17.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 برنجی که مثل پلاستیک میسوزد!
🔸 يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَنْفِقُوا مِنْ طَيِّبَاتِ مَا كَسَبْتُمْ وَمِمَّا أَخْرَجْنَا لَكُمْ مِنَ الْأَرْضِ وَلَا تَيَمَّمُوا الْخَبِيثَ مِنْهُ تُنْفِقُونَ وَلَسْتُمْ بِآخِذِيهِ إِلَّا أَنْ تُغْمِضُوا فِيهِ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ غَنِيٌّ حَمِيدٌ
اى كسانى كه ايمان آورده ايد، از چيزهاى پاكيزه اى كه به دست آورده ايد، و از آنچه براى شما از زمين برآورده ايم، انفاق كنيد، و در پى ناپاك آن نرويد كه (از آن) انفاق نماييد، در حالى كه آن را (اگر به خودتان مى دادند) جز با چشمپوشى (و بى ميلى) نسبت به آن، نمى گرفتيد، و بدانيد كه خداوند، بى نيازِ ستوده (صفات) است.
هم اکنون مشاهده کامل مستند #جواد_معصومه در صفحه آپارات و یوتوب #شبکه_افق
@ofogh_tv
10.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📸 ویدیوهای ارسالی مخاطبین از پیاده روی اربعین به برنامه #افق_ایران (3)
💢 زائرای حسینی
امسال شما فیلمهای پیادهروی اربعین رو برای شبکههای تلویزیون آماده کنید
تو این مسیر، از هر چی که فک میکنید خوبه بقیه هم ببینن با گوشیتون فیلم بگیرین و برامون بفرستین
فیلم هاتون رو در شبکه های اجتماعی به شماره ۰۹۹۰۶۱۰۰۰۲۳ ارسال کنید.
🌐 مشاهده این فیلم با کیفیت HD در صفحه آپارات و یوتوب شبکه افق:
🔗 https://www.aparat.com/v/LXbv7
🔗 https://youtu.be/It8YoaP4e68
🆔 @ofoghtv_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 عشق بدون مرز
💠 از #شیعه و #سنی تا غیر مسمانها همه در راهپیمایی #اربعین
🔸 مستند #حلقه_عاشقان یک اثر پژوهشی درباره چگونگی شکل گیری و تاریخچه سنت زیارت #پیاده_روی_اربعین حسینی است که به مصائب #شیعیان و عاشقان زیارت مزار #امام_حسین (ع) در طول تاریخ می پردازد.
@ofogh_tv
www.ofoghtv.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 این حسین (ع) کیست که عالم همه دیوانهی اوست؟
@ofogh_tv
www.ofoghtv.ir
✔️ «جاذبه» مداحی در نیویورک
🔴 در برنامه سه شنبه شب «جاذبه» به تماشای داستان زندگی مهدی دردشتیان خواهیم نشست و با او از خیابان ایران تا کوچه پس کوچه های نیویورک گذر می کنیم.
او اولین مداحی است که در نیویورک به زبان انگلیسی به مدیحه سرایی اهل بیت(ع) پرداخته و این روزها خیل عظیمی از جوانان و نوجوانان ملل مختلف را در هیئات مذهبی دور هم جمع کرده است.
🔺 #جاذبه امشب 23 مهر ساعت 20 از #شبکه_افق
@ofogh_tv
www.ofoghtv.ir
🔹 برنامه تلویزیونی «موکب کلمات» سه شنبه 23 مهرماه با حضور محسن ناصحی از شبکه افق پخش می شود.
🔺 ناصحی در اصفهان متولد شده و از جوانی سرودن شعر را آغاز کرده است؛ او دارای مدرک لیسانس است و مدتی را در نیروی انتظامی فعالیت میکرد. ناصحی در حال حاضر، در دانشگاه آزاد خوراسگان فعالیت دارد و به سرودن اشعار آیینی میپردازد. «راوی باش» تنها اثر اوست که به زیور طبع آراسته شده است.
♨️ #موکب_کلمات با اجرای هادی جان فدا، هر شب ساعت 18:30 از شبکه افق پخش می شود
@ofogh_tv
www.ofoghtv.ir
🕕 مستند #پیاده_روی_در_خون سه شنبه 23 مهر ساعت 18 تکرار روز بعد ساعت 13 از #شبکه_افق
🔺 مستند «پیاده روی در خون» روایتی است از مسیر پیاده روی اربعین و ارتباط این گردهمایی بزرگ انسانی با کاری که دافعان حرم برای امنیت زوار حسینی می کنند.
در این مستند که روایتی از پشت پرده پیاده روی اربعین است به مدافعان حرمی پرداخته می شود که برای حفظ جان زوار اربعین دست به مقابله با داعش و دسیسه های آنان زده اند.
در ادامه به حال و هوای آنان برای زیارت اربعین و اینکه نیم توانند بروند اشاره می شود همچنین تصاویری هم از اربعین حسینی به تصویر کشیده و با زوار حسینی هم گفت وگو می شود.
@ofogh_tv
www.ofoghtv.ir