eitaa logo
کانال عمران و معماری
495 دنبال‌کننده
111 عکس
1 ویدیو
33 فایل
کانال اطلاع رسانی گروه عمران و معماری ویژه دانشجویان گروه عمران و معماری دانشگاه فنی این کانال توسط اینجانب - مهندس لطفی - ایجاد گردیده است. لطفاً نظرات و پیشنهادات خود در زمینه مشکلات درسی را ، از طریق پیام رسان ایتا به اینجانب اطلاع دهید.
مشاهده در ایتا
دانلود
قوانین آموزشی.pdf
998.3K
آیین نامه آموزشی ویژه ورودیهای ۱۴۰۲ و مابعد، 🔹دانشجویان عزیز ورودیهای ۰۲۱, ۰۲۲, ۰۳۱ و ۰۳۲ حتما مطالعه کنند. توجه: بی اطلاعی از قانون سبب سلب مسئولیت نمی شود.
هدایت شده از غلامرضا رحیم لو
به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند که مطابق با جدول ترم بندی رشته خود و نیمسال مربوط به خود انتخاب واحد نمایند و از انتخاب درس از سایر ترمها اجتناب کنند. چنانچه درسی یا دروسی از جدول ترم بندی تان در سامانه بوستان موجود نباشد و یا ظرفیتش تکمیل شده باشد جای هیچگونه نگرانی نیست،در بازه حذف و اضافه دروس مذکور ایجاد و اضافه خواهد شد و می توانید در آن بازه به انتخاب واحدتان اضافه کنید. اطلاعات تکمیلی را می توانید از گروه آموزشی مربوطه تان دریافت کنید.
با عرض سلام و احترام خدمت دانشجویان محترم آندسته از دانشجویانی که متقاضی تکدرس هستند ، نام و شماره دانشجویی و کد رشته تحصیلی و نیز عنوان درس را در pv در ایتا برای بنده ارسال نمایند. کسانیکه اطلاعات خود را ارسال نکنند ، تکدرس برایشان ایجاد نخواهد شد.
ضمنأ به شرایط اخذ تکدرس دقت کنید. تکدرس یعنی اینکه شما تمامی دروس خود را پاس کرده اید و تمامی نمرات شما در کارنامه ثبت شده است حتی کارآموزی و کارورزی و پروژه نهایی ، و شما فقط دو درس باقیمانده دارید تا فارغ‌التحصیل شوید ، دانشگاه به شما ارفاق میکند و اجازه میدهد تا درس مذکور را خودتان مطالعه نموده و فقط امتحان دهید و فارغ‌التحصیل شوید. دو درس مذکور باید دروس تئوری باشند ، یا تئوری _عملی که البته در ترم های گذشته اخذ کرده بودید و پاس نشده است. تکدرس شامل درس کارآموزی نمیشود.
در بررسی تیکت ها ، متوجه شدم که تعدادی از دانشجویان ترم آخر ، درحالیکه در این ترم واحد درسی دارند ، تقاضای تکدرس کرده اند که البته این غلط است.
نمونه اطلاعات ارسالی👇👇👇👇
با سلام موضوع:معرفی به استاد نام ونام خانوادگی:..... شماره دانشجویی:.... کدملی:..... رشته:مهندسی اجرایی عمران کدرشته:۱۲۵۰۹ نام درس تکدرس:آشنایی با زلزله و اثر آن بر سازه ها . کد درس ۶۴۶۶ با تشکر از زحمات شما
دانشجویان عزیز، با سلام به اطلاع می رساند مجوزهای صادره از طرف کمیسیون موارد خاص برای دانشجویان ترم ۵ که درخواست صدور مجوز ارائه داده بودند در بوستان اعمال شد. در موارد معدودی هم به دلیل مشکل نظام وظیفه و یا بدهی، امکان صدور مجوز فراهم نشد و نیاز به پیگیری دانشجو دارد. لطفاً انتخاب واحد خودتان را کامل کنید. همچنین پیگیر ثبت نمرات خالی خود باشید.
با عرض سلام و احترام خدمت دانشجویان محترم آندسته از دانشجویانی که متقاضی تکدرس هستند ، نام و شماره دانشجویی و کد رشته تحصیلی و نیز عنوان درس را در pv در ایتا برای بنده ارسال نمایند. کسانیکه اطلاعات خود را ارسال نکنند ، تکدرس برایشان ایجاد نخواهد شد.