eitaa logo
گروه تربیتی اولواالالباب
118 دنبال‌کننده
234 عکس
159 ویدیو
2 فایل
اولواالالباب یعنی انسانهایی که میخواهند در تمام سطوح زندگی ارتباط با حق از منظرشان دور نباشد.
مشاهده در ایتا
دانلود
شرایطی را فراهم کنید فرزندتان با همسال بتواند بازی کند، چه در منزل شما وچه درفضای دیگر همبازی از نان شب برای کودک واجبتر است. برای کودک زیر شش سال فقط 3 چیز توصیه می شود بازی همبازی اسباب بازی
تکنیک های ارتباط با نوجوانان: 🚹🚺برای کاهش ترس و اضطراب‌های نوجوانی، آموزش‌های لازم درباره بلوغ، دوست‌یابی، حل مساله، گذراندن اوقات فراغت، برنامه‌ریزی درسی و مواردی از این قبیل باید آموزش داده شود. 🚹🚺برقراری رابطه دوستانه و عاقلانه والدین با مراقبت دوستان و عاقلانه خود احساس ایمنی و اطمینان را در وجود نوجوان ایجاد می‌کنند. ✅ اعتمادسازی 🚹🚺والدین باید اعتماد نوجوان را نسبت به خودشان جلب کنند در غیر این صورت نوجوان برای حل مسایل خود به دیگران مراجعه می‌کند. ✅ ارتباط کلامی، مقدمه ارتباط عاطفی 🚹🚺نوجوانان به ارتباطات عاطفی سخت نیازمندند. ارتباط کلامی مقدمه ایجاد ارتباط عاطفی است به همین دلیل والدین باید با تنظیم ساعات کاری خود و بسترسازی مناسب در منزل این فرصت را خود ایجاد کنند.
عادت‌های خوب (یا بد) در زندگی خانوادگی شکل می‌گیرند. عادت‌های خوب را تمرین کنید. سعی کنید به همراه همه‌ی همیشه غذای سالم بخورید. در مراودات و روابط روزمره بر نگاه مثبت و سالم به جسم و بدن تأکید کنید. در انتخاب گفتار و واژگان و اثر آن بر برداشت کودک از خودش (مثبت یا منفی) دقت کنید. ممکن است لازم باشد نکته‌های مهم بهداشتی مانند گرفتن ناخن‌ها، استفاده از صابون و تعویض منظم لباس زیر را به کودکان بیاموزید. آموزش این نکته‌ها توجه پیوسته‌ی شما را می‌طلبد. نباید اجازه بدهید کودکان در بهداشت شخصی و مراقبت از خودشان تنبلی کنند.
عادت‌های خوب (یا بد) در زندگی خانوادگی شکل می‌گیرند. عادت‌های خوب را تمرین کنید. سعی کنید به همراه همه‌ی همیشه غذای سالم بخورید. در مراودات و روابط روزمره بر نگاه مثبت و سالم به جسم و بدن تأکید کنید. در انتخاب گفتار و واژگان و اثر آن بر برداشت کودک از خودش (مثبت یا منفی) دقت کنید. ممکن است لازم باشد نکته‌های مهم بهداشتی مانند گرفتن ناخن‌ها، استفاده از صابون و تعویض منظم لباس زیر را به کودکان بیاموزید. آموزش این نکته‌ها توجه پیوسته‌ی شما را می‌طلبد. نباید اجازه بدهید کودکان در بهداشت شخصی و مراقبت از خودشان تنبلی کنند. ─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─ @madaranee
الگوی نقاشی و رنگ آمیزی با موضوع کمک به والدین
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نماهنگ «بارون کجایی» به مناسبت اربعین حسینی برای کودکان 👌حتما برای کودکتان پخش کنید
✅ هر وقت توانستید به یکدیگر کمک کنید. 🔆 یکی از منابع در این است که بدانیم همسرمان حامی ماست و در انجام وظائف دشوار به ما کمک می‌کند.
🔺علامه طباطبایی(ره)می‌فرمودند : 🔹در اوایل تحصیلم، حدیثِ :« من اخلص لله اربعین صباحاً، فجّر الله ینابیع الحکمة من قبله علی لسانه : هر کس چهل روز خود را برای خداوند خالص کند، خداوند چشمه های حکمت را از دلش بر زبان وی جاری و روان می کند. » را خواندم و تصمیم گرفتم بدان عمل کنم. 🔹پس از آن چله، هرگاه اندیشه و تصور گناهی به ذهنم می‌آمد، ناخودآگاه و بی‌فاصله از ذهنم می‌رفت.
👈یک نکته: هرگز بدون مشورت ومشاوره ازدواج نکنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انتقاد مقام معظم رهبری از تغییر سبک بازی کودکان ✅تاکید مقام معظم رهبری به ترویج بازی های سنتی👌
بچه هایی که فقط بازی فردی می کنند، پس از مدتی روحیه فردگرایانه پیدا میکنند. حوصله همراهی با جمع در این نوع بچه ها کمتر از دیگران است. این بچه ها همکاری دیگران را دخالت می دانند. از همین رو برخی از این کودکان روحیه مستبدی و برخی دیگر روحیه گوشه گیری پیدا میکنند. سعی کنید کودک را تشویق به همراهی با گروه کنید.
📸 نقش حساس خانواده در تربیت نونهالان و نوجوانان؛ 🔰 امام خمینی(ره): 🔹نقش خانواده و خصوص مادر در نونهالان و پدر در نوجوانان بسیار حساس است؛ و اگر فرزندان در دامن مادران و حمایت پدران متعهد به طور شایسته و با آموزش صحیح تربیت شده و به مدارس ‌فرستاده شوند، کار معلمان نیز آسانتر خواهد بود. ۳۱ شهریور ۱۳۶۰
💎شش بعد سلامت روان 🔰 ۱. خودپذیری. ۲. روابط مثبت با دیگران. ۳. خودمختاری. ۴. تسلط بر خود و محیط خود. ۵. مقصود (هدف) در زندگى. ۶. رشد شخصی. ✳️ کسانی که سطح بالایی از این شش ویژگی را دارند؛ ١🎗خودپذیری: از نگرش مثبت به خود برخوردارند، جنبه های متعدد خود را میپذیرند، از جمله ویژگیهای مثبت و نقاط ضعف خود را. ٢🎗روابط مثبت با دیگران: روابط گرم، رضایتبخش و مطمئنی با دیگران دارند، به رفاه دیگران اهمیت میدهند، از همدلی عمیق، محبت و صمیمیت برخوردار هستند، و مصالحه در روابط انسانی را درک میکنند. ٣🎗خودمختاری: خودمختار و مستقل هستند، در برابر فشارهای اجتماعی برای فکر کردن و عمل کردن به شیوه خاص. ٤🎗 تسلط بر خود و محيط تحت كنترل خود: در رابطه با اداره کردن خود و محیط، احساس تسلط و شایستگی میکنند؛ مجموعه پیچیده ای از فعالیتهای خود را کنترل میکنند؛ از فرصتهای موجود در محیط استفاده موثر میکنند و فرصت بوجود می آورند. ٥🎗 هدف در زندگى: در زندگی هدف دارند؛ احساس میکنند زندگی حال و گذشته معنی دارد، برای زندگی کردن برنامه و هدفهایی دارند. ٦🎗رشد شخصی: احساس میکنند جریان رشد ادامه دارد، خود را رشد کننده و گسترش یابنده میبینند، به روی تجربیات جدید گشوده هستند، به صورتی تغییر میکنند که بیانگر خودآگاهی و اثربخشی بیشتر است.
✏️روش برخورد با : مادرها گاهی در برابر احساسات منفی (اضطراب،غم،خشم) کودکانشان راهبردهای اشتباهی را پیش میگیرند. ⭕️مثلا تلاش میکنند کودک را مجبور کنند این احساسات را سریعا کنار بگذارد و این تبعات بدی دارد. اما راهبرد درست چیست؟ ✅براساس یافته های نوین روانشناسی راهبرد درست زمانی که کودک با یکی از احساسهای منفی به سراغ والدین میرود این است که: 1.اول کودک توسط والدین دیده و شناسایی شود 2. بزرگسال نام آن احساس را به زبان آورد( به نظر میاد از چیزی ترسیده ای) با این کار واژگان احساسی که پایه تنظیم احساسها هستند را به کودک یاد میدهیم. 3. سپس از کودک میپرسیم که چه چیز باعث شده این احساس را داشته باشی؟ شاید کودک نمیداند چرا عصبانی است ،در این صورت بزرگسال به او می آموزد که هر احساسی به دلیلی ایجاد میشود و کمک میکند کودک دلیل احساس منفی خود را بفهمد.
اجازه ندهید که دوستان و آشنایان و بستگان با بچه های ما هر طور که می خواهند صحبت کنند . مواظب باشید به بچه ها هیچ کس حق ندارد لقب بدهد ، باید فوری دخالت کنید البته با آرامش و ادب . اگر آن ها هم بدانند که لقبی که به کودک می دهند چه آسیبی به او می زند ، متوجه اشتباهشان خواهند شد.
آشنایی با خطوط و کار با قيچی ✔️ مناسب 5 تا 6 سالگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁦♦️⁩فواید بازی،⁦♦️⁩ 🔸آیا میدانید بسیاری از بی_دقتی های بچه ها در امتحان، حاصل بازی نکردن است؟ 🔸آیا میدانید بسیاری از مشکلات درسی بچه ها مخصوصا در مسائل ریاضی ، به خاطر بازی نکردن است؟ 💥 هفت سال اول(قبل از سن مدرسه) هرگونه آموزش مستقیم ممنوع است! اجازه دهید کودک این سالها را فقط به بازی بگذراند ، و بعد در مدرسه ، شاهد شکوفا شدن استعدادهای جهشی و نهفته ی کودک باشید . شما با بچه فقط بازی کنید و اجازه دهید خودش در خلال بازیها ، زندگی و مهارت های آن را فرابگیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گزیده توصیه های انجمن متخصصین در خصوص استفاده ازرسانه های دیجیتال
خلقیاتی که باید برای شکل‌دهی انسانی کودکان‌مان به آن‌ها بیاموزیم. برگرفته از بیانات رهبرمعظم انقلاب حضرت آیت‌الله در دیدار معلمان و اساتید خراسان شمالی؛ 1391/7/20
🏴 فرارسیدن سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) تسلیت باد
❌❌ جزء این 7 دسته از والدین نباشید: 1. والدین بیش از حد و آشفته، که آنرا به هم انتقال میدهند زمینه های بیقراری و را درکودک فراهم میکنند. 2. والدین و ، که زمینه دروغگویی و را در کودک ایجاد میکنند. 3. والدین و کمال گرا، به علت داشتن انتظارات خارج از توان هوشی کودک زمینه اضطراب و را فراهم میکنند. 4. والدین و گیرنده، که از توجه و محبت خود به کودک دریغ میکنند زمینه بی اعتمادی را در کودک شکل میدهند. 5. والدینی که انفجاری در تنبیه و تشویق دارند، و زمینه سلوک را در کودک ایجاد میکنند. 6. والدینی که احساس را با ایستادگی در برابر ابتکارات کودک رشد میدهند ، که زمینه رشد منفی را ایجاد میکنند. 7. والدین پر مشغله و به کار، که عدم حضور خود را با دادن انواع رشوه به کودک توجیه میکنند، و بی مسئولیتی و پرتوقعی را در او شکل میدهند.