eitaa logo
اصول دین (زیر نظر استاد محمدی)
14هزار دنبال‌کننده
2.7هزار عکس
4.1هزار ویدیو
420 فایل
پاسخ به سوالات اعتقادی توسط استاد محمدی شاهرودی
مشاهده در ایتا
دانلود
زمان: حجم: 363.3K
آیا خواب صرفا فعالیت مغز است و ربطی به روح ندارد؟
زمان: حجم: 132K
برای نماز شب اول قبر من اشتباهی گفتم هفت بار باید قدر خوند در حالی که ده بار بود او هم به چند نفر دیگه گفت و همه اشتباه خواندند‌. الان باید چه کار کنم؟.آیا میتونم به اندازه ی که خودم حدس می‌زنم دوباره اون نمازهارو بخونم ؟عذاب وجدان دارم
زمان: حجم: 325.5K
خانمهایی هستند که نه سواد احکام نه عقاید ونه لااقل علم حدیث دارن میان مجالس معنوی و پول می گيرند در ازای چندتا صلوات و دعا خواندن پولی و کمی نوحه و سینه زنی پولی وصاحب خانه اخر مجلس بازپول دیگری درداخل پاکت به این خانم تقدبم میکنه (ایا این خانمها باتوجه به حدیث امام رضا که فرموده مارو مایه ی درامد برای خودتان قرارندید نیست ؟درضمن درمحل وشهرک مون آخوندهای باسوادوباعلم روزی هستن که (متاسفانه این خانمها باعث میشن کسی ازعلم این علما استفاده نکنن.‌.)بنده هم بعنوان امربه معروف ونهی ازمنکر میخوام تاجای ممکن اگاه شون کنم کارشون اشتباه هست. آیا اون پولها مشکل دارد؟
زمان: حجم: 388.8K
سلام علیکم خداقوت استاد معظم تقدیر وتشکر به خاطر صبر و وقت و حوصله ای که برای پاسخ به سوالات ما به کار می برید🙏🌹 شما که سعادتمند هستید چون در مسیر اهل بیت، عمری است قدم بر میدارید وبا تاسی از ایشان مردم دار هستید... خوش به حالتون🌸 انشاالله ما را هم از دعای خیر خودتون محروم نفرمایید،امید که ما هم به سعادت دنیا و آخرت برسیم🤲 آیا میشود شیعه نبود وبه اهل بیت اعتقادی نداشت مثلا اهل جماعت بود اما به توحید رسید؟ به عبارت دیگه ایمان به ائمه و پذیرفتن ولایت شرط ورود به معرفت الله وتوحید هست؟ یا نه شرط تکمیل و قویتر شدن معرفت الله است؟ وقتی کنار دست اهل جماعت قرار میگیرم میبینم خیلی الله الله میکنند،بعضی اعمال اجتماعیشون بهتراز ما شیعیان انجام میدن،لذا این حس القا میشه که ایمان من نکنه ضعیفتر باشه،نکنه اعمالم خرابتر باشه و توحید اون قویتر باشه و... (البته مبنای فکری خودم این هست که شناخت الله و توحید فقط وفقط از یک راه وآن هم قرآن و چهارده معصوم قابل دسترسی است که آن هم البته بستگی به میزان معرفت وشناخت و علم و ایمان به قرآن وچهارده معصوم داره که به همان نسبت بهره میبریم ولاغیر) الان با توجه به اینکه ملاک و محک سنجش و قبولی اعمال ایمان به خدا و پیامبر و ما انزل الله هست این احساس دوگانه را چگونه حلش کنم؟
زمان: حجم: 327.3K
چرا شرط قبول اعمال ایمان است؟ ممکن است شخصی کافر باشد ولی اعمال خوبی داشته باشد و مومنین اعمال نادرست؟
زمان: حجم: 734.7K
سلام علیکم وقت شما بخیر استاد حلال بفرمایید که وقت شما رو می‌گیرم.🙏. سوالی داشتم که میدانم جوابش نزد شماست.💐 خانم و آقایی که زندگی مشترک خوبی و با آرامشی نداشتند و یکی برونگرا یکی درون گرا، مزاج ها و تربیت ها و روحیات متفاوت و.... به خاطر فرزندشان چند سال با اختلافات مکرر گذشت، اما نهایتا طلاق گرفتند. آیا ما انتخاب هایی در عالم ذر داشتیم که شرایط زندگی ما در دنیا نتیجه اون انتخاب ها است؟
زمان: حجم: 505.6K
سلام خدمت حاج آقا محمدی از آنجایی که در روایتی از امام علی علیه السلام آمده که می فرماید: العلم السلطان ... علم سبب به قدرت رسیدن انسان می شود وهم چنین کسب دانش و علم باعث می شود علاوه برقدرت، انسان به خیلی از مزایای دیگر چون شهرت ، موفقیت ،مقبولیت ، ثروت و ... برسد ،بنده خیلی به کسب علم ودانش وپیشرفت خود دراین زمینه ورسیدن به این مزایا علاقه دارم وبرایش دارم تلاش می کنم ... از طرفی روایتی دیدم که گفته اگر نشر علم همراه با اخلاص نباشد فایده برای آخرت ندارد ... همین مسئله باعث ناراحتی بنده شده، اینکه اخلاص ندارم و دوست دارم علمی را که کسب می کنم وبه دیگران نشر می دهم همراه با اخلاص وبرای رضای خدا باشد، اما به خاطر مزایای دنیوی آن نمی توانم، می ترسم روز قیامت بگویند تو اخلاص نداشتی و کارهایت به درد خودت می خورد خواهشمند است بگویید چگونه با کسب دانش آن هم همراه با اخلاص برسم ، که هم دنیا را داشته وهم آخرت وخدای نکرده ریا یا فقط منفعت دنیوی نبوده باشد ؟ با تشکر
زمان: حجم: 245K
درباره انگشتر حدید و آهنی
زمان: حجم: 546.2K
سلام خدمت استاد محمدی آن شاء الله موفق و سلامت باشید🌸 دو خواهریم که همسرمن به هیچ عنوان رااضی نمیشه به مادرم خدمت کنم اگه هم مجبور بشه همش بداخلاقی می‌کنه ولی برعکس همسر خواهرم رو خدا ساخته برا خدمت کردن وخوبی کردن به دیگران ولی خواهرم اونطور نیست و دوست نداره. ۱. درباره اجازه شوهر،برای بیرون رفتن زن از منزل، آیا حق داره بگه چه کار کنیم و چه کار نکنیم و کجا بریم و کجا نریم یا فقط حق داره که اجازه بده بریم یا نریم؟ ۲. خدا خواهرم رو خیلی دوست داشته که همچین همسری داده بش که راحت می‌تونه به مادرش برسه؟ ومنو میخواد از این خدمت محروم کنه که همچین همسری داده بم؟ ۳. وظیفه من و خواهرم چیه؟ وظیفه شوهرانمون چیه؟ ۴. خواهرم اگه کار بیشتری انجام بده از من ناراحت میشه😔😔
زمان: حجم: 364.7K
سلام استاد .وقتی فکر میکنم که چقدر پدر و مادر را اذیت کردم ،احساس میکنم خدا هیچ وقت من و نمیبخشه .و بسیار نا امید میشم از زندگی .و تو ذهنم میگم شاید اولاد م همین بلا ها را سرم بیاره .احساس عذاب وجدان میکنم.
زمان: حجم: 109.5K
اگر عمدی با لباس و بدن نجس نماز بخونم می‌دونم نمازم قبول نمیشه ولی آیا تکلیف نماز خواندن با این شرط از گردنم برداشته میشه؟؟
زمان: حجم: 154.1K
۱. آیا حرف زدن با سنی ها حرام است؟۱. آیا کسی که در روز۱۰۰ بار اسم اقا امام زمان عج رو بیاریم باید هر بار قیام کند؟۳. آیا می‌توانیم به نیابت از اموات غسل جمعه بکنیم؟