eitaa logo
کانال خبری رجا
12 دنبال‌کننده
343 عکس
232 ویدیو
39 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» می‌شود؟ 🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانسته‌اند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعه‌های بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت. 🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریل‌گذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمی‌دانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی می‌دهند، 🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام می‌دهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاست‌گذار است؟ پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جست‌وجو کرد. 🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه‌ انتقاد کرده‌اند و حتی آن را خسارت محض نامیده‌اند: « ما ناگزیر باید به همه‌ی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوه‌های مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز می‌زند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمی‌کند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم می‌بینیم؛ یعنی خسارت محض». 🔻 نکته بعد، شورای‌عالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند. 🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورای‌عالی امنیت ملّی به تأیید رهبری می‌رسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا می‌‌کند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبوده‌اند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورای‌عالی امنیت ملی گردن می‌نهند . 🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاست‌خارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی به‌دست می‌آید که «خسارت محض» نام می‌گیرد؟ 🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن می‌گویند: «در توافق اخیر هسته‌ای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکره‌کنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم». 🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت داده‌اند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را می‌فهمید! آن نامه‌ای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب می‌شود. به‌راستی اگر آنچه از خروجی شورای‌عالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
مقام معظم رهبری در بخشیاز بیانات دیروزشان با ابراز تأسف نسبت به اظهار نظر برخی از مسئولان درخصوص سیاست خارجی کشور، فرمودند: "سیاست خارجی در هیچ جایدنیادر وزارت خارجه تعیین نمیشود. در همه جای دنیا مربوط به مجامع بالادستی و مسئولین عالی رتبه هستند که تعیین میکنند. البته وزارت خارجه هم مشارکت دارد. امّا مجری است. در کشور ما هم شورای عالی امنیت ملی است و همه حضور دارند، تصمیم گیری میشود و وزارت خارجه به شیوه های خودش باید اجرا کند". بعد از بیانات مقام معظم رهبری، جریان تحریف دست به کار شده و تلاش کرد تا اینگونه به افکار عمومی القا نماید که تمام مسئولیت برجام از دولت برداشته شده و نباید در خصوص خسارتهای آن از دولت انتقاد کرد! نکات تحلیلی: 1-جای تردید نیست که سیاستگذاری سیاست خارجی کشور تنها به عهده وزارت امور خارجه نبوده و شورایعالی امنیت ملی که وزیر خارجه نیز عضو آن است، این وظیفه را بر عهده دارد. در سال ۱۳۹۱ ، جریان تحریف، افکار عمومی را به این نتیجه رسانده بود که تنها راه حل مشکلات اقتصادی کشور، مذاکره با غرب است و از سوی دیگر دولت نیز همه تمرکز خود را در این حوزه قرار داده بود. بر همین اساس، شورای عالی امنیت ملی و همچنین مقام معظم رهبری با مذاکره موافقت کردند، اما از همان ابتدا شروط مذاکره به وزارت خارجه بهعنوان مجری سیاستها، اعلام شد و پس از امضای برجام، مجدداً مقام معظم رهبری شرایط ۹ گانه اجرا را ابلاغ کردند، خطوطی که توسط مجری رعایت نشد و متأسفانه از خطوط قرمز عبور شد تا برجام تبدیل به "خسارت محض" به تعبیر مقام معظم رهبری شد! ۲-شورای عالی امنیت ملی برای مجری دیگری از سیاستهای خارجی نظام (نیروی قدس)، مأموریتهایی را مشخص کرده است. همانگونه که از نتایج آشکار میدان مشاهده میشود، این نیرو، سیاستهای نظام را به خوبی اجرا کرد و به همین دلیل، فرمانده دلاور آن، شهید حاج قاسم سلیمانی تبدیل به قهرمان ملی، و نیروی قدس به فرموده رهبری به بزرگترین عامل مؤثر در جلوگیری از دیپلماسی منفعل در غرب آسیا تبدیل شده است. آن روزی که حاج قاسم نامه نابودی سازمان داعش را برای فرمانده معظم کل قوا نوشت، مشخص شد که مرد میدان مأموریت خود را بهخوبی انجام داده و سیاست نظام در آن بخش روبه جلوست. این بازوی اجرایی سیاستها، نه تنها با مأموریت وزارت خارجه در تضاد نیست، بلکه دست برتر را در همان مذاکرات و همینطور در مذاکرات کنونی به وزارت خارجه داده است. 🖌مصطفی برزکار
🎯ظاهراً تحریف جدیدی رخ نموده است! 🔺پس از سخنرانی دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، جریان تحریف دست به شگرد تازه ای زده است، می گویند: رهبری خودش گفت سیاست های نظام در بالادست تعیین می شود و وزیر خارجه مجری است، در نتیجه برجام تصمیم نظام بوده است. 🔸فعلاً به این کاری ندارم که نهاد بالادستی وزارت خارجه، شورای امنیت ملی با مسئولیت ریاست جمهوری است. 📚بگذارید از منظر عبرت تاریخی به موضوع بنگریم؟ حکمیت تصمیم چه کسی بود؟ پاسخ: امیرالمومنین صلح امام مجتبی با معاویه تصمیم چه کسی بود؟ پاسخ: امام حسن 📌نکته۱: آیا پذیرش حکمیت ایده آل امام بود یا شرایط(سست عهدی ها، تحریف ها، حیله های دشمن و...) آنرا بر امام تحمیل کرد؟ اگر چه حتی سخن امام را در انتخاب نماینده هم نپذیرفتند، اما بعداً که حکمیت شکست خورد، امام را متهم کردند!! گفتند ما نفهم بودیم تو چرا پذیرفتی!!!.(تجربه تلخ) 📌نکته۲ : امام حسن با اتخاذ سیاستی درست برای دفع خطر بنی امیه اقدام کرد، یاران هم در ابتدا همراهی کردند، اما در ادامه شرایطی پیش آمد که لشکریان از ادامه نبرد سست شدند، امام از مردم نظر خواست، اکثریت غالب گفتند: می خواهیم زندگی کنیم! امام مجبور به پذیرش صلح شد. بیچاره ها نمی دانستند زندگی در اطاعت امر ولی خداست، چیزی نگذشت که معاویه کوفیان را پایمال کرد.(تجربه تلخ) 📌نکته۳: هرگز رهبران الهی چون دیکتاتور ها، مردم را با زور به کار و تصمیمی اجبار نمی کنند، حرکت رهبران الهی در طول تاریخ تمامأ در جهت رشد عقلانی و فعال کردن قوه بصیرت امت بوده است. اگر یادمان باشد حکیم انقلاب فرمودند: درباره مذاکرات جدید هسته‌ای نیز علی‌رغم اینکه خوش‌بین نیستم،‌اما موافقت می‌کنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد". 📎ظاهراً جریان تحریف نمی خواهد بگذارد مردم از این (تجربه تلخ) خود بهره ببرد.
*🔰مغلطه اصلاحطلبی...* *🔶سیاستگذار رهبری است، اما:* 1⃣_ دولت مجری سیاست های خود بود. برای مثال چند بند از نامه مشروط رهبری( در مورد برجام) را اجرا کردند؟ خود دولتی ها (بخصوص ظریف) اعتراف دارند که ازخطوط قرمز رهبری عبور کرده اند! نتیجه اش هم شد خسارت محض... 2⃣_چرا مجری عزل نشد؟ چون اولا مجری را مردم انتخاب می کنند و برای عزل آن سازوکار و مصلحت های خاص خودش وجود دارد و دوما تمام این سالها مجلس وکیل الدوله بود. جز چند ماه اخیر که آنهم مجلس با قانون راهبردی لغو تحریم ها در حال کنترل دولت است. 3⃣_ گفته های ظریف را تحریف نکنید! حرف ظریف این بود که سیاستگذار وزارت خارجه است و میدان نیز باید در خدمت او باشد!! 4⃣_ ورود رهبری و عذر خواهی ظریف، دوقطبی مذاکره _ مقاومت را تا اینجا به نفع جریان انقلاب پیش برده است. پس تلاش بیهوده برای خاموش کردن نور خورشیدِ مقاومت، نکنید... که ( والله یتم نوره ولو کره المشرکون). ✍محمدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کنگره آمریکا: تحریم‌ها می‌ماند، حتی اگر بایدن نخواهد! دولت آمریکا: هیچ امتیازی نمی‌دهیم. دولت روحانی: خوشبین هستیم! "حسن صادقی نژاد"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مدیرمسئول روزنامه کیهان: ظریف متدین است اما کلاه سرش می‌رود 🔹ظریف مجری است اما مجری خوبی نیست.
🔸️ 🔸از آقای ظریف باید پرسید آیا این صادقانه است که کسی به راهبردهای کلان نظام در سیاست خارجی باور نداشته باشد ولی درجایگاه مجری آن سیاستها قرار بگیرد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸 🍀 ✅ رهبر معظم انقلاب: برخی انتخابات را وقتی قبول دارند، که نتیجه به نفع آنهاست. 🌀 بعضی اوقات حرفهایی از برخی صادر می شود که مشخص می شود اساس را قبول ندارند.
*🔴 جزئیات تازه از ترور سردار سلیمانی* 🔺خبرگزاری «یاهو نیوز» در گزارشی تحقیقی، جزییات جدیدی از چگونگی برنامه‌ریزی و اجرای طرح دولت پیشین آمریکا برای به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران، منتشر کرد. 🔹بر اساس این گزارش که روز شنبه ۱۸ اردیبهشت منتشر شد، به دنبال دستور دونالد ترامپ، رییس جمهوری پیشین آمریکا، مبنی بر کشتن فرمانده سپاه قدس، نیروهای ویژه ارتش آمریکا برنامه‌ریزی دقیقی برای اجرای این دستور انجام دادند. 🔸 در عملیات هدف قرار دادن قاسم سلیمانی در فرودگاه بغداد سه گروه از نیروهای ویژه ارتش آمریکا، موسوم به «دلتا فورس»، در محل حضور داشتند و برخی از آنان لباس‌های مبدل از جمله لباس‌ کارگران فرودگاه به تن داشتند و در ساختمان‌های قدیمی یا خودروهای کنار جاده موضع گرفته بودند. 🔹جاگیری این سه تیم تک‌تیرانداز به گونه‌ای بود که مثلثی را به فاصله پانصد تا نهصد متری از «منطقه کشتن» یعنی هنگام خروج سلیمانی از فرودگاه تشکیل می‌دادند. 🔸‏بنا بر این گزارش، به دولت عراق گفته شده بود بخش جنوب شرقی فرودگاه بغداد به دلیل تمرینات آموزش نظامی بسته شده است. 🔹فرماندهی نیروهای ویژه دلتا و همچنین نیروهای پشتیبان، آن شب در محل سفارت آمریکا در بغداد حضور داشتند و از طریق دوربین یکی از تک‌تیراندازان وقایع را به طور زنده مشاهده می‌کردند. 🔸 واحد مبارزه با تروریسم (سی‌تی‌جی) کردستان عراق نیز در ارائه اطلاعات محلی و همچنین شناسایی از نزدیک قاسم سلیمانی به نیروهای آمریکایی کمک می‌کردند. 🔹‏هواپیمای حامل قاسم سلیمانی از مبدا دمشق، پایتخت سوریه، با چندین ساعت تاخیر در فرودگاه بغداد به زمین نشست. 🔸علاوه بر تیم‌های مستقر در زمین، سه پهپاد آمریکایی نیز که دو فروند از آنها به موشک‌های هل‌فایر مسلح بود بر فراز محل در پرواز بودند. 🔹‏ سلیمانی در شش ساعت منتهی به پرواز از فرودگاه دمشق، سه بار موبایل خود را تغییر داد 🔸 نیروهای آمریکایی بهمراه همتایان اسرائیلی خود در تل‌آویو مستقر بودند و موبایل‌های سلیمانی را ردیابی می‌کردند. اسرائیلی‌ها که به شماره تلفن‌های سلیمانی دسترسی داشتند، آنها را به نیروهای آمریکایی دادند ‏سفارت اسرائیل در واشینگتن به سوالات این خبرگزاری در این زمینه پاسخ نداده است 🔹در مورد لحظه شهادت قاسم سلیمانی نیز گفته وقتی دو خودرو حامل سلیمانی و همراهانش وارد منطقه مورد نظر در بیرون فرودگاه بغداد شدند، یکی از پهپادها دو موشک به سوی خودروی سلیمانی شلیک کرد. راننده خودرو دوم که قصد فرار داشت پا را روی گاز گذاشت 🔸اما پس از طی کردن حدود صد متر، نیروهای دلتا به سوی این خودرو آتش گشودند و موشک دیگری از سوی پهپادها نیز به سمت خودروی دوم شلیک شد. 🔹‏ شهادت قاسم سلیمانی در محوطه بیرونی فرودگاه بغداد ۱۳ دی‌ماه ۹۸ روی داد. 🔸پایگاه خبری یاهو گزارش خود را بر مبنای گفت‌وگو با ۱۵ مقام فعلی و پیشین آمریکایی تهیه کرده است. به نوشته یاهونیوز، دولت ترامپ درباره شهادت سلیمانی مدت‌ها بحث و رایزنی داشته است. 🔹‏ در این گزارش تاکید شده که شهادت سلیمانی یکی از مهم‌ترین تصمیمات سیاست خارجی دولت ترامپ بود که تاثیرات آن برای سال‌ها ادامه خواهد داشت و احتمالا فضای استراتژیکی که جو بایدن اکنون با آن در منطقه مواجه است، شکل خواهد داد. 🔸‏مقام‌های دولت دونالد ترامپ و همچنین مقام‌های دولت فعلی آمریکا هنوز واکنشی به این گزارش نشان نداده‌اند. با این حال چند مقام دولت ترامپ در ویدیویی که یاهونیوز از این گزارش منتشر کرده حضور دارند که از جمله آنها می‌توان به ویکتوریا کوتس، معاون وقت مشاور امنیت ملی کاخ سفید، اشاره کرد. 🔹‏به گفته کوتس، او در آن شب به اتفاق همکارانش عملیات را در «اتاق وضعیت» کاخ سفید دنبال می‌کرد. او همچنین می‌گوید مایک پومپئو، وزیر خارجه وقت آمریکا، آن شب در پنتاگون بود و دونالد ترامپ نیز در عمارت «مار ئه لاگو» در پام‌بیچ فلوریدا حضور داشت... ┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
هدایت شده از کانال خبری جهاد
🌕 مطالب ناب زن و خانواده را در کانال طنین آرامش دنبال کنید آدرس کانال👇 💠 https://rubika.ir/taninearamesh ┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
هدایت شده از خداداد
3.pdf
1.7M
🇮🇷🌸 🍀 💠 ها و ملاحظات ✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه 🍃🌻🍃 📛 ویژه سخنرانان و هادیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸 🍀 💠 ✅موضوع: جریانات سیاسی در سپهر سیاسی کشور 🍃🌻🍃 🌺 مقام معظم رهبری: انتخابات در کشور ما مظهر «حماسه‌ی سیاسی» است. ۱۳۹۲/۰۱/۰۱ ۱۴۰۰
🇮🇷🌸 🍀 💠 ✅ موضوع: انتخاب اصلح 🍃🌻🍃 🌺 مقام معظم رهبری: یکی از ابعاد حق الناس در انتخابات، رای مردم به مجموعه‌های قابل اعتماد است. ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌸 🍀 💠 (۲) ✅موضوع: مطالبه‌گری از دولت یا مردم 🍃🌻🍃 🌺 مقام معظم رهبری: در درجه‌ی اول، گسترش مشارکت و حضور گسترده‌ی مردم در انتخابات اهمیت دارد.۱۳۹۲/۰۱/۰۱ ۱۴۰۰
🇮🇷🌸 🍀 💠 ✅ موضوع: چگونه می‌توان کشور را سامان داد؟ 🍃🌻🍃 🌺 مقام معظم رهبری: انتخابات مصونیت‌بخش به کشور است.۱۳۹۰/۱۱/۱۴
2.pdf
599.2K
🇮🇷🌸 🍀 💠 ✅ موضوع: چرایی و چگونگی جلب مشارکت گسترده و آگاهانه 🍃🌻🍃 ⛔️ ویژه هادیان و سخنرانان
Shabani mobfarhangi Neka: پاسخهای انتخاباتی توسط قرآن کریم: ۱- چرا رای بدهیم؟ - جواب: "ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"(رعد -11) خدا سرنوشت قومی را تغییر نمی‌دهد مگر زمانی که خودشان تصمیم بگیرند که سرنوشتشان را تغییر دهند ۲- من وقتی نمی‌دانم به چه کسی رای بدهم باید چکار کنم؟ جواب: "فاسئلوا اهل الذکر ان کنتم لا تعلمون" (نحل - 43) از اهلش بپرسید ۳- اگر پرسیدم و دیدم هر کسی از پیش خودش اخباری میدهد و تحلیلی میکند آن وقت چه کنم؟ جواب: نگاه کن به شخصی که خبر میدهد که آیا عادل است یا فاسق قرآن می‌فرماید: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِن جَاءَكُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَيَّنُوا أَن تُصِيبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِينَ (حجرات -6) ﺍﻱ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ! ﺍﮔﺮ ﻓﺎﺳﻘﻲ ﺧﺒﺮﻱ ﺑﺮﺍﻳﺘﺎﻥ ﺁﻭﺭﺩ ، ﺧﺒﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﻲ ﻭ ﺗﺤﻘﻴﻖ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﻱ ﻧﺎﺁﮔﺎﻫﻲ ، ﮔﺮﻭﻫﻲ ﺭﺍ ﺁﺳﻴﺐ ﻭ ﮔﺰﻧﺪ ﺭﺳﺎﻧﻴﺪ ﻭ ﺑﺮ ﻛﺮﺩﻩ ﺧﻮﺩ ﭘﺸﻴﻤﺎﻥ ﺷﻮﻳﺪ . ۴- اگر در جامعه موقع تبلیغات موجی ایجاد شد چه کنم؟ جواب: "و لا تتبعان سبیل الذین لا یعلمون" (یونس - 8) راه کسانی را که علم ندارند پیروی نکن ۵- چگونه افراد را تشخیص دهیم؟ جواب: به دنبال کسانی که از چاپلوسی و تعریف و تمجید لذت می‌برند نروید. قرآن می‌فرماید : "یحبون ان یحمدوا بما لم یفعلوا"(آل عمران - 188) دوست دارند به خاطر کارهایی که در حیطه وظایف آنها بوده و انجام نداده‌اند مورد ستایش قرار گیرند ۶- به چه کسی رای بدهیم؟ "أَعِزَّةٍ عَلَى الْكافِرِينَ يُجاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَ لا يَخافُونَ لَوْمَةَ لائِمٍ "(مائده - 54) جواب: به کسی رای بدهیم که آنان نسبت به مؤمنان نرم و فروتن و در برابر كافران سرسخت و قاطعند، در راه خدا جهاد مى‌كنند و از ملامت هيچ ملامت‌كننده‌اى نمى‌هراسند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲کلیپ: 🔹تحول مشکل گشای وضع موجود است- بخش دوم 🔹آنانی که گریه کردند و مدعای تغییراند خود مسبب تنگناهای سخت اقتصادی و برجام هیچ امروزند ... 🔺حجت الاسلام ترابیان"تحلیل گر سیاسی "
۱_ چرا باید در انتخابات شرکت کنیم؟ ✅ شرکت در انتخابات یک "وظیفه اجتماعی" نیست، چون قرار نیست کسی به خاطر رای ندادن، ما را تنبیه یا جریمه کند. رای دادن یک "حق" است که در صورت تمایل میتوانیم از آن استفاده کنیم. حقی که برای داشتن آن زحمت بسیاری کشیده شده است. امروز زنان و مردان، مستقل از زبان و رنگ و قومیت، حق دارند که رای خود را در صندوق بیندازند.از این حق استفاده کنیم. از دلایلی که باید در انتخابات شرکت کنیم: 1⃣ تمام تلاش دشمن این است که مردم را از انتخابات ناامید کنند. 2⃣ مشارکت حداکثری مردم در انتخابات نظام را واکسینه میکند. 3⃣ اولین سود حضور حداکثری در انتخابات به خود مردم برمیگردد. 4⃣ حضور گسترده مردم در انتخابات، اقتدار نظام را افزایش میدهد. 5⃣ حضور حداکثری در انتخابات بیعت مجدد با جمهوری اسلامی است.
✋ رصدخانه انتخاب 🔴 ضرغامی هم پای مناظره آمد عزت الله ضرغامی هم برای برگزاری مناظره با اسحاق جهانگیری در برنامه تبادل شبکه آرا در پلتفرم تلوبیون اعلام آمادگی کرد. ساعتی قبل محمد دلاوری مجری این برنامه در پاسخ به جهانگیری که در توئیتی گفته بود در هر برنامه و پلتفرمی با هر موضوعی حاضر به مناظره با نامزدهای انتخابات است اعلام آمادگی در میزبانی کرد 🔴 کنایه ها و طعنه های ادامه دار لاریجانی؛ این بار حمله به "انتفاضه کفش" ضرغامی! ضرغامی معتقد است باید بساط این برساخته‌های ضدمردمی جماعت هزارفامیل را بر هم زد. سوداگرانی که هرگز بهره‌ای از «اصول» و «اصلاح» نبرده و سال‌هاست ملت بی پناه را اسیر جنگ زرگری خود ساخته‌اند. مبارزه با فقر، فساد، تبعیض، ناکارآمدی، اشرافیگری، انحصار، آقازادگی، تبارسالاری، خاصه‌خرجی، پنهان‌کاری، خستگی و بی‌انگیزگی، تکبر و فخرفروشی، تملق و چاپلوسی، فاصله‌ی طبقاتی و انواع باستی‌هیلزهای لعنتی! لاریجانی در موضع گیری علیه ضرغامی گفته؛ یک عده اسم خودشان را جبهه مردم گذاشتند، جبهه انقلاب همه مردم هستند، نه آن افرادی که با کفش پراکنی و تندروی می‌خواهند مشکلات را حل کنند، این‌ها جبهه انقلاب واقعی نیستند. من جزو آن جبهه انقلابی واقعی هستم. 🔴 حساب توییتر علی لاریجانی ساسپند شد پرده اول: چند فعال رسانه از تماس‌هایی که با آنها گرفته شده و آنها را از نقد علی لاریجانی منع کرده خبر می‌دهند. پرده دوم: در گفت‌وگو با لاریجانی در کلاب هاوس،مجری یکی از توییت‌ها را میخواند و تاکید دارد فرد مربوطه وابسته به یک نهاد خاص است. پرده سوم: علی لاریجانی اعلام برائت می کند و می گوید از بیت‌المال پول می‌گیرند تا ما را بکوبند و در طی گفت‌وگو چند بار به این مسئله اشاره می‌کند. پرده چهارم: چند ساعت بعد از پایان گفت‌وگو، حساب توییتر علی لاریجانی ساسپند می‌شود و بلافاصله مظلوم نمایی‌ها و اتهام زنی‌ها شروع می‌شود! ظاهراً قرار است هر روز یک سناریو جدید از طرف جوانک‌های امنیتی کلید بخورد! 🔴 کرونا را خودشان درست کرده‌اند تا مردم حرفی نزنند/ با اصرار به من پيشنهاد زدن واكسن داده شد احمدی‌نژاد: با اصرار به من پيشنهاد زدن واكسن داده شده، گفتم تا ۸۵ ميليون نفر واكسن نزنند، من هم نخواهم زد! یک كرونا هم درست كرده‌اند و بهانه ای شده كه اصلا كسی حرف نزند. اوضاع كرونا بهم ريخته چون مقامات كشور خودشان واكسن زده اند و خيالشان راحت است. يك چيزي درست كردند كه احمدی‌نژاد رفته در خانه كسی و آنجا يواشكی واكسن زده است و ٣٠ ميليون هم خرج كرده، گفتم اينجای بابای آدم دروغگو! 🔴 استخاره زاکانی قبل از ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری یکی از نزدیکان زاکانی گفت: زاکانی برای حضور در انتخابات، استخاره کرده است. به گفته این فرد نزدیک به زاکانی، آیه ۷۷ سوره مبارک طه در جواب استخاره آمده است: ما به موسی وحی فرستادیم که: «شبانه بندگانم را (از مصر) با خود ببر؛ و برای آنها راهی خشک در دریا بگشا؛ که نه از تعقیب (فرعونیان) خواهی ترسید، و نه از غرق شدن در دریا!» 🔴 لغو سفر احمدی‌نژاد به ارومیه و احتمال تصمیمات جدید برای کنترل تحرکات رییس جمهور سابق موضوع تحرکات و اقدامات قابل تامل احمدی نژاد اخیرا در جلسه‌ای با حضور مقامات کشور، مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. برخی از اعضای جلسه و دستگاه ها خواستار برخورد با وی شده اند، اما برخی دیگر از مقامات معتقدند که برخورد با وی در شرایط کنونی به مصلحت نظام نیست. براین اساس، تصمیم گرفته شده است تا تمام تحرکات وی به دقت بررسی و گزارش آن بصورت منظم به نهادهای ذی‌ربط ارسال شود تا در صورت لزوم تصمیمات لازم اتخاذ شود. شنیده‌شده است ممانعت از سفر احمدی‌نژاد به ارومیه نیز در همین چارچوب و با نظر نهادهای امنیتی صورت گرفته است و از این به بعد سفرهای وی به برخی مناطق حساس کشور، با محدودیت‌هایی مواجه خواهد شد. 🔴 رد صلاحیت جهانگیری، قوی شد کدخدایی: نامزدی که یک دوره تائید صلاحیت شده، ممکن است در این دوره رد شود. منابع نزدیک به شورای نگهبان از قطعی شدن رد صلاحیت جهانگیری در دور اول بررسی‌ها خبر می‌دهند و معتقدند با توجه به فضای موجود و مخالفت اکثریت اعضاء، احتمال تغییر نظر شورا در مهلت مجدد بررسی صلاحیت‌ها بسیار اندک است.
⭕️ رقابت تنگاتنگ قبل از تائید صلاحیت ها 📊رصد دیتاک از هفته منتهی به آخرین روز اردیبهشت‌ماه، حکایت از رقابت‌ تنگاتنگ لاریجانی و احمدی‌نژاد در کسب جایگاه دوم دارد؛ این در حالیست که رییسی همچنان با بیش از ۵۰٪ فاصله، در صدر لیست قرار گرفته است. 🔻از تغییرات عمده‌ی آخرین جمعه‌ی اردیبهشت در این گزارش، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: ▪️افزایش ۳ پله‌ای همتی به واسطه ریاست بانک مرکزی و اقدامات تابع آن ▪️کاهش ۳ پله‌ای قاسمی و خروج از لیست ۱۰ نفره به دلیل نوع تبلیغات، اظهارنظر و سخنرانی‌های اخیر ▪️افزایش جایگاه دو پله‌ای جلیلی و صعود به جایگاه چهارم ▪️صعود لاریجانی به جایگاه دوم در رقابت با احمدی‌نژاد 🔹پس از رییسی که صدرنشین تمام هر سه شبکه اجتماعی است، محمد در توییتر، احمدی‌نژاد در اینستاگرام و لاریجانی در تلگرام در رتبه‌های دوم هر بستر قرار دارند.
⚠️ ناراضی‌سازی مردم در آستانه انتخابات با چه هدفی؟⚠️ 🔸دولت و جریان سیاسی- رسانه‌ای حامی‌آن در حالی تلاش می‌کنند این‌گونه القا کنند که منتقدین به‌دنبال کاهش مشارکت در انتخاباتند که اتفاقا منطق و نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد علت اصلی دلسردی بخشی از مردم نسبت به صندوق رای، ناشی از مشکلات اقتصادی و بی‌تدبیری دولت در رها‌سازی بازار است. 🔹بر اساس نظرسنجی‌های انجام گرفته مشکلات اقتصادی با بیش از 30 درصد آرا به‌عنوان مهم‌ترین دلیل عدم مشارکت شناخته ‌شده، مشکلاتی که ناشی از عملکرد 8 ساله دولت اصلاح‌طلب روحانی بوده است. 🔸در دو ماه ابتدایی سال، کالاهای اساسی مشمول ارز نیمایی با افت ۵۰ درصدی ترخیص و اقلام اساسی مشمول ارز ۴۲۰۰،کاهش ۵۳ درصدی رانسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه کرده‌اند که این موضوع میتواند زنگ خطر افت جدی مایحتاج ضروری مردم در روزهای پیش رو را کلید بزند. این موضوع به معنای به صدا درآمدن یک خطر بزرگ برای کشور در خصوص کمبود احتمالی کالا به ویژه در استانه انتخابات و حتی ماه های ابتدایی دولت آینده است. 🔹در این بین یک سوال اساسی ایجاد شده که آیا دست عمدی در کار است تا کشور در تامین کالاهای ضروری مردم دچار مشکل شود؟ از سوی دیگر با پذیرش این سناریو به باور طراحان آن با افزایش قیمت این دست کالاها ناشی از کمبود در بازار، حاکمیت مجبور به پذیرش هر گونه توافق برجامی در آینده نزدیک خواهد شد؟ 🔸بی‌تدبیری و سوءمدیریت دولت در رها‌سازی بازار آن هم در روزهای منتهی به برگزاری انتخاباتی که داعیه مشارکت حداکثری مردم در آن را دارند، صدای برخی از حامیان دولت را هم درآورده. تا جایی‌که یکی از روزنامه‌های اصلاح‌طلب دو روز پیش در سرمقاله خود با عنوان «آقایان مسئول! با گرانی مردم پای صندوق نمی‌آیند» نوشت: «اکنون در شرایطی که باید اخبار داغ انتخاباتی را پوشش دهیم و تحلیل کنیم هر روز با موج جدید اخبار گرانی و تورم رو‌به‌رو هستیم. تولید‌کننده‌های مواد غذایی و خدمات دهنده‌ها با بهانه و بی‌بهانه گران و گران می‌کنند و از دولت نیز صدایی برنمی‌خیزد. الحق و الانصاف خود را جای آن بازنشسته و کارگری بگذارید که حقوق ثابت دارد. آیا در او شوق و ذوقی برای مشارکت سیاسی باقی می‌ماند؟! بر فرض که هر شب ۱۰۰ هزار نفر هم گرد یک کاندیدا در کلاب‌هاوس جمع کردید به منی که ماهیانه دریافتی‌ام کفاف یک وعده گوشت قرمز نمی‌دهد چه؟!» 📌نکته و نظر: برخی معتقدند عده‌ای که فهمیده‌اند شانسی در انتخابات 1400 ندارند، عامدانه در پی آن هستند که مردم را از صندوق رای دلسرد کنند تا دولت بعدی با مشارکت بالا انتخاب نشود. مسئله‌ای که شاید در رقابت‌های سیاسی به درد طعنه و سرزنش بخورد اما بدون شک در ابعاد ملی، در راستای منافع مردم و کشور نخواهد بود.
برعکس شده! قرار بود طرف مقابل به برجام برگردد، تحریم ها را بردارد و ما راستی آزمایی کنیم. اما الآن وزیر خارجه شان با وقاحت میگوید نشانه ای از بازگشت ایران به برجام دیده نمی شود. انگار این ایران بوده که از برجام خارج شده و علاوه بر تحریم های برجامی، هفتصد تحریم دیگر بر طرف مقابل اعمال کرده است. آقایان مذاکره کننده دولت! تا کِی باید به این دور باطل ادامه دهید و اقتصاد کشور را به مذاکرات بی حاصل با آمریکایی های وقیح گره بزنید؟ تمامش کنید...