💠انقلاب اسلامی یا شیعی؟!
🔻رهبر انقلاب:
با پیروزی انقلاب در ایران، اینها(آمریکا و دشمنان اسلام) برنامههای جدیدی طراحی کردند برای اینکه اینطور وانمود کنند که این انقلاب، انقلاب شیعه است؛ در حالی که انقلاب اسلامی، انقلاب اسلام است، انقلاب قرآن است، برافراشتن پرچم اسلام است. انقلاب اسلامی افتخارش این است که ارزشهای اسلامی را، توحید را، احکام الهی را و ارزش معنویت اسلام را، دارد به دنیا معرفی میکند و موفق شد. علیرغم همهی دشمنیها ما موفق شدیم. انقلاب اسلامی روحِ غرور اسلامی را، روح افتخار و تفاخر به اسلام را در مسلمانها زنده کرد. آنها با این دشمنند، با این مخالفند؛ والّا اگر ما انقلابمان یک انقلاب شیعی بود که از دنیای اسلام جدا میشدیم و ما به دنیای اسلام کاری نداشتیم، آنها هم به ما کاری نداشتند، آنها با انقلاب دشمنی نمیکردند. آنها دیدند این انقلاب، انقلاب اسلامی است.
📌بیانات در دیدار شرکتکنندگان در هماندیشی علمای اهل تسنن و تشیع-۱۳۸۵/۱۰/۲۵
@okhowahmag
✅مذهب من حنفی، رهبر من خمینی...
📌تاثیرات انقلاب اسلامی در افغانستان
🎤دکتر عبدالقادر کمالی
🔷زمانی که کمونیست ها روحانیون را دستگیر می کردند اینها را دسته بندی می کردند. اگر از اهل سنت بود و وابسته به حزب جمعیت اسلامی یا حزب اسلامی بود می گفت اینها اخوانی اند و اگر شیعه بود، حزب وحدت بود، سازمان نصر ، حرکت اسلامی و ... بود شامل خمینیستها می شدند...هم خمینیستها و هم اخوانیستها از امام متاثر بودند.
🔷در قیام 24حوت هرات، مردم، شهر را با صدای «الله اکبر خمینی رهبر» شهر را از دست کمونیستها گرفتند. همان شب رادیو کابل اعلام می کند که شهر هرات به دست نیروهای ایرانی تصرف شد و نه مجاهدین، در صورتیکه ایرانی در آن زمان در هرات وجود نداشت.
🔷میدانید که قندهار یک شهر غالبا سنی نشین است. شاید 5 یا 10 در صد شیعه داشته باشد. وقتی در خطبه های نماز جمعه امام جمعه آن می خواهد از اهداف جهاد و عظمت آن صحبت کند می گوید: «مذهب من حنفی است، رهبر من خمینی است» خیلی حرف است که یکی از خطبای نمازجمعه شهر قندهار این شعار را بدهد.
⬅️متن کامل↙️↙️↙️
http://okhowah.com/fa/12472
@okhowahmag
💠از گرایشات کمونیستی تا علاقه به انقلاب اسلامی...
📌مصاحبه با دکتر محمد انور از کشور بنگلادش درباره علاقهاش به انقلاب و تشیع
.
📌برشهایی از متن مصاحبه
🔻وقتی بین ایران و عراق آتش بس اعلام شد و امام خمینی آن پیام پذیرش قطعنامه598 را صادر کردند و همان وقت سخنرانی کردند، یادم هست که من وقتی آن را مطالعه کردم به گریه افتادم. آن لحن احساسی و مهربانانه امام خمینی که رهبر و حاکم یک ملت بزرگ بود و در عین حال با تواضع و مهربانی خودش را «پدر پیر» ملت میخواند و از آنها دلجویی میکند، برای من خیلی جالب بود. این تواضع امام را که میدیدم به حرفهای کمونیستی که دین را وسیله سلطه قدرتمندان بر مردم میدانند شک میکردم.
🔻من کاری به مذهبشان نداشتم و چون کتابهای کمونیستی را هم مطالعه میکردم، برخی مفاهیم مانند عدالت و مساوات و... را در کتب شهید مطهری که از نظر فلسفی و علمی و قرآنی بیان کرده بودند، از کتابهای کمونیستها عمیق تر می یافتم. هم اتاقی هایم اهل سنت حنفی بودند، یعنی از لحاظ مذهبی آنها را قبول نداشتند ولی از نظر سیاسی طرفدار ایران و انقلاب اسلامی بودند. آنها میگفتند ما مدل انقلاب اسلامی را بگیریم و در کشور خودمان یک حکومت اسلامی برپا کنیم.
🔻بنده هم با مطالعه انقلاب اسلامی و تحقیقات بیشتر درباره مذهب شیعه آن را انتخاب کردم. در واقع من به پیروی سیاسی اکتفا نکردم و با مطالعه بیشتر با چیزهایی در مذهب شیعه مثل مساله مرجعیت دینی مجتهد و مساله ولایت فقیه آشنا شدم و احساس کردم آن چیزی که در بین اهل سنت وجود ندارد و بخاطر همین «جماعت اسلامی» در شبه قاره و «اخوان المسلمین» در کشورهای عربی، نتوانسته موفق به تشکیل حکومت شود، همین مساله است.
🔻در سال 1981 یک جام فوتبال در بنگلادش برای کشورهای اسلامی برگزار شد و تیم ملی ایران هم در آن حضور داشت. چیزی که برای ما خیلی جالب و جذاب بود این بود که همه بازیکنان وقتی به زمین آمدند با شعار الله اکبر وارد شدند و روی لباسهایشان عکس امام خمینی را داشتند، در حالیکه هیچ کشوری عکس رییس جمهور را رهبرش را نداشت و این بیانگر محبوبیت امام خمینی بین مردم ایران بود و وقتی خبرنگاران با بازیکنان مصاحبه میکردند، آنها بر علیه آمریکا و اسرائیل صحبت میکردند و این خیلی برای ما جالب بود که یک بازیکن فوتبال این حرفها و نظرات را داشته باشد.
@okhowahmag
📍متن کامل در سایت اخوت
okhowah.com/fa/13850
💠جمهوری اسلامی، جمهوری «اسلامی» است...
🔻رهبر معظم انقلاب:
جمهورى اسلامى، جمهورى «اسلامى» است. ما اكثريت مردم ايران شيعه هستيم، اما نظام ما نظامى است كه شامل شيعه و سنى میشود. دليلش هم اين است كه هم در انقلاب، هم بعد از پيروزى انقلاب، هم در جنگ تحميلى، هم برادران سنىِ ما در داخل، هم يك كثرت عظيمى از مسلمانان عالم كه سنى هستند، از ما حمايت كردند، از ما دفاع كردند، براى خاطر جمهورى اسلامى ايستادند و عدهاى كشته شدند. جمهورى اسلامى اين است.
در كشورهاى اسلامى، چه در آفريقا، چه در آسيا، چه در همهٔ مناطق دنيا، حتّى در قلب آن كشورى كه بيشترين دشمنى را با ما كرده است- يعنى ايالات متحدهٔ آمريكا- مسلمانانى هستند كه شيعه نيستند، اما دلشان لبريز از محبت جمهورى اسلامى و محبت امام و محبت اين ملت بزرگِ با عزم و اراده است؛ چون جمهورى، جمهورى اسلامى بود. اينها اين را تحريف میكنند؛ تبديل میكنند و مىخواهند به دروغ مارک دشمنى با فِرق اسلامى را به سينهٔ جمهورى اسلامى بزنند. برويد اينها را تبيين كنيد. برادران مسلمان ما، خواهران مسلمان ما در سراسر دنيا بدانند كه اينجا مال آنهاست.
۸۷/۸/۱۶
@okhowahmag
💠نقد و بررسی سخنان اخیر مولوی عبدالحمید
🔻جمعه هفته گذشته آقای مولوی عبدالحمید امام جمعه اهل سنت زاهدان اظهاراتی درباره انتخابات ریاست جمهوری بیان داشتند که لازم است مورد نقد و بررسی قرار گیرد. به همین منظور صفحه اخوت گفتگوی زندهای را با آقای علیرضا کمیلی، دبیر اتحادیه بین المللی امت واحده برگزار میکند.
📌برای مشاهده لایو صفحه را دنبال کنید
instagram.com/okhowah.live
@okhowahmag
❤️برادر مسلمانت را دوست بدار
🔻عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ الْبَاقِرِ ع أَنَّهُ قَالَ: أَحِبَّ أَخَاكَ الْمُسْلِمَ وَ أَحِبَّ لَهُ مَا تُحِبُّ لِنَفْسِكَ وَ اكْرَهْ لَهُ مَا تَكْرَهُ لِنَفْسِكَ إِذَا احْتَجْتَ فَسَلْهُ وَ إِذَا سَأَلَكَ فَأَعْطِهِ وَ لَا تَدَّخِرْ عَنْهُ خَيْراً فَإِنَّهُ لَا يَدَّخِرُ عَنْكَ كُنْ لَهُ ظَهْراً فَإِنَّهُ لَكَ ظَهْرٌ إِنْ غَابَ فَاحْفَظْهُ فِي غَيْبَتِهِ وَ إِنْ شَهِدَ فَزُرْهُ وَ أَجِلَّهُ وَ أَكْرِمْهُ فَإِنَّهُ مِنْكَ وَ أَنْتَ مِنْهُ وَ إِنْ كَانَ عَلَيْكَ عَاتِباً فَلَا تُفَارِقْهُ حَتَّى تَسُلَّ سَخِيمَتَهُ وَ مَا فِي نَفْسِهِ فَإِذَا أَصَابَهُ خَيْرٌ فَاحْمَدِ اللَّهَ وَ إِنِ ابْتُلِيَ فَاعْضُدْهُ وَ تَمَحَّلْ لَهُ.
برادر مسلمانت را دوست بدار و آنچه برای خود میپسندی برای او هم بپسند و آنچه برای خود نمیپسندی برای او هم مپسند، هنگامی که نیازمند شدی از او طلب کمک کن و هنگامیکه او از تو چیزی خواست به او بده و خیر را از او دریغ مکن، که او خیر را از تو دریغ نکند، برای او پشتیبان باش تا او هم پشتیبان تو باشد. اگر غائب است، در غیبتش حافظ و طرفدار او باش و اگر حاضر است به زیارت او برو و بزرگش بدار و اکرامش کن، همانا او از تو و تو از او هستی، اگر سرزنشت کرد از او جدا مشو تا کینه و دلخوریش از تو برطرف شود، پس اگر خیری به او رسید شکر خدا کن و اگر مبتلی به دردی شد کمکش کن و برایش چارهجویی کن.
📌وسائل الشیعه، ج12، ص210
🌹میلاد امام باقر علیه السلام مبارک
@okhowahmag
⭕️جدال دوستی را تباه میکند!
🔻قال الامام الهادی علیه السلام
اَلمِراءُ یفْسِدُ الصَّداقَهَ القَدِیمَهَ وَ یحِلِّلُ العُقْدَهَ الوَثیقَهَ وَ اَقَلُّ ما فیه اَنْ تَکُونَ فیها الْمُغالَبَهُ وَ الْمُغالَبَهُ اُسُّ اَسْبابِ القَطِیعَهِ؛ (بحارالانوار، ج۷۵، ص ۳۶۹)
امام هادی علیه السلام فرمودند
جدال، دوستی قدیمی را تباه میکند و پیوند اعتماد را میگشاید و کمترین چیزی که در آن است، غلبه بر دیگری است که آن هم سبب جدایی است.
@okhowahmag
5.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️برچسب وهابیت به مبارزان انقلاب اسلامی
📌گفتگو با حجت الاسلام مجتبی نامخواه
🔻بعد از انقلاب اتفاقی که افتاده این است که تمام کسانی که نه فقط به کنش گران بلکه به کادر انقلاب هم تهمت وهابی گری می زدند که یک خط فکری بودند و یک آدم که نبود، یک خط فکری بود که از بین نرفت بلکه خودش را مرتب بازتولید کرد و توانست به مسیرهای مهمی برساند. در روند تدوین قانون اساسی هم آن خط وارد شد و حتی جاهایی حساسیت شیعی را برجسته کرد. باعث شد بخشهایی از قانون اساسی رنگ و بوی شیعی بگیرد.
🔻انقدر جبهه مخالفان هرگونه «قرابت» قوی است که آنها دارند برای خودشان وحدت را تعریف و تحریف میکنند. یک وحدت که همه را بیاورید من شیعه بکنم! یک وحدتی که شما اگر به تفسیر در تاریخ ماندهی من از اسلام باور نداشته باشید بروید برای خودتان یک فکری کنید.
🔻مهمترین مشکل این نگاه این است که اسلام را یک نسخه تاریخی می داند. امیرالمومنین و فضیلت علی علیهالسلام را یک فضیلت تاریخی میداند. نه یک فضیلت که امروز به کار جامعه سازی با محور عدالت بیاید. عدلیه نمیداند شیعه را. یک بازتولید اشعری از باورهای شیعی دارد.
⬅️متن کامل
okhowah.com/fa/13852
@okhowahmag
📛تهمت وهابیت و بدتر از وهابیت به روحانیون مبارز انقلاب
🔻امام خمینی-منشور روحانیت
دستهای دیگر از روحانی نماهایی که قبل از انقلاب دین را از سیاست جدا میدانستند و سر به آستانه دربار میساییدند، یکمرتبه متدین شده و به روحانیون عزیز و شریفی که برای اسلام آنهمه زجر و آوارگی و زندان و تبعید کشیدند تهمت وهابیت و بدتر از وهابیت زدند. دیروز مقدس نماهای بیشعور میگفتند دین از سیاست جداست و مبارزه با شاه حرام است، امروز میگویند مسئولین نظام کمونیست شدهاند! تا دیروز مشروب فروشی و فساد و فحشا و فسق و حکومت ظالمان برای ظهور امام زمان - ارواحنا فداه - را مفید و راهگشا میدانستند، امروز از اینکه در گوشهای خلاف شرعی که هرگز خواست مسئولین نیست رخ میدهد، فریاد «وا اسلاما» سر میدهند!
📌سوم اسفند، سالروز صدور منشور روحانیت
@okhowahmag
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛شیاطین اختلافافکنی میکنند...
🔻امام خمینی
دوستان من! این اجتماع را، این وحدت را حفظ کنید. شیاطین در صدد اختلاف انداختن هستند. این وحدت کلمه را حفظ کنید. این قیامِ للَّه را حفظ کنید. تا قیام شما برای خداست پیروز هستید. آنان که به عناوین مختلف درصدد تفرقه هستند خیانت به ملت میکنند؛ خیانت به کشور میکنند؛ خیانت به اسلام میکنند؛ با هوشیاری فعالیت و توطئههای آنها را خنثی کنید. اینها که بین اقشار ملت در اطراف مملکت آشوب میکنند و در صدد اختلاف انداختن هستند، عمال خارجی هستند؛ عمال امریکا هستند؛ جیره خوار آنها هستند... از اختلاف کلمه دست بردارید. امروز روزی است که همه باید برای اسلام و برای کشور خودتان کار کنید. همه مکلف هستید...
@okhowahmag
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️امیرالمومنین(ع) را وسیله اختلاف نکنید!
📌سخنرانی رهبر انقلاب در روز میلاد امام علی(ع)-سال۸۵
🌹میلاد امیرالمؤمنین علیه السلام مبارک
🔻متن سخنرانی رهبر انقلاب
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=3345
@okhowahmag
✅خسروشاهی در میانه شیعه و سنی به فعالیت میپرداخت
📌گزیدهای از یادداشت سیدمحمود خسروشاهی، فرزند استاد و مدیر مرکز بررسیهای اسلامی
بمناسبت سالگرد درگذشت استاد سیدهادی خسروشاهی
یکی از معایب فکری دوران ما، ستیز با غیرهمفکران است. گاهی توجه به مکتب فکری خود، سبب میشود به ستیز با دیگر تفکرات گرایش بیابیم. این رویهای است که گاه مقبول بسیاری افتاده و با این حربه به مواجهه با دیگر اندیشهها میپردازند. مرحوم والد میکوشید این روش و منش را مورد نقد قرار دهد و گاهی اگر نقدی به مکتب جعفری میشد، بر آن نبود که با تندخویی و رویکردی احساسی به مقابله با آن بپردازد. وقتی نامهربانانه اسلام را عجین با «بنیادگرایی» کردند، وی به برخی کتب نگاشتهشده در عالم یهودیت و مسیحیت استناد کرد -که رد پایی از این تعبیر را میتوان در این ادیان سراغ گرفت- اما در اسلام نشانی از بنیادگرایی نیست.
مرحوم خسروشاهی بر این موضوع تاکید و توجه داشت که فهم ما از دین نباید بهگونهای باشد که این نحوه گرایشها از دین استنباط شود. از همین رو به مفتوح بودن باب اجتهاد در عالم شیعه توجه بسیار میداد و این باب را قدمی در راه اصلاح میدانست. از این منظر به علمای اهل سنت نقد میکرد که حتی در الأزهر باب اجتهاد به مفهوم واقعی آن بسته مانده است.
وی علیرغم انتقاد به علمای الأزهر آن جماعت را خالی از محسنات نمیدانست و معتقد بود که یکی از محاسن حوزههای اهل سنت و الأزهر، تخصصی و سیستماتیک بودن حوزههای درس علوم اسلامی در آنهاست. فارغالتحصیلان رشته تفسیر، حدیث، کلام، فقه، ادبیات، تاریخ در زمینه تحصیل و تخصص خود کار میکنند و داعیه تسلط بر تمامی شعب علوم اسلامی را ندارند. از همین جنبه بود که به حوزههای علمیه شیعه نقد میکرد همه علوم اسلامی یکجا برای همه تدریس میشود.
همه این امور درحالی بود که هیچنگاه ستیزهجویانه با دیگر افکار و اندیشهها نداشت. اگر نقدی به اندیشهای داشت، آن را به بحث میگذاشت و بر آن استدلال میآورد. مقبولیت تاموتمام یک اندیشه را باور نداشت و معتقد بود که دائما باید در راه اصلاح قدم برداشت، همچنین بر این مهم تاکید داشت که با نقد میتوان قدم در راه اصلاح برداشت. این یکی از عوامل مهمی است که میتواند فهم دقیق و پیراستهای از دین را برای ما به ارمغان آورد. این مهم یکی از ضروریات امروز جهان اسلام است.
🔻متن کامل در روزنامه فرهنگیان(لینک زیر)
http://farhikhtegandaily.com/news/52158
@okhowahmag