فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹در حاشیه استقبال از جلیلی در فرودگاه تبریز
@orve312
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستگیری موتور سوارِ سگبازِ مزاحم خانواده ها در بوستان مشهد و ضارب مامور انتظامات در کمتر از ۲۴ ساعت
#اقتدار
#برخورد_قاطع
@orve313
.
♻️ حمید رسائی : شما هم مثل من تصور کنید لبخند روی صورت رهبرم سیدعلی را وقتی میتینگهای انتخاباتی پر از جمعیت جلیلی در میدان امام اصفهان، طرفداران پزشکیان در شیراز، هواداران قالیباف در قزوین و دیگر کاندیداها را میبیند و به یاد میآورد خیال خامی که سال ۱۴۰۱ دشمنان انقلاب اسلامی برای فروپاشی نظام داشتند. امام خامنهای طراح اصلی این پیروزی است.
پ ن : جدای از مواضع سیاسی و سلیقه نامزدهای محترم
👌👌
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
@orve313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقاخیلی دادنزن دوباره شروع کردی به دادزدن
رو ویلچر بودی ....
سر کی داد میکشی ...
پ ن : چای دبش که همه میدانیم محصول چه زمان و چه مدیرانی بود
#به_عقب_برنمیگردیم
@orve313
#تاریخ_معاصر
الاغ آمریکایی!
دکتر مصدق هفتم خرداد ۱۳۳۲ نامه ای به آیزنهاور رئیس جمهور آمریکا نوشت و از او درخواست کمک نمود. انگلستان مانع از فروش نفت ایران شده بود و بخاطر تحریم دولت درآمدی نداشت. مصدق از آمریکا دو چیز خواسته بود: مساعدت جهت فروش نفت ایران یا کمک مالی به دولت!
آیزنهاور بعد از ۳۶ روز پاسخ کوتاهی داد:
بسیاری از مردم آمریکا تا وقتی که اختلاف نفت حل و فصل نگردیده است با خرید نفت ایران از طرف دولت ایالات متحده، عمیقا مخالفت خواهند نمود.
(کشف تاریخ، فراز و فرود زندگی دکتر مصدق ج ۲ ص۲۴۴)
در واقع دولت آمریکا با وجود خوشبینی و اعتماد کامل دکتر مصدق به آنان در لحظه آخر پشت انگلستان ایستاد و با وجود کمک های مالی جزیی به مصدق در نهایت به او خیانت کردند. در حالیکه دولت مصدق با بحران مالی روبرو شده بود تا جاییکه امکان پرداخت حقوق کامندان را نداشت، آمریکایی در ذیل کمک های اصل ۴ با وجود قطع صادرات نفت ایران در اثر تحریم انگلستان، ۱۰۵ راس الاغ قبرسی جهت اصلاح نژاد به ایران هدیه دادند.
دولت مصدق چالشی با دولت آمریکا نداشت، شعار علیه آمریکا نمیداد، نزاع منطقه ای با آمریکا نداشت و کاملا در درگیری با انگلستان روی کمک آمریکا حساب کرده بودند! اما آمریکا اینجا هم به عهد خود وفا نکرد. آمریکا با هر گونه حرکتی که به استقلال یک کشور خارج از سلطه او ختم شود ضربه خواهد زد. آمریکا همان آمریکاست. ما نباید تغییر کنیم.
#علیرضا_زادبر
ثبت نام در ترم تابستانی کلاس های مجازی #جریان_شناسی_تاریخ_سیاسی_معاصر با ارسال پیام به ادمین در #تلگرام یا #ایتا 👇👇
@Fatemehsn
@orve313