ناظر محترم بازار:جلوگیری کنید از این فساد و رانت و دزدی و کثافت کاریهای حقوقی هایی که در نمادهای بزرگ در حال دستکاری قیمتی و اردرهای نامتعارف هستند و با کنترل نمادهای بزرگ،بازار را کنترل میکنند.توانایی و قدرت برخورد ندارید،استعفا دهید تا مدیر شایسته تری بر مسند برخورد با این مفسدین بنشیند.
#حسین_زمانی
@Tahlilgaran_Bartar
فروپاشی اقتصاد کشور از زمانی آغاز شد که مردم را تبدیل به دلال و نزول خور کردیم!
پرداخت سود بانکی و ربا انگیزه کار و تولید را از بین برد و مردم را به سوداگری هدایت کرد!
به جای تشویق مردم به کارآفرینی و خلق ارزش آنها را به صف خرید دلار، طلا، خودرو و مسکن هدایت کردند.
تا وقتی که بانک مرکزی به شکل جزیرهای حامی سود بدون ریسک است اقتصاد به قهقرا میرود
#بهنام_صمدی
@Tahlilgaran_Bartar
#مطلب_مهم
مطلب مهمی که خیلی ها به آن توجه نکرده اند خواسته های دولت بعدی راجب بورس می باشد.
قطعا همه دوست دارن یک بورس اصلاح کرده و روی کف را از دولت قبلی تحویل بگیرند.
چرا که به عنوان مثال دولت بعدی اگر یک بورس رشد کرده از این دولت تحویل بگیرد و پس فردا بورس وارد اصلاح بشود آن موقع برای دولت بعدی بد می شود و همه دولت بعدی را مقصر می دانند.
به همین خاطر مطمئنم نزدیک های انتخابات ایران و مخصوصا از اسفند ماه به بعد این فرضایت می تواند بر بورس تاثیر گذار باشد.
#حسین_ادیبی_نیا
@Tahlilgaran_Bartar
✍️خصوصیسازی زمین و پیامدهای آن
• بعد از رنسانس، با به رسمیت شناخته شدن «رباخواری»، فعالیت بانکی در سراسر اروپا گسترش پیدا کرد و از زمانی که سیستم بانکداری، قدرت انتشار پول را برعهده گرفت و به این وسیله توان وامدهیاش را به مراتب بالا برد، نظم اقتصادی-اجتماعی جامعه به تدریج دچار تغییرات اساسی و بسیار بزرگی شد.
• شمای کلی این اتفاق را شاید بشود با این مثال ساده صورتبندی کرد: «فرض کنید که در جایی از آن زمان پنج روستا نزدیک به هم وجود داشت که در هر کدام، یک نفر کفش تولید میکرد؛ به این شکل که در هر روستا افرادی بودند که پوست گاوها یا همان چرمها را در ازای مزدی(نقدی یا کالایی) به کفاش میدادند تا برایشان کفش درست کند. مشتریانِ هر یک از کفاشها، همروستایی او بودند یا به عبارتی هر روستا در تولید کفش خودکفا محسوب میشد. در این میان، سروکلهی فردی پیدا میشود که شاید از مهارت کفاشی سررشتهای نداشته باشد اما میتواند از فلان بانک، وامِ کلانی بگیرد و با آن کارگاه تولید کفش راه بیندازد. او ابتدا با وامی که گرفته، چرمهای پنج روستا را میخرد؛ کفاشها را به استخدام خود در میآورد و سپس کفشهای مورد نیاز روستاییان را تولید میکند. در واقع مردم با همان پولی، کفشها را میخرند که قبلاً بابت کار کردن در آن کارگاه یا فروش مواد اولیه(چرم) به آنجا، بدستش آورده بودند. حالا که پولها به دست وامگیرنده بازگشته، نوبت به تسویه وام بانک میرسد. البته در دنیای واقعی، وامگیرنده میبایست علاوه بر بدهی خود ربا نیز به بانک برگرداند و به خاطر اجرای این برنامه نیز خود را مستحق پاداش میداند لذا روستاییان پول بیشتری در نسبت با وام، باید پرداخت کنند. به این شیوه تولید، «کپیتالیسم» (Capitalism) میگویند که «کپیتال»(سرمایه) منظور وامی است که پولش کار میکند.(بهره دارد)»
• بانکداران و وامگیرندگان به تجربه دریافته بودند، که هر چقدر جمعیت فعال شهر و جویای کار افزایش یابد به نفع آنها تمام خواهد شد، چرا که وامگیرندگان میتوانند آنان را با هزینه کمتری استخدام کنند و در نهایت به مصرفکنندهی تولیداتِ خودشان، مبدل سازند. به همین نسبت بانک نیز از همین قضیه منتفع میشد؛ چون نیاز بیشتر به تأمین سرمایه در گردش تولید، به معنای افزایش مبلغ وام مورد نیاز بود و در نتیجه درآمد ربوی بانک را بالا میبرد.
• در همان دوره یکی از اقداماتی که توسط ذینفعان دنبال شد، تلاش برای از میان بردن نظم اجتماعی روستایی(الگوی رقیب) با استفاده از خصوصیسازی زمین بود. بدین شکل که با به راهانداختن جنبش موسوم به حصارکشی (Enclosure Movement)، مردم روستایی را از محل سکونت خود به سمت شهرها کوچ دادند (یا در همان محدوده، زندگی شهرنشینی را به آنها تحمیل کردند) و تا جایی که توانستند واحدهای روستایی را تضعیف یا از بین بردند. خیل جمعیت به حاشیهنشینی شهرها روی آوردند و در نتیجه شد آنچه که امروزه با افتخار انقلاب صنعتیاش میخوانند. در حقیقت به دلیل افزایش جمعیت جویای کار، دستمزدها تقلیل پیدا کرد تا سرحدی که افراد مجبور بودند کودکان و زنانشان را به بیگاری وامگیرندگان(سرمایهداران) دربیاورند تا بتوانند با مجموع درآمدِ خانواده، غذا تهیه کنند و از گرسنگی نمیرند. بهعنوان مثال، تاریخدان شهیر انقلاب صنعتی، پل مانتو مینویسد: «نخستین کارخانههای لنکشایر سرشار از کودکان بودند. سر رابرت پیل، به تنهایی بیش از هزار کودک در کارگاههای خود داشت … کلیساهای محلی غذای صدها کودک را تأمین میکردند و این کودکان بهسان چهارپایان به کارخانهها فرستاده میشدند، جایی که به مدت چندین سال در آن زندانی میماندند.»
📝 ادامه یادداشت در پست بعدی
➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مردمی احیای زکات
📡 @e_zakat
📝 [خصوصیسازی زمین و پیامدهای آن] ادامه 👇
• اینگونه در اروپا و آمریکا، نظام کپیتالیسم به طور کامل مستقر شد و بعدها نظام سطله برای وابستگی هر چه بیشتر کشورهای دیگر نقشه مشابهی را پیاده کرد که با عنوان «اصلاحات ارضی» از آن یاد میشود. این طرح در قرنهای ۱۸ و ۱۹ در بسیاری از کشورهای وابسته به بلوک غرب(آمریکا) عملیاتی و زمینها به سان کالا، خصوصی شدند. به عنوان مثال، این برنامه در ایران با تجویز و حمایت آمریکا در دوره حکومت پهلوی دوم(دهه ۱۳۴۰) به مرحله اجرا درآمد و در نتیجه نظام اقتصادی_اجتماعی ایران را به شکل چشمگیری دگرگون کرد.
• در همین باره، برای آگاهی از برخی پیامدهای اصلاحات ارضی شاه و آمریکا در ایران، این یادداشت خوب و کوتاه را به علاقهمندان توصیه میکنیم:
🔗 http://www.iichs.ir/s/5498
• لازم به ذکر است: مصائبی همچون «سکونتگاههای کوچک اما گران قیمت»، «بیکاری»، «آلودگی هوا»، «نیاز به امکانات و خدمات جانبی پرهزینه»، «اضمهلال برخی پایگاههای اجتماعی پرفایده» (قوم، قبیله، خانواده، همسایه، گویش، فرهنگهای محلی)، «کاهش فرزندآوری و رشد جمعیت»، «جابهجاییهای پردردسر» (ترافیک سنگین خودروها)، «بزرگ شدن بخش اداری حکومتی (بروکراسی)»، «محروم بودن از مناظر زیبای طبیعی»(آسمان پرستاره و نور مهتاب، جنگلها، دشتها و ... ) و غیره از پیامدها و اقتضائات پذیرش قاعده خصوصیبودن زمین به شمار میرود.
📝یادداشت محمد گلیج از کارشناسان جنبش.
➖➖➖➖➖➖➖➖
✊جنبش مردمی احیای زکات
📡 @e_zakat
17.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ برترین سیاستمداران تاریخ دارای یک ویژهگی مشترک بودهاند؛ سخنوری.
مثلا در بین معصومین؛ امام علی (ع).
در بین رهبران جهان؛ از ناپلئون تا لنین و کاسترو، از سید حسن نصرالله تا حاج قاسم، همه در سخنوری شهره بودهاند.
🎙 نسل جوان مومن انقلابی در امتداد تقوا و بصیرت و نخبهگی و خبرهگی، باید از هنر سخنوری و فن خطابه بهرهمند باشد.
💠 بانوی انقلابی خواهر ارجمند خانم فلاح الحمدلله از این توانمندی برخوردار است، دختران و پسران انقلابی نیز ضروری است که در مسیر سیاستورزی انقلابی مشق سخنوری کنند.
✍ کالینز پنجاه سال قبل نوشت که در تاریخ تفکر استراتژیک، آنچه در بین استراتژیستها مشترک است این که آنها سخنوران ماهر و قهاری بودند.
استاد حسن عباسی
💠 @Hasanabbasi_ir
✡ بوتانیستهای فرانسوی در ایران چه میکردند؟!
☠ پروندهٔ ویژهٔ «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت ٢١
1⃣ احتمالاً قدیمیترین سندی که از حضور و فعالیتِ #گیاهشناسان_غربی در ایران منتشر شده، مربوط به «میکائیل زهری» باشد که قبلاً از آن رونمایی شد:
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-science/jews-and-hygiene/8661
2⃣ اما طیّ مطالعات، به نکتهٔ بسیار تأملبرانگیز دیگری برخوردیم که حضور گیاهشناسان غربی در ایران را حداقل از ابتدای #قاجار تأیید میکند.
3⃣ سِر #جان_ویلیام_کی افسر ارشد بریتانیا در حوزهٔ سرزمینی کمپانی هند شرقی و از تاریخنگاران برجستهٔ این ارتش در این زمینه است.
4⃣ وی در کتابی بهنام «تاریخ جنگ در افغانستان» مینویسد:
✍ پیش از حضور ناپلئون در مصر بود که گروهی از #فرانسویها در پوشش دانشمندان گیاهشناس وارد تهران شده به آغامحمدخان قاجار پیشنهاد کردند که بصره و بغداد را به تصرف درآورد؛ و همچنین به #تیپوسلطان که در هند علیه انگلیس قیام کرده، یاری رساند؛ و دیگر اینکه به فرانسویها اجازه دهد که در بندرعباس رحل اقامت بیفکنند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
5⃣ لشگرکشی ناپلئون به مصر، بین سالهای ١٧٩٧ تا ١٨٠١ میلادی رخ داده است؛ همچنین تاریخ مرگ آغامحمدخان را ١٧٩٧ میلادی (مقارن ١١٧۶ شمسی) نوشتهاند؛ شهادت تیپوسلطان نیز در سال ١٧٩٩ رقم خورده است.
6⃣ اگر فرض کنیم که مقارن این سالها، آمدوشد “بوتانیست”ها (گیاهشناسان) به ایران، رایج بوده و در مورد آن حساسیت چندانی وجود نداشته است (چنانکه برای رایزنیهای سیاسی و امنیتی بسیار سطح بالا از این پوشش استفاده میشده است)، میتوان گفت که باید عملیات #شناسایی_گیاهان سرزمینمان توسط اروپاییها (یا بهعبارت بهتر تمدن مهاجم غرب) را حدود ١۴٠ سال دیگر عقبتر ببریم.
7⃣ بر این اساس، #گیاهشناسان_غربی حداقل از دههٔ ١٧٩٠ در ایران حضور داشتهاند.
8⃣ پرسش مهمی که اینجا طرح میشود این است:
👈 «شناسایی #گیاهان_ایران توسط غرب، با چنین سابقهٔ قدیمی، اکنون در چه مرحلهای قرار دارد»؟
👉 http://jscenter.ir/jewish-and-science/jews-and-hygiene/12245
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡پروژه عقاب؛ دیوید راکفلر؛ پهلوی (٢)
1⃣ شاه از آمریکا درخواست #پناهندگی کرد، اما رئیسجمهور #جیمی_کارتر، بهامید ایجاد روابط حسنه با حکومت جدید که متعاقب بههمریختگی اوضاع پدید آمد، و همچنین سربند نگرانی از امنیت سفارت ایالات متحده در تهران، برای ١٠ ماهِ اول تبعید، از پذیرش پناهندگی او خودداری کرد. حتی پس از آن نیز، کاخ سفید با محدودیت و فقط با هدف معالجهٔ پزشکی به او پذیرش داد.
2⃣ اما اسناد تاریخی محرمانهٔ جدیدی که اخیراً از طرف دفاتر آقای #راکفلر فاش شده، با جزئیاتی روشن نشان میدهد که #بانک_چیس_منهتن و رئیس پُرنفوذش، برای وادار کردن دولت کارتر به پذیرش شاه -بهعنوان یکی از سودآورترین مشتریان این بانک- چه فعالیتهای پشتپردهای انجام دادند.
3⃣ بحرانِ گروگانگیریِ پس از آن، آیتالله روحالله خمینی را قادر به تحکیم حکومت دینیاش کرد؛ درگیری ۴ دهه بین واشنگتن و تهران را کلید زد، که هنوز هم در منطقه ادامه دارد؛ و به #رونالد_ریگان کمک کرد تا [در دور بعدی] سکّان کاخ سفید را در دست بگیرد. برای سیاستگذاران آمریکایی، ایران در حوزهٔ مخاطرات سیاسی، و در مورد سقوط یک همپیمانِ قدرتمند، به یک تمثال مبدل شد.
4⃣ اگرچه آقای #کارتر هم در آن زمان، در ظاهر از «کمپین فشار» شکایت میکرد، اما داستان کامل پشتصحنه -که در اسناد افشاشدهٔ اخیر ارائه شده- هرگز بیان نشده است.
5⃣ تیم آقای #راکفلر، با اسم رمزی که برای شاه انتخاب شد، کمپین را #پروژه_عقاب نام گذاشت. آقای راکفلر با بهرهگیری از شبکهٔ قدرت سیاسی که در اعماق کاخ سفید نفوذ داشت، تعدادی از بزرگان دولت را برای این امر بسیج کرد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
#شهدا
برای فریب عراقیها میزد زیر گریه و میگفت:
“من دنبال مامانم میگردم گمش کردم”
او با بهره گیری از توان و جسارت خود توانست اطلاعات ارزشمندی از موقعیت دشمن را به دست آورده و در اختیار فرماندهان جنگ قرار دهد.
عراقیها که فکر نمیکردند این نوجوان ١٣ ساله قصد شناسایی مواضع، تجهیزات و نفرات آنها را دارد، رهایش میکردند.
یک بار که رفته بود شناسایی، عراقیها گیرش انداختند و چند تا سیلی آبدار به او زدند. جای دست سنگین مامور عراقی روی صورت بهنام مانده بود. وقتی برگشت دستش را روی سرخی صورتش گرفته بود هیچ چیز نمیگفت.
فقط به بچهها اشاره میکرد عراقیها کجا هستند و بچهها راه میافتادند.
🌹شهید بهنام محمدی🌹
@v_montazar