eitaa logo
پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم)
2.3هزار دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
197 ویدیو
77 فایل
پژوهشگاه فضای مجازی _ پردیس قم ارتباط با ادمین : @pardisQom45
مشاهده در ایتا
دانلود
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅ مراسم افتتاحیه‌‌ی ساختمان جدید پژوهشگاه فضای مجازی _ پردیس قم 🔹مراسم افتتاحیه ی ساختمان جدید پژوهشگاه فضای مجازی _ پردیس قم، با حضور رئیس مرکز ملی فضای مجازی دکتر آقامیری در تاریخ ۱۷ اسفند سال ۱۴۰۲ برگزار گردید. 🔸لازم به ذکر است پس از این مراسم، مدرسه زمستانه تنظیم‌گری فضای مجازی با حضور تعدادی از پژوهشگران این حوزه و با ارائه اساتید مطرح کشوری تشکیل شد. 🖥 کانال پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم) : 📡 https://eitaa.com/OISC_Majazi .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ✅ رئیس مرکز ملی فضای مجازی: تنظیم‌گر جایی ورود می‌کند که می‌خواهد نقطه تعادل و بهینه را بین سه ضلع مردم، فعالین و صنعت و حاکمیت ایجاد کند. 🔹جهت مشاهده‌ی بخشی از صحبت های جناب آقای دکتر آقامیری در مدرسه زمستانه تنظیم گری فضای مجازی، کلیپ بالا را مشاهده بفرمایید. با ما همراه باشید ... 🖥 کانال پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم) : 📡 https://eitaa.com/OISC_Majazi .
حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مروری کوتاه بر بحث های مطرح شده در مدرسه زمستانه تنظیم گری فضای مجازی که در پژوهشگاه فضای مجازی _ پردیس قم برگزار گردید ... 🔹دکتر آقامیری در این مدرسه فرمودند: ما در هر موضوعی راه‌ حل های متعدد و مسیرهای متفاوت برای پاسخ به مسائل داریم و این موجب شده است وقتی به صورت نظری بحث می کنیم، یک مسیری درست باشد و یک مسیرهایی غلط. 🔹ایشان در وجه فرق بین مبحث ابزارهای حکمرانی با بحث های نظری بیان داشتند: ولی وقتی می خواهیم از ابزارهای حکمرانی استفاده کنیم تا یک مسیر را وسط بگذاریم، با فضای صفر و صد مواجه نیستیم و نمی توانیم بگوییم یکی درست است و بقیه غلط. 🔹رئیس مرکز ملی فضای مجازی در تبیین مبحث حکمرانی داده و چالش مهم موجود در آن خاطرنشان کردند: مثلا در حوزه حکمرانی داده، مسیرها متفاوت است و هر کدام مزایا و معایبی دارد و اینجاست که در پیاده‌سازی تنظیم گری یا ابزارهای حکمرانی با چالش مواجهیم. 🌱 جهت مشاهده مشروح صحبت ها، کلیپ بالا را مشاهده بفرمایید ... 🖥 کانال پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم) : 📡 https://eitaa.com/OISC_Majazi .
مروری کوتاه بر بحث های مطرح شده در مدرسه زمستانه تنظیم گری فضای مجازی که در پژوهشگاه فضای مجازی _ پردیس قم برگزار گردید ... (بخش بعدی) 🔹دکتر آقامیری فرمودند: می‌توان گفت فضای مجازی تبدیل به جامعه ای شده است که زیست در آن رخ می‌دهد. 🔹ایشان افزودند: ما در فضای فیزیکی، بیش از دویست کشور داریم ولی در فضای مجازی و حکمرانی مجازی کمتر از ده کشور داریم. 🔹رئیس مرکز ملی فضای مجازی در تکمیل این نکته خاطرنشان کردند: پس فضای مجازی مجموعه ابزار نیست بلکه یک جامعه است. 🖥 کانال پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم) : 📡 https://eitaa.com/OISC_Majazi .
. ✅ حکمرانی بر اساس معاهدات نیست بلکه براساس پلتفرم هاست. ➖علیرضا پیروزمند عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی 🖥 کانال پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم) : 📡 https://eitaa.com/OISC_Majazi .
. ✅ مزیت اصلی ما در پلتفرم‌هایمان تکیه بر مولفه های فرهنگی در معماری پلتفرم‌هاست. محمدصادق نصرالهی _ عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) 🖥 کانال پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم) : 📡 https://eitaa.com/OISC_Majazi .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🌺عید سعید فطر گرامی باد🌺 امام علی علیه السلام: ▫️این، عیدِ کسی است که خداوند روزه او را پذیرفته و عبادتش را قبول کرده است. 🌱 فرا رسیدن عید سعید فطر بر عموم مسلمانان گرامی باد. 🖥 کانال پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم) : 📡 https://eitaa.com/OISC_Majazi .
. ✅ یکی از مولفه های حق برخورداری از فضای مجازی سالم و مفید، وجود زیست بوم های تخصصی است مثل دانش آموزی و یا خردسالان. محمدصادق نصرالهی _ عضو هیئت علمی دانشگاه امام صادق (ع) 🖥 کانال پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم) : 📡 https://eitaa.com/OISC_Majazi .
(اینترنت اشیا) عنوان: ✅ اینترنت اشیا (IoT): کاربردها، فناوری ها و چالش های مورد بحث چکیده: 📝 اینترنت اشیا اصطلاحی است برای توصیف دنیایی که درآن اشیا قادر خواهند بود با اتصال به اینترنت یا به کمک ابزارهای ارتباطی, با سایر اشیا تعامل داشته باشند و اطلاعات خود را با هم و یا با انسان ها به اشتراک بگذارند و کلاس جدیدی از قابلیت ها, برنامه های کاربردی و سرویس ها را ارائه دهند. دنیایی که درآن تمامی اشیا و دستگاه‌های نامتجانس قابلیت آدرس دهی و در نتیجه قابلیت کنترل پذیری دارند. اینترنت اشیا، نوآوری آینده در زمینه تکنولوژی های بیسیم محسوب میشود و در بسیاری از زمینه ها و حوزه ها دارای کاربرد است. 🔹در این مقاله ابتدا این ایده را از دیدگاه های مختلف بررسی کرده و سپس کاربردهای آن را در زمینه ها و حوزه های گوناگون معرفی می کنیم. همچنین در ادامه به بررسی جدیدترین فناوری های ارائه شده برای پیاده سازی اینترنت اشیا و مهمترین چالش های مورد بحث که این پدیده با آن روبروست می پردازیم . ✍🏻 برای دریافت و مطالعه این مقاله، آن را در پست بعدی مشاهده بفرمایید. 🖥 کانال پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم) : 📡 https://eitaa.com/OISC_Majazi .
8401395h0869.pdf
1.17M
عنوان: 🌐 اینترنت اشیا (IoT): کاربردها، فناوری ها و چالش های مورد بحث نویسندگان: 👤حمیدرضا یزدان پناه 👤محمدرضا حسنی آهنگر 🖥 کانال پژوهشگاه فضای مجازی (پردیس قم) : 📡 https://eitaa.com/OISC_Majazi .