هدایت شده از اسراء
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش مجری تلویزیون به استعفای معاون وزیر بهداشت: طرح ایمنی جمعی شما این بلا را سر کشور آورد الان وقت پاسخگویی شماست نه استعفا!
پ.ن: قبل از استعفا عزل شده بود و این اقدام جوسازی بود. امیدواریم ممنوع الخروج شود.
🆔 @Sorenae
هدایت شده از اسراء
🔴 خلاصه عملکرد ملکزاده معاون وزیر بهداشت:
۱- مبدع شعار «فرزند کمتر، زندگی بهتر»!
۲- دشمن شماره یک طب سنتی در وزارت
۳- از جمله متهمان هدایت کشور به سمت پیری
۴- متهم به سیاستهای خائنانه تنظیم خانواده
۵- مجری سیاستهای سازمان بهداشت جهانی (آزمایش واکسن بر روی ایرانیها) که از متهمان بالا رفتن آمار و تلفات کرونای کشور است.
"ندا شکیبا"
🆔 @Sorenae
هدایت شده از اسراء
⭕️ لغو جامع تحریمها از راه مذاکره، توهمی است که مصداق واقعی ندارد. مثل این است کسی بگوید میخواهم با پای پیاده به فضا بروم.
طرفداران لغو تحریم از طریق مذاکره یک مثال بزنند که با این روش تحریمها لغو شده باشد. در برجام هم همه جوره امتیاز دادند اما تحریمهای اصلی تکان نخورد، بیشتر هم شد.
👊 @sorenae
هدایت شده از اسراء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدیویی از مکالمه بیسیم منتشرنشده سردار سلیمانی در لحظاتی پس از پایان حکومت داعش که لحظاتی قبل توئیتر آن را حذف کرد
@Sorenae
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
Mn110.mp3
4.78M
شب نامه / پاسخ به چند ابهام / آیا آمریکا به تقابل با ایران فکر می کند ؟ / چه چیزی باعث شده سایه جنگ در هفت سال اخیر معتبر شود ؟ / همه چیز در خصوص حضور ایران در سوریه / آیا صهیونیت ها به مواضع ایران حمله کرده اند ؟ / چه چیزی در زیر زمین در سوریه می گذرد ؟ / فضا سازی صهیونیست ها را فراموش کنید ، چشمتان به زیر پای صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی باشد.../ قسمت 332
@iran_onlin_ir
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
19.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب نامه / پاسخ به چند ابهام / آیا آمریکا به تقابل با ایران فکر می کند ؟ / چه چیزی باعث شده سایه جنگ در هفت سال اخیر معتبر شود ؟ / همه چیز در خصوص حضور ایران در سوریه / آیا صهیونیت ها به مواضع ایران حمله کرده اند ؟ / چه چیزی در زیر زمین در سوریه می گذرد ؟ / فضا سازی صهیونیست ها را فراموش کنید ، چشمتان به زیر پای صهیونیست ها در سرزمین های اشغالی باشد.../ قسمت 332
@iran_onlin_ir
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
⭕️ سلام بر فرمانده ای که زندانی ها هم "در بندِ او" هستند ...
✍️ سیدعلی حسینی
♨️ سلام بر فرمانده ی شهید .
.
🔴 می نویسم #به_یاد_فرمانده
.
💢 می نویسم برای مردی که حتی زندانی های در بند هم ، در بندِ او هستند .
در بندِ مرامش ، در بندِ آن همه آقایی ...
.
🔻به راستی که ما همه در بند توییم
.
🔸اسیر آن همه از خودگذشتگی ...
.
⭕️ خوب نگاه کنید . اینجا زندان مرکزی تهران است . این یک نمونه است. زندانی ها تصاویر فرمانده را روی دیوار و در و کمد و یخچال نصب کرده اند .
.
🔴 بیایید فرض بگیریم همه آنچه از عشقِ مردم به "فرمانده شهید " می بینیم شو آف ، ساختگی است ، دروغ است . بیایید فرض بگیریم همه اش نمایشی غیرِ واقعی و تصویر سازی حکومت است . این زندانی ها برای کدام دوربین شو آف کرده اند ؟
.
💢 تو آن مردی هستی که نامت و یادت را محال است فراموش کنیم .
.
⭕️ ای اهل عالم ، بنویسید و ثبت کنید که دشمنانِ خدا و قاتلین اولیا الله یک انتقام سخت به اسیرانِ فرمانده ی شهید بدهکار اند ...
@iran_onlin_ir
پایشگر
🔴 خلاصه عملکرد ملکزاده معاون وزیر بهداشت: ۱- مبدع شعار «فرزند کمتر، زندگی بهتر»! ۲- دشمن شماره یک
🔴 نظریه مقاومت طب سنتی؛ سخنی با مخالفان
🔺استاد خسروپناه نوشت:
👈مدتی است بازار مخالفت با طب سنتی رونق گرفته و بسیاری از منتقدان بدون اطلاع و آگاهی از طب سنتی ایرانی به نقدهای غیر علمی و گاه غیر اخلاقی و طعن گونه می پردازند.
شاید توجه به فلسفه طب و تبیین پارادایمهای آن پاسخ به چالش را روشن سازد.
🔸 پارادایم طب مدرن در برابر باکتریها و ویروسها، عبارت از تولید داروهای دفاعی از جمله داروهای آنتی باکتریال و آنتی ویرال برای نابودی آنها است یعنی رویکرد تهاجم را در پیش گرفتند و لکن ویروس ها و باکتری ها هوشمندانه جهش یافته و در برابر داروهای آنتی باکتریال و آنتی ویرال مقاومت نشان می دادند و خطرناکتر وارد صحنه مبارزه با انسان می شدند.
🔹 پاستور، پارادایم دیگری در برابر این آسیبها پیش گرفت و آن پارادایم مقاوم سازی بدن از طریق واکسن و ورود باکتری و ویروس ضعیف به بدن بود. این رویکرد به دنبال مرگ و نابودی ویروس نبود و لکن ویروس جدید، زحمت دیگری در تولید واکسن جدید برای بشر فراهم می ساخت.
🔸پارادایم طب سنتی بدون جنگ با ویروس و باکتری، مقاوم سازی بدن از هر گونه آسیب است؛ با توصیه های سبک زندگی و چگونگی خوردن و آشامیدن و تجویز داروهای گیاهی تقویت و کمک کننده طبیعت مدبره بدن که هم توان و مقاومت بدن را مقابل هر گونه آسیب میکروبی بالا می برد و هم عفونت ها را زایل می سازد.
🔹این سه پارادایم مبتنی بر مبانی هستی شناختی و طبیعت شناختی و معرفت شناختی و انسان شناختی است. (رک به: فلسفه علوم انسانی و روش شناسی علوم اجتماعی)
🔸این مبانی در طب سنتی اجازه نابودی مخلوقات الهی را نمی دهد و همزیستی مسالمت آمیز بین همه موجودات زنده را با نظریه مقاومت فراهم میسازد و از جنگ و ستیز با طبیعت و حتی شرور طبیعی پرهیز می کند. این رویکرد، نوعی تسخیر طبیعت است که باعث کنار آمدن موجودات طبیعی با بدن انسان می شود. نقش دعا هم در کنترل امور طبیعی و تقویت روحیه انسان در برابر بیماری در چارچوب این مبانی معنا پیدا می کند.
🔹طب سنتی در برابر آسیب ها نه تساهل را می پسندد و نه تهاجم را ؛ بلکه مقاوم سازی کلان را از طریق کمک به طبیعت مدبره بدن دنبال می کند.
🔸غلبه طبیعت گرایی و تجربه گرایی در طب مدرن، باعث شده نه تنها تصرف بلکه به تعبیر هایدگر، تعرض و تهاجم بر طبیعت بالا رود و طبیعت هم جنگ جهانی علیه بشریت راه بیندازد.
نظریه مقاومت در طب سنتی از مبانی عقلانی و اسلامی بدست آمده است و جا دارد در باب آن گفتگوی بیشتری صورت گیرد.
⁉️ مخالفان طب سنتی به جهت ناآگاهی از فلسفه طب و حتی فلسفه طب مدرن، خود و جامعه را از بهره طب سنتی محروم می سازند.
یک حوزوی معممی گمان می کند مدرن یعنی جدید و سنت یعنی قدیم و لذا استفاده از طب سنتی را بازگشت به عصر بوق می خواند؛ در حالیکه نه مدرن به معنای جدید است و نه سنتی به معنای قدیم است. معنای مدرن و سنت را باید در مبانی پیش گفته یافت (ر.ک به: کلام نوین اسلامی و تاریخ فلسفه کاپلستون) و به همین جهت بین علم به معنی ساینس و حکمت تفاوت هست.(رک به: فلسفه فلسفه اسلامی)
🔸سیاستمداری از مسئولان نظام پزشکی با تمسخر و بدون دانستن ظرفیت های طب سنتی، آن را تجویز علفی می نامد و اما چشم بر قراردادهای جنایتبار مافیای دارو و درمان و پولهای زیرمیزی می بندد.
🔹مدیر دیگری هم بی باکانه از تجویز پیوند مدفوع انسان دم می زند و در ادامه ی سیاست دولت منحوس پهلوی اول و با همکاری افراد مدعی علم و فقیر در فلسفه علم به ستیز حداکثری با طب سنتی می پردازد و نسبت به قرارداد کلان و ورود داروهای غیر مصوب جهانی به کشور جهت تست بر مردم مظلوم ایران ساکت می ماند و مشارکت می کند و ننگ بهداشتی بر پیشانی بهداشت ایران می زند و اما همین مدیر اجازه تحقیق و هزینه کرد نسبت به داروهای طب سنتی را نمی دهد و بعد با ترفند فرار به جلو و با ادبیات متبخترانه و ظاهراً بعد از عزل، استعفا می دهد.
💢 این وقایع اخیر نشان از فقدان حکمرانی طب و طبابت در کشور دارد که باید مجمع تشخیص مصلحت نظام آن را جدی بگیرد.
ناگفته نماند بشر باید از تجربه بشری بهره ببرد و مجموعه دستاوردهای مثبت طب مدرن و سنتی ایرانی و غیرایرانی را برای پیشگیری و درمان بکار گیرد.
میدان کرسی های نظریه پردازی و نقد و مناظره برای گفتگوی علمی و آزاد باز است و هیأت حمایت از کرسیها آمادگی دارد جلسات گفتگو بر پا کند تا حقیقت برای طالبان معرفت روشن گردد.
خداوندا منجی بشریت را برسان که به شدت منتظر و محتاجیم.
✍️ عبدالحسین خسروپناه
اول آذر ۱۳۹۹
@onlin313
هدایت شده از اسراء
افتخار "ملک زاده" به اینکه ۳۵۰۰ نفر از ایرانیها را به موشِ آزمایشگاهی سازمان بهداشت جهانی مبدل کرد و رتبه نخست دنیا را در این حماقت تاریخی از آنِ کشور نمود.
اثرات چنین کار خطرناکی تا سالها در کشور باقی خواهد ماند و امیدواریم روزی عاملان چنین طرحی پاسخگوی افکار عمومی باشند.
"قلهکی"
@Sorenae
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
⭕️ اسپانیا، کانون شیوع/ چیزی شبیه کرونا ۱۰۲ سال پیش با مردم جهان چه کرد
♨️ سال ۱۹۱۸ میلادی که آنفلوآنزای اسپانیایی آمد، کسی منتظرش نبود؛ به جایش اروپاییها و ابرقدرتهای نظامی افتاده بودند به جان هم و به جان دیگران و بخشهای بزرگی از آسیا، اروپا، آفریقا و خاورمیانه را میدان جنگهای منفعتطلبانه خودشان کرده بودند.
🔻وقتی هم که بیماری از راه رسید، هیچیک از طرفین درگیر جنگ، صدایش را در نیاوردند؛ نه آمریکا، نه چین، نه فرانسه، نه امپراتوری آلمان، نه روسیه و نه بریتانیا.
♨️ این وسط فقط اسپانیا که در جنگ بیطرف بود. این کشور، اعلام کرد که مردمانش در حال مرگ هستند و اینطوری شد که نام بیماری شد آنفلوآنزای اسپانیایی. گروه گروه سربازان در جبههها و مردم در شهرها مُردند تا بالاخره تعدادی از ابرقدرتهای نظامی بر تعدادی دیگر پیروز شدند و چند ماه بعد از بروز بیماری، جنگ تمام شد. بیماری البته تمام نشد.
🔴 آنفلوآنزای اسپانیایی حدود یک سال و نیم در جهان کشتار کرد و به دلیل جابهجایی انبوه سربازان در مناطق جغرافیایی و همچنین ناشناخته بودن بیماری و کمبود امکانات درمانی، مقابله موثری با آن صورت نگرفت. حالا بماند که علاوه بر جنگ و درگیری نظامی متجاوزان در بسیاری از کشورهای فقیر دنیا قحطی و گرسنگی هم مجالی برای مردم نمیگذاشت که بخواهند با یک بیماری مهلک و بهشدت مسری مقابله کنند.
💢 چند میلیون نفر مُردند؟
🔻 آنفلوآنزای اسپانیایی بر خلاف اغلب انواع آنفلوآنزا که سالمندان و کودکان را بیشتر درگیر میکند، سروقت جوانترها میرفت. خیلی از جوانانی که از آتش مسلسل و توپ و خمپاره و بمب جان به در بردند در مقابل این بیماری تسلیم شدند و از جبههها به خانه بازنگشتند. سردرد، خستگی، سرفههای خشک، بیاشتهایی و تعریق شدید نشانههای اصلی این بیماری بودند و به همین سادگی مرگ به سراغ خیلیها رفت.
🔴 چند نفر مُردند؟ یکسوم جمعیت آن روز جهان یعنی حدود ۵۰۰ میلیون نفر به این بیماری مبتلا شدند و ۲۰ تا ۵۰ میلیون نفر مُردند. البته در برخی تخمینهای اخیر تعداد تلفات به ۱۰۰ میلیون نفر و حتی بیشتر هم میرسد.
پس از پایان جنگ جهانی بالاخره فرصتی شد تا کشورهای دنیا به مقابله موثر با این بیماری بپردازند.
🔻در برخی از کشورها مقررات قرنطینه وضع شد و ضدعفونی معابر و اماکن عمومی در دستور کار قرار گرفت. مردم ماسک هم میزدند و جالب اینکه در برخی نقاط آمریکا ماسک نزدن ۱۰۰ دلار جریمه داشت. آخرسر وقتی تابستان سال ۱۹۱۹ فرا رسید، بیماری خود به خود رفت پی کارش! جنگ هم که پایان یافته بود و بوی بهبود از اوضاع جهان میآمد.
ناخوشی باد!
🔴 در ایران چه خبر بود؟ جنگ و اشغال ایران با قحطی همراه شده بود و آدمها به دلایل مختلف میمُردند؛ یک تا ۲ و نیم میلیون نفر هم به دلیل آنفلوآنزای اسپانیایی جان باختند. این یعنی حدود ۸ تا ۲۰ درصد کل جمعیت ایران که در آن سالها ۱۲ تا ۱۵ میلیون نفر تخمین زده میشود. در بخشهایی از ایران این بیماری به «ناخوشی باد» معروف شده بود.
🔴 چون افراد بنا به تجربه دریافته بودند بدون تماس با بیماران مبتلا هم امکان ابتلا وجود دارد به این نتیجه رسیده بودند که احتمالا باد بیماری را آورده و جابهجا میکند. نقل قول دیگر این است که چون در ابتدای شیوع این بیماری در تهران چند روزی بادهای شدید میوزیده، آنفلوآنزای اسپانیایی به ناخوشیِ باد معروف شد.
💢 البته چنین تصوراتی درباره بیماریهای همهگیر در آنزمان فراگیر بود و بریتانیاییها هم ابتدا گمان میکردند بادهای اسپانیا عامل بیماری هستند و چون هوای بریتانیا مرطوب است، بیماری در آن منتشر نخواهد شد که البته شد.
در ایران برخلاف سایر نقاط دنیا تلفات این بیماری در روستاها بیشتر از شهرها بوده است و احتمالا به دلیل سوء تغذیه بیشتر روستاییان در دوره قحطی. تا جایی که بنا به اسناد تاریخی در برخی روستاهای ایران تلفات به قدری بوده است که زندگان از عهده کفن و دفن مردگان برنمیآمدهاند. البته چنین وضعیتی درباره آمار بالای تلفات در بسیاری از نقاط دنیا و حتی در برخی شهرهای آمریکا و اروپا نیز گزارش شده است.
⭕️ در ایران نیز تابستان سال بعد که رسید بالاخره ناخوشیِ باد رفت و اغلب سربازان بیگانه هم رفته بودند. روزهای سخت کمکم میرفت، اما زخم آن روزهای مصیببار بر تن تاریخ ایران ماند.
@iran_onlin_ir