🔴دولت #روحانی به بهانه #کرونا، جلوی ورود و ترخیص بعضی کالاها از گمرک را گرفته، من جمله نهاده های دامی، و تولیدکنندگان با کمبود آذوقه، در آستانه #قحطی_ساختگی دولتی و فاجعه کشتار دامها مواجهند!
فکری کنید.
#محمد_عبدالهی
🔷🔶 🔶🔷
لطفا دوستان همه پیام بفرستید👇
حاجی بابایی 09121509094
ترکمن 09122176640
حسین بر 09155479159
نه به تحقیر معلم
اینستاگرام وزیر👇
instagram.com/mohsenhajimirzaieلطفا دوستان همه پیام بفرستید👇
حاجی بابایی 09121509094
ترکمن 09122176640
حسین بر 09155479159
نه به تحقیر معلم
اینستاگرام وزیر👇
instagram.com/mohsenhajimirzaie
عزیزان می تونن دوره آموزش بورس رو که در حدود 70 جلسه است از لینک زیر دانلود کنند.
آموزش بورس تهران:
https://drive.google.com/uc?id=1geaS9TcKPK9BK4e0d7nZMs7BHfA7q8ue&export=download
محتوای دوره:
1- مبانی ورود به بورس با حامد مددی (تعداد فایل: 3)
2- مفاهیم بورس تهران با محسن اسلامی (تعداد فایل: 8)
3- تابلو خوانی و بازارخوانی بورس تهران با حامد مددی (تعداد فایل: 17)
4- تحلیل بنیادی بورس تهران با محمد قاسمی (تعداد فایل: 14)
5- تحلیل بنیادی بورس تهران با یوسف دهقانی (تعداد فایل: 9)
6- تحلیل تکنیکال با امیر هوشنگ امیدی (تعداد فایل: 22)
7- مدیریت سرمایه - وبینار (تعداد فایل: 2)
.
Poooi110e.mp3
4.79M
[• #قطب_نما •]
🎧 | فلج سازی اقتصاد ایران به بهانه کرونا
مشاهده کنید تا متوجه شوید چه اهدافِ شومی توسط سناریو نویس های کانال های وابسته دنبال می شود...
آقای تحلیلگر
#شـب_نامـہ
صـــدا، تصویــــر، حرڪـتـ👇🏻
√🎥√ Eitaa.com/Rasad_Nama
💢 #دروغ 13 آقای #الهیار_ترکمن!!!
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۱
کد خبر : ۷۲۷۰۷۷۴
معاون برنامهریزی و توسعه منابع آموزش و پرورش مدعی شد؛
الهیار ترکمن گفت: بااحتساب اعمال رتبه بندی و افزایش ۵۰ درصدی امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری حقوق معلمان افزایش ۱/۵ تا ۲ میلیون تومانی دارند!!!
♦️خبر باشگاه خبرنگاران از قول آقای ترکمن امروز در خبرگزاری ها کنار حکم های فرهنگیان کاهش و افزایش از 200 تک تومان!! وبعضا افزایش صفر!!!
🔹ازجناب الهیار ترکمن میخواهیم به ابهامات و سوالات جامعه فرهنگیان نه دریک گروه کوچک تلگرامی آنهم با تمسخر فرهنگیان! بلکه رسما درپورتال وزارت آموزش وپرورش پاسخ داده و توضیح دهند اول هدف ایشان از نشر اخبار کذب درمورد افزایش ۵۰ درصدی امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری حقوق معلمان که مصداق نشر اکاذیب است چیست ؟؟؟
🔹سوال دوم اگر افزایش حقوق معلمان با احتساب #حذف_رتبه_بندی و افزایش ۵۰ درصدی امتیازات فصل دهم یک ونیم میلیون یا بیشتر است چرا حکم های فرهنگیان چنین افزایشی را نشان نمیدهند ؟
فقط حکم های کادر اداری افزایش های میلیونی داشته است وعملا حذف رتبه بندی (حق شغل حرفه ای) کاهشی محسوس در حکم حقوقی معلمان دررسته آموزشی داشته! نه تنها حذف #حق_شغل_حرفه_ای رسانه ای نمی شود بلکه همچنان بر افزایش پنجاه درصدی حقوق معلمان دررسانه ها مانور #تبلیغاتی داده می شود، و در رسانه ملی ، شبکه های خبری در تلویزیون همچنان بر اجرای این قانون فقط برای فرهنگیان اصرار می شود ، درصورتی که برای #همه ارگانهای #دولتی اجرا شده است اما بی سروصدا و هیاهوی رسانه ای این غرض ورزی ها با جامعه فرهنگیان چه هدفی را دنبال میکنند؟؟؟
لطفا دوستان همه پیام بفرستید👇
حاجی بابایی 09121509094
ترکمن 09122176640
حسین بر 09155479159
نه به تحقیر معلم
اینستاگرام وزیر👇
instagram.com/mohsenhajimirzaieلطفا دوستان همه پیام بفرستید👇
حاجی بابایی 09121509094
ترکمن 09122176640
حسین بر 09155479159
نه به تحقیر معلم
اینستاگرام وزیر👇
instagram.com/mohsenhajimirzaie
🏴امام جواد عليهالسلام🏴.mp3
5.43M
🎙 حضرت آیت الله #خامنه_ای : نکاتی مهم از زندگی امام جواد (علیه السلام)
👈درس بزرگ امام جواد در مقابل قدرتهای منافق و ریاکار دادند چه بود؟
همه اجداد ما حاجت گرفتند و تعجب نیست...
اگر باب الجوادت میشود باب المرادِ ما!
🌸میلاد امام جواد علیهالسلام
🔰حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی کشتار مسلمانان مظلوم هند را محکوم کردند.
🔹 ایشان ضمن اعلام این که قلب مسلمانان جهان از کشتار اخیر جریحهدار است، خواستار توقف این فجایع شدند و دولت هند را موظف دانستند تا در مقابل هندوهای افراطی و احزاب طرفدار آنها بایستد.
💬متن کامل موضعگیری حضرت آیتالله خامنهای که در حساب توئیتر پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی منتشر شد به شرح زیر است:
" قلب مسلمانان جهان از کشتار مسلمانان در هند جریحه دار است. دولت هند باید در مقابل هندوهای افراطی و احزاب طرفدار آنها بایستد و با توقف کشتار مسلمانان، از انزوای خود در جهان اسلام جلوگیری کند."
#مسلمانان_مظلوم_هند
👈🏻 ۸ #اتفاق خوب در این انتخابات و پاسخ به چند پرسش (قسمت اول)
🔻لزوم تبریک و شکرگزاری از اتفاقهای خوب و بسیار مهم در این انتخابات
🔸انتخابات واقعی همیشه یکی از نقاط عطف و فرصتهای مهم برای یک جامعه است. انتخابات، فارغ از اینکه نتیجهاش چه باشد، جامعه را یک قدم بزرگ به جلو میبرد. و البته هرچقدر نخبگان جامعه قبل و بعد از انتخابات هوشمندانهتر عمل کنند، قدم بزرگتری برداشته خواهد شد. در انتخابات است که جامعه قوتها و ضعفهای خودش را میبیند و همین دیدن، مقدمه و زمینۀ تثبیت و تقویت قوتها و رفع ضعفها میتواند و باید باشد. نکتۀ مهم این است که اگر پس از هر انتخابات، تحلیل و زاویۀ نگاه صحیحی به مسائل و نتایج آن نداشته باشیم، چه بسا نقاط قوت جامعه را ضعف، یا نقاط ضعف را قوت ببینیم! و این خیلی بد است! زیرا خطر و خسارت ندیدن «نقاط مثبت»، بعضاً بیش از ندیدن «نقاط ضعف» است. چرا که اصلاح ضعفها، فقط و فقط با اتکا بر قوتها امکانپذیر است. و اگر نقاط قوتمان را نبینیم و نشنانسیم، تقریباً مانند جامعهای خواهیم بود که اصلا آن قوتها را ندارد! چه برسد به اینکه قوتها را به جای قوت، ضعف ببنیم!
🔸بنابراین برشمردن صحیح نقاط قوت و اتفاقهای خوب در هر انتخابات، و قدردانی و خوشحالی جامعه از آن قوتها یکی از مهمترین کارهایی است که در کنار آسیبشناسی انتخابات باید انجام دهیم. زیرا این برشمردن، قدردانی و شکرگزاری، خیلی در پیشرفت جامعه مؤثر است. گرچه ما به دلایل مختلف، معمولاً بیشتر به آسیبشناسی انتخابات میپردازیم و از این کار مهم، غفلت میکنیم، اما در سیرۀ امام و رهبر عزیز انقلاب، میبینیم که چگونه ایشان بعد از هر انتخاباتی نقاط قوت را روی دست میگیرند و از آن قدردانی میکنند.
🔸و اما در این انتخابات، اتفاقهای خوب و بسیار مهمی افتاد که جای تبریک و شکرگزاری دارد. در مقطع و شرایط کنونی جامعۀ ما، توجه و شکرگزاری از این اتفاقهای خوب، و سپس تقویت و تثبیت این نقاط قوت، اولین و شاید مؤثرترین اقدام برای پیشرفت جامعه باشد.
ادامه دارد ...
👤 علیرضا پناهیان
👈🏻 ۸ #اتفاق خوب در این انتخابات و پاسخ به چند پرسش (قسمت دوم)
🔻حرکت خوب شورای ائتلاف در ائتلاف جریانها و مردمیتر شدن
🔸یکی از اتفاقهای خوب انتخابات این بود که مجموعهای بهنام «شورای ائتلاف» تشکیل شد، اگرچه قبلاً هم چنین همگراییهایی رخ میداد، اما با محوریت شخصیتی مثل آیتالله مهدوی کنی(ره) بود که یک جایگاه پدری برای همۀ جریانها در تهران داشتند. ولی الان بدون حضور ایشان، این اتفاق صورت گرفت، یعنی شورای ائتلاف، بدون اینکه محوریت برجستهای-مثل آقای مهدوی کنی(ره)- حضور داشته باشد، توانست تا حدی جریانهای مختلف را (از مؤتلفه تا برخی جریانهای جوانتر) دور همدیگر جمع کند، این یک نکتۀ برجسته و قابل تحسین است.
🔸همچنین برای تعیین افراد لیست نهایی، تا حدی به رأی و نظرِ عموم بچههای مذهبی و مردمی که چنین گرایشی داشتند، مراجعه شد. ضمن اینکه جوانهایی هم به عنوان نامزد در لیست شورای ائتلاف حضور پیدا کردند.
🔸اگرچه مطابق برخی روایتها، در فهرست نهایی سهمخواهیهایی از جانب افراد، احزاب و جریانها صورت گرفته، ولی اگر هم این اتفاق افتاده باشد، یکمقدار نسبت به آن وضع سابق - که صرفاً سهم جریانها در بستنِ لیست نهایی مؤثر بود - تغییر پیدا شد و این تغییر هم، طبق آنچه اعلام کردند بر اساس رأیگیریها یا نظرسنجیهایی بود که در محلهها انجام گرفت. لذا میتوان گفت که شورای ائتلاف یکمقدار مردمیتر از قبل عمل کرده است.
🔸البته وقتی جریانهای سیاسی دور هم جمع میشوند معلوم است که هرکدام به سهم خود، از همفکران خود، پیشنهاد میدهند که در لیست باشند. نفس سهمخواهی منفور نیست. آنچه منفور است این است که در جریان سهمخواهی، لیاقتها ندیده گرفته شود و باندبازی و فامیلبازی صورت بگیرد، و یا جریانی بیش از سهم خود طلب کند، و یا فضای اخوت، مدارا، انعطاف، کوتاه آمدن و به طور خلاصه فضای «رحماء بینهم» که بین مؤمنین باید جاری باشد، کمرنگ باشد.
ادامه دارد ...
👤 علیرضا پناهیان
👈🏻۸#اتفاق خوب در این انتخابات و پاسخ به چند پرسش (قسمت سوم)
🔻آیا اصل اتحاد و یکسانسازیِ جریانهای معتقد به نظام همیشه امر مطلوبی است؟
🔸اتفاق دیگری که در این انتخابات برجستهتر بود و مردم بیشتر متوجهِ آن شدند، اتحادِ ولو دیرهنگام ولی حساس و مهم بین جریان پایداری و شورای ائتلاف بود. هرکدام از اینها برای خودشان ملاکهایی داشتند، اما توانستند با هم توافق کنند. اما چرا این توافق سخت بود؟ به این دلیل که واقعاً ما جناحهای سیاسی مختلفی در کشور داریم، این واقعیتی است که باید بپذیریم و البته بد هم نیست. بالاخره ملاکهای این جناحها برای انتخاب فرد اصلح، واقعاً فرق میکند، هر کدام از این جریانها هم در جامعه، طرفدارانی دارند.
🔸اصل اینکه این اتحاد بین جریانها صورت بگیرد (به این معنا که همۀ اینها یک جریان محسوب شوند) همیشه امر مطلوبی نیست، چون اگر همیشه بنا بر اتحاد باشد، پس رقابتِ بین اینها، کِی باید صورت بگیرد؟! اصلش این است که همین جریانهای معتقد به نظام و انقلاب، باید در انتخابات با هم رقابت کنند و وزنکشی کنند و تلاش کنند تا مردم را نسبت به افکار خود متقاعد کنند.
🔸پس اصل دشوار بودن اتحاد بین این جریانها طبیعی بود؛ نباید جریان پایداری را بهخاطر مقاومت بر اصولش مذمت کرد. نباید این تصور و انتظار پیش بیاید که همه دلسوزان کشور باید دائماً از تفاوت مواضع خود کوتاه بیایند. در نهایت شاید این جریان پایداری بود که خیلی کوتاه آمد و البته قابل تحسین و تقدیر بود. البته این توافق یا اتحاد، دیرهنگام بود اما شاید اگر دیرهنگام نبود هم، این اثر را نداشت.
🔻چرا در شرایط فعلی باید اتحاد میشد؟
🔸الان شرایط و فضای انتخابات متأسفانه بهگونهای است که عدهای سعی میکنند با دروغ و شعارهای فریبنده و اتهامزنی علیه رقیب، رأی بیاورند، این عده نشاندادهاند که مواضع ضدّ منافع ملّی و بهشدت سازشکارانه دارند، ضمن اینکه به مردم هم خدمت نمیکنند. لذا در این شرایط، برای اینکه این افراد با عوامفریبی بالا نیایند، جریانهای انقلابی و جناحهای مدافع منافع ملی، مجبور هستند با هم اتحاد کنند.
🔸آن جریانی که عوامفریبی میکند و موتور تبلیغاتی قوی هم دارد و تمام رسانههای دشمن هم از آنها پشتیبانی میکنند و با فریبکاری، دنبال سازش با دشمن است، اگر به واسطۀ باز شدن دستشان نزد مردم و هوشمندی مردم، در انتخابات قدرت فریب زیادی نداشته باشند، تازه اصلِ رقابت باید بین این جریانهایی که منافع ملی را دنبال میکنند، برقرار میشود.
ادامه دارد ...
👤 علیرضا پناهیان
👈🏻 ۸ #اتفاق خوب در این انتخابات و پاسخ به چند پرسش (قسمت چهارم)
🔻حضور «نامزدهای مستقل انقلابی و جریان عدالتخواه» نشاندهندۀ پویایی فضای سیاسی و محدودنشدن به جریانهای موجود بود
🔸اتفاق خوب دیگری که افتاد، این بود که چندنفر از نامزدها بهصورت مستقل در صحنه باقی ماندند، برخی از این دوستان، اسمشان نه در لیست پایداری بود و نه در لیست شورای ائتلاف. همچنین حضور جوانان عدالتخواه در این انتخابات با همۀ اعتراضی که به جریانهای دیگر داشتند امر مبارکی بود. اینها هم وارد صحنه شدند و مورد توجه مردم هم قرار گرفتند.
🔸این مسئله نشان داد که پویایی فضای سیاسیِ ما اینقدر بالا هست که به دو سه تا جریان شاخص، محدود نمیشود و این یک امتیاز است. برخی از دوستان در این روزهای اخیر، اصلِ اینکه چند نفر هم بهطور مستقل وارد صحنه بشوند را تخطئه میکردند. درحالیکه اگر یک طرز تفکری در هیچیک از جریانها جا نگرفت-و البته نمایندۀ بخشی از افکار عمومی مردم هم بود- باید چهکار کند؟ بالاخره اینها هم باید در فضای سیاسی حضور داشته باشند و وجودشان هم بسیار مفید است ولو ممکن است خیلیها به منش یا روش گفتار آنها انتقاد داشته باشند. آنها هم از دیگران انتقاد دارند.
🔻آیا افراد مستقل باید اتحاد میکردند؟
🔸حالا آیا همۀ اینها باید با هم اتحاد میکردند یا نه؟ این دیگر به تشخیص خودشان بستگی داشت. برخی معتقد بودند خطر رقبای سازشکار زیاد نیست و باید در صحنه ماند پس بر این مبنا کار درستی کردند. اگر میدیدند که خطرِ آنها بالا نیست، طبیعتاً نباید اتحاد میکردند. برخی هم شاید معتقد بودند اصلاً ما صرفاً به این نتیجه(نتیجۀ انتخابات) ملتزم نیستیم، بلکه دنبال یک نتیجۀ مهمتری هستیم که تأثیر خودش را در انتخاباتهای بعدی خواهد گذاشت و آن این است که این حرفها و این تفکر انقلابی بین مردم بیاید و شنیده شود، و به همین دلیل باید مستقل بمانیم. خب اگر کسی اینجور معتقد باشد و این بخشی از مواضع اصولی او باشد، چرا نباید در صحنه به صورت مستقل بماند؟ در انتخابات همیشه و لزوماً انسان نباید دنبال پیروزی باشد، گاهی ممکن است برخی اهداف و نتایج دیگر مهمتر از نتیجۀ انتخابات باشد، و یا لااقل تکلیف برخی این باشد که به آن نتایج بلندمدت بیشتر از نتیجۀ انتخابات فعلی توجه کنند.
🔸بله، گاهی هم ممکن است اتحاد و کوتاه آمدن و اهتمام به نتیجۀ انتخابات وظیفه بشود. ولی به هر حال نباید یکدیگر را در فضای سیاسی تخطئه و تکفیر بکنیم. برخی اینگونه فکر میکنند و برخی به گونۀ دیگری. اصل انتخابات محل تضارب آراء است.
ادامه دارد ...
👤 علیرضا پناهیان
🔴 واکاوی خطری که رهبر انقلاب عمیقا نگران آنند
✍🏻محمد عبدالهی
🔰امرور منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی راهبردی ترین اصول انقلاب اسلامی را پیش روی جریان انقلاب قرار می دهد. در اسفند ماه سال ۱۳۹۴، رهبرانقلاب در جمع مجمع نمایندگان حوزه علمیه قم نسبت به «خطر #انحراف از انقلاب» هشدار داده و فرمودند:
🔰«اگرنظام اسلامی در قبال #نظم_منحط_جهانی هویت خودش رااز دست داد، شکست خواهد خورد».
🔰رهبر انقلاب بارها از وجود #خطری_بنیادین و در کمین #انقلاب سخن گفته اند. خطری که بنا به شواهدی متقن در رویکرد دولت یازدهم و دوازدهم به شکل یک قاعده درآمده و درجریان است. از این رو تبیین این دیدگاه و بیان خطرات آن در زمره ضرورت هاست.
🔰اگر به ادبیات مفهومی به کار رفته از سوی رییس و ارکان دولت توجه کنیم در می یابیم که: #تعامل_گرایی، #جهانی_شدن و #خروج_از_انزوا سه واژه پرکاربرد در ادبیات مفهومی اصلاح طلبان و دولتمردان است .
🔰بنیان معرفتی این تعامل گرایی بر نوعی «خوباختگی » و «دگر خواهی» یا همان «تجدد گرایی» بنا نهاده شده است .
به بیان دقیق تر شرط تعامل با دنیا و خروج از انزوا در تفکر تجدید نظرطلبانه آنست که «در تمدن غرب مستحیل یا هضم شویم».
🔰استراتژی گفتمان اعتدال برای پیشبرد پروژه مدرنیزاسیون « #توسعه از طریق #سازگاری» است . برای تحقق چنین مدلی از توسعه «هضم و مستحیل شدن در نظام جهانی » ضروری است . مساله ای که در صورت تحقق منجر به «استحاله و نابودی هویت انقلابی نظام » شده و آرمان های انقلاب را به محاق خواهد برد .
🔺ریشه استراتژی «توسعه از طرق سازگاری» کجاست؟
🔰ریشه این تفکر خطرناک و دغدغه آفرین را بایستی در تفکر #اصلاح طلبان و #نئولیبرالیست_ها جستجو کرد. #خاتمی سرحلقه این تفکر در حوزه اجرایی کشور بوده و اکنون نیز تئوری او به چرخه اجرا درآمده است.
🔰یکی از مستندات تاریخی این تفکر در منظومه فکری «سید محمد خاتمی» بروز یافته و اکنون به فراموشی سپرده شده است . بازخوانی تفکر غربگرا و تجددطلبانه او به عنوان «زیرساخت معرفتی سیاست خارجی دولت» خالی از لطف نیست . خاتمی در سال ۱۳۷۵ در روزنامه سلام می نویسد:
🔰 «امروز به جرات می توان گفت در زندگی قومی که عزم تعالی و پویایی کرده است، هیچ تحول کارسازی پدید نخواهد آمد ❌مگر آنکه از متن تمدن غرب بگذرد و «شرط دگرگونی اساسی»، «آشنایی با غرب» و لمس روح آن تمدن یعنی #تجدد است. کسانی که با این روح آشنا نیستند، هرگز به پدید آوردن دگرگونی سودمند در زندگی خود توانا نیستند. سوگمندانه اقوامی نظیر ما، هنوز از آن آشنایی محروم هستیم. #توسعه به معنای امروزش، میوه یا شاخ و برگ تمدن جدید است. اگر آن تمدن آمده، توسعه هم خواهد آمد و به این معنا سخن کسانی که می گویند ابتدا باید خرد غربی را پذیرفت تا توسعه بیاید، سخن بیراهی نیست و این سخن را کامل کنم که علاوه بر خرد و بینش غرب، باید #منش_غربی متناسب با این بینش را نیز پذیرفت.» (روزنامه سلام ۳۰/۲/۷۵)
🔰 تضاد این تفکر با مبانی فکری امام راحل جای انکار ندارد . برای فهم دقیق این دوگانگی به این جمله از حضرت امام دقت کنید:
🔰«شما خیال نکنید که غرب خبری هست. در آنجا خبری نیست. ما نمیگوییم که آنها کارخانجات ندارند؛ آنها درست کردند همه اینها را، اما اساس انسانیت در آنجا نیست. اینها هر چه درست کردند یعنی هر چه نه- بسیاری از چیزهایی که درست کردهاند،✨ بر ضد انسانیت درست کردهاند. این غرب است که دارد اساس اخلاق انسانی را از بین میبرد؛ این غرب است که دارد شخصیت انسانیت را از بین میبرد.»
(صحیفه امام - جلد ۸- صفحه ۸۰)
#محمد_عبداللهی
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔥ماده ۵۰۸ قانون مجازات اسلامی:
هر کس یا گروهی با دول خارجی متخاصم به هر نحو علیه جمهوری اسلامی ایران همکاری نماید، در صورتیکه محارب شناخته نشود به یک تا ده سال حبس محکوم میگردد!
#سالومه
#سلبریتیهای_خائن
♨️ارتباط سلبريتي هایی که يکي به نعل ميزدند و يکي به ميخ، با شبکه بهایی من و تو تعجب برانگیز نیست!! آن را که عیان است چه حاجت به بیان است...
‼️تعجب از آقاي داروغه زاده است! آن هم نه بابت حمایت شان، بلکه از حیث مقایسه با مدافعان سلامت!
🕯عزیزانی که اين روزها جان خود را در دست گرفتند و از راحتی و زندگی عادی خود گذشتند. آقاي داروغه زاده؟ آیا سراغ دارید زمانی را که سلبريتي ها خود را فدای مردمانشان کرده باشند؟ فدا کردن پیشکش، چه زمانی از منافعشان گذشتند؟
🚫بنا بر فرض و بقول آقاي داروغه زاده، ارتباط مجری شبکه من و تو با سلبريتي ها اگر طبيعي باشد، خبرچینی و بحث های سیاسی را هم بگذاریم پای دل و قلوه دادن های طبیعی؟
🔺حداقل دلیل دیگری برای حمایتتان بتراشید! در این روزگار ولنگاری، برای نجات فرهنگ غنی ایرانی اسلامی، نیاز به مديرانی مدبر و شجاع است! شما اين دو خصيصه را دارید؟ آیا ساده اندیشی های امثال شما سبب فراهم کردن زمینه سوءاستفاده بیشتر برای سلبریتی هایی از این دست نخواهد شد؟
📖واقعا ممکن است این سلبريتي ها از دشمني سالومه و ارباب هایش با مردم ایران بیخبر باشند!؟! می توانید یکی از خدمه های عزیز بیمارستان ها را به عنوان استاد مسائل سیاسی_فرهنگی برای این سلبریتی ها به کار بگیرید.
@irwipe
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👽 #یوفوها (موجودات فضایی) و رائیلیسم
استاد #رائفی_پور