eitaa logo
عقل و امید.دو بال پرواز
2.4هزار دنبال‌کننده
8هزار عکس
6.5هزار ویدیو
164 فایل
🖋سوالات..پیشنهادات و انتقادات @Omide_zohor_2022📱
مشاهده در ایتا
دانلود
407.7K
⁉️سوال: یک بچه شش ساله دانش آموزم هست که فوق العاده ای در حیطه ادبی دارد و های شاهنامه و هر گونه شعر بلند دینی و.. را حفظ می کند اما وقتی از اومی خواهیم در جمع بخواند چنان استرسی میگیرد که از شدت اشک میریزد و می خواند و گاهی ادامه اشعار را فراموش می کند و جالب اینجاست که خودش بعنوان داوطلب اصرار می کند که بخواند و در منزل هم خوب می خواند وحتی جلوی دوربین در خانه اما در جمع می گوید می‌ترسم.
128.5K
⁉️ سوال: پسرم 5ونیم ساله اس، امسال میره پیش دبستانی،خیلی مدرسه رو رفتن رو دوست داره، به طوری ک صبحا از ذوق زودتر از من بیدار میشه، دوهفته اول رو خیلی خوب و بانشاط رفت مدرسه،هفته سوم برا معلمشون یک سفر ضروری پیش اومد ک مجبور شد بره و مادر یکی از بچه ها بجاشون اومدن، از همون روز اول ک رفت مدرسه، اومد گفت دیگه نمیخوام برم، حوصلم سر میره. یک روز خودم با اصرار و خواهش بردمش مدرسه، یکی از معلم های دیگه که جذب بالایی داشتن، با جایزه و... جذبش کرد، خلاصه راضی شد من بیام خونه و از اون ب بعد بره کلاس همون معلم، اما باز فرداش، روز از نو روزی از نو😐😐 میگه نمیخوام برم.
💠 روز 💠 💎 سه نشانه انسان صبور 🔻پيامبراكرم صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم: عَلامَةُ الصّابِرِ فِى ثَلاثٍ: اَوَّلُها، اَنْ لايَكْسِلَ، وَالثَّانِيَةُ، اَنْ لايَضْجُرَ، وَالثّالِثَةُ، اَنْ لايَشْكُوَ مِنْ رَبِّهِ عز و جل لاِنَّهُ اِذا كَسِلَ فَقَدْ ضَيَّعَ الْحَقَّ وَ اِذا ضَجِرَ لَمْ يُؤَدِّ الشُّكْرَ، وَاِذا شَكا مِنْ رَبِّهِ عز و جل فَقَدْ عَصاهُ ❇️ نشانه انسان صبور در سه چيز است: ۱ ـ اينكه كسل نمی‌شود. ۲ ـ دل تنگ نمی‌شود. ۳ ـ از پروردگارش شكايت نمی‌كند. چراكه وقتى كسل شود، حق را ضايع و تباه خواهد كرد و هنگامى كه دلتنگ شد، سپاسگزارى نمی‌كند و وقتى كه از پروردگارش شكايت كند، گناه خواهد كرد. 📚 بحارالانوار،۷۱/۸۶
عقل و امید.دو بال پرواز
شما تازه این جمله و استوری سلبریتی ها چی میفهمید و چه حسی پیدا میکنید
عقل و امید.دو بال پرواز
و دیگران چگونه فکر میکنند و برداشت دارند
عقل و امید.دو بال پرواز
کار این سلبریتی ها حقیقتا فوق العاده ست.. واقعا دمشون گرم.. ذوق هنری و بازیگری شون عالیه... واقعاً هنر ،ذهن و قلب انسان رو تسخیر می‌کنه و احساس و هیجان رو تغییر میده
عقل و امید.دو بال پرواز
حقیقتا هنر رسانه می‌تونه حق را باطل و ظالم را مظلوم و برعکس جلوه بده.. اگر خداوند را جانانه دوست نداشته باشی و او را پرستش نکنی ،خیلی راحت و زود فریب میخوریم.. خیلی راحت
«تا وقتی ماشینی درش باز است و روشن است هیچ دزدی به سراغ ماشین خاموشی که قفل شده، نخواهد رفت».
🎙 اردشیر زاهدی وزیر خارجه پهلوی و داماد شاه بود. سخنان وی درباره شاه و سردار سلیمانی جالب است. 1️⃣ وی درباره شاه می گوید: سفیر بی ناموس(اجنبی) پا روی پا میگذاشت و به شاه مملکت دستور میداد!... 2️⃣ و درباره میگوید: من در تمام عمرم از نزدیک قاسم سلیمانی را ندیدم، اما او خون و شرافت ایران است.