✍جالبه بدونید ایران الان حدود ۷۰ سال هست که عضو این صندوق هست اما براساس آخرین اطلاعات حتی با وام ۵ میلیارد دلاری ایران در زمان کرونا هم موافقت نکردن.
دلیلش هم مخالفت آمریکا بود.
اواخر فرزین صحبت از موافقت وام ۶/۷میلیارد دلاری این صندوق کرده بود اما خبری از دریافتش منتشر نشد.
اگر نگاهی به عملکرد صندوق بین المللی پول (IMF)بندازیم متوجه میشیم نقش بسیار موثری در میزان نارضایتی مردم از حکومت داشته و در واقع مکمل تحریم های آمریکا و اروپا علیه کشورهاست.
این صندوق به بهانه پرداخت وام نسخه های اقتصادی به عنوان ایجاد اصلاحات ساختاری در اقتصاد به کشورها ارائه میده که نتیجه ای جز ویرانی اقتصادی در اون کشورها نداشته از جمله ایران و آخرینش همین اتفاقات بنگلادش.
✍صندوق بینالمللی پول به ظاهر یکنهاد مستقل هست اما میتونیم از اون به عنوان نهاد مالی نظام استکبار و صهیونیسمجهانی یاد کنیم.
در واقع ابزاری هست برای دخالت وزارت خزانهداری آمریکا در اقتصاد کشورهای در حال توسعه برای مطیع کردن و یا نابود کردن اینکشورها.
این صندوق با وعده اعطا وام یکسری تکالیف ریاضتی رو برای دولتها مشخص میکنه که نتیجش میشه افزایش فشارهای اجتماعی و اقتصادی بر مردم در اون کشورها.
همین شناورسازی نرخ ارز یا بالابردن نرخ ارز به بهانه تکنرخی کردن ارز و کوچیک سازی دولت و جهانی سازی قیمتها و پیشنهاداتی اینچنینی تماما توصیه صندوق بین المللی پول به کشورها از جمله ایران هست که از دوره هاشمی رفسنجانی تحت عنوان سیاست های تعدیل اقتصادی شروع شد.
که نتیجش رو الان میبینید.
خلاصه در مورد همین چند پیشنهاد این صندوق بخوام بگم که بدونید تمام گرفتاریهاتون بعد از بعضی مسئولین چه تصمیماتی بوده اینه که:
۱_شناورسازی ارز یعنی
قیمت ارز رو آزاد بگذاریم به نسبت تقاضا بره بالا
مثالش همین واردات آیفون و خودرو لوکس و... که باعث افزایش تقاضا و بعد بعد افزایش نرخ ارز میشه و آخرش تورم و بدبختی ملت.
۲_کوچیک سازی دولتها به بهانه چابک سازی و تند و تیز شدن دولتها هم از پیشنهادات این صندوق هست.
اینکه خیلیهاتون از اینکه نیروی شرکتی هستید و مینالید نتیجه همین تصمیم هست(خیلی خلاصه گفتم)
از طرفی دولت که کوچیکمیشه طبیعتا در نظارت هم ضعیفتر میشه و در کنار عوامل دیگه نهایتا میشه چای دبش و هزار موضوع دیگه.
در واقع دولت با این روش کار رو به پیمانکار واگذار میکنه و خودش دخالتی نداره(تاکیدا خلاصه و ساده میگم)
جهانی سازی قیمت ها رو که حتما معرف حضور هست چون زیاد بهش پرداختیم.
اگر به تمام محصولاتی که اطراف شماست نگاه کنید از سیمان و آهن و مس داخل سیم برق و کلید پریز که از پتروشیمی و نفت هست و یخچال و لباسشویی که بدنه اون از فلز هست گرفته تا خودروی شما که بدنش از فلز هست تا داشبورد و فرمون وهمه و همه که پتروشیمی هست که از انفال این سرزمین مثل معادن و نفت بدست میاد و متعلق به همه مردم هست رو با توجه به کوچیک سازی دولت و واگذاری به بخش خصوصی که توضیح دادم به قیمت مفت میدن به بخش خصوصی که کارخانه دارهای پتروشیمی و فولاد هستن اونها هم وقتی محصول تولید کردن همون محصول رو موقع فروش میرن قیمت جهانیش رو میگیرن بعد ضربدر نرخ دلاری میکنن که خودشون با شناورسازی و تک نرخی کردن قیمتش رو بالا بردن بعد به خومون میفروشن😄
اینجوریه که دائم مردم گرفتار تورم هستن و اما یکی مثل همتی میاد میگه دلیل تورم افزایش نقدینگی و ناترازی بانکهاست.
یکی دیگه میگه حقوق کارگرا رو بردیم بالا ایجاد افزایش نقدینگی کرد تورم ایجاد شد😄
بگذریم
Copy of Untitled_0.m4a
2.07M
تحلیل سیاسی روز
توسط استاد امیری (تئوریسین و تحلیلگر سیاسی)
یکم آذرماه ۱۴۰۳
با موضوع:
۱- تحلیلی بر صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت در دادگاه کیفری بینالمللی لاهه
۲- پیامدهای حکم دادگاه لاهه بر سیاست خارجی اسرائیل
۳-فهرست جنایاتی که نتانیاهو و گالانت متهم به آن هستند.
حجم تقریباً ۲ مگابایت
پایشگر
جهانی سازی قیمت ها رو که حتما معرف حضور هست چون زیاد بهش پرداختیم. اگر به تمام محصولاتی که اطراف شما
🔺
پروژه فعلی
پروژه اینه که همزمان فشار حداکثری و ایجاد نارضایتی بیشتر در مردم و همزمان القا و مجاب کردن افکار عمومی به اینکه جا بندازی راهی جز مذاکره نیست ( اونم مذاکره به سبک دولت روحانی که همه چیو در برابر هیچ بدی بره)
این دولت بی عرضه حتی نمیتونه یارانه ها رو سر ماه پرداخت کنه.
چطور میشه از این دولت فشل و ناتوان توقع داشت مشکلات معیشتی مردم حل کنه.
لابد از فردا برای تامین پول یارانه،قراره گاز و آب رو هم جیره بندی کنن.
خدا اونی رو که باعث شد پزشکیان رییس جمهور بشه خیر نده
قضیه حکم جلب نتانیاهو مثل فرستادن پرونده تخلفات حسن روحانی به قوه قضاییه هستش.
همه میدونن پشت این دو نفر به جاهایی گرمه که نه بازداشت میشن و نه مجازات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جنایت تروریست های وهابی علیه شیعیان پاراچنار
منابع بیمارستانی: بیش از ٨٠ شهید، ١١ نفر زن، ٧ نفر شیرخوار، ۶ نفر مادر، ٨ ماه و ١١ ماه ... این بچه ها گلوله به دهانشان خورده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹امشب بعد از اقامه نماز در یکی از مساجد قم، سخنرانی داشتم و در اثنای آن، به وضعیت نابسامان خودروسازان داخلی اشاره داشتم. بعد از سخنرانی، یکی از حاضران پرسید که این خودروسازان به کجا وصل هستند که زور هیچکس به آنها نمیرسد؟! نه تهدیدات مجلس و نه سیاستهای دولت و حتی تذکرات رهبر تاکنون منتج به ادب شدن آنها نشده است و مگر اینها چه کسی هستند که اینقدر سرکش هستند؟!
🔹برای حفظ ظاهر، جوابی را سر هم کردم اما حالا اعتراف میکنم که در پاسخ به این سوال، جواب قانع کنندهای ندارم. اگر آمار بودجهای که دولت بابت واردات بنزین هزینه میکند (که بخش قابل توجهی از آن به دلیل مصرف بیش از حد برخی خودروهای داخلی است) را به آمار خسارت مادی حاصل از هزاران تلفات تصادفات جادهای بیافزاییم (که نتیجه بیکیفیت بودن محصولات این خودروسازان است) و سپس به عدد ارزی که سالیانه بابت حمایت از این خودروسازان هدر دادهایم اضافه کنیم آنگاه به عدد وحشتناکی میرسیم که به مراتب بیش از کل حقوق و مزایایی است که این خودروسازان در طول سال به کلیه پرسنل خود پرداخت میکنند! نتیجه منطقی با خود شما! ...
🔹پینوشت: امیدوارم این یادداشت سبب نشود که عدهای بنده را با این برچسب که ضد تولید داخلی هستم بنوازند! حسب اطلاع، در تمام سالهای اخیرهمواره سعی کردهام که هرجا که برایم مقدوربوده فقط و فقط از محصولات ایرانی استفاده کنم؛ از یخچال و ماشین ظرفشویی گرفته تا جاروبرقی و پوشاک و لباس و ...؛ ولی انصافا آش خودروسازان داخلی آنقدر شور شده که دیگر با هیچ توجیهی نمیتوان خوردش!
✍دکتر منان رئیسی