May 11
با کانال #مطبوعات_قدیمی روزنامه ها و جرائد صد سال گذشته ایران که دیگر در دکه های روزنامه فروشی ها دیده نمی شوند را مرور و دانلود کنید
http://eitaa.com/joinchat/890896384Cbb1e787397
✳️حجتالاسلام والمسلمین #حاج_سیداحمد_خمینی در آیینه تصاویر
برای دیدن تصاویر بیشتر و شرح تصاویر به لینک زیر مراجعه کنید
http://yon.ir/OxhWf
http://eitaa.com/joinchat/890896384Cbb1e787397
✳️ «خاطرات و ناگفتههایی از سیره سیاسی یادگار امام» درگفتوشنود با حجتالاسلام والمسلمین #سیدمحمود_دعایی
درحضور دوستان، درباره اجتهاد رهبری قسم یاد کرد
□ طبعاً پس از رحلت حضرت امام اشتغالات احمدآقا مقداری کمتر شد، از نقش ایشان در این دوره و آثار ایفای آن چه تحلیلی دارید؟
پس از رحلت امام #حاج_احمد_آقا دو نقش برجسته را به خوبی ایفا کرد، یکی حفظ و تداوم سادهزیستی است. حاج احمدآقا فرزند فردی است که در کل تاریخ تشیع، از متمولترین مراجع شیعه است، یعنی هیچ کس به اندازه امام وجوهات دریافت نکرده بود، به عبارتی ثروت جامعه اسلامی در اختیار امام بود. با رحلت امام همه این ثروت در اختیار حاج احمدآقا قرار گرفت و ایشان میتوانست در همه آنها تصرف کند، اما هنوز24 ساعت نگذشته بود که کل این ثروت را در اختیار مراجع و مراکز مربوطه قرار داد و من ذرهای تردید ندارم که او حتی خرج یک هفته خود را هم نداشت و این امر چیزی نیست که شما بتوانید در افراد زیادی پیدا کنید. از آنجا که هیچ کس از چند و چون این اموال اطلاع دقیق نداشت، نمیتوانست از او حسابی هم بکشد و او همه آنها را به حوزه علمیه قم و افراد مسئول داد.
ویژگی دوم اینکه همان گونه که از پدر اطاعت میکرد، از ولی جانشین پدر نیز به همان نحو اطاعت و از ایشان پشتیبانی کرد، و با همان هوشمندی و تواضع، بدون اجازه رهبری کوچکترین اقدامی نکرد. حاج احمدآقا حتی منزل پدر در قم را ــ که ارث او و خواهرانش بود و ایشان آنها را راضی کرد ــ در اختیار رهبری قرار داد. مسئولیتهایی که رهبری به عهده او میگذاشت، میپذیرفت و با تمام وجود انجام میداد و اگر نمیتوانست کاری را انجام بدهد، میرفت و رهبری را قانع میکرد و اگر قانع نمیشدند، باز هم آن مسئولیت را میپذیرفت و در تمام موضعگیریها و شرایط به تقویت آرمان پدر و تقویت رهبری میپرداخت.
□ اشاره کردید به نقش جدی ایشان در تقویت و حمایت از رهبری آیتالله خامنه ای پس از رحلت امام. قاعدتا جنابعالی در این دوره نیز با ایشان محشور بودید. در این باره چه خاطراتی دارید؟
بله، من بعد از ارتحال امام با حاج سیداحمدآقا ملاقاتهایی داشتم. بعد از رحلت امام مسئله رهبری یک معضل بزرگ در جامعه ما بود. در جامعه ما جا انداختن مسئله رهبری و جانشینی یکی از رسالتهای بسیار برجسته و ارزشمندی بود که حاج احمدآقا به عهده داشت و به شایستگی این نقش را ایفا میکرد، زیرا در آن زمان نسبت به مسئله جانشینی امام و رهبری واکنشهایی ابراز میشد و حاج احمدآقا با بینش و عملکرد ویژهای توانست جلوی بسیاری از واکنشها را بگیرد.
من خود شاهد بودم که یکی دو روزی بعد ازرحلت امام، یعنی درست زمانی که واکنشها و تشکیکهایی ابراز میشد، حاج احمدآقا در جماران قرآن آورد و دست روی قرآن گذاشت و گفت: « به این قرآن قسم که نظر امام نسبت به اجتهاد آقای خامنهای و شایستگی ایشان چنین است!» البته ایشان بعدش هم نشان داد که اگر به پدرش علاقه دارد، به دلیل این است که به اسلام علاقه دارد و برای این است که رهبری اسلام و مرجعیت اسلام را قبول دارد، به همین دلیل بعد از رحلت پدرش نسبت به مقام معظم رهبری، به همان اندازه که به پدرش عشق می ورزید و ایمان و علاقه داشت، نسبت به حفظ آن مقام و جایگاه نیز اهتمام میورزید و ابراز ارادت، علاقه و فداکاری می کرد و از هر کاری که از او برمیآمد دریغ نمیکرد، البته این امر به دلیل پایبندی ایشان به مبانی آرمانی و عقیدتی بود، یعنی این گونه نبود که ایشان بگوید چون پدرم بود و من به او عشق می ورزیدم در خدمتش بودم. الان چون پدرم نیست، بیگانه هستم.
تا جایی که به یاد دارم حاج سید احمد آقا هرگز به کسانی که کوچکترین شکی نسبت به مقام معظم رهبری داشتند، اجازه نمی داد تا در محضر او لب به سخن بگشایند. اگر هم مطالبی از سوی کسی جسته و گریخته میشنید با تلخی و قاطعیت آن را منع می کرد.
برای مطالعه متن کامل این مصاحبه بر لینک زیر کلیک کنید ؛
http://yon.ir/fsWuH
http://eitaa.com/joinchat/890896384Cbb1e787397
#حاج_سیداحمد_خمینی : با سرمایه داران که هر روز سنگی در مقابل مردم می اندازند و اقتصاد کشور را به بازی می گیرند باید برخورد قاطع شود
http://eitaa.com/joinchat/890896384Cbb1e787397