14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای دخترهای بدحجاب!
ای زنهای بدحجاب!
دم به دم گرفتار حقالناس میشید!
ای کاش شرابخور بودید ولی باحجاب بودید!
ای کاش حرامخور بودید ولی باحجاب بودید!
یکشنبه ۲۵شهریور۱۴۰۳
از شاگردان عارف آیت الله پهلوانی
انتشار حداکثری با شما ✅
#بیرق_شیعہ_چادر_خاڪے_توست_یا_زهرا
🌸کپی با ذکر #۵صلوت بلامانع است. #چادر_خاکی_مادر
╭═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╮
@CHadorhkaki
╰═━⊰🍃🌸🍃⊱━═╯
💚گروه ناحله
فقط مطالب مربوط به حضرت علی و حضرت زهرا سلام الله علیهما
https://eitaa.com/joinchat/2144273312C340afdcf7b
📚 🌺 فرارسیدن میلاد پر نور و برکت نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی صلیاللهعلیهوآله و سلاله پاک ایشان، حضرت امام جعفرصادق علیهالسلام مبارکباد 🌺
🔻اهمیت صلوات در سیرۀ عملی حضرت آیتالله بهجت قدسسره🌼
🔹 صلوات در سیرۀ عملی حضرت آیتالله بهجت و توصیههای نورانی ایشان، جایگاه مهم و والایی دارد. ایشان دربارۀ اهمیت و جایگاه این ذکر میفرمایند: «دعایی که خیلی مختصر باشد و کار مفصل را بکند صلوات است».
🔹 همچنین میفرمودند: «کسی بخواهد دوستیاش و محبتش زیادتر بشود، در اذکار و آداب و… چیزی آسانتر از صلواتِ زیاد نیست؛ [هرکس] عاشقانه صلوات بفرستد میفهمد که چطور محبتش زیاد میشود؛ اما بهشرط عقیده، که بفهمد این میکشد او را به طرف معبود خودش و محبوب خودش. خدا میداند چه هست در این صلوات: «مَنْ صَلّی عَلَيَّ مَرَّةً، لَمْ یَبْقَ لَهُ مِنْ ذُنُوبِهِ ذَرَّةٌ؛ هر کس یک بار بر من صلوات بفرستد، یک ذره از گناهانش باقی نمیماند». مقصود این است که از جمله آسانترین چیزها در اذکار شاید همین صلوات باشد».
🔹 حضرت آیتالله بهجت این ذکر شریف را در مواردی از قبیل تحصیل حلم و بردباری، نفی خواطر، درمان عصبانیت، ایجاد مهر و محبت میان زن وشوهر، برطرف شدن مشکلات زندگی و رهایی از اعتیاد سفارش میکردند. ایشان معتقد بودند که ذکر شریف صلوات کارها را بسیار آسان میکند. همچنین میفرمودند: «یک بار در ایام زیارتی که برای زیارت به کربلا رفتم،حرم حضرت ابوالفضل علیهالسلام خیلی شلوغ بود و بههیچوجه نمیشد نزدیک شد؛ چند صلوات فرستادم و جلو رفتم که دیدم به ضریح چسبیدهام».
سخنانی عاشقانه بین حضرت علی(ع) و همسرش در آخرین لحظات زندگی حضرت فاطمه (س)
بهترین طریق شناخت یک زن تعریف و توصیف شوهرش مى باشد. زیرا شوهر از افراد دیگر، حتى از پدر و مادر، همسرش را بهتر مى شناسد و بر خفایاى افکار و رفتار و عادت هاى خوب یا بد او آشناتر است. بنابراین حضرت على علیه السلام همسرش زهرا علیهاالسلام را کاملاً مى شناسد و بهتر از دیگران مى تواند تعریف و توصیف نماید. امیرالمؤمنین سخنان فراوانى درباره زهرا دارد لیکن در اینجا به دو کلام اکتفا مى شود:
کلام اول را بامداد اولین روز عروسى در جواب سؤال پیامبر اکرم فرمود. رسول خدا صلّى اللَّه علیه و آله صبح اولین رو زعروسى وارد حجله شد، از داماد پرسید: کیف وجدت اهلک؟ فقال: نعم العون على طاعه اللَّه [بحار ج ۴۳ ص ۱۱۷٫] یعنى رسول خدا از حضرت على پرسید: همسرت را چگونه یافتى؟ او در جواب عرض کرد: بهترین کمک است بر اطاعت از خدا.
کلام دوم را در آخرین ساعت هاى عمر، حضرت زهرا علیهاالسلام فرمود: امیرالمؤمنین و زهرا در آخرین ساعت ها با هم خلوت کردند. و قال: اوصینى بما احببت. قالت: یا ابن عم ما عهدتنى کاذبه و لا خائنه و لا خلفتک منذ عاشرتنى. فقال علیه السلام: معاذ اللَّه انت اعلم باللَّه وابرّ واتقى و اکرم و اشدّ خوفاً من اللَّه من ان اوبّخک بمخالفتى، قد عزّ علىّ مفارقتک [بحار ج ۴۳ ص ۹۱٫] یعنى: زهرا در آخرین ساعت هاى وداع به امیرالمؤمنین گفت: پسر عمو! در طول عمر هرگز به تو دروغ نگفتم و خیانت نکردم و هیچگاه با تو مخالفت ننمودم.
امیرالمؤمنین در پاسخ فرمود: آرى اى دختر پیامبر! معاذ اللَّه که تو خلافى را مرتکب شده باشى. مرتبه خداشناسى و نیکوکارى و تقوا و خداترسى تو بالاتر از آن است که با من مخالفت کرده باشى. مفارقت از تو بسیار بر من سخت است.
روایتشده: حضرت فاطمه به هنگام رحلت، به اسماء فرمود: در زمان فوت پدرم جبرئیل کافور بهشتی آورد. پدرم آن را سه قسمت کرد. یک قسمت برای خودش، یک قسمت برای علی و یک قسمت هم برای من. آنگاه به اسماء فرمود: باقیمانده حنوط پدرم را که در فلان موضع است بیاور و نزد سرم بگذار. اسماء میگوید: وقتی من امر آن بانو را اجرا نمودم لباس خود را روی خویشتن کشید و به من فرمود: پس از چند لحظه مرا صدا بزن، اگر جواب تو را گفتم که هیچ و الا بدان که نزد پدر بزرگوارم رفتهام.
اسماء بعد از چند لحظهای آن بانوی مظلومه را صدا زد، ولی جوابی نشنید، دوباره صدا زد: ای دختر محمد مصطفی، ای دختر بهترین کسی که مادرش وی را حمل کرد، ای دختر بهترین کسی که بر روی سنگریزهها پا نهاد، ای دختر آنکسی که مقامش به قاب قوسین او ادنی رسید! اما جوابی نگرفت.
وقتی اسماء لباس آن حضرت را از روی بدنش برداشت دید از دنیا رفته است. اسماء بدن آن بانو را حرکت میداد و میگفت: ای فاطمه! زمانی که نزد پدر بزرگوارت رفتی سلام اسماء بنت عمیس را به آن حضرت برسان. در همان حینی که اسماء این سخن را میگفت حسنین علیهماالسلام از راه رسیدند و گفتند: اسماء! مادر ما در چنین ساعتی به خواب نمیرفت؟! گفت: مادر شما خواب نرفته، بلکه از دنیا رفته است.
امام حسن روی بدن مادر افتاد و پیکر مقدّس او را حرکت میداد و میفرمود: مادر جان! قبل از اینکه روح از بدن من مفارقت کند با من تکلم کن! آنگاه امام حسین آمد و پاهای مبارک مادر را حرکت میداد و میبوسید و میفرمود: مادر جان! من فرزند تو حسینم. قبل از اینکه هلاک شوم و بمیرم با من صحبت کن! اسماء به ایشان گفت: ای فرزندان پیامبر نزد پدرتان علی بروید و آن حضرت را از فوت مادرتان آگاه نمایید. حسنین علیهماالسلام از خانه خارج و به سوی مسجد روانه شدند، هنگامیکه نزدیک مسجد رسیدند صدا به گریه بلند کردند. گروهی از صحابه به حضور ایشان آمدند و گفتند: برای چه گریانید؟! خدا چشم شما را نگریاند! شاید نظر شما به جای جدتان رسول خدا افتاد و از کثرت علاقهای که به او دارید گریان شدید؟ فرمودند: نه مادر ما از دنیا رحلت کرده است. حضرت امیر علیهالسلام پس از شنیدن این خبر جانگداز با صورت به زمین درافتاد و فرمود: ای دختر حضرت محمد! من غم و اندوه خود را بعد از تو به که بگویم؟ من درد دلهای خود را برای تو میگفتم، اکنون برای چه کسی درد دل کنم؟
نَفسی عَلی زَفَراتِها مَحبوسَةٌ
یا لَیتَها خَرَجَت مَعَ الزَفَراتِ
لا خَیرَ بَعدَکَ فی الحَیاةِ وَإِنَّما
أَبکی مَخافَةَ أَن تَطولَ حَیاتی
بهانه تو گرفتم تویی بهانه من
شمیم نام تو جاری به هر ترانه من
ظهور نور تو را دارم آرزو امشب
فروغ چشم منی و چراغ خانه من
ببین که ناز تو را میکشم، بمان! بانو!
به قدر لحظهای آخر در آشیانه من
بمان برای حسین و حسن تسلا باش
برای خاطر زینب، بمان یگانه من
هنوز در دل آن کوچه سار میلرزد
شبیه عرش معلا دوباره شانه من
تویی بهانه چشمان ابری حیدر
تویی دلیل همه گریه شبانه من
غریب رفتی و ماندهست در شب کوچت
فشار زخم تو بر زخم تازیانه من
به جز علی نشناسد کسی تو را زهرا
تویی تو لیلة الاسرار بی نشانه من
همیشه زخم فدک تازه میشود آری
همیشه یاد تو باشد در آشیانه من
به احترام تو خواندم نماز شعلهوری
حقیقت است که آتش گرفته خانه من؟!
حضرت فاطمه(س)در تعریف امام علی(ع) فرمود:
وَ هُوَ الا مامُ الرَبّانی، وَ الْهَیْکَلُ النُّورانی، قُطْبُ الا قْطابِ، وَسُلالَةُ الاْ طْیابِ، النّاطِقُ بِالصَّوابِ، نُقْطَةُ دائِرَةِ الا مامَةِ. (ریاحین الشّریعة:ج1، ص93)
او پیشوائی الهی و ربّانی است، تجسّم نور و روشنائی است ، مرکز توجّه تمامی موجودات و عارفان است، فرزندی پاک از خانواده پاکان می باشد، گوینده ای حقّگو و هدایتگر است، او مرکز و محور امامت و رهبریّت است.
حضرت فاطمه زهرا (س) فرمود:
خَیْرٌ لِلِنّساءِ انْ لایَرَیْنَ الرِّجالَ وَلایَراهُنَّ الرِّجالُ. (بحارالانوار:ج43، ص54، ح48)
بهترین چیز برای حفظ شخصیت زن آن است که مردی را نبیند و نیز مورد مشاهده مردان قرار نگیرد.
مرد نابینائی وارد منزل شد و حضرت زهرا(س) پنهان گشت، وقتی رسول خدا صلّی اللّه علیه و آله علّت آن را جویا شد؟
حضرت فاطمه(س) در پاسخ پدر اظهار داشت :
.... إنْ لَمْ یَکُنْ یَرانی فَإنّی اراهُ، وَ هُوَ یَشُمُّ الریح. (بحارالانوار:ج 43، ص91، ح16، إحقاق الحقّ:ج10، ص258)
اگر آن نابینا مرا نمی بیند، من او را می بینم، دیگر آن که مرد، حسّاس است و بوی زن را استشمام می کند.
☘️حضرت فاطمه زهرا (س) فرمود:
نَحْنُ وَسیلَتُهُ فی خَلْقِهِ، وَ نَحْنُ خاصَّتُهُ وَ مَحَلُّ قُدْسِهِ، وَ نَحْنُ حُجَّتُهُ فی غَیْبِهِ، وَ نَحْنُ وَرَثَةُ اءنْبیائِهِ.
(شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید:ج16، ص211)
ما اهل بیت پیامبر وسیله ارتباط خداوند با خلق او هستیم، ما برگزیدگان پاک و مقدّس پروردگار می باشیم، ما حجّت و راهنما خواهیم بود؛ و ما وارثان پیامبران الهی هستیم.
💚گروه ناحله
فقط مطالب مربوط به حضرت علی و حضرت زهرا سلام الله علیهما
https://eitaa.com/joinchat/2144273312C340afdcf7b
✅رئیس فراکسیون زنان مجلس: ماهانه معادل تعداد شهدای جنگ غزه، سقط جنین در کشور رخ میدهد
🔸رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بخواهیم ماجرای سقط جنین را با جنگ غزه مقایسه کنیم باید بدانیم هر یک ماه یکبار معادل تعداد شهدای جنگ غزه، سقط جنین در کشور رخ میدهد.
پ.ن:
یعنی ۱۲ اسرائیل داخل کشور فعال هست که در یک ماه معادل ۱۲ ماه غزه به زندگی انسانها خاتمه میده!!!؟؟؟
Eitaa.com/tarafehagh
🌺حضرت فاطمه زهرا (س) فرمود:
إنَّ السَّعیدَ کُلَّ السَّعیدِ، حَقَّ السَّعیدِ مَنْ احَبَّ عَلیّا فی حَیاتِهِ وَ بَعْدَ مَوْتِهِ.(شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید:ج 2، ص449 )
همانا حقیقت و واقعیّت تمام سعادت ها و رستگاری ها در دوستی علیّ علیه السلام در زمان حیات و پس از رحلتش خواهدبود.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸
🔴 جوان پرهیزگار و بیدار
✍️مردی از انصار می گوید :
روز بسیار گرمی همراه رسول خدا صلی الله علیه و آله در سایه درختی قرار داشتیم، مردی آمد و پیراهن از بدن خارج کرد، و شروع کرد روی ریگهای داغ غلطیدن.
گاهی پشت و گاهی شکم ، و گاهی صورت بر آن ریگها می گذاشت و می گفت :
🔹ای نفس ! حرارت این ریگها را بچش که عذابی که نزد خداست از آنچه من به تو می چشانم عظیم تر است .
رسول خدا صلی الله علیه و آله این منظره را تماشا می کرد ، وقتی کار آن جوان تمام شد و لباس پوشید ، و رو به ما کرد که برود ، نبی اسلام با دست به جانب او اشاره فرمودند و از او خواستند که نزد حضرت بیاید ،
🔸وقتی نزدیک حضرت رسید به او فرمودند :
ای بنده خدا ! کاری از تو دیدم که از کسی ندیدم ، علت این برنامه چیست ؟
عرضه داشت :
خوف از خدا ، من با نفس خود این معامله را دارم تا از طغیان و شهوت حرام در امان بماند !
🔹پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند :
از خدا ترسانی و حق ترس را رعایت کرده ای ، خداوند به وجود تو به اهل آسمانها مباهات می نماید ،
سپس به اصحابش فرمودند :
ای حاضرین ! نزدیک این دوستتان بیایید تا برای شما دعا کند ، همه نزدیک آمدند و او بدین صورت دعا کرد :
🤲اَللّٰهُمَّ اجْمَعْ امْرَنا عَلَی الْهُدیٰ وَ اجْعَلِ التَّقْویٰ زادَنا وَ الْجَنَّهَ مَآبَنا .
خداوندا ! برنامه زندگی ما را بر هدایت متمرکز کن ، تقوا را زاد ما و بهشت را بازگشتگاه ما قرار بده
📚امالی صدوق : 340 ، المجلس الرابع و الخمسون ، حدیث 26 ؛ بحار الأنوار : 67 / 378 ، باب 59 ، حدیث 23
📚مجموعه ای از نکته ها و داستان های کتب استاد حسین انصاریان
24.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مستند کلیپ #NSA
مهم نشر حد اکثری
امنیت سایبری شوخی بردار نیست
استاد عباسی
زیر ساختهای سایبری کشور هر چه سریعتر باید بومی شده و زیر نظر ستاد کل نیروهای مسلح قرار گیرد
همانطور که در بسیاری از کشورها از جمله آمریکا اینگونه است.
#سپاه
┄┅┅❅ 🇮🇷"خواص"🇮🇷 ❅┅┅┄
https://eitaa.com/joinchat/725155906C4615a21d3e
«لولا أنّ اللَّه خلق أميرالمؤمنين عليه السلام لفاطمة عليهاالسلام ما كان لها كفو على الأرض.»
?در زندگی حضرت علی و فاطمه دوست داشتن هیچ گاه با سوء استفاده و توقعات نابجا همراه نبوده است. بعید نیست اگر بگوییم فاطمه سلام الله علیها محبوبترین زن در نزد شوهر درتمام دنیا بوده است. چرا که یک انسان کامل همسر یک انسان کامل بوده، با تمام لطافتهای یک روح سالم. چنین پیوندی قطعا بسیار عاشقانه و زیبا بوده است.
?امام علی علیه السلام در خاطره ای زیبا، پایان دوره نامزدی اش را چنین بیان می کند: «یک ماه از اجرای خطبه عقدمان گذشت. در این یک ماه با رسول خدا نماز می خواندم و به خانه ام برمی گشتم و در این یک ماه درباره ازدواج سخنی به ایشان نگفتم. پس از یک ماه، همسران پیامبر به من گفتند: نمی خواهی درباره آوردن فاطمه علیهاالسلام به خانه خودت با پیامبر صحبت کنیم؟ گفتم صحبت کنید. آنها به محضر حضرت رفتند و عرض کردند: علی علیه السلام دوست دارد همسرش را به خانه ببرد، چشم فاطمه را به دیدار شوهرش روشن کن! پیامبر صلی الله علیه و آله پرسید: چرا خود علی علیه السلام همسرش را ازمن نمی خواهد؟ ماتوقع داشتیم که خودش اقدام کند. من عرض کردم: ای رسول خدا! حیا و شرم مرا از سخن گفتن در این باره باز می دارد. پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله با شنیدن این سخنان، با برگزاری مراسم ازدواج موافقت کرده، به همسران خود دستور تهیه مقدمات آن را داد.
?در شب ازدواج فاطمه زهرا سلام الله علیها عواطف خالصانه خود را درقالب سروده ای به حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام تقدیم می دارد که خود بیانگر ارتباط زیبا و توأم با هنرمندی و هنرآرائی خانه وخانواده می باشد و حاکمیت روح عاطفی و مهربانی همراه با ذوقیات سالم علمی را در ارتباط این دو زوج خدائی مسلک می رساند. حضرت زهرا سلام الله علیها در لحظه های آغازین زندگی زناشویی غنچه لب را به ستایش شوهر نمونه اش امام علی علیه السلام گشود و به شناساندن آن بزرگ مرد پرداخت و فرمود:
“اضحی الفخار لنا و عز شامخ / و لقد سمونا فی بنی عدنان / نلت العلا و علوت فی کل الوری / و تقاصرت عن مجدک الثقلان / اعنی علیا خیر من وطا الثری / ذاالمجد و الافضال و الاحسان / فله المکارم و المعالی و الحیا / ما ناحت الاطباء فی الاغصان”
(افتخار نصیب ما شد و عزتی بلند مرتبه به ما دست داد و بنی عدنان به بلند مرتبتی رسید/ تو به بزرگی رسیدی و از همه آفریدهها والاتر شدی و جن و انس از عظمت تو عقب افتادند / -منظورم- علی- است، یعنی بهترین کسی که گام بر خاک نهاده است آن کس که دارای مجد و عظمت و احسان و نیکی است/والایی اخلاقی و بزرگیها و بخشش از آن اوست تا آنگاه که مرغان بر شاخهها به ترنم مشغولند)
?روایت است که امام علی علیه السلام روزی با همسر خود فاطمه در صحراء خرما میخوردند، بین ایشان سخنی در میان آمد پس علی علیه السلام فرمود ای فاطمه پیغمبر مرا بیشتر از تو دوست میدارد فاطمه فرمود عجب است تو را بیشتر از من دوست میدارد و حال آنکه من میوه دل او و عضوی از اعضای او هستم و فرزندی غیر از من ندارد علی علیه السلام فرمود ای فاطمه اگر تصدیق نمیکنی سخن مرا بیا برویم نزد پدرت محمّد صل الله علی محمد و آل محمد و ! سپس آن دو به حضور آن حضرت رفتند.حضرت فاطمه سلام در سخن گفتن پیشی گرفت و گفت ای رسول خدا کدام یک از ما دو نفر نزد تو محبوب تریم؟ فرمود تو محبوبتری نزد من و علی از تو عزیزتر است.
?در زندگی حضرت فاطمه سلام الله علیها، عبارات محبتآمیز و احترامآمیز به علی علیه السلام بسیار است؛ از جمله ایشان در عبارتی خطاب به همسرشان در مقام اظهار محبت میفرماید: «روحی لروحک الفداء و نفسی لنفسک الوقاء» «روح من فدای روح تو باد و جان من سپر بلای جان تو باشد.»
?امیرمؤمنان علیه السلام درباره صدیقه طاهره سلام الله علیها میفرمود: «هرگاه به او مینگریستم، همهی ناراحتیها و غمهایم برطرف میشد».
💚گروه ناحله
فقط مطالب مربوط به حضرت علی و حضرت زهرا سلام الله علیهما
از دوستان ولایی تقامندم که مطالب مربوط به زندگی حضرت علی و حضرت زهرا را در قالب روایت و دلنوشته و حکایت را با دستان خود در گروه ناحله به اشتراک بگذارند.
https://eitaa.com/joinchat/2144273312C340afdcf7b
حک شده با خط حیدر روی درهای بهشت
اولویت هست این جا با گدای فاطمه
اشهد انَّ علی ... را هر که گوید در اذان
می شود وارد به جمع بچه های فاطمه
هر چه نعمت می رسد بر ما یکی از این دوتاست:
یا دعای فاطمه یا که وفای فاطمه
السَّلامُ عَليکَ يا اَميرالمؤمنين علي ابن ابى طالِب عليه السلام.
السَّلامُ عَلیَکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا سلام اللّه عَليها.
میروی اما غممان را چکارش میکنی
درد بسیارست درمان را چکارش میکنی
لااقل به سن و سال بچه هایم رحم کن
پیرهن مشکی طفلان را چکارش میکنی
آنقدر زینب گره خورده به مویش که نگو
شانه ی موی پریشان را چکارش میکنی
پهلویت یک زجر دارد صورتت زجری دگر
زخم این و تاول آن را چکارش میکنی
اولین بار است دارم به کسی رو میزنم
التماس چشم گریان را چه کارش میکنی
قاتلت حال تورا هرروز میپرسد ز من
طعنه ی این نامسلمان را چکارش میکنی
نیمه شب ها که می آید تشنگی بالا سرش
خشکی لبهای عطشان را چه کارش میکنی
این دم آخر بیا روضه بخوان گریه کنیم
داغ یوسف دربیابان را چکارش میکنی
وقتی از مرکب به صورت میخورد روی زمین
کینه های نیزه داران را چکارش میکنی
نیزه ای سر میرسد بین دهانش میرود
زینب پاره گریبان را چکارش میکنی
حنجری خشکیده شد راحت بریده میشود
ذبح نه!این نحر آسان را چکارش میکنی
یا به نیزه یا که در خورجین سرش را می.برند
پیکری که مانده عریان را چکارش میکنی
⚫ انتقام حضرت ولی عصر عجل اللَّه تعالی فرجه الشریف از قاتلان حضرت زهرا سلام الله علیها
🔻حضرت مهدی سلام الله علیه روزی که ظهور میکند، به مدینه میآید و نالهها و استغاثههای فاطمه(علیهاالسلام) را متذکر میگردد و میگوید:
ای مادر! امروز از قاتلانت انتقام میگیرم و آنان را به سزای اعمالشان میرسانم.
آنگاه به سراغ قبر قاتلان او آید و با اذن خدا آن دو را زنده میکند و سؤال کند: به چه جرمی مادرم را مصدوم و مجروح کردید؟ بچهاش را کشتید؟خانهاش را مورد تهاجم قرار دادید؟
سپس با شمشیری که در دست دارد آنان را به قتل میرساند و جسدشان را به آتش میکشد و خاکسترشان را بر باد میدهد….
📚بحارالانوار، ج ۵۲، ص ۳۸۶
شرایط و احکام تسبیحات حضرت زهرا
تسبیحات حضرت زهرا(س) پس از هر نماز (واجب یا مستحب) مستحب است اما ذکر آن پس از نماز صبح مستحب مؤکد است. چنانکه از متون روایی شیعه بر میآید گفتن تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها شرایطی دارد:
حفظ و رعایت ترتیب اذکار و تعداد هر ذکر؛ (اول اللهاکبر ۳۴ بار، الحمدلله ۳۳ بار و بعد سبحانالله ۳۳ مرتبه)؛ جایز است ذکر سبحان الله جلوتر از ذکر الحمد لله گفته میشود، ولی بهتر آن است که ذکر الحمد لله جلوتر گفته شود.
👈🏿حضور قلب و توجه معنوی در هنگام تسبیح؛
👈🏿آغاز کردن ذکر تسبیح بلافاصله پس از پایان نماز و بدون برهم زدن حالت نماز و انجام کاری دیگر؛
👈🏿رعایت موالات بین اجزای تسبیح به معنای فاصله نیانداختن بین اذکار و قطع نکردن تسبیح با کاری دیگر.
👈🏿بناگذاشتن بر کمتر در صورت شک در تعداد تسبیحات.
👈🏿گفتن یک بار لا اله الا الله پس از تسبیحات.
✅گفتن ذکر ذکر لا اله الا الله در روایات هم آمده:
📗حر عاملی، وسائل الشیعه، مؤسسة آل البيت عليهم السلام لإحياء التراث ـ قم، ج۶، ص۴۴۰.
هدایت شده از آموزش مفاهیم و تفسیر قرآن کریم | عنایت سیاح
شهادت پیامبر.mp3
1.74M
قسمت #اول
۱.افان مات او قتل انقلبتم علی اعقابکم
۲.قبض بالمدینة مسموما
۳.ما منا الا مقتول او مسموم
#پیامبر #رسول_الله
#حضرت_فاطمه #فاطمیه
https://eitaa.com/joinchat/4236574811C02a34d2af9
هدایت شده از آموزش مفاهیم و تفسیر قرآن کریم | عنایت سیاح
قاتلِ پیامبر.mp3
5.01M
قسمت #دوم
۱.دو احتمال در مورد قاتل
۲.زن یهودی نمی تواند قاتل باشد
۳.بدون اجازه به پیامبر چیزی خوراندند
#پیامبر #رسول_الله
#حضرت_فاطمه #فاطمیه
https://eitaa.com/joinchat/4236574811C02a34d2af9
هدایت شده از آموزش مفاهیم و تفسیر قرآن کریم | عنایت سیاح
تدفین پیامبر.mp3
2.37M
قسمت #سوم
۱.پیامبر دوشنبه به شهادت رسیدند
۲.شب چهارشنبه دفن شدند
۳.خلفاء پیامبر کجا بودند؟
#پیامبر #رسول_الله
#حضرت_فاطمه #فاطمیه
https://eitaa.com/joinchat/4236574811C02a34d2af9
هدایت شده از آموزش مفاهیم و تفسیر قرآن کریم | عنایت سیاح
سقیفه.mp3
2.54M
قسمت #چهارم
۱.سعد بن عباده بزرگ انصار
۲.امیری از ما و امیری از شما
۳.با زد و خورد در سقیفه خلیفه تعیین شد
#سقیفه #خلیفه
#حضرت_فاطمه #فاطمیه
https://eitaa.com/joinchat/4236574811C02a34d2af9
هدایت شده از آموزش مفاهیم و تفسیر قرآن کریم | عنایت سیاح
کودتاچیانِ بنی اسلم.mp3
2.53M
قسمت #پنجم
۱.بنی اسلم چه کسانی بودند؟
۲.پیشنهاد خلیفه دوم به بنی اسلم
۳.کیفیت اخذ بیعت برای خلیفه
#سقیفه #خلیفه #بنی_اسلم
#حضرت_فاطمه #فاطمیه
https://eitaa.com/joinchat/4236574811C02a34d2af9
هدایت شده از آموزش مفاهیم و تفسیر قرآن کریم | عنایت سیاح
وظیفه امیرالمؤمنین.mp3
2.92M
قسمت #ششم
۱.پیامبر به علی فرمان می دهد
۲.اگر یــار داشـتی...
۳.اگر یار نداشتی...
#پیامبر #امیرالمؤمنین
#حضرت_فاطمه #فاطمیه
https://eitaa.com/joinchat/4236574811C02a34d2af9
هدایت شده از آموزش مفاهیم و تفسیر قرآن کریم | عنایت سیاح
قرآنِ علی.mp3
1.77M
قسمت #هفتم
۱.قرآن چگونه جمع آوری شد؟
۲.قرآنِ علی با قرآن امروز چه فرقی دارد؟
۳.قرآنِ امیرالمؤمنین کجاست؟ #امیرالمؤمنین #قرآن
#حضرت_فاطمه #فاطمیه
https://eitaa.com/joinchat/4236574811C02a34d2af9
هدایت شده از آموزش مفاهیم و تفسیر قرآن کریم | عنایت سیاح
سند فدک.mp3
4.85M
قسمت #هشتم
۱.فدک هدیه بود یا ارث؟
۲.فرزندان انبیاء ارث نمی برند؟
۳.کوچه بنی هاشم
#فدک #هدیه #ارث
#حضرت_فاطمه #فاطمیه
https://eitaa.com/joinchat/4236574811C02a34d2af9