هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ تلگرام برای ما ممنوع؛ ایران نه
🔹 بررسی شبکه های اجتماعی و اتاقهای فکر در غرب نشان می دهد همگی تلگرام را فیلتر کرده و از شبکه های اجتماعی همسو با منافع خود جهت آگاهی بخشی مخاطبان استفاده می کنند.
🔸 در سوی مقابل پیشنهادات همین اندیشکده ها و رسانه توسط کانالهای تلگرامی رسانه های همسو با خود مانند بی بی سی، وی او ای و... علیه مخاطبان ایرانی پیاده سازی می شود.
📌attacheeintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ دموکراسی گزینشی
🔸 فارن افرز طی پژوهشی اعلام کرده که آمریکا همچنان باید به حمایت گزینشی از دموکراسی ادامه دهد.
🔸 به اعتقاد این اندیشکده آمریکا باید از نظامهای دیکتاتوری که منافع آمریکا را تضمین می کنند حمایت کند.
🔸 نمونه مصداقی این پژوهش نارندرا مودی، نخستوزیر هند است که با وجود تهاجم به دموکراسی و آزادیهای مدنی، وجود هند به عنوان یک وزنه تعادل ارزشمند برای مقابله با چین را برای آمریکا حفظ می کند.
🔸 این مساله ریشه در فلسفه قدرت ماکیاولی دارد که خوب یا بد بودن موضوعات وابسته به «منفعت» فردی بوده و اخلاق سیاسی در آن نقشی ندارد.
#فارن_افرز #دموکراسی
📌https://www.foreignaffairs.com/responses/should-america-still-promote-democracy
💟attacheeintl.ir
📸
جاذبه زندگی
برنامه ای برای زندگی
🔹«زندگی پس از زندگی» برای زندگی ساخته شده است تا سبک زندگی، رفتار و رابطه انسان با خداوند، خلق خداوند و خود را بهبود دهد و هدف اصلی برنامه این است که عالَم دیده ناشدنی یا عالَم غیب وجود دارد و ما هم در آن عالَم، ادامه زندگی خواهیم داشت و سیستم جزا و پاداش داریم و باید پاسخگو باشیم.
🔸این باعث میشود که زندگی امروز ما روبراه شود. زیرا برای زندگی امروز تلاش میکنیم. تا سبک زندگی و رفتار و افکار و گفتار و ارتباطاتمان و همچنین، رابطه انسان با خداوند و خلق خداوند و خود بهبود پیدا کنند.
🔸این چهار خ، یعنی خدا، خود و خلایق خوب شدن مهم هستند و اگر فرد بپذیرد عالم فقط ماده نیست و در فضا و عالم غیر مادی می توان ادامه حیات داد و باید مراقب بود چراکه پاسخگو خواهد بود.
🔸بدون شک، شگفتی و تازگی این برنامه برای مخاطبانی که پیش از این، برنامه را در فصل های قبلی دیده اند کم نشده و همچنان دیدن این برنامه همچنان جاذبه های گذشته خود را دارد.
#زندگی_پس_از_زندگی #زندگی #عباس_موزون #موزون
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔻در خدمت و خیانت عادل فردوسیپور
✍️ محمد پورغلامی
🔹شاید آن روز که اوائل دههی هفتاد، جوانی قدبلند و سیهچرده، در جواب سؤال مرحوم منوچهر نوذری، به جای آنکه بگوید «پله»، جواب داد «ادسون آرانتس دو ناسیمنتو»، کمتر کسی فکر میکرد که چندین سال بعد، او تبدیل به یکی از جنجالیترین مجریهای ورزشی کشور خواهد شد. اما چنین شد و «عادل فردوسیپور»، سال ۷۸ طرح اولیهی برنامهی ۹۰ را به گروه ورزش شبکهی سه داد و جالب آنکه در کمتر از ۲۰ روز، شروع به اجرای آن کرد و ۲۳ مرداد ۱۳۷۸ اولین قسمت برنامهی ۹۰ را روی آنتن برد. برنامهای که هر هفته، دوشنبهشبها پخش میشد، آن هم چیزی بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ دقیقه.
🔸نود اما شاید اولین برنامهی ورزشی تلویزیونی بود که به جای آنکه صرفا بازپخش صحنههای ورزشی باشد، چند قدم فراسوتر رفت و برنامهای ترکیبی و مهیج، و البته متهورانه تولید کرد. این برنامه صحنههایی از بازیهای لیگ برتر فوتبال ایران، جام حذفی، گزیدههایی از لیگ دسته اول فوتبال ایران را پخش میکرد و در کنار آن، به تحلیل مسائل مربوط به داوری بازیها با حضور کارشناسان داوری و بررسی حواشی فوتبال ایران میپرداخت که مستقیم و غیرمستقیم در ارتقاء سطح فوتبال کشور، و داوری و کارشناسیهای مربوط به آن تأثیر بهسزایی داشت.
🔹نزدیک به بیست سال، آنتن زندهی پرمخاطبترین شبکهی سیما در اختیار فردوسیپور بود. اما عادل هرچه جلوتر رفت، دایرهی ورود خود به موضوعات را هم گستردهتر کرد. انگار دوست داشت نقش خود را فراتر از «مجری-کارشناس» تعریف کرده و تبدیل به یک عنصر جریانساز، نه تنها در حوزهی فوتبال، که در سپهر سیاسی- اجتماعی کشور شود. برای همین، برنامهی نود، روز به روز، از اهداف اولیهی خودش فاصله گرفت و عادل هرچقدر که جلوتر میرفت، بیشتر گرفتار حواشی میشد. از دخالت در انتخاب رئیس فدراسیون فوتبال گرفته تا انتقاد به فرآیند سیاستگذاری و تصمیمگیریهای کلان ورزشی کشور، موضوعاتی بود که فردوسیپور به آنها ورود میکرد. بعدتر حتی پا را از این هم فراتر گذاشت و به بهانههای مختلف، با سیاسیونی چون سیدحسن خمینی و محمدجواد ظریف هم مصاحبه کرد. این روزها هم که فیلم بازجویی سیاسی او با جهانبخش، مجددا حاشیهساز شده است.
🔸شاید اگر عادل قدر خودش را بیشتر میدانست و مزیت نسبی خودش (یعنی مجری-کارشناس فوتبال) را فراموش نمیکرد و بلندپروازیهای بیجا انجام نمیداد، هم به نفع خودش بود هم فوتبال کشور. اما امان از «آنتن» که عجیب خاصیت جوزدگی دارد اگر انسان حواسش نباشد...
@onsoo_ir
📖فلسه هیجان گرایی افراطی در رسانه
🤔تا به حال دقت کرده اید که در رسانه ها بیشتر به جای تکیه بر عقل، تفکر و استدلال به هیجانات و احساسات بها داده می شود؟
⚠️در فیلم و انیمیشن شخصیت ها بر اساس هیجانات خود تصمیم می گیرند
⚠️در بازی های رایانه ای تصمیم گیری های هیجانی به بازیکن هم منتقل می شود
⚠️و در فضای مجازی برای جوشش هیجانات از انواع تکنیک های رسانه ای استفاده می شود
تا مخاطبین تصمیم گیری های هیجانی و جوگیرانه داشته باشند و به دفعات بسیار هم از آن پشیمان شوند
⁉️اما چرا؟
⭕️تفکر پیش نیاز نگرش و بینش است. بینش پیش نیاز معرفت و معرفت پیش نیاز تغییر رفتار. یعنی تفکر کردن پایه و اصل تغییر رفتار در انسان است و با تفکر می توان نظام تربیتی مناسب برای تربیت انسان عاقل طراحی کرد
👈تفکر از موانع رسانه ها محسوب می شود و انسان متفکر کاربردی برای نظام غربی ندارد. پس با پیش گرفتن سیاست عدم تفکر با بها دادن به هیجانات در پی حذف انسان فکور هستند تا تمام تصمیمات آنها را با هیجان پر کنند و با پیام رسان ها و اخبار به تصمیمات جهت دهند
#آی_نقد #سواد_رسانه
@onsoo_ir
📸
سلبریتی های پروژه بگیر
سکوت سلبریتی های فرانسه در اعتراضات؛
🔹سلبریتیهای خارجی که در ایام ناآرامیهای ایران با ژست مردمی بودن، به حمایت از براندازی در ایران پرداختند، در هنگامه اعتراضات فرانسه با استانداری دوگانه سکوت را به جای حمایت ترجیح دادند تا بار دیگر نشان دهند که این حمایت های این جریان صرفا سیاسی می باشد.
🔸ماریون کوتیار، بازیگر زن فرانسوی که در جریان اغتشاشات ایران، به حمایت از آشوبگران پرداخته بود و در صفحه اینستاگرامش با در دست گرفتن کاغذنوشته هایی علیه ایران مردم را به آشوب طلبی دعوت میکرد در مورد ناآرامیها و اعتراضات کشور خودش یعنی فرانسه سکوت کرده است.
🔸هفتههاست که معترضان فرانسوی در شهرهای مختلف این کشور علیه سیاست مکرون در افزایش سن بازنشستگی تظاهرات برپا کردهاند و خواستار استعفای مکرون شدهاند.
🔸چندین هفته است که خیابانهای فرانسه شاهد اعتراضات و نیز برخورد شدید و خشونت بار پلیس فرانسه با مردم معترض است، اما این بازیگر فرانسوی سکوت کرده است.
#اغتشاش #ایران #سلبریتی#فرانسه#اعتراض
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
رهایی از دلار
راه حل شکوفایی اقتصاد ایران؛
🔹بحث مهم این روزها مساله دلار و وابستگی کشور به آن است و اگرچه دادههای سال ۲۰۲۱می گوید، حدود ۸۸ % تراکنشهای بینالمللی با دلار آمریکا انجام میشوند اما با این حال در سالهای اخیر دولتها با محوریت چین و روسیه سعی کردهاند میزان وابستگی خود به دلار را تاحدودی در تجارت دوجانبه کاهش دهند.
🔸گرچه سرعت دلارزدایی از اقتصاد جهان چندان زیاد نیست اما نشانههای تنوعبخشی به ارزهای قابلمبادله در تجارت جهانی با ارزهای نزدیک به ارزهای جهانروا ظهور کرده است.
🔸براساس آمارهای بینالمللی بهطور میانگین بیش از ۵۰ % تجارت جهانی با دلار آمریکا صورت میپذیرد اما همین مقدار نیز ابزارهای تحریمی گستردهای را در اختیار آمریکا برای مجازات دیگر کشورها قرار داده است.
🔸با این حال اگرچه کاهش دلاری شدن از اقتصادی مانند ایران زمان میبرد اما میتواند به کاهش نوسانات ارزی، ایجاد ثبات اقتصادی بلندمدت و افزایش حاکمیت اقتصادی کمک کند.
#دلار #اقتصاد #ایران #شکوفایی_اقتصادی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ همکاری پنهان
🔹 طبق ادعای واشنگتن پست، چین و روسیه در زمینه تسلیحات نظامی همکاری مشترک دارند.
💟attacheeintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
🌐 ایده استقلال سیاسی اروپا چگونه شکست خورد؟
شورای روابط خارجی اروپا در مقاله ای به شکست ایده استقلال اروپا پرداخته و جنگ اوکراین و عدم اتحاد کشور های اروپایی را از علل افزایش وابستگی اروپا به آمریکا می داند:
🔸در گذشته نه چندان دور (دولت ترامپ) سیاست خارجی ایالات متحده بر چین متمرکز بود و ترامپ در حال معاشقه با روسیه و تهدید به ترک متحدان اروپایی آمریکا بود . سیاستگذاران در سراسر اروپا شروع به صحبت در مورد "حاکمیت" و "خودمختاری" به عنوان مکانیسم هایی برای ایجاد استقلال خود از یک متحد آمریکایی دمدمی مزاج کردند.
🔸آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در یک گردهمایی مبارزاتی در سال 2017 گفت : «زمانی که میتوانستیم کاملاً به دیگران تکیه کنیم، تا حدودی به پایان رسیده است.» در سال 2019، رئیس کمیسیون اروپا یک «کمیسیون ژئوپلیتیک» جدید تشکیل داد و متعهد شد که اتحادیه اروپا را به یک بازیگر مستقل در امور جهانی تبدیل کند.
🔸این درک گسترده در اروپا، در وهله اول، منعکس کننده رفتارهای عجیب ترامپ و در وهله دوم نشان دهنده چرخش استراتژیک سیاست خارجی ایالات متحده به سمت آسیا است در حالی که سیاست داخلی ایالات متحده نیز به سمت خود جذبی پیش می رود.
🔸تهاجم تمام عیار روسیه به اوکراین در فوریه 2022 چیزی بیش از زیر سوال بردن این ایده بود و تو خالی بودن آن را تقریباً نشان داد. پاسخ قوی ایالات متحده، و استقبال از آن پاسخ در سراسر اتحادیه اروپا، اتحاد را به حالت سنتی جنگ سرد خود بازگرداند. مانند بسیاری از بحرانها در طول جنگ سرد، ایالات متحده رهبری و سهم عمدهای از منابع را به عهده گرفت.
🔸کشورهای اروپایی در حال حاضر توانایی دفاع از خود را ندارند و بنابراین در شرایط بحرانی چاره ای جز اتکا به آمریکا ندارند. با وجود آگاهی اروپایی ها از خطرات بلندمدت اتکا به ایالات متحده پس چرا آن ها در تنظیم پاسخ خود به بحران های همسایه شان اینقدر ناتوان هستند؟
🔸دو علت اساسی وجود دارد:
از زمان بحران مالی 2008، ایالات متحده نسبت به متحدان اروپایی خود قدرتمندتر شده است. روابط فرا آتلانتیک متعادل تر نشده است بلکه بیشتر تحت سلطه ایالات متحده است.
🔸علت دوم این است که کشورهای اروپایی در مورد آنچه باید انجام دهند توافق ندارند و به اندازه کافی به یکدیگر اعتماد ندارند تا در مورد این مسائل به سازش برسند. آنها هیچ فرآیند یا ظرفیتی برای تصمیمگیری درباره سیاستهای خود ندارند. رهبری آمریکا همچنان در اروپا ضروری است زیرا اروپاییها قادر به رهبری خود نیستند.
#اروپا #آمریکا #جنگ #اوکراین
📌https://ecfr.eu/publication/the-art-of-vassalisation-how-russias-war-on-ukraine-has-transformed-transatlantic-relations/
💟http://attacheintl.ir
📸
برندسازی از آشوب
شکست پروژه اغتشاش در ایران؛
🔹از آغاز پروژه آشوب در ایران چیزی که در هویت این پروژه بیش از هر چیزی نمایان بود، بیسری و بیهویتی آن بود. بیهویتیای که باعث میشد هر بار یک گروه از براندازان با آشوبهای شکلگرفته برای خود برندسازی کرده و به اسم لیدر آشوب کاسبی به راه بیندازد.
🔸نکته جالب توجه درباره این رویکرد کاسبکارانه براندازان این بود که دولتهای غربی نیز با هدف فشار هرچه بیشتر بر ایران همه آنها را بهعنوان لیدر براندازی به رسمیت شناخته بودند.
🔸رفتهرفته با کاسته شدن از شدت آشوبها این ضعف در جبهه براندازان بیش از بیش خود را نمایان کرد. تا حدی که آنها در رقابت با یکدیگر برای کاسبی بیشتر به جان هم افتادند و تجمعات که در خارج از کشور برگزار میشد نیز تبدیل شود به بستر یقه به یقه شدن گروههای منافقین، تجزیهطلب و سلطنتطلب با یکدیگر.
🔸حال با اتفاقات موجود و درگیری های گسترده همین ظاهر همبستگی نیز از بین رفته و چهرههای مختلف اپوزیسیون نیز خود به شکست نمایش همبستگی معترف شدهاند.
#اغتشاش #آشوب #روایت #اغتشاشات
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ چوب بی صدا
🔸از سال 2000، بیش از یک میلیون نفر در ایالات متحده بر اثر مصرف بیش از حد مواد مخدر جان خود را از دست داده اند.
🔸 اعتیاد و سوء مصرف مواد افیونی در آمریکا به یک اپیدمی طولانی مدت تبدیل شده است که سلامت عمومی، خروجی اقتصادی و امنیت ملی را به خطر می اندازد.
🔸 تحلیلگران معتقدند مشکل مواد افیونی با تجویز بیش از حد داروهای مسکن قانونی شروع شده، اما در سال های اخیر به دلیل هجوم هروئین ارزان قیمت و مواد افیونی مصنوعی، از جمله فنتانیل تشدید شده است.
🔸در سال 2021، تعداد کشتهشدگان مواد مخدر به 80411 نفر رسید که بیش از ده برابر تعداد سربازان آمریکایی کشته شده در جنگهای عراق و افغانستان بود.
#شورای_روابط_خارجی #موادمخدر
📎https://www.cfr.org/backgrounder/fentanyl-and-us-opioid-epidemic
💟attacheintl.ir
📸
عبور از تعارض منافع!
برای مهارم تورم و رشد تولید؛
🔹مهار تورم و رشد تولید دو مقوله مهم و البته لازم و مستلزم یکدیگر هستند، با این حساب، بهزعم خبرگان، گرانیگاه خروج از این تسلسل، رونق تولید است تا چرخ اقتصاد به چرخش درآید.
🔸وجود واحدهای تولیدی تعطیل و نیمهتعطیل در کشور نشان میدهد به تولید بها داده نشده و به جای تزریق اعتبارات به سمت تولید، از سوداگری حمایت شده است، طبعاً مسئولانی که دچار «تعارض منافع» هستند، به عنوان مقصران اصلی این عارضه باید از نظام اجرایی حذف شوند والا در بر همان پاشنهای خواهد چرخید که میچرخد.
🔸کنار گذاشتن طرحهایی مثل «خرید شفاف» نوعی باج به طیف منفعتطلب است تا اجازه حق حیات به فلان مسئولان را بدهند این درحالی است که رونق تولید برای تمامی کشورها لازم و ضروری است که موجب موفقیت دولت در بهبود زندگی را می شود.
🔸رهبر انقلاب اسلامی درست زمانی شعار سال را مهار تورم و رشد اقتصادی نامگذاری کردند که میزان تورم در سال گذشته به بالاترین میزان خود در چند سال اخیر رسیده است. بنابراین مسئولان اجرایی باید این دغدغهمندی را سرلوحه فعالیتهای بنیادین خود قرار دهند.
#اقتصاد#تولید#تورم#رکود#ونزوئلا#اقتصاد_ونزوئلایی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
برای خواهرامون
تصویب لایحه ارتقای امنیت زنان؛
🔹کلیات لایحه ارتقای امنیت زنان در برابر سوء رفتار پس از 12 سال در نشست علنی مجلس به تصویب رسید. این لایحه پاسخی به مطالبات 3 دهه رهبر انقلاب و نیز بانوان برای تصویب یک قانون جامع حمایت از زنان می باشد.
🔸این طرح تمرکز بر بازدارندگی و پیشگیری، ارتقای امنیت روانی و جسمانی زنان در محیط خانه، کار و اجتماع را هدف قرار داده و برای رسومات غلط گذشته مانند خونبس نیز جرمانگاریهایی صورت گرفته است.
🔸حمایت از حریم خصوصی بانوان در مقابل ضابطان قانونی، امکان استفاده از اذن قاضی برای خروج زنان از کشور در موارد ضروری، مجازات شوهری که همسر خود را از خانه اخراج یا مانع ورودش به خانه شود، جرم تلقی شدن اجبار زن به ازدواج یا طلاق توسط هر کسی از جمله ولی، قیم و ... از دیگر اهداف این لایحه است.
🔸در لایحه ارتقای امنیت زنان علاوه بر حفظ شأن و کرامت زنان، بحث تحکیم خانواده نیز مد نظر است، بنابراین چنین موضوع مهمی مورد توجه قرار گرفته است تا هم حقوق و منزلت زن در خانواده و جامعه حفظ شود و هم اینکه زنان زیر چتر حمایت قانونی و امنیت قرار گیرند.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ایران، معمار جدید خاورمیانه
✅این روزها خاورمیانه جدیدی در حال متولد شدن است.
🔸بر خلاف دهههای قبل که آمریکا حرف از خاورمیانه جدید میزد این بار ایران است که تعیین میکند خاورمیانه (غرب آسیا) چطور باید باشد.
🔹روایت تایمز اسرائیل از نقش ایران در خاورمیانه جدید را ببینید.
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ شکست در جنگ تجاری
⏪ جنگ تجاری آمریکا علیه چین از دوره ترامپ آغاز شد و همچنان با هدف اشتغالزایی در آمریکا ادامه داره.
⏪ هر چند واردات از چین از 47 درصد سال 2017 به 30 درصد در سال قبل رسید که علتش جایگزینی ویتنام و مکزیک بوده.
⏪ اما بررسی اندیشکده کارنگی نشون میده که ویتنام اقلام مازادی که از چین دریافت کرده رو صادر کرده و عملا سیاست آمریکا ضربه ای به اقتصاد چین وارد نکرده.
⏪ علاوه بر این سیاستهای جنگ تجاری آمریکا علیرغم اولویتی که دولت ترامپ و بایدن به این سیاستها دادهاند، رشد بسیار کمی در صادرات محصولات تولیدی ایجاد کرده.
#اندیشکده_کارنگی #جنگ_تجاری #آمریکا #چین
📎https://carnegieendowment.org/2023/04/11/what-exactly-does-washington-want-from-its-trade-war-with-beijing-pub-89503
💟attacheintl.ir
🔻اعتقاد به حجاب، اجباری نیست اما...
✍️ سیده راضیه حسینی
🔹«اعتقاد به حجاب» را نمیشود اجبار کرد؛ کسی هست مخالفتی با این گزاره داشته باشد؟ یعنی نمیشود کسی را مجبور کرد اعتقاد داشته باشد پوشش و رفتار محجوبانه، کرامت زن را حفظ میکند و به او امنیت روانی و اجتماعی میدهد. یا مجبورش کرد اعتقاد داشته باشد نداشتنِ حجاب، مخالف حکم خداست و باعث عقوبت در دنیای دیگر میشود.
🔸از طرفی، حجاب با تمام ابعادش انتخاب آگاهانهی زنان و دختران است که برای حفظش زیر هجمههای سنگینِ تمام این سالها، عاشقانه خوندل خوردهاند و میخورند. واژهی «اجبار» کنار این انتخاب زیبای مقدس، شأنش را پایین میآورد. اما این را هم نمیشود انکار کرد که در یک محیط اجتماعی، که باید رابطههای انسانی حاکم باشد، جذابیتهای جنسی، فضای جنسی را حاکم میکند و حق آدمهایی که میخواهند در این محیط، فعالیتی منطقی و انسانی داشته باشند، زیر پا گذاشته شود.
🔹این هم انکارپذیر نیست که بدپوششی و کشفحجاب حالا دیگر به یک موضوعی تبدیل شده است که همهی جریانِ زر و زور و تزویر با دروغ بزرگِ آزادی زن، پشتش صفآرایی کردهاند تا فرهنگ و خانواده و روان و امنیت جامعه را با همین ابزار تا مرز فروپاشی ببرند.
🔸بهخاطر آن حق اجتماعی و این صفآرایی مزورانه، واضح است باید برای پوشش افراد در محیط جامعه حدود مشخصی را تعیین کرد و با تعریف قانون، افراد را به رعایت این حدود ملزم کرد؛ مثل همه قانونهای اجتماعی دیگر که هدفش حفاظت از حقوق افراد در جامعه و مرزهای فرهنگی است. اما نهادینهشدنِ این الزام قانونی دو تا پیششرط اساسی دارد:
🔹اول اینکه دو موضوع «حجاب بهعنوان یک اعتقاد» و «حدود پوشش بهعنوان یک الزام اجتماعی» را باید از هم تفکیک کرد.
👈 تا این دو در ذهن مردم جامعه از هم جدا نشود، نه تنها هیچکدامشان درست فهمیده نمیشود، بلکه بهصورت فرسایشی باید به این مغالطه جواب دهیم که اعتقاد، باید اختیاری و آزادانه باشد؛ پس حجاب نباید اجباری شود.
مخصوصا اینکه با این تفکیک، ارزش و جایگاه اعتقاد به حجاب بهعنوان یک انتخاب و باور متعالی، بهتر و دقیقتر مشخص میشود؛ ارزشگذاری که حق زنان محجبهایست که با وجود همهی سختیها و هجمهها، مؤمنانه و با افتخار پای این اعتقاد ایستادهاند.
🔸دوم؛ باید قانونپذیری و در واقع جامعهپذیری بهعنوان یک ویژگی اخلاقی و یکی از لازمههای متمدنبودن، برای افراد در جامعه جا بیفتد. بیشتر فعالیتهای فرهنگی حول قانون حجاب، باید روی این قسمت از ماجرا متمرکز شود.
🔹نکتهی مهم اینکه چنین رویکردی، صرفا تئوریک نیست و در یکی از موفقترین طرحهای اصلاح بدپوششی در یکی از دانشگاههای برتر کشور مبنا قرار گرفته و نتایج مؤثر و قابلتوجهی داشته است.
#حجاب
📸
به کام تل آویو
به نام مردم سوریه و عراق؛
🔹پایگاه خبری المیادین در مقالهای به قلم «حسنی محلی»، تحلیلگر سیاسی امور ترکیه و خاورمیانه به ابعاد پنهان غارت نفت سوریه و عراق و دستهای پشت پرده آن و انتقال نفت اقلیم کردستان بدون اجازه بغداد، از طریق خطوط لوله نفت به ترکیه به زوایای تاریک آن پرداخته است.
🔸طبق این گزارش، اقلیم کردستان طبق توافق امضاشده میان عراق و ترکیه (۱۹۷۳) موظف به انتقال روزانه ۴۵۰ هزار بشکه از میادین نفتی کرکوک و اقلیم به بندر «جیحون» ترکیه با اجازه بغداد بود. آنکارا نیز سالیانه ۲۵۰ میلیون دلار از طریق دو لوله خطوط نفتی سود میبرد.
🔸این توافق دوجانبه در فاصله ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ میلادی بدون اجازه حکومت عراق توسط خاندان بارزانی و حمایت رژیم صهیونیستی و آمریکا و در شرایطی که گروه تروریستی داعش در خاک سوریه و عراق جولان میداد، نقض گردید.
🔸حسنی محلی در ادامه یادداشت خود به سرنوشت انتقال نفت سوریه به ترکیه اشاره میکند و فاش ساخت نفت سوریه با هماهنگی مثلث ترکیه، بارزانی و داعش به بندری در اسرائیل منتقل میشود.
#عراق #سوریه #نفت #تحلیل #گزارش #گاز #انرژی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
گذار از آمریکا
همسویی اروپا و آسیا با چین؛
🔹تصاویری که از پکن به جهان مخابره شد برای ایالات متحده بسیار دردناک است چرا که وزرای خارجه ایران و عربستان در کنار همتای چینی خود روابط خود را از سر گرفتهاند و کمی آنطرفتر مکرون و اورسولا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا دست به دامان رئیس جمهور چین شدهاند.
🔸نوآ بارکین، تحلیلگر گروه رودیوم، گفت که هدف اصلی چین جلوگیری از همسویی بیشتر اروپا با ایالات متحده است. و از این نظر، مکرون شاید مهمترین شریک پکن در اروپا باشد. مکرون اغلب توسط دیپلماتها به عنوان محرک مهم سیاستهای کلیدی در اتحادیه اروپا شناخته میشود.
🔸از طرف دیگر نیز چین در ماه مارس با میانجیگری خود به توافق تنشزدایی غافلگیرکننده بین عربستان سعودی و ایران کمک کرد و پکن خود را به عنوان مصلح خاورمیانه با انگیزه ایجاد جهانی چندقطبی معرفی کرد.
🔸اینها یعنی جهان با شتاب زیادی در حال غیرامریکایی شدن و عزیمت به سمت چندجانبهگرایی است. ترافیک دیپلماتیکی که در پکن ایجاد شده دقیقاً نشانه دورانگذار نظام بینالملل از ساختارهای پساجنگ سردی است که با دستور کار امریکایی بر سیاست و امنیت بینالملل حاکم شده است.
#چین #اروپا #مکرون #فرانسه #غرب#شرق#بلوک_شرق
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
شگفتانهی نون خ
توجه به ظرفیت های قومی در سریال سازی؛
🔹همیشه راهکارهای متفاوتی برای ایجاد تفریح و سرگرمی در جامعه وجود دارد و رسانه ملی یا همان صدا و سیما، یکی از مهمترین آنها است. این سازمان رسانه ای امسال هم مشابه پارسال به سراغ سریال هایی با مضمون اقوام ایرانی رفته بود.
🔸مجموعه تلویزیونی نون خ که تاکنون ۴ فصل از آن منتشر شده است، روایتگر زندگی مردمانِ قوم کُرد در غرب کشور و به زبان طنز است که با شخصیت پردازی موفق، نمایش اتحاد، ساده زیستی و فرهنگ ساکنان این خطه از کشور توانستند نمره قبولی را از بینندگان دریافت کنند.
🔸مهمترین هدفی که سعید آقاخانی ، به عنوان بازیگر نقش اصلی و کارگردان، قصد پرداخت به آن را داشته، توجه هر چه بیشتر به ظرفیتهای مغفول غرب کشور در حوزههای گوناگونی همچون سرمایههای انسانی متخصص، دارا بودن خاک حاصلخیز، فرصتهای کشاورزی و دامپروری، تنوع صنایع دستی اشاره کرد.
🔸در مجموع، در هر نقطه از ایران استوارمان ، ظرفیتهای ارزشمندی نهفته است که باید ضمن شناسایی صحیح، زیرساختهای استفاده بهینه از آنها مهیا گردد. غرب کشور نیز جزو مناطق وسیعی است که میتوان مزیتهای خفته آن را بیدار و در جهت اهداف عالیه کشور استفاده کرد.
#نون_خ #سریال #سریال_سازی #رسانه #غرب_کشور کوردستان #کردستان #سعید_آقاخانی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ تداوم سلطه دلار
🔹 سفر رییس جمهور برزیل با چین مورد ارزیابی اندیشکده شورای اتلانتیک قرار گرفته:
1️⃣ این اندیشکده معتقده تهدید این دو کشور و اعضای بریکس برای پایان سلطه دلار فعلا محقق نخواهد شد.
2️⃣ علت این موضوع حاکمیت دلار بر 75 درصد از مراودات تجاری در برزیله که مورد بررسی قرار گرفته.
3️⃣ اندیشکده شورای آتلانتیک معتقده روابط برزیل با آمریکا عمدتا جنبه سیاسی و حقوقی داره و روابط برزیل با چین عمدتا جنبه تجاری.
4️⃣ علاوه بر این برزیل با در پیش گرفتن سیاست خارجی مستقل در صدد بهره برداری از ظرفیتهای تمام قدرتهای جهانه.
5️⃣ علاوه بر این رئیس جمهور فعلی برزیل با طرح پیشنهاداتی مثل پایان سلطه دلار، تغییرات در سازمان ملل و میانجی گری در جنگ اوکراین تمایل به تغییر در نظم موجود به نفع کشورهای جنوب داره.
✅ به نظر میرسه آمریکا باید تلاش بیشتری برای تضعیف روابط قدرتهای جنوب مانند برزیل و چین انجام بده چراکه این روابط در بلندمدت قدرت آمریکا رو تضعیف میکنه.
#اندیشکده_شورای_آتلانتیک #برزیل #اقتصاد #چین
📎https://www.atlanticcouncil.org/blogs/new-atlanticist/what-the-lula-xi-partnership-means-for-the-world/
💟attacheintl.ir
📸
عفو در ایران
سرگذشت مسئول ترور شهید صیاد
🔹فروردین ١٣٧٨ تیم عملیاتی سازمان منافقین که توانسته بود با موفقیت سپهبد علی صیاد شیرازی را ترور کند. پانزده سال بعد، در شهریورماه ۱۳۹۲، در جریان درگیری فرزندان انتفاضه شعبانیه یکی از کلیدی ترین و مخوف ترین سرتیم های ترور خود را به نام زهره قائمی از دست دادکه یکی از برگهای سیاه کارنامهاش، مسئولیت عملیات ترور شهید صیاد شیرازی بود.
🔸قائمی در ۱۵سالگی به تبعیت از برادرش به سازمان پیوست و پیش از این در سال ۱۳۶۰ سابقه ی دستگیری داشت و در زندان قزلحصار عضو تشکیلات مخفی منافقین در بود پس از لو رفتن فعالیتش در این تشکیلات، در سال ۱۳۶۳ مجددا به پنج سال حبس محکوم شد. اما دو سال بعد، عفو خورد و از زندان آزاد شد.
🔸زهره قائمی پس از چند ماه به خارج فرار کرد و در عملیاتهای آفتاب و چلچراغ و نهایتا فروغ جاویدان هم شرکت داشت که اگر در سال ۱۳۶۵ عفو نشده بود، چنین امکانی را نمییافت.
🔸شهریورماه ۱۳۹۰، زهره اخیانی که پس از مریم رجوی، در ظاهر مسئول اول سازمان منافقین بود، او را همردیف مسئول اول سازمان معرفی کرد و قائمی در بازه سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ فرماندهی قرارگاه اشرف را بر عهده داشت. سرانجام در تابستان سال ۱۳۹۲، در حمله جریان مقاومت عراق به پادگان اشرف کشته شد.
#صیاد_شیرازی #ترور #تروریسم #سازمان_منافقین #زهره_قائمی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📣حتی در #فرهنگ_سازی هم برخورد سلبی اجتناب ناپذیر است!
▫️عده ای هستند که دچار خطای محاسباتی شدهاند و معتقدند برای رفع مشکلات فرهنگی - اجتماعی تنها باید بر کار ایجابی و فرهنگ سازی تکیه کرد و با کار سلبی و قانونی مخالفند!
▫️این افراد شاید توجه ندارند و یا توجیه نیستند که در دل کار فرهنگی ، کار سلبی خوابیده است و شما برای اینکه بتوانی یک فرهنگ را فراگیر کنی ، لاجرم باید با فرهنگ مخالف آن نیز مقابله کنی و با حذف یا تضعیف آن فرهنگ مخالف ، اثر آن بر مخاطبینت را به صفر برسانی!
▫️مثلا نمیشود در پارک محله چند نفر ساقی مواد مخدر به طور آزادانه فعالیت کنند و فرهنگ ابتذال را رواج دهند و شما بخواهید در مسجد محله فرهنگ سبک زندگی سالم و بی خطر را ترویح بدهید!
▫️این فرهنگ سازی بسیار کم ثمر و مثل آب در هاون کوبیدن است و باید دانست فرهنگ سازی به همراه قانون مداری و کار سلبیست که کارگر میافتد!
#حجاب
#فرهنگ_سازی
✍میلاد خورسندی