آیا نظام جمهوری اسلامی ایران و ولایت فقیه دیکتاتور هستند؟
سال ۱۳۵۸در یگ نگاه
۱🇮🇷 فرودین : همه پرسی تعیین نظام سیاسی
۲🇮🇷مرداد : انتخابات نمایندگان مجلس خبرگان قانون اساسی
۳🇮🇷آذر:همه پرسی قانون اساسی
۴🇮🇷بهمن: انتخابات اولین دوره ی ریاست جمهوری
۵🇮🇷اسفند : انتخابات اولین دوره ی مجلس شورای اسلامی
✅🇮🇷 جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که اصل نظام سیاسی را به رای مردم گذاشت .
با۹۸/۲ رای آری
✅🇮🇷 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به تایید ۹۹/۵ درصد شرکت کنندگان در انتخابات رسید.
برقرار باد جمهوری اسلامی ایران
🇮🇷✌️🇮🇷✌️🇮🇷🇮🇷✌️🇮🇷✌️🇮🇷
🇮🇷 جمهوری اسلامی، شاخۀ ایرانی «انقلاب جهانی اسلام»
✍️ یادداشت علیرضا پناهیان به مناسبت ۱۲فرودین روز جمهوری اسلامی
🔸سالروز نهادینه شدن نهالی از انقلاب جهانی اسلام در ایران مبارک باد. نهال «جمهوری اسلامی» شاخۀ ایرانی شجرۀ طیبۀ انقلاب جهانی اسلام است که تاریخی به قدمت و عظمت اسلام دارد. انقلابی که سرآغازش از مکۀ مکرمه بود و مقدماتش را تمام انبیاء فراهم کرده بودند. بذر شجرۀ طیبۀ «انقلاب اسلامی» در کنار چشمۀ زمزم به دستان پاک پیامبر اکرم(ص) کاشته شد. در مکه آن را سرکوب کردند، از مدینه سربرآورد. در مدینه مظلوم واقع شد و در کوفه به اقتدار رسید. در کوفه با ناجوانمردی خواستند آن را به خاک بسپارند، در کربلا قیام کرد. در عاشورا آن را به خاک و خون کشاندند تا نابودش کنند، ریشههای خود را در دل زمین گستراند و جاودانه شد؛ تا در زمان ما جلوهگر گشت و ۲۲بهمن ۵۷ سرزمین ما را رویاند. ما از این شجرۀ تنومند طیبه که در جان جامعۀ ما سر از خاک تاریخ بیرون زده بود، شاخهای با نام «جمهوری اسلامی ایران» دریافت کردیم و آن را به مثابه نهالی نهادینه کردیم که زیر سایۀ آن زندگی کنیم. پس اولا ...
👈🏻ادامه متن:
📎 panahian.ir/post/2035
@Panahian_ir
✨۱۲ فروردین؛ روز شکست سنگین لیبرالیسم از اسلام سیاسی
▫️برگزاری رفراندوم درباره نظام جمهوری اسلامی، تبدیل به اوّلین عرصه بروز و ظهور تضادّ فکری مهندس مهدی بازرگان و اعضای دولت موقّت با امام(ره) و مردم شد.
▪️«جمهوری اسلامی» در واقع نظریهای سیاسی مبتنی بر اندیشه سیاسی اسلام و الگویی برای پیادهسازی حکومت اسلامی بود. امام(ره) وقتی در یازده آبانماه 1357 در گفتگو با تلویزیون لوکزامبورگ هدف نهضت را برقراری جمهوری اسلامی و برنامه را تحصیل استقلال و آزادی اعلام کردند، این هدف و برنامه، تبدیل به یک شعار و مطالبه فراگیر مردمی شد که در همه راهپیماییهای سراسری در ماههای منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی به گوش میرسید: «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی».
▫️ایشان در مقطع پس از پیروزی انقلاب و ناظر به رفراندوم درباره نظام سیاسی جدید، ضمن دعوت مردم به رأی به جمهوری اسلامی، تصریح داشتند که رأی به جمهوری اسلامی، رأی به حکومت اسلام است و مردم را دعوت میکردند که در رفراندوم به جمهوری اسلامی رأی دهند.
▪️با این وجود امّا اعضای دولت موقّت که مشخّصاً از جانب امام(ره) مأمور برگزاری رفراندوم درباره «جمهوری اسلامی» شده بودند، در زمره مخالفان جمهوری اسلامی قرار گرفته و شروع به موضعگیری علیه ایده جمهوری اسلامی و ارائه مدلهای حکومتی جایگزین کردند. مهندس بازرگان آشکارا موضع میگرفت که باید به جمهوری اسلامی صفت «دموکراتیک» را اضافه کرد؛ یا احمد صدر حاجسیّدجوادی وزیر کشور دولت موقّت که متولّی برگزاری انتخابات بود، پا را فراتر گذاشت و پیشنهاد حذف کلمه اسلام را داد: «مناسب آن است که فقط مفهوم جمهوری دموکراتیک باشد تا در تدوین قانون اساسی بتوانیم آن را به هر شکلی درآوریم.».
▫️علاوه بر اعضای دولت موقّت، جریانهای معارض فکری چون کمونیستها، لیبرالها، تجزیهطلبان و... که علیرغم قلّت اعضا و فقدان حمایت مردمی، از پشتوانه رسانهای داخلی و خارجی قدرتمندی برخوردار بودند، تبلیغات وسیعی علیه «جمهوری اسلامی» به راه انداختند. امام(ره) در مقابل همه این جریانهای انحرافی ایستادند و تصریح کردند: «آنچه ملّت شریف ایران در سرتاسر کشور با فریاد از آن پشتیبانی نموده است همین «جمهوری اسلامی» بوده است، نه یککلمه زیاد و نه یککلمه کم.» و حتّی در پاسخی علنی به تمایلات مهندس بازرگان فرمودند آنها که میخواهند کلمه «دموکراتیک» را به این عبارت اضافه کنند، غربزدگانی هستند که نمیفهمند چه میگویند: «اینها یا جاهلند و نمیفهمند چه میگویند، یا عامدند و خائن... ملّت ما خون داده است تا جمهوری اسلامی وجود پیدا کند نه جمهوری، نه جمهوری دموکراتیک [ که] یعنی جمهوری غربی، یعنی بیبندوباری غرب.»
▪️حزب جمهوری اسلامی نیز که در واقع محلّ تشکّل نیروهای سیاسی پیرو امام(ره) بود، در پاسخ به این فضاسازی سنگین رسانهای علیه جمهوری اسلامی، روز دوّم فروردین 1358 تجمّعی در میدان آزادی تهران با سخنرانی حضرت آیتالله خامنهای از اعضای شورای انقلاب برگزار کرد که صدها هزار نفر از مردم تهران در آن تجمّع شرکت کردند و وزن اجتماعی تفکّر حامی «جمهوری اسلامی» به نمایش گذاشته شد. آیتالله خامنهای در این سخنرانی اعلام کردند که جریان انقلابی اجازه نخواهد داد فرصتطلبان مسیری را که با صدای «لاالهالّاالله» پیموده شده، منحرف سازند.
▫️سرانجام رفراندوم، بهعنوان اوّلین انتخابات آزاد در تاریخ ایران، در روزهای دهم و یازدهم فروردینماه 1358 برگزار شد و آنگونه که رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور دولت موقّت اعلام کرد، از مجموع 20 میلیون و 288 هزار و 21 شرکتکننده، 20 میلیون و 147 هزار و ۵۵ نفر، یعنی 99.3 درصد به جمهوری اسلامی رأی آری دادند.
✍کتاب روایت رهبری، صص ۳۰-۲۷
@syjebraily
⚡️در طرح "اصلاح ساختاری بودجه" که توسط سازمان برنامه و بودجه با مشارکت صندوق بینالمللی پول تدوین شده، فراهم کردن شرایط فروش بنگاههای دولتی به بیگانگان پیشبینی شده است. در این سند آمده است: "با تجدید ساختار بنگاههای دولتی پیش از واگذاری، شرایط برای حضور سرمایهگذار خارجی برای مالکیت و مدیریت بنگاههای دولتی فراهم شود".(ص۲۵)
🔺این سیاست، یک سیاست آشناست که تقریبا در همه کشورهای قربانی IMF پیاده شده و قدرت واقعی از حکومت به ابرشرکتهای خارجی منتقل شده است.
🔺در قانون اساسی ما، اقتصاد از سه بخش دولتی، خصوصی و تعاونی تشکیل شده است. در سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز سخن از واگذاری بخشهای غیرحاکمیتی اقتصاد به #مردم است. نه قانون اساسی و نه سیاستهای کلی، مجوز فروش شرکتهای دولتی به بیگانگان را نداده است.
@syjebraily
🔴 موفقیت چشمگیر نظام در بزرگترین بحران انسانی معاصر
🔸 با اطلاع از اقدامات تمام بخشهای نظام برای مقابله با #کرونا، اعم از وزارت بهداشت، ستاد مقابله با کرونا، نیروهای مسلح، بسیج و گروههای جهادی و... میتوان گفت مجموعه اقدامات صورت گرفته تحسین برانگیز و در دنیا کم نظیر بوده است. در این رابطه نکاتی وجود دارد؛
🔺۱. با لحاظ مجموعه شرایط کشور (خصوصا وضعیت اقتصادی، تحریم های ظالمانه همهجانبه و تمام عیار دشمنان) یقیناً عملکرد نظام در مقابله با کرونا، تبدیل به الگویی برای دنیا خواهد شد و همگان از اقدامات کشوری که از زمین، آسمان، دریا، کشتی، هواپیما، بانک، بیمه، پول، نفت و دارو و غیره در تحریم ۱۰۰ درصدی است، متحیر خواهند شد که چگونه #ایران_عزیز موفق شد #کرونا، این بزرگترین بحران انسانی معاصر را اینگونه مدیریت کند.
🔺۲. در این زمینه لازم است به موفقیت نظام در تامین دارو، رفع مناسب و قابل قبول کمبودهای اولیه، خرید و وارد کردن کیت، ایجاد سامانه غربالگری، فعالیت تحسین برانگیر و فوقالعاده گروههای جهادی در تامین نیازمندیها، تنوع روش درمان و خیز برای ابداع روش های علمی ابداعی، اقدامات گسترده نیروهای مسلح در ایجاد بیمارستان و نقاهتگاهها، عدم کوچکترین کمبود در نیازمندیهای خوراکی و اولیه مردم (بر خلاف برخی کشورهای مدعی)، مرجعیت نظام در جهتدهی و اطلاعرسانی، ایجاد اعتماد عمومی و کسب همراهی قابل قبول مردم در رعایت سیاستهای فاصله اجتماعی (فیزیکی)، توجه و سیاستگذاری برای ترمیم فشارهای معیشیتی گروهای آسیب پذیر، مسئولیت پذیری حکومت در قبال ضررهای اقتصادی بخشهای مختلف... اشاره کرد.
🔺۳. عملکرد موفق نظام اسلامی در مواجهه با پدیده استثنایی و بینظیر شیوع ویروس منحوس کرونا در مقایسه با وضعیت آشفته و حاد سایر کشورهای درگیر، قابل تامل است. واقعیت آن است که کشورهای مدعی و اصطلاحا پیشرفته و ثروتمند بشدت از این بلیه متاثر شدهاند و گزارشهای مستند و تکان دهندهای از این موضوع روزانه منتشر میشود.
🔺۴. لازم است منصفانه یادآوری کنیم نگاه به مسئله بحران کرونا، مطلقا سیاسی نیست و همگان باید مواظب باشند از مرز انصاف و تقوا خارج نشوند. روشن است که این بهمعنای کمکاریهای برخی مسئولین نیست، بلکه نباید این کار مجاهدانه عظیم و متحیرکننده را نادیده گرفت و با مطالب، پستها و طعنهها و غیره، آن را تخریب کرد. بدون توجه به گذشته کاری دولت و ناکارآمدی آشکار ایده مذاکره گرایی، بسیاری از ارکان دولت اکنون متعهدانه و صادقانه پای کار مواجهه چندجانبه با بحران کرونا آمدهاند. برخی انتقادات نسبت به استراتژی دولت در مواجهه با کرونا نیز تاحدی موجه است اما میبایست به جمیع جهات شرایط کشور و دولت (پارامترهای اقتصادی، اجتماعی و... ) نگاه کرد و تک بعدی تحلیل نشود.
🔺۵. وجه مهم افتراق کشور ما با سایر کشورهای درگیر در بحران کرونا، مولفههای درخشان فرهنگی، دینی و اجتماعی ایران است. مولفههایی چون روحیه بسیجی، نوع دوستی، مسئولیت پذیری، خانواده محوری، ایثار (پدیده بینظیر مجاهدان سلامت) و... زمینهساز اصلی عبور موفق ما از یکی از بزرگترین و چندلایهترین ابتلائات بشری خواهد بود. انشاءالله.
👈 ناگفتهی مهم؛ همگان میدانند به دلایل تحریم، وضعیت قیمت نفت و... منابع دولت محدود است. اما کمکهای مردمی و فعالکردن بیش از پیش سنتهای اصیل فرهنگی و دینی با استفاده از منابع قابل توجه مردمی (جهاد_ انفاق از کمترین رقمها تا ارقام قابل توجه بخش خصوصی خیر) میتواند فشار معیشتی اقشار محروم را مدیریت کند. این وظیفه انسانی و اسلامی را جدی بگیریم.
📚 کانال تبیین
http://eitaa.com/joinchat/1033961472C8a1cc59c8c
هدایت شده از شبکه خبر
14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نوجوانان محله فردوس تهران جشن ولادت امام حسین (ع) را در خیابان برگزار کرده اند.
@irinn_channel
👈👈👈 نکته جدید و بسیار مهم درباره طرح #چله_قرن👉👉👉
با سلام خدمت همه اعضای محترم و همه مهدی یاوران در همه کانال ها و گروهها
🔰 دقایقی پیش حدود ساعت 11 صبح ، با استاد حاج آقا #مهدوی_ارفع ، مدیر نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی تماسی تلفنی داشتم.
❇️ ایشان فرمودند با مسئول طرح #چله_قرن صحبت کردند و ایشان را متقاعد کردند که برخی موارد داخل چله و طرح از جمله تعیین ساعت ، تعیین عمل ، تعیین ذکر و... ، حساسیت زا بوده و نیاز نبوده مطرح شود و آن فرد هم قبول کرده است.
🔰 قرار شده است طرح پیشنهادی استاد #مهدوی_ارفع ، جایگزین این چله بشود.
✅ طرح جدید که با همت نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی قرار است اعلام شود به عنوان جایگزین ،موارد بسیار خوبی دارد که استاد ارفع به بنده فرمودند و بسیار عالی هست، انشالله امشب قرار است در کلیپی موارد را اعلام کنند و انشالله همه با هم طرح را تبلیغ می کنیم.
👈👈👈 طرح جدید هم به صورتی هست که هیچ جریان ضدانقلاب و حجتیه ای و... امکان سوء استفاده از آن را ندارد.
🌀 استاد #مهدوی_ارفع مدیر نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی هم فردی ولایی هستند و هم مورد تائید مراجع . منتظر نشر کلیپ ایشان و توضیحاتشان باشید که بعدش انشالله برویم برای تبلیغ
با تشکر
احسان عبادی
👈👈👈 عزیزان ولایی و انقلابی حتما و سریعا نشر دهند 👉👉👉
@ma_va_o
پویش جهانی استغاثه به امام عصر(عجل الله تعالی فرجه).mp3
17.45M
این فایل رو به دست همه برسونید