سببیّتی که دارند؛ چون خداوند هم سبب ساز است، هم سبب سوز. تکیه کردن انسان به مسببّ الاسباب از نظر روحی؛ یعنی «فقر الی الله». این احساس دل نسبت به خدا که «من نیازمند او هستم»، عین غنا است؛عین ثروت است.
🔰 @ofogh_howzah
◽️ اربعین، نشان داد که جامعه موعود، خیلی هم دور از دسترس نیست؛
◽️ و الگویی مثالزدنی از آنکه مهدویت صرفاً یک شعار نیست؛
◽️ اربعین، انسان را تا عصر ظهور به پیش میآورد؛
◽️ آنانی که بهدنبال جلوهای از حکومت مهدویاند اربعینی شوند؛
◽️ در اربعین چقدر دل، هوای مهدویت میکند؛
◽️ گوشه گوشه و قدم به قدم اربعین جلوهگاه رخ یار است؛
◽️ یعنی که رخ یار به هرجای توان دید..
🔰 @ofogh_howzah
🗞 ویژه نامه در مسیر نفر 2
🔵 منبع شناسی و سیر مطالعاتی کلام قدیم
🔘 گفتوگو با استاد حشمتپور
✅ استاد سیدمحمد حسین حشمتپور؛ مدرس سطوح عالی حوزه در رشتههای حکمت، کلام، عرفان و... میباشند. در گفتوگویی با فصلنامه «رهنامه پژوهش» به بررسی کتب کلامی شیعه و اهلسنت و سیر مطالعاتی کلام قدیم پرداختهاند که در ادامه میخوانید...
➕ متن کامل
yon.ir/rs44u
🔰 @ofogh_howzah
🇮🇷 ویژه نامه گام دوم_دفتر اول
🔵 طلبگی و بیانیه گام دوم انقلاب
🔘 به قلم حجتالاسلام والمسلمین دکتر محسن الویری
✅ پرداختن به بیانیه گام دوم و فهم و تبیین آن و سپس فرهنگسازی برای اهتمام عمومی به آن و سرانجام مشارکت در تحقق آن یک وظیفه همگانی است ولی اگر سهم و نقش اقشار و گروههای مختلف به تفکیک مورد توجه قرار گیرد چه بسا بتوان تفاوتها و تمایزهایی را در این زمینه برای هر یک از این اقشار و گروهها برشمرد...
➕ متن کامل
yon.ir/gj7pQ
🔰 @ofogh_howzah
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻به قلم سید مفید حسینی کوهساری؛
کتاب «چهل منزل تا اربعین» منتشر شد + دانلود ⬇️
hawzahnews.com/detail/News/466399
🔴 اربعین به درازای تاریخ
◽️ اربعین را چه روزی بدانیم، چهلمین روز عاشورا؟
◽️ بازه زمانی پیادهروی اربعین؟
◽️ سالگرد زیارت جابربن عبدالله انصاری و یا زیارت اسرای اهلبیت علیهم السلام از کربلا؟
◽️ اینها همه، مناسبت اربعیناند. اما اربعین امتدادی به امتداد همه تاریخ است؛
◽️ اربعین، نقطه تلاقی گذشته و حال و آینده تاریخ است...
🔰 @ofogh_howzah
🗞 ویژه نامه در مسیر نفر 2
🔵 تبلیغ و شیوههای صحیح تبلیغی
🔘 گفتوگو با حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی
✅ حجتالاسلام والمسلمین احمدعلی آقارفیعی مدیر گروه شعیهشناسی جامعةالمصطفی، خطیب و کارشناس مذهبی در گفت گویی با هفتهنامه افق حوزه به بررسی بایسته های آموزشی، پژوهشی و شیوههای صحیح تبلیغ دین پرداخته که در ادامه متن کامل این مصاحبه تفصیلی را مرور می کنیم..
➕ متن کامل
yon.ir/zLPKd
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 امام موسی کاظم علیه السلام
💎 إنّ خَواتِيمَ أعْمالِکُم قَضاءُ حَوائجِ إخْوانِکُم و الإحْسانُ إلَيهِم ما قَدَرْتُم ، و إلاّ لَم يُقْبَلْ مِنکُم عَمَلٌ،حِنُّوا على إخْوانِکُم ، و ارْحَموهُم تَلْحَقوا بِنا
💎 پايان اعمال شما به اين است که در حد توان خود، نيازهاى برادرانتان را بر آوريد و به آنان نيکى کنيد. در غير اين صورت، اعمال شما پذيرفته نشود. با برادران خود مهربان و دلسوز باشيد تا به ما بپيونديد.
📚 بحارالانوار/75/379/40
🔰 @ofogh_howzah
❄️ سخن روز
✅ دل شما مورد نظر شیطان است، هرگاه نگاهی به دلتان میکند، اگر آذوقه او مانند حب مال، زر و زیور، شهرت، مقام، حسادت، بخل و... در آن باشد میگوید: به به! چه جای خوبی است، همانجا متمرکز میشود، اگر صدهزار بار هم «اعوذ بالله من الشیطان الرجیم» بگویی رد نمیشود؛ چون این دشمن، خیلی سرسخت است. «ان الشیطان لکم عدو انه لکم عدو مبین» اما اگر طعمهاش را دور کردی، آنگاه که میبیند وسیله ماندن ندارد، با یک استعاذه شما فرار میکند.
آیه الله شهید دستغیب (ره)
📚 کتاب استعاذه/ص58
🔰 @ofogh_howzah
🗞 ویژه نامه در مسیر نفر 2
🔵 ضرورت و اهمیت مطالعه و پژوهش فلسفه سیاسی برای محققان و طلاب حوزههای علمیه
🔘 گفت وگو با مسئول اصطلاح نامه فلسفه سیاسی
✅ حجتالاسلام و المسلمین مهدی قربانی مسئول اصطلاح نامه فلسفه سیاسی، نویسنده، محقق و مدرس علوم سیاسی است. که تاکنون از این محقق آثار متعددی در قالب کتاب و مقالات علمی- پژوهشی منتشر شده است. آنچه در ادامه می آید حاصل گفتوگوی هفتهنامه افق حوزه با وی است که تقدیم خوانندگان عزیز میشود...
➕ متن کامل
yon.ir/Q6PkL
🔰 @ofogh_howzah
⚫️ خاطرهای از اولین تبلیغ خودتان برای ما بگویید؟
◾️ بنده در سال 62 دیپلم تجربی گرفتم و وارد حوزه شدم. این سالی بود که شروع حوزه با دهه محرم مصادف شد. یعنی دو هفته که درس خواندیم، محرم آغاز شد. بنده در مدرسه امام در باجک درس میخواندم وچون در دبیرستان جامع المقدمات خوانده بودم و مطالعات زیادی راجع بهخصال صدوق قدس سره و تفسیر نمونه و... داشتم، امتحانی دادم و سیوطی را شروع کردم. آن موقع 18 سال داشتم. اول محرم آقایی نظامی وارد مدرسه شد و گفت: جبههها از مبلغ خالی است. درسهای حوزه هم که تعطیل است. شما برای تبلیغ بهجبهه بروید.گفتیم ما تازه وارد حوزه شدهایم و سیوطی میخوانیم و چیزی بلد نیستیم. ایشان گفتند یک حمد و سوره که بلدید درست کنید.
◾️ یک اتوبوس از ما جمع کرد. من لباس هم نداشتم و یک عبا از همسایه قرض گرفتم. ما را با اتوبوس بهارومیه بردند و از آنجا بهمریوان رفتیم. در مریوان درگیری بود و حتی یک پلاک هم نداشتیم. یادم هست آن شب تا صبح سنگر میساختیم. صبح ما را تقسیم کردند و من بهپادگانی در.... آباد رفتم. آنجا سیصد نفر برادران سپاه بودند که همه تحصیلکرده بودند و بهبنده گفتند از امشب باید منبر بروید. خصال صدوق و منتهیالآمال و تفسیر نمونه را همراه برده بودم. اول منبر خصال صدوق را باز کردم و این روایت را خواندم: «قال رسولالله صلی الله علیه و آله و سلم: مِنْ عَلاَمَاتِ اَلشَّقَاءِ جُمُودُ اَلْعَیْنِ وَ قَسْوَةُ اَلْقَلْبِ وَ شِدَّةُ اَلْحِرْصِ فِی طَلَبِ اَلرِّزْقِ وَ اَلْإِصْرَارُ عَلَى اَلذَّنْبِ.خصال، صفحه 243»؛ از نشانههاى بدبختى است: چشم بىاشک، سختى و قساوت دل، حرص زدن زیاد در طلب روزى و پایدارى (اصرار) بر گناه.
◾️ چون در دبیرستان انشا زیاد میخواندم، روایت را توضیح دادم که خیلی خوششان آمد و بعداز منبر دور من را گرفتند تا روایت را یادداشت کنند. عجبی من را گرفت. از فردا ظهر همین کار را میکردم که یک روایت از خصال و یک روایت از منتهیالآمال میخواندم که بهمن گفتند ماه صفر هم بیایید منبر بروید. بنده از آن سال منبر میروم، البته امروز بهطلاب توصیه نمیکنم که با سیوطی خواندن منبر بروند؛ چراکه من پتانسیلی در خودم دیدم که این کار را کردم. بهطوری که چند سال بعد و در سال 65 در مسجد جامع سمنان منبر میرفتم و علما پای منبر بنده مینشستند. در سال 75 هم در دانشگاهها منبر میرفتم و در منبر زود رشد کردم..
حجتالاسلام والمسلمین رفیعی
yon.ir/zLPKd
🔰 @ofogh_howzah