📌پاسخ به شبهات اعتقادی
🖋در نوشتار زیر
💠علت هجرت علویان (امامزادگان) به ایران
💠چرا حضرت معصومه علیهاالسلام با ایران(قم)هجر کردند
✅به مناسبت ۲۳ ربیع الاول
#سالروز_وردو_حضرت_معصومه_به_قم🌺
🖋یکی از شیوه های #اعتراض_علویان به حکومت وقت، مهاجرت بود. با روند افزایش اذیت و آزار شیعیان، بخصوص خاندان اهل بیت علیهم السلام و فرزندان آن ها، تبلیغات منفی حکومت علیه این خاندان، دست گیری و شکنجه و تبعید و زندانی کردن محبّان اهل بیت علیهم السلام و غارت اموال و دارایی های متموّلان شیعه، آنان را وادار کرد برای رهایی از وضعیت موجود، از سرزمین مادری خویش هجرت کنند.
🔰هجرت شیعیان به ایران از همان قرن نخست هجری آغاز شدو در نیمه دوم قرن هجری سرعت بیشتری گرفت. گروه زیادی از علویان پس از مهاجرت به ایران، در شهرهای گوناگون از جمله قم، ری، اصفهان، گرگان، آوه، کاشان و سبزوار درکنار سایر قبایل عربی مهاجر ساکن شدند و زندگی خود را آغاز کردند. شیعیان با حضور خویش در میان مردم، به تبلیغ و ترویج تشیّع راستین پرداختندو این امر همواره از سوی ایرانیان مورد استقبال قرار گرفت.
✅تأثیر مهاجرت
💠مهاجرت علویان به ایران از لحاظ سیاسی اجتماعی و حتی انجام کارهای عمرانی و اتحاد مردم منطقه، تأثیر مهمی داشت؛ زیرا با حضور در میان مردم وحسن معاشرت در رفتار و جلب نظر و افکار عمومی و خلق و خوی علوی، در فاصله زمانی کمی،از پایگاه مادی و معنوی در میان مردم برخوردار می شدند .ایرانیان هم پذیرای آنهابودن.
👇ادامه گفتار در متن زیر👇
#سوال_وجواب_اعتقادی
#نوشتار_اعتقادی
#افق_حرم
#ادراه_اوقاف_و_امور_خیریه_ملارد
#آدینه_مهدوی
@ofogheharam
✅ادامه نوشتار
💠مهاجرت سایر علویان به نقاط گوناگون ایران، از جمله ری، کاشان، قم، گرگان و طبرستان، همه گویای حضور قوی و تأثیرگذار آن ها در منطقه بوده است. آن ها در امور سیاسی، اجتماعی یا عمرانی به صورت فعّال وارد صحنه می شدند. برای مثال، ورود اشعری ها در سال 94 هجری به قم و تلاش و کوشش در عمران و آبادانی این شهر تا زمان حضور حضرت معصومه علیهاالسلام گویای تأثیر مثبت آن هاست.
💠در دوران حاکمیت بنی امیّه و بنی عبّاس، زنان سادات و یاران خاندان اهل بیت علیهم السلام نیز مانند مردان، به جرم دفاع از ولایت و امامت و شیعه بودن، همواره در معرض آزار و اذیت و ستم مأموران حکومتی قرار داشتند.مورّخان نقل کرده اند که در دوران حجّاج بن یوسف، که از خون ریزترین حاکمان بود، «در زندان های او، سی هزار زن زندانی بودند.
💠از این میان دوران زندگی امام هفتم و زنان و دختران امام موسی کاظم هم قابل توجه است
✅مشارکت سیاسی دختران امام علیه السلام
دختران امام موسی کاظم علیه السلام طبق نقل تاریخ، عموما فقیه، دانشمند، محدّث، پاک دامن، پارسا و پرهیزگار بودندو در میان زنان مدینه، به ترویج مباحث علمی و احادیث نبوی اشتغال داشتند. امّ احمد، یکی از زنان امام موسی کاظم علیه السلام است که همواره مورد اعتماد و اطمینان امام بود. امام موسی کاظم علیه السلام هنگام مسافرت به عراق، ضمن سپردن امانات خود به او، از شهادت خویش نیز خبر داده و امام پس از خود را به او معرفی کردند و توصیه نمودند بعد از شهادت خویش، امانت ها را به امام رضا علیه السلام بسپارد. امّ احمد نیز پس از شهادت امام موسی کاظم علیه السلام، ضمن ردّ امانت به امام بر حق و معرفی او به افراد امین و مورد اطمینان، نقش حسّاس خود را به خوبی ایفا کرد.
💠 #نحوه_هجرت
پس از آنکه امام رضا علیه السلام با آن شیوه دردناک از اهل بیت خود خداحافظی می کرد،و به اجبار و اکراه، مدینه را به قصد مرو ترک نمود،حضرت معصومه علیهاالسلام پس از گذشت یک سال به بهانه دیدار برادر، همراه تنی چند از دیگر برادران خود، مدینه را ترک کرد. بنا به نقل روایات متواتر، حضرت معصومه علیهاالسلام در میان راه بیمار شد و پس از رسیدن به قم رحلت نمود.
💠 #منبع
https://hawzah.net/fa/Article/View/95205/
التماس دعا
#فق_حرم
#علت_هجرت_علویان
#شبهه_اعتقادی
@ofogheharam
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حدیث_زیارت
💠به مناسبت ورود حضرت معصومه علیهاالسلام به قم
🖊امام صادق علیه السلام میفرمایند:
خداوند حرمى دارد که مکه است پیامبر حرمى دارد و آن مدینه است و حضرت على (علیه السلام) حرمى دارد و آن کوفه است و قم کوفه کوچک است که از ۸ درب بهشت سه درب آن به قم باز مى شود ، زنى از فرزندان من در قم از دنیا مى رود که اسمش فاطمه دختر موسى (علیه السلام) است و به شفاعت او همه شیعیان من وارد بهشت مى شوند.
#بیست_و_سه_ربیع_الاول
#حدیث_زیارت
#افق_حرم
@ofogheharam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️ قِصه من طولانیه
🇮🇷ان شاءالله که با اراده الهی با شما می مونم
اسرائیل من رو نمی کشه و ان شاءالله من جزء اون نسلی هستم که وارد فلسطین میشه و در بیت المقدس نماز می خونه! 🤲
#افق_حرم
#روز_سرداران_شهید
#آغاز_سریع_نابودی_اسرائیل
#اداره_اوقاف_و_امور_خیریه_ملارد
@ofogheharam
📚کتاب بوستان دانشمندان است 📚
📚کتاب صوتی🎙 " من ادواردو نیستم"
📜زندگینامه و خاطرات شهید ادواردو (مهدی) آنیلی
🔰 قسمت 5⃣
🎙با صدای #مهدی_نجفی
#من_ادواردو_نیستم
#کتابخوانی_مجازی
#نابوی_صهیونیزم_اسرائیل
#زنده_باد_مقاومت
#افق_حرم
@ofogheharam
من ادواردو نیستم 5.mp3
9.16M
📗کتاب صوتی📻
#من_ادواردو_نیستم
قسمت 5⃣
@ofogheharam
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷هر روز با شهدا🥀
🌺اکنون نوبت آن است که یاد فداکاری ها وباشکوه مظلومانهی آتشنشانان مؤمن و شجاع ملت ایران ثبت و بزرگ داشته شود و مردانی را که حقاً باید قهرمانان کمادّعا و با اخلاص نامیده شوند همگان بشناسند و درس آنان را در خاطر نگه دارند.
🌷این جوانمردان برای نجات جان و مال هممیهنان خود، با شهامتی شگفتانگیز به درون آتش و آوار رفتند و جان خود را در خطر نهادند و خود را فدا کردند. "مقام معظم رهبری"
🌷یاد بود #شهدای_آتش_نشان
🌷شهیدمحسن روحانی سندیانی از تهران
🌷شهیدمحمد نارمی از بجنورد
🌷عباس حائزی از تنکابن
🌷برکت جوذری از بندرعباس
و.......
ویاد سرداران شهید انقلاب اسلامی
🌷کلاهدوز🌷فلاحی🌷نامجو🌷جهان آرا
🌷فکوری گرامی باد.
#روز_آتش_نشانی
#سرداران_شهید
#افق_حرم
#نابودی_سریع_اسرائیل
#اداره_اوقاف_و_امور_خیریه_ملارد
@ofogheharam
🔰پاسخ به سوالهای اعتقادی
در📻زیر
🔰استاد محمدی شاهرودی
#پاسخ_به_شبهات
#استاد_محمدی_شاهرودی
#اعتقادات
#افق_حرم
#یاد_شهدای_آتش_نشان_و_سرداران_گرامی
@ofogheharam
203K
💽 #صوتی_اعتقادی
❓ خواستم بدونم نماز که قضا بشه به جا آوردن قضاش چه فایده ای داره؟ چون چیزی که گذشت گذشت؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
#شبهات_اعتقادی
#افق_حرم
#نماز
╭┅─────────┅╮
@ofogheharam
╰┅─────────┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 #بشارت بزرگ از #رهبر_معظم_انقلاب
🧨 آرایش دشمن آرایش جنگی است
در مقابل ملت ایران
✊ همه شما شکست #آمریکا را خواهید دید.
👊 همه شما به زانو در آمدن #صهیونیست را خواهید دید.🇮🇷
🇮🇷 همه شما عظمت و عزت نهایی ملت ایران را مشاهده خواهیدکرد🇮🇷
👌🏻 ما به#وعده_صادق مردان خدا باور داریم
🇮🇷 برای #ایــرانِ _قوی🇮🇷
🆔 @ofogheharam