6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام امام زمانم✋🌸
سلامی از ذره به خورشید ...
سلامی از فرش به عرش ...
سلامی از قفس به پرواز ...
سلامی از التهاب به آرامش ...
سلامی از طوفان به ساحل ...
سلامی از درد به طبیب ...
سلامی از رنج به نجات ...
سلامی از من به شما مولاے غریبم ...
آقاجان فصل آمدنت چه دیر شده است..
@omranko
۹ مهر ۱۴۰۳
۹ مهر ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چشماتو ببند و اسکرین بگیر ببین
آقا #امام_زمان عج بهت چی گفته؟
تمام این جملات در روایات هست
@omranko
۹ مهر ۱۴۰۳
۹ مهر ۱۴۰۳
۹ مهر ۱۴۰۳
📆 ۳۰ #سپتامبر ، روز جهانی #ناشنوایان
🔹هدف از نامگذاری چنین روزی، ارتقای فرهنگ #ارتباط با ناشنوایان، اهمیت به کارگیری زبان اشاره به عنوان راه ارتباطی برای اکثریت ناشنوایان، جلب توجه و آشنا سازی سیاست گزاران، مسئولین و عموم مردم جامعه با دست آوردها و توانمندی های ناشنوایان از یک سو، و از سوی دیگر شناخت مشکلات و معضلاتی است که این قشر در جامعه با آن روبرو هستند.
🔸از سال ۱۹۵۷ میلادی #هفته آخر #سپتامبر به عنوان هفته جهانی ناشنوایان نامگذاری شده است. دلیل نامگذاری این هفته، گرامیداشت #سالروز فوت «دکتر شرایر» است. وی اولین رئیس ناشنوای #فدراسیون ناشنوایان و #دانشگاه گالوت بود. #روز جهانی ناشنوایان هر سال در آخرین #یکشنبه ماه سپتامبر گرامی داشته می شود.
🔹در ایران نیز از سال ۱۳۸۰ که شورای فرهنگ عمومی، با پیشنهاد روز ۸ #مهر ماه به عنوان #روز_جهانی ناشنوایان در ایران موافقت کرد، تاکنون این #مراسم برگزار میشود.
@omranko
۹ مهر ۱۴۰۳
۹ مهر ۱۴۰۳
4_5953758999441574866.mp3
4.81M
🔊پیغام آیتالله قاضی به شخصی که دلی را شکسته بود!
🎙استاد عالی
@omranko
۹ مهر ۱۴۰۳
۹ مهر ۱۴۰۳