🔺️پیام رهبر فرزانه انقلاب درپی ترور دانشمند هستهای شهید محسن فخریزاده
متن پیام به این شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
دانشمند برجسته و ممتاز هستهئی و دفاعی کشور جناب آقای محسن فخریزاده به دست مزدوران جنایتکار و شقاوتپیشه به شهادت رسید. این عنصر علمی کمنظیر جان عزیز و گرانبها را به خاطر تلاشهای علمی بزرگ و ماندگار خود، در راه خدا مبذول داشت و مقام والای شهادت، پاداش الهی اوست. دو موضوع مهم را همهی دستاندرکاران باید به جِدّ در دستور کار قرار دهند، نخست پیگیری این جنایت و مجازات قطعی عاملان و آمران آن، و دیگر پیگیری تلاش علمی و فنی شهید در همهی بخشهائی که وی بدانها اشتغال داشت. اینجانب به خاندان مکرم او و به جامعهی علمی کشور و به همکاران و شاگردان او در بخشهای گوناگون، شهادت او را تبریک و فقدان او را تسلیت میگویم و علو درجات او را از خداوند مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۸ آذرماه ۹۹
🔻 رشتوی مهم حسین مروتی فعال فرهنگی درباره شهدای هستهای
🔸۱/ برای گردآوری خاطرات شهید شهریاری با دانشمندان هسته ای زیادی مصاحبه کردم.
توی راهروی دانشکده قدم می زدم که یکی از دانشمندان که در لیست ترور بود با خنده به من گفت: مروتی! کار آینده داری انتخاب کرده ای چون! #همه_ما_را_می_زنند
🔹2/ اپیزود اول: از دانشمندی که رزمنده دفاع مقدس هم بود،پرسیدم: شما دوستان زیادی را در دفاع مقدس از دست دادهاید. شهادت دکتر شهریاری در مقایسه با آن شهادتها چگونه بود؟
گفت: «مجید را که زدند، یک نفر را نزدند، یک لشکر ما را زدند!»
🔸۳/ به یاد دارم که روزی در اتاق کار یکی از دانشمندان هستهای بودم که برایم تعریف کرد: چند روز قبل، یک نفر با شماره ناشناسی زنگ زد و من را تهدید کرد که اگر میخواهی خودت و خانوادهات در امان باشید، از هستهای کنار بکش! من هم گفتم: تو مال این حرفها نیستی و تلفن را قطع کردم»
🔹۴/ پشت میز کارش نشسته بود که رو به من گفت:همانها حالا ایمیل تهدیدآمیز زدهاند.بیا ایمیلشان را ببین.
ایمیل،حاوی تصویر فتوشاپی از یکی از مجریان خبر بود که پشت سرش نوشته شده بود: دانشمند هستهای به نام... ترور شد.
به جای سه نقطه هم،اسم همان دانشمند را نوشته بودند که در محضرش بودم.
🔸۵/؛زیر تصویر هم یک متن تهدیدآمیز ضمیمه شده بود، با این مضمون که: ما مثل سایه دنبال توایم و مدام در تعقیب تو و تکتک اعضای خانوادهات هستیم. پشت تلفن، خیلی شجاعت به خرج دادی و بلبلزبانی کردی. منتظر عواقب برخوردت باش!
🔹۶/ یادم است وقتی که به یکی از دانشمندان هستهای اطلاع دادند که از خانه محل زندگیاش صدای انفجاری شنیده شده، حالش به شدت دگرگون شد و گمان کرد خانوادهاش مورد سوءقصد قرار گرفتهاند. بعد مشخص شد که صدای انفجار، ناشی از ایراد موتورخانه بوده.
🔸۷/ با همسر شهید علی محمدی در منزلشان مصاحبه گرفتم و برایم تعریف کرد: با مسعود در سفر حج بودیم که تلفن همراهش را به من داد و گفت خیلی مراقبش باش،نام و شماره تعداد زیادی دانشمند در این هست. یک مرد عرب مدام من را تعقیب میکند و از من فیلم می گیرد. وقتی برگشته بود، به حراست گفته بود اما...
🔹۸/ اپیزود دوم: یادم است روزی که قرار بود نخستین مصاحبهام را با یکی از همکاران شهید بگیرم، دوربین و سهپایه را برداشتم و راهی شدم. وقتی که آن دانشمند هستهای، من را با تجهیزات دید، با تعجب پرسید: اینها برای چیست؟ گفتم: برای فیلم گرفتن دیگر. خندید و تذکر داد که: نمیشود فیلم گرفت.
🔸۹/ من هم که تازه متوجه ماجرا شده بودم و وسیلهای برای ضبط صدا نداشتم، دوربین را روشن کردم، به سمت دیوار کاشتم و مصاحبه را آغاز کردم. در واقع من توانسته بودم بدون هیچ مانعی دوربین و سه پایه را وارد ساختمانی بکنم که در آن چندین دانشمند هسته ای برجسته حاضر بودند!
🔹۱۰/ یادم است یک بار مسئول حراست آن دانشکده من را برد اتاق خودش و تصویر دوربین های مداربسته را نشانم داد و گفت: بعد از کلی پیگیری یک نگهبان گذاشته اند دم در، آن هم الآن یک ساعتی می شود که غیبش زده و نیست! می گفت: آقا تاکید کرده که از دانشمندان هسته ای محکم حفاظت کنید، حالا حفاظت از وزرا نبود هم نبود. ما وزیر زیاد داریم و کسی هم کاری به آنها ندارد. (نقل به مضمون، العهده علی الراوی) مسئول حراست با چه حسرتی تعریف می کرد که چقدر برای گرفتن ماشین ضدگلوله دویده است و به مقصد نرسیده.
🔹۱۱/ برای مصاحبه با شاگردهای شهید شهریاری به یک موسسه تحقیقاتی خاص رفتم. نگهبانی از من پرسید: خبرنگاری؟ چون کارت خبرنگاری نداشتم گفتم: نه.
رفتم داخل و مشغول مصاحبه شدم. آبدارچی محبت کرد و چای آورد. چای هنوز داغ بود که حراستی ها آمدند و من را بردند که به چه حقی مصاحبه می گیری؟
🔸۱۲/ ماجرا را شرح دادم و درخواست کردم که: بگذارید مصاحبه را تکمیل کنم، سپس شما مصاحبه ها را از دستگاه ضبط کات کنید تا بروم و نامه بیاورم و مصاحبه ها را از شما بگیرم. همین کار را کردیم اما به لطف صنعت ریکاوری، صوت ها را بازیابی کردم و نیازی هم به نامه بردن نشد!
🔹 ۱۳/ از یکی از همکاران شهید شهریاری پرسیدم: آیا مقالات بین المللی شهید شهریاری از عوامل شناسایی او نبوده؟ نظرم را تایید کرد و گفت: خودم چند سال بود که با همین ملاحظه، مقاله بین المللی ننوشته بودم، ولی از اول این ترم تحت فشار دانشگاه مجبور شدم چند مقاله بین المللی بدهم.
🔸۱۴/اپیزود آخر:
آیا می دانستید که برخی در وزارت بعد از اینکه عاملان ترور شهدای هسته ای از جمله مازیار ابراهیمی را در عملیاتی پیچیده دستگیر کردند، دور افتادند تا از خانواده شهدای هسته ای امضا بگیرند برای نامه ای که گویا خودشان در تقدیر از عملکرد رشک برانگیز خودشان نوشته بودند؟!
🔻ادامه👇🔻
🔹 ۱۵/آیا می دانستید هر چقدر هم که خواهش کردند و واسطه فرستادند، همسر شهید شهریاری راضی نشد که آن نامه را امضا کند؟
راستی اصلا خبر داشتید که تنها راننده و محافظ شهید شهریاری، همان زمان ترور نوه داشت؟!
🔸۱۶/ راستی یادتان است که آژانس بینالمللی انرژی اتمی اطلاعات دانشمندان هستهای ایران را منتشر کرد؟ اصلا می دانستید که شهید رضایینژاد دو هفته بعد از اینکه به یک سایت هستهای رفته بود تا یک اخلالگر مغناطیسی را خنثی کند، توسط دوربینهای آژانس، شناسایی و سپس ترور شد؟
🔹۱۷/آیا می دانستید که شهید احمدی روشن با یکی از ماموران آژانس، پس از بازنشسته شدنش چت کرده بود و آن مامور اعتراف کرده بود که تمام برندهای تاسیسات ایران را به آژانس گزارش داده تا دیگر هیچ یک از شرکتهای دنیا، آن دستگاهها را به ما نفروشند!
🔸۱۸/آیا حواستان هست که یک مشت احمق بی شرف به همین آژانس دسترسی آنلاین شبانه روزی داده اند؟!
آقایان مسئول! اگر خواستید حرف هایم را باور نکنید. اگر هم خواستید برایم پرونده درست کنید. مختار هم هستید که حرف هایم را در بولتن هایتان بیاورید، سپس طی مراسمی ناچ ناچ کنید؛ ولی...
🔹۱۹/ولی بنده نمی توانم این را نگویم که
«این ترورها بیش از آن که کار گرگ های فرامرزی باشد، کار موریانه های وطنیست»
آقایان مسئول! بنده نمی توانم این را نگویم که
خاک بر سر بی لیاقتتان!
🔸۲۰/چند سالی است که سعی می کنم در سالگرد شهادت دکتر مجید شهریاری، بروم امامزاده صالح (ع) و با آن مرد بزرگ تجدید میثاق کنم. فردا هم عمر و توفیقی باشد میروم. میروم با دلی تنگ، چشمی خیس و سینه ای که نمی دانید... گله خواهم کرد از آنها که هر سال با امام (ره) تجدید میثاق می کنند اما...
✅ @Masaf
🔻آرزوی من این است که دولتمردان فهمیده باشند حتی نباید حرف از مذاکره بزنند
فاطمه کاشانی همسر شهید احمدی روشن در گفتگو با خبرفوری:
🔹انتظارش وجود داشت اما فرق بین انتظار و رویارویی با یک واقعیت خیلی زیاد است
🔹بسیار خوشحالم برای آن شهید و بسیار ناراحت برای خودمان
🔹تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که امیدوارم دولتمردان ما از این ترور درس را برای همیشه گرفته باشند زیرا حتی حرف از مذاکره زدن خنجر زدن به دل مردم است
🔹فقط این را آرزو دارم که دیگر حتی حرف مذاکره را نزنند و احیانا تلاش نکنند چهره بایدن را برای مردم لطیف و قابل مذاکره بدانند
✅ @Masaf
🔻جزئیات طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریمها
🔹رئیس مجلس: طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریمها، امکانات صنعت هستهای کشور را تقویت کرده و جلوی یاوه گوییها و اقدامات تروریستی دشمنان گرفته شود.
🔹بر اساس این طرح سازمان انرژی اتمی موظف است ظرف مدت دو ماه پس از تصویب این قانون، سالانه به میزان حداقل ۱۲۰ کیلوگرم اورانیوم با غنای ۲۰ درصد در تاسیسات شهید علی محمدی فردو تولید و در داخل کشور ذخیره کند
🔹دولت موظف است بر اساس بندهای ۳۶ و ۳۷ برجام، ظرف مدت ۲ ماه از تصویب این قانون، دسترسیهای نظارتی فراتر از پروتکل الحاقی بر اساس برجام را متوقف کند
🔹پس از ۳ ماه از تصویب این قانون، اگر روابط بانکی ایران در اروپا و میزان خرید نفت توسط آنها از ایران به شرایط عادی و رضایت بخش بازنگشته باشد، دولت مکلف است اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف نماید/ فارس
✅ @Masaf
🔻 فرماندههای سپاه هیچ صفحه و کانال رسمی در شبکههای اجتماعی ندارند
در پی انتشار برخی اخبار و اظهار نظرها در شبکههای اجتماعی و صفحاتی منتسب به فرماندهان عالی سپاه، روابط عمومی کل سپاه در اطلاعیهای با رد انتساب این صفحهها به سپاه و فرماندهان آن تصریح کرد: همانگونه که در گذشته نیز اعلام شده است، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرماندهان عالی آن هیچگونه کانال و صفحه رسمی در شبکههای اجتماعی ندارند و صفحات منتسب به این نهاد و فرماندهان آن اعم از فرمانده کل سپاه، در شبکههای اجتماعی جعلی است.
✅ @Masaf
🔻واکسن کرونای «شهید فخریزاده» به مرحله آزمایشهای انسانی رسید
🔸زالی، رئیس ستاد کرونا در تهران میگه پروژه ساخت واکسن کرونای «شهید فخریزاده» به مرحله آزمایشهای انسانی رسیده. اولین کیت ایرانی تشخیص کرونا که از نظر کیفی و فناوری در سطح استانداردهای روز دنیا قرار داره هم در مجموعه این شهید تولید شد.
✅ @Masaf
🔻جزئیاتی جدید از شیوه عملیات ترور شهید فخریزاده
🔹ماشین ضدگلوله حامل شهید محسن فخری زاده و همسرش صبح جمعه به همراه ۳ ماشین تیم حفاظت از شهر رستم کلای مازندران به سمت آبسرد دماوند حرکت میکند.
🔹ماشین پیشرو تیم حفاظت چند کیلومتر مانده به محل حادثه، اسکورت را برای چک و خنثای محل مقصد ترک میکند.
🔹در همین لحظات، صدای ناشی از اصابت چند گلوله به ماشین، موجب جلب توجه دکتر فخریزاده و متوقف کردن ماشین میشود. فخریزاده به تصور اینکه صدا ناشی از برخورد با مانع خارجی یا اشکال در موتور خودرو بوده از ماشین پیاده میشود.
🔹در همین لحظه از خودرو نیسانی که در فاصله ۱۵۰ متری ماشین شهید متوقف بوده، از یک دستگاه تیربار اتوماتیک کنترل از راه دور، شلیکهای متعددی به سمت شهید صورت میگیرد. دو گلوله به پهلو و یک گلوله به پشت شهید برخورد میکند که منجر به قطع نخاع وی میگردد.
🔹در این اثنا سرتیم حفاظت بدن خود را حائل پیکر شهید میکند و چند تیر نیز به بدن وی اصابت میکند. لحظاتی بعد همان نیسان متوقف شده نیز منفجر میشود.
🔹پیکر مجروح شهید به درمانگاه و از آنجا با هلیکوپتر به بیمارستانی در تهران منتقل میشود که متاسفانه بعد از مدتی به شهادت میرسد.
🔹در این عملیات که حدود ۳ دقیقه طول کشیده است، هیچ عامل انسانی در محل ترور حضور نداشته و تیراندازیها تنها توسط سلاح خودکار انجام شده است و به جزء محافظ شهید که مجروح میشود، هیچ فرد دیگری در این حادثه آسیب نمیبیند.
🔹در همین رابطه بررسی هویت مالک خودروی نیسان، نشان دهنده خروج وی در ۸ آبان ماه سال جاری از کشور است.
🔸شهید فخری زاده از دانشمندان پرافتخار هستهای و دفاعی کشورمان نزدیک به ۳ دهه در فهرست ترور گروههای تروریستی و رژیم صهیونسیتی قرار داشت. در سالهای اخیر بارها عملیاتهای تروریستی علیه وی کشف و خنثی شده بود./ فارس
✅ @Masaf
هدایت شده از مالک اشتر
AUD-20201129-WA0121.m4a
3.4M
پیام صوتی برادر حاج محمدمنتهایی ازهادیان سیاسی ناحیه مالک اشتر درخصوص بسیج پیشرووامیدآفرین
هدایت شده از مالک اشتر
عرض سلام و خداقوت
ان شاءالله فردا یکشنبه 16آذر رزمایش ثامن 5،به مناسبت روز دانشجو برگزار می شود.ان شاءالله همه حوزه ها و پایگاه ها حضور فعال داشته باشند.تشکر
🌹16آذر(روز دانشجو) از نگاه امام خمینی(قدس سره)
♦️پس از کودتاى 28 مرداد، نیکسون معاون رئیس جمهورى آمریکا براى ارزیابى نتایج کودتا به ایران آمد. روز 16 آذر 1332 دانشجویان در اعتراض به این سفر در دانشگاه تهران تظاهرات کردند و مزدوران رژیم به سرکوب آنها پرداخته و با رگبار گلوله سه دانشجو را در سر کلاس به شهادت رساندند. این حادثه به عنوان یک روز مقاومت تاریخى ، پس از پیروزى انقلاب به عنوان و روز دانشجو نامگذارى شد
🔴امام خمینی (ره):
♦️ دانشجویان انقلابى موظفند با هوشیارى بدون غفلت از این مساءله هم به دانشگاهها و مدارس و آنان که هنوز خواب رژیم سابق را مى بینند و رویه هاى فرهنگ شرق و غرب را در سر مى پرورانند، اجازه ندهند که خارج از دروس موظف خود به صحبت هاى انحرافى بپردازند و باید بدانند با مسامحه در این امر به تدریج در دانشگاهها و دبیرستانها خط انحرافى نفوذ خواهد کرد و در پیشگاه خداوند متعال مسؤ ول هستند.
📚صحیفه نور جلد 19،ص 80
سعى کنید در دانشگاه پرچم اسلام را بالا ببرید، تبلیغات مذهبى بکنید. مسجد بسازید، اجتماعا نماز بخوانید، تظاهر به نماز خواندن بکنید، وحدت مذهبى لازم است ، وحدت مذهبى است که این اجتماع عظیم و فشرده را ایجاد مى کند، اگر علاقه به استقلال ایران دارید، وحدت مذهبى داشته باشید.
📚صحیفه نور جلد 1،ص 64
♦️ شما دانشجویان عزیز خودتان در صدد این باشید که از غربزدگى بیرون بیایید. این گمشده خودتان را پیدا کنید، آنها درصددند که با هر ترتیبى شده است خودشان رابه ما تحمیل کنند و شما باید مقاومت کنید.
📚صحیفه نور جلد 11، ص 185
♦️جوانان عزیز دانشگاهى هر چه بیشتر در کسب علوم و فنون در اعتلاى کشور معظم خود کوشش نمایند و از نفوذ عناصر منحرف و وابسته به چپ و راست قاطعانه جلوگیرى کنند و نگذارند محیط مقدس دانشگاه آلوده به اغراض منحرفان و وابستگان به اجانب گردد.
📚صحیفه نور جلد 18، ص 86
دانشجو،بیگانگان استعمارگر و
حکومت ناتوان و خود فروخته
با قدرتگیری محمد مصدق در ۱۳۳۰ خورشیدی به عنوان نخستوزیر و در پی آن ملی شدن صنعت نفت بسیاری از دانشجویان حامی و طرفدار مصدق شدند و این امر به دانشجویانی که خواستار برقراری عدالت اجتماعی بودند، انگیزه میداد. آنها برای نشان دادن حمایتشان از مصدق در تظاهرات و پخش نشریات به نفع او شرکت میکردند. تا اینکه رژیم پهلوی به کمک آمریکا و انگلیس مقدمات و بستر، سقوط و سرنگونی مصدق را فراهم آوردند و با راه انداختن کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ مصدق را از صحنه کنار زدند، این عامل خشم دانشجویان را برانگیخت که اوج آن به واقعه ۱۶ آذر در همان سال و به شهادت رساندن سه تَن از دانشجویان انجامید. به همین مناسبت پس از پیروزی انقلاب اسلامی به مناسبت شهادت مظلومانه دانشجویان، این روز در تقویم روز دانشجو نامیده شد.
دانشجویان بعد از کودتای ۲۸مرداد ۱۳۳۲
پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، ایران در شوک سقوط دولت مصدق و پیروزی کودتاچیان فرو رفته و سکوت مرگباری پس از حکومت نظامی، سراسر خیابان ها، کوچه ها، مراکز علمی و آموزشی و... را فرا گرفته بود. ارتشبد زاهدی در پی کودتا به قدرت رسید و تمام تظاهرات ها را سرکوب میکرد. از طرف دیگر رژیم پهلوی که توانسته بود با کمک حامیان آمریکایی خود دوباره قدرت را در دست بگیرد، درصدد برآمد تا پایه های حکومت خود را تثبیت کند، بنابراین به ۲ حامی کودتا یعنی انگلیس و آمریکا نزدیکتر شد. ریچارد نیکسون معاون وقت رییس جمهوری آمریکا به ایران دعوت شد. وی در ۱۳۳۲خورشیدی راهی ایران شد. در حقیقت او می آمد تا نتیجه سرمایه گذاری ۲۱ میلیون دلاری را که سیا سازمان جاسوسی امریکا برای کودتا و سرنگونی دولت مصدق هزینه کرده بود از نزدیک مشاهده کند، این موضوع به همراه، اعلام قصد ایران برای برقراری ارتباط دوباره با انگلیس و همچنین محاکمه مصدق باعث خشم و ناراحتی مردم ایران به ویژه دانشجویان در دانشگاه تهران شد.
و آنچه رخ داد.....
چند روز پیش از ورود نیکسون به ایران، دانشجویان دانشکده های حقوق و علوم سیاسی، پزشکی و فنی در دانشکده های خود تظاهرات گسترده ای برضد دولت کودتا بر پا کردند و همین تظاهرات موجب شد تا دولت، زنگ خطر دانشجویان را بیش از پیش، احساس کند. دانشجویان با سر دادن شعارهایی مانند «مصدق پیروز است» و «مرگ بر شاه» نسبت به تداوم فضای خفقان پس از کودتا و تجدید ارتباط سیاسی رژیم پهلوی با انگلیس اعتراض کردند.
در واقع بعد از اینکه در ۱۴ آذر، ارتشبد زاهدی رسماً تجدید ارتباط انگلیس با ایران را اعلام کرد و قرار شد «دنیس رایت» کاردار سفارت انگلیس به تهران بیاید. این امر موجب می شود که تظاهرات از داخل دانشگاه به بیرون و به ویژه به بازار تهران کشیده شود. از همان روز تظاهراتی در گوشه و کنار به وقوع پیوست که در نتیجه در بازار و دانشگاه عده ای دست گیر شدند. این وضعیت در فردای آن روز نیز ادامه یافت.
۱۶ آذر ۱۳۳۲
در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ خورشیدی، دانشجویان هنگام ورود به دانشگاه متوجه تجهیزات فوق العاده سربازان و اوضاع غیر عادی اطراف دانشگاه شدند، بنابراین وقوع حادثه ای را پیش بینی کردند. در صبح همان روز برای جلوگیری از تنش و درگیری، چندین دانشکده تعطیل اعلام شد و در ادامه سراسر دانشگاه به دستور رییس دانشگاه تعطیل شد اما نیروهای نظامی رژیم که به شدت رفت و آمد دانشجویان را کنترل می کردند با حضور در کلاس یکی از اساتید دانشکده فنی (مهندس شمس استاد نقشه کشی) زمینه اعتراض را در کلاس درس ایجاد کردند.
آنان قصد داشتند، ۲ دانشجو را که در ظاهر به حضور نظامیان در دانشگاه اعتراض داشتند، دستگیر کنند. دستگیری ۲ دانشجو باعث شد، دانشجویی دیگر بر روی نیمکت کلاس فریاد بزند: آقا ما چقدر بی عرضه هستیم. چقدر بدبخت هستیم. این کلاس نیست، این درس نیست. یک عده ای بدون اینکه از استاد و از کادر دانشگاه اجازه بگیرند، وارد کلاس می شوند و هیاهو در می گیرد. تف به این کلاس و تف به این مملکت! صحبتهای این دانشجو باعث شد، فضای دانشکده فنی به هم بریزد و تظاهرات شود که در این میان سه دانشجو به نامهای مصطفی بزرگ نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت رضوی به شهادت رسیدند.
حکومت بیگانه پرست و نتیجه اعمالش
پس از واقعه ۱۶ آذر تمام دانشگاه های تهران و بیشتر شهرستان ها و حتی بسیاری از مدارس و دبیرستان ها در اعتصاب کامل به سر می بردند. دولت از نتایج این واقعه وحشت زده بود و به همین دلیل خیلی زود روزنامه های طرفدار دولت با انتشار مقالات توجیهی در صدد سرپوش گذاشتن بر این اقدام دولت برآمدند. از جمله این روزنامه ها، روزنامه اطلاعات بود که عصر ۱۶ آذر ۱۳۳۲ گزارشی درباره «تظاهرات چند تن از دانشجویان» منتشر کرد و از آن به عنوان «تحریکات عناصر اخلالگر و افراطی» یاد کرد و آورد: امروز عدهای از عناصر اخلالگر که منتسب به حزب منحله توده بودند به دانشگاه رفته و عدهای از دانشجویان را مجبور به تظاهرات کردند و در حال دسته جمعی به مأموران فرمانداری نظامی محافظ دانشگاه که مسلط بر اوضاع بودند حمله کرده، قصد ربودن اسلحه آنها را داشتند و ماموران نیز اقدام به تیراندازی کردند.
چکیدن خون جوانان ایران از دکتری افتخاری کابوی های وحشی
پس از واقعه و کشتار ۱۶ آذر و جایی که سه دانشجو کشته شده بودند، نیکسون دکتری افتخاری در دانشگاه تهران گرفت. در آن روز تمام دانشگاههای پایتخت در اعتصاب کامل به سر می بردند. وقتی نیکسون برای دریافت دکتری افتخاری حقوق در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران حاضر شد، یکی از مطبوعات در سرمقاله خود با عنوان سه قطره خون این گونه نوشت: آقای نیکسون! وجود شما آن قدر گرامی و عزیز بود که در قدوم شما، سه نفر از بهترین جوانان این کشور، یعنی دانشجویان دانشگاه را قربانی کردند
✖️ مجلس حق ندارد ولی آمریکا و اروپا حق داشت!
🔻اسحاق جهانگیری در مخالفت با مصوبه مجلس: نمیشود که به رییسجمهور و وزیر بگویند اینجور راه برو، اونجور حرکت کن، سانتریفیوژ را فلانجا نصب کن و...
پ ن:
بله جناب جهانگیری، فقط اشتون و جان کری حق داشتند به رئیس جمهور بگن چندتا سانتریفیوژ داشته باش و داخل نیروگاه اراک بتن بریز و کجاها را ببند و چکار کنید و چکار نکنید.
⚠️ آقایون دیکته مینویسند، اما از خارج کشور باید گفته بشه!!
🔻سکوت خیانتبار سلبریتیها در برابر ترور دانشمند هستهای
🔰 وقتی منافع ملی به پای ویزای آمریکا قربانی میشود
🔹 با شهادت دانشمند هستهای کشورمان، مردم ایران، هر کسی به نوبه خود، به عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده و ترور شهید محسن فخریزاده را محکوم کردند. حتی ایرانی های مقیم خارج و برخی از افراد غیر همسو با جمهوری اسلامی ایران نیز به حمله تروریستی روز گذشته واکنش نشان دادند.
🔹 اما ترجیح سلبریتیها این بود که در این مورد نیز همچون سایر مواردی که کشور و ملت ایران مظلوم واقع شدهاند، مثل کبک سر در برف فرو برده و اظهار نظری نکنند.
🔹 سلبریتیهایی که برای کوچکترین حوادث در غرب در شبکه های مجازی اعلامیه صادر کرده و اشک میریزند؛ و یا از اتفاقاتی که در کشور رخ میدهد برای جلب توجه دولتهای غربی استفاده میکنند؛ اما نوبت به ملت ایران که میرسد، سکوت اختیار میکنند. حتی مواضعشان در رابطه با حوادث و اتفاقات داخل کشور بوی غرب پرستی میدهد.
🔹 گرچه بیاعتنایی این جماعت به منافع ملی مدتهاست که برای مردم ثابت شده، اما به زعم خودشان با سکوت پیشه کردن در ماجرایی مثل ترور دانشمندان هستهای کشورمان، میتوانند وجههای روشنفکرانه از خود نشان دهند.
🔹 در همین رابطه، علیرام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون در واکنش به سکوت معنادار سلبریتیهای مدعی در برابر ترور دانشمند هستهای کشورمان توسط رژیم صهیونیستی، نوشت: رفیق؛ سکوت درباره ترور دانشمند هستهای کشورمان نشانه روشنفکری و ضدجنگ بودن نیست. نشانه دیگری است.
🚨 دلیل سکوت معنادار سلبریتیها چیست؟
🔹 اغلب مواضعی که سلبریتیها درباره موضوعات مختلف به نام میهن پرستی میگیرند، بیش از آنکه برگرفته از احساسات مردم دوستیشان باشد، از آن جهت است که شرایط لازم برای ویزای آمریکا را کسب کنند. یعنی لازمه اخذ ویزا و تابعیت ایالات متحده سلبریتیهایی را وادار میکند که در شبکههای اجتماعی، اظهارنظرهایی همسو با سیاستهای دولت آمریکا داشته باشند و بالعکس، از اظهاراتی که موجب محکومیت غربیها شود، خودداری میکنند.
🔹 چرا که از سال ۲۰۱۷ به این سو، دولت ایالات متحده طی قوانین جدیدی که برای متقاضیان ویزای این کشور وضع کرد، از آنها میخواهد که سابقه فعالیت خود در شبکههای اجتماعی طی پنج سال گذشته و همچنین اطلاعات بیوگرافی خود از ۱۵ سال گذشته را ارائه دهند.