زمان:
حجم:
146.8K
در مورد حدیث اشراط الساعه خطاب به سلمان. آیا این علائم بعد از ظهور است یا قبل از آن؟ و این که این علائم تقریبا در همه زمانها وجود داشته و انگار مخصوص نزدیکی قیامت نیست
زمان:
حجم:
145.4K
با عرض سلام خدمت استاد محترم.
مادر شوهرم حدود دو هفته است که فوت شدند. دوبار در خواب برهنه و بدون لباس دیدم. لطفا راهنمائیم کنید.
زمان:
حجم:
171.8K
وقتی عبادتم زیاد میشه و با تمام وجود به خدا روی میاورم، یک سری حوادث تلخ برام رخ میدهد از زیان های مالی تا بیماری و ... بنابراین چند روز سطح عبادت و راز ونیاز کم میکنم و یه جورهایی ناراحت میشم از حق تعالی. خدا که میدونه این طورم چرا با حوادث تلخ آزمایش میکنه، خب با حوادث خوب آزمایش کنه. فتنه بالخیر و شر ... من را با خیر آزمایش کنه که همون مسیر ارتباط قوی تر رو ادامه بدهم. لطفا راهنمایی بفرمایید.
زمان:
حجم:
130.2K
اجل معلق و پس و پیش شدن مرگ با صدقه یا با رعایت نکات تغذیه و... اگر اینطور باشد که به این مرگ ها اجل معلق بگیم پس هیچگاه نباید مرگ رخ بدهد. کسی این امور رو رعایت میکنه ولی باز هم سرطان میگیره به نظر میآید بعضی جاها اجل حتمی است مانند کسی که همه امور را رعایت کرده و سرطان گرفته. استاد گفتند قریب به اتفاق مرگ ها اجل معلق است. لطفا راهنمایی بفرمایید.
زمان:
حجم:
299.8K
سلام بر شما. خدا قوت.🙏🌹
در سوره نحل:
وَلَقَدْ نَعْلَمُ أَنَّهُمْ يَقُولُونَ إِنَّمَا يُعَلِّمُهُ بَشَرٌ ۗ لِسَانُ الَّذِي يُلْحِدُونَ إِلَيْهِ أَعْجَمِيٌّ وَهَٰذَا لِسَانٌ عَرَبِيٌّ مُبِينٌ ﴿١٠٣﴾
منظور از فردی که مشرکین ادعا داشتند قرآن را به پیامبر تعلیم می دهد، چه کسی است و چرا این نسبت رو میدادند؟
زمان:
حجم:
192.7K
اگه بدن بعد از هشت سال کلا عوض میشه چرا بیماری های هشت سال پیش تموم نمیشه؟ یا حافظه پاک نمیشه؟
زمان:
حجم:
463K
خانمی چندسالی قصد بارداری داره ولی بچه دار نشده و تو این مسیر مشکلات متعددی براش ایجاد شده و اخیرا به دلیل حاملگی خارج از رحم و خونریزی شدید داخلی به شوک رفته و تا پای مرگ، ولی نجات پیدا کرده.
😔حالا بخاطر سختی های زیادی که تو این راه کشیده و موفق نشده حرفهای کفرآمیز میزنه و دید بدی نسبت به خدا پیدا کرده.
میگه چرا اطرافیان من اینقدر راحت باردار میشن ولی من این همه زجر کشیدم و تلاش کردم خدا بهم بچه نمیده یا چرا من باید این همه تو زندگیم سر مسائل مختلف دائم اذیت بشم. الان هم نجاتم داده تا زنده بمونم زجر کشیدن منو ببینه انگار خدا منو آفریده تا فقط تو این دنیا زجر بکشم و هیچ وقت نباید روی خوشی رو ببینم. لطفا راهنماییم کنید چطوری میتونم کمکش کنم. قبلا بسیار معتقدبود. اهل نماز و روزه است.
زمان:
حجم:
29.8K
سلام. خدا خیرتون بده استاد.
من نیت کردم از این به بعد هر روز زیارت آل یاسین رو به نیت سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله بخونم. چه زمانی در روز بهترین زمان برای خوندن زیارت آل یاسین است؟ ممنونم و خدا خیرتون بده انشاءالله 🙏💐🤲
زمان:
حجم:
66.6K
سلام و با دعای سلامتی و زندگی پر برکت برای استاد گرامی.🌹🤲
دوست چند ساله ام به دلیل رفاقت با شخص دیگری که ضد انقلاب است، دیگر تمایلی به ادامه دوستی با من ندارد. آیا در این وضعیت من وظیفه ای دارم وقتی خودش تمایل نداره حقایق رو بشنوه؟ آیا من باز هم باید اصرار کنم که حق رو بشنوه؟
✅ پاسخ
بسم الله الرحمن الرحیم
شما چنین تکلیفی ندارید که بخواهید مجبورش کنید که حق را بشنود اگر نمیخواهد.
اما چنین شخصی به درد دوستی هم نمیخورد.
زمان:
حجم:
73.3K
آیا عبارت عجل الله تعالی فرجه الشریف روایت است یا از خودمان است؟
✅ پاسخ
بسم الله الرحمن الرحیم
در روایت داریم شبیه آن را
مثل 《العجل العجل یا مولای یا صاحب الزمان》
یا 《 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 》
از این موارد در روایات داریم.
زمان:
حجم:
147.7K
باسلام و عرض ادب
آیا انسان های عارف عوالم غیب و همه چیز را می دانند؟
در آموزه های دینی داریم انسان وقتی به درجات بالا میرسد حجابها از جلوی او برداشته و عوالم غیب را می بیند. پس چرا بعضی از عرفا بعداز مرگشون توصیه هایی داشتند که ... برای نمونه رجبعلی خیاط به شاگردش میگه اگه میدونستم رنج ها و مصائب دنیا اینجور پاداشهایی در آخرت داره، هیچوقت بوسیله ادعیه و توسل به اهل بیت علیهم السلام مصائب را از خودم دور نمیکردم. یا سید علی قاضی توصیه زیارت عاشورا می کند
مگر این افراد عارف حجابها از جلوی چشمانشون کنار نرفته بود؟ یعنی براشون واضح نشده بود که زیارت عاشورا و صبر در مصائب چه پاداشهای بالایی در آخرت دارد؟
✅ پاسخ
بسم الله الرحمن الرحیم
معنای عارف این نیست که دیگر همه چیز را میداند، بلکه همه چیز را فقط خدا میداند. حتی معصوم علیهالسلام میز همه چیز را نمیداند مگر اینکه بخواهد و اراده کند و یادش بدهند، پس این که یک عارف بخواهد همه چیز را بداند نه، نمیداند.
آن طرف که میرود (آخرت، برزخ و ...)، پرده ها کنار میرود و می بیند. می فرماید: 《 فَكَشَفْنَا عَنْكَ غِطَاءَكَ فَبَصَرُكَ الْيَوْمَ حَدِيدٌ
پس ما پرده بی خبری را از دیده ات کنار زدیم در نتیجه دیده ات امروز بسیار تیزبین است ، آیه ۲۲ سوره ق 》. نه، اینطور نیست که عارف بخواهد همه چیز را بداند.
زمان:
حجم:
45.5K
لزوم اطاعت از دستورات پدر و مادر تا چه حد است؟ یعنی اگر یکی از دستوراتشان را عمل نکنیم، گناه کردیم؟
✅ پاسخ
بسم الله الرحمن الرحیم
اگر باعث اذیت و آزارشان بشود بله، گناه کردید، اگر دستورات آنها خلاف شرع نباشد.