فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅کل الخیر فی باب الحسین
🔺شیخ مسعود عالی
🔸آیت الله خانساری:ببریدش کربلا اگه تو حرم سید الشهدا گریه کرد...
#شیخ_مسعود_عالی
_____________🌺🌺________________
کانال استاد عالی👇👇
🆔 @ostad_aali110
🔺سلسله سخنرانی حجة الاسلام والمسلمین عالی
👈 موضوع « #الگوی_فاطمی »
🔹فروردین ۱۳۹۴ حرم مطهر رضوی
(سه جلسه ۳)👇👇👇جلسه سوم
🔸🔸🔸
@ostad_aali110
4_5875072711792788531.mp3
25.18M
🔉 #فایل_صوتی | سخنرانی
🔺 حجة الاسلام والمسلمین عالی
👈 موضوع: الگوی فاطمی(۳)
🔹 جلسه سوم
🔸🔸🔸
@ostad_aali110
✨✨🌟✨✨
🔺قسمت دوم گفتگو با حجت الاسلام عالی
🔸سبک زندگی دینی(۲)🔸
✅مسلماً تحقق چنین سبک زندگیای کار آسانی نیست. به نظر شما برای تحقق این نوع سبک زندگی که تمام جزئیات را مدنظر قرار داده، چه کار باید کرد؟
◀️نخست اینکه ارائه این نوع سبک زندگی باید متناسب با زمان و واقعیتهای موجود در جامعه باشد. در مرحله بعد برای تحقق این سبک زندگی باید فرهنگسازی شود. اطلاعرسانی به مردم ابزارهای خاص خودش را دارد. ما باید الگوی دینی و نرمافزار سبک زندگی دینی بسازیم.
سپس یک فرهنگ فراگیر با همه مقدمات و سازوکارهایش را فراهم کنیم تا چنین سبک زندگیای به مرحله عمل برسد. البته گاهی اوقات بعضی از زمینهها یا ابزارها به صورت غیرمستقیم و فیزیکی هستند. به عنوان مثال، بازار ما باید اسلامی شود یا فرض کنید شهرکی که قرار است برای زندگی مردم ساخته شود باید دینی باشد. یعنی طراحی آن شهرک، یکسری مکانهای دینی را به ساکنان القا کرده و آنها را یاد خدا بیندازد. این موضوع در مورد لباس، معماری، ورزش و... هم صدق میکند. باید مسئولانی که مرتبط به این کار هستند، عملاً به میدان بیایند. فقط و فقط این نباشد که نظری بدهند اما هیچ ابزار و زمینهای فراهم نکنند.
✅نظارت مسئولان بر کوچکترین فعالیتهای شهر کار دشواری است. به قول شما در زمان ساخت یک شهرک، مسئولان باید به ساخت مکانهای دینی و ظاهر ساختمانها طبق معماری اسلامی توجه کنند. اما مگر میشود بر تکتک خانههای شهرک به ویژه داخل خانهها که این روزها به سبک و سیاق کشورهای غربی ساخته میشوند نظارت کرد؟
◀️منظورم از مسئول، لزوماً افراد رأس حکومت نیست. هرچند که آنها هم به نوبه خود دارای مسئولیتهایی هستند، ولی هرکسی میتواند در این زمینه مسئول باشد. مهندس برای ساخت آشپزخانه مسئول است، معمار و بنا هم به نوعی مسئولند. کارگردان سینما مسئول است، نویسنده مسئول است و... . فرض کنید قرار است آشپزخانهای در یک خانه ساخته شود.
نه مهندسش سواد ساختن آشپزخانه به سبک اسلامی را دارد، نه مجوز ساخت چنین مدلی را به او میدهند، نه معمار و بنا میآیند چنین کار جدید و پردردسری برای او انجام دهند. طبیعت یک آشپزخانه جبری یعنی یک مدل جبری به صاحبخانه تحمیل میشود. با اینکه میداند آشپزخانهای که در نهایت ساخته شده، مدل اسلامی نیست، ولی چارهای ندارد و مجبور است این مدل را بپذیرد. چون زمینهاش فراهم نشده. این بحث در همه جنبهها وجود دارد؛ مانند ورزش، تفریح، مجلس شادی، هنر و... . فرض کنید مختصات سینمای دینی را فیلمنامهنویس، نویسنده، کارگردان و بازیگر ما نمیدانند. اصلاً هیچکدام درک درستی از آن ندارند. در این صورت نمیتوانیم هنر دینی یا سینمای دینی داشته باشیم. به هر حال اگر کسی بخواهد زندگی دینی داشته باشد و نوع زندگیاش متفاوت باشد، باید اصول کلی اعتقادیای در زندگی دینیاش حاکم باشد تا بتوانیم به او بگوییم مدل دینی این است و تو بیا به این الگو و مدل عمل کن. 🌿
#سبک_زندگی_دینی
🍀پایان قسمت دوم گفتگو🍀
🆔 @ostad_aali110
1_42363515.mp3
111.7K
🍃 سوال : معرفی کتاب درباره شفاعت
⏱ زمان : ۰:۲۱
#شیخ_مسعود_عالی
🆔 @ostad_aali110
🌱کتاب معرفی شده در مورد شفاعت توسط استاد عالی
🔸نویسنده کتاب: طاهری خرم آبادی
🌱نشر بوستان کتاب
🆔 @ostad_aali110
✨✨🌟✨✨
🔺قسمت سوم گفتگو با حجت الاسلام عالی
🔸سبک رندگی دینی(۳)🔸
✅آیا این سبک زندگی دینی برای همه افراد جواب میدهد؟ یعنی فرد باید بر چه اساسی زندگی کرده باشد تا وقتی سبک زندگی اسلامی در اختیار او قرار میگیرد بتواند به راحتی آن را اجرایی کند و با مشکلی مواجه نشود؟
◀️نخست باید به اعتقاداتی که بر اصولی استوارند معتقد باشد. در مرحله بعد و برای تکامل این مسیر و برای اینکه بتواند با توجه به این اعتقادات یک سبک زندگی داشته باشد، آن نسخه در اختیارش قرار میگیرد تا بتواند با آن سبک به صورت دینی زندگی کند. فردی که قرار است زندگی دینی داشته باشد، باید به اصول و فروع دین اعتقاد داشته و به آنها پایبند باشد.
آدمی که میخواهد دینی زندگی کند، باید اعتدالگرا باشد و افراط و تفریط در همه عرصهها را کنار بگذارد. ولایتمدار بودن، یعنی اینکه انسان، ولایت حق را تشخیص دهد و بداند تحت سرپرستی چه کسی باید باشد و زندگی و موضعگیریهایش را به عنوان یک معیار با آن تنظیم کند. عملگرایی یکی دیگر از این اصول است. روحیه صوفیمنشی را کسانی داشتند که معتقد بودند در اسلام، اعتقاد صرف کفایت میکند و دیگر عمل اسلامی مهم نیست.
لباس اسلامی از اصول حاکم برای زندگی دینی است. اینکه انسان خودمحور نباشد و دیگران نیز برای او مهم باشند یکی دیگر از اصول است. اعتقاد به آخرت و معاد مربوط به اعمال انسان نمیشود. اینکه فرد اعتقاد داشته باشد، زندگی به این 70 سال ختم نمیشود و ادامه دارد، باعث میشود روش زندگی او عوض شود. فرق آدم دینی و غیردینی در همین اعتقادات است.
آدم دینی معنویتگراست، طالب اخلاق، معنویت و عرفان است اما آدم غیردینی اینطور نیست. مقصود این است که وقتی یک سبک زندگی دینی به معنای مدل عملیاتی برای زندگی در همه عرصهها قرار است تولید شود، باید در وهله اول، اصول دینی بر آن زندگی حاکم باشد. سپس میتوان آن نسخه را به عنوان مدل تکاملی برای بهتر زیستن در اختیار این مسلمان قرار داد.
اما عدهای معتقدند دستورات اسلام در جامع امروزی چندان کاربردی نیستند و آن دستورات برای زمان پیامبر(ص) قابل استفاده بودند و برای زندگی بشر امروز با این وسعت ارتباطات و تکنولوژی دیگر قابل اجرا نیستند!
اینگونه تفکرات در جوامعی وجود دارد که به گمان خودشان به بلوغ نسبی رسیدهاند. این تفکر، ریشه در فرهنگ سکولار دارد. چنین اندیشهای به افراد میآموزد خودشان عقل دارند و به بلوغ فکری رسیدهاند. بنابراین دیگر احتیاجی به مدیریت دین در زندگیشان ندارند. عقل تشخیص میدهد که چه چیزی خوب است یا بد. چه کاری را باید انجام دهند و از انجام چه کاری خودداری کنند.
تصورشان این است که یک ارتباط فردی و قلبی در معبد کفایت میکند. اینکه دین بخواهد به زندگی بیرونی و روابط اجتماعی و کاری ما وارد شده و نقش داشته باشد و حتی دستور دهد که مثلاً روابط در چه حدودی قرار بگیرد و با چه کسی و به چه شکلی باشد ابداً قبول نمیکنند. سکولار، ضد خدا نیست؛ فقط خدا را نه به عنوان یک مدیر که در جایگاه یک خالق و در حدی که نیازهای روحی ما را برطرف کند قبول دارند. اعتقاد آنها بر این است که عقل میداند چه بکند و عقل است که دستور روش زندگی میدهد و باید و نباید میگذارد و نیازی به وجود خدا نیست.🌿
#سبک_زندگی_دینی
🍀پایان قسمت سوم گفتگو🍀
🆔 @ostad_aali110
1_30040222.mp3
3.96M
#کوتاه_سخن
🎵میشود با امام زمان(عج)رفیق شد و شوخی داشت❓
#مهدویت
#کریم_کفاش
#مستاجری
🎤حجت الاسلام #عالی
#شیخ_مسعود_عالی
🍃تنها کانال رسمی استاد عالی👇👇
🆔 @ostad_aali110
🔺خشم مقدس و غیرت دینی یعنی اینکه در آنجا که نسبت به حقوق مؤمنین و حدود الهی و نسبت به انبیا و اولیای الهی تعرضی میشود، انسان محکم بایستد. در زمان وجود مقدس سیدالشهداعلیه السلام، مظهر غیرت خدا، ابا عبدالله الحسین علیه السلام در جایی که انحطاط در جامعه مسلمین داشت کاری میکرد که از اسلام فقط اسمی باقی بماند، غیرت دینی حضرت ایشان را به چنین قیام باعظمتی کشانید.🌿
#عالی
#خشم_مقدس
#سید_الشهدا
#غیرت_دینی
🆔 @ostad_aali110
السلام علیکِ یا فاطمة الزهرا
السلام علیکَ یا ابا عبدالله
🔺خدا کند که همین روزها حرم باشم
خدا کند برسم کربلا، شب جمعه
🔺حرم بیایم و بر سینه مهر غم بزنم
کنار مرقد شش گوشه از تو دم بزنم
🆔 @ostad_aali110
1_26946587.mp3
831.2K
✅سوال : من برای ظهور امام زمان (عج) به طور جدی دعا نمیکنم ، آیا برای اینکار مواخذه میشوم؟
#امام_زمان
#دعا
#ظهور
#شیخ_مسعود_عالی
🆔 @ostad_aali110
✨✨🌟✨✨
🔺قسمت چهارم گفتگو با حجت الاسلام عالی
🔸سبک زندگی دینی(۴)
✅قبول کنید که این روزها خیلیها اطلاعات دینی خوبی دارند اما عمل نمیکنند. فکر میکنید دلیل بروز چنین رفتاری چیست؟
◀️یکی از مشکلات امروز جوامع دینی این است که به دلیل افزایش ابزارهای اطلاعرسانی، حرفهای دینی زیادی گفته میشود. هرچند که خیلی عمیق نیستند و به موازات آنها عمل دینی، اخلاق و روح دینی رشد نکرده، اما تقریباً هرکسی درباره دین حرفی برای گفتن دارد. یکی از راهکارهای مقابله با این مشکل این است که الگوهای واقعی دینی زیاد شود. الگوهایی که عملاً اخلاق، معرفت، عرفان و دین را گسترش داده و آن را افزایش دهند.
در گذشته، افراد متدین همه جا دیده میشدند. افراد اخلاقی هر کدام مثل یک چراغ بودند که اطراف خود را روشن میکردند؛ اما در چند سال اخیر، کمتر با چنین افرادی برخورد داریم. در واقع این قبیل افراد به دلیل اخلاقی بودن و درک دین به معنای واقعی کلمه سعی کردهاند خود را از این آشفتهبازاری که شکل گرفته دور کنند.
مسئله دیگر این است که ما در دنیایی زندگی میکنیم که به شدت مادی شده. همانطور که ابزارها و رسانههای اطلاعرسانی دینی زیاد شدهاند، ابزارهای گسترش فرهنگ غیردینی و مادی هم کم نیستند. حتی میتوان گفت این فرهنگ غیردینی است که به یک فرهنگ غالب تبدیل شده. به عنوان مثال، صداوسیما را در نظر بگیرید و به مدلهایی که ارائه میکند توجه کنید. برای آن نویسنده، کارگردان و بازیگر، زندگی دینی به آن مفهوم وجود ندارد. طبیعت چیزی که ارائه میشود فرهنگ دینی نیست. این موضوع را به سایر ابزارهای اطلاعرسانی و ترویج روش زندگی بسط دهید. مشکلات مادی، معیشتی و چشم و همچشمیها، همه نشانههای دور شدن از سبک زندگی دینی است. مردم با اینکه حرف دینی میزنند، اما عمل دینی ندارند.
✅مسئولان در پاکسازی این شرایط چقدر وظیفه دارند؟
◀️به طور قطع، عملکرد مسئولان بسیار مهم است. روایت است که مردم به حاکمانشان شبیهتر میشوند تا به پدرانشان. رهبر بزرگوار ما زاهد و ساده زندگی میکنند، ولی الان شاهدیم که برخی مسئولان یک شبه وضع زندگیشان تغییر میکند. حتی بعضی از روحانیون که خادمین دینی هستند ممکن است عمل دینی نداشته باشند.
نمیخواهم این موضوع را به همه مسئولان تعمیم دهم تا خدای نکرده ظلم شود. به هر حال هستند کسانی که حقیقتاً سالم زندگی کردهاند. افراد متدین هم کم نیستند. در این موج که «موج آخرالزمان» نامیده میشود و شدت حملات سهمگین است، نمیتوان از افراد خوب غافل شد.
بهتر است خیلی سیاه نبینیم، اما به هر حال این مجموعه عوامل داخلی و خارجی میتواند باعث دینزدگی برخی مردم شود یا اینکه در آنها بیرغبتی به دین ایجاد کند. اینها عواملی هستند که موجب میشوند عمل دینی به ظاهر افزایش یابد، اما کارهای اخلاق و معرفتی روز به روز کاهش پیدا کنند.🌿
#سبک_زندگی_دینی
🍀پایان قسمت چهارم گفتگو🍀
🆔 @ostad_aali110
🔺سه جلسه سخنرانی کمتر شنیده شده از استاد عالی
🔸با موضوع رضایت و امید در زندگی
🍂به زودی....
✅صوت کامل
✅چکیده صوت به صورت متن
#صدای_عالی
#رضایت
#امید_در_زندگی
🆔 @ostad_aali110
✨✨✨🌟✨✨✨
✅ «آلبومی ازسخنرانی ها،برنامه ها مصاحبه ها،گفتارهای اخلاقی و عکس نوشته های شیخ مسعود عالی»
💠 جمعی ازطلاب ارجمند قمی
⚠️ انتشار مطالب با حفظ آدرس کانال جایز است
110»حرف ابجد»علی(ع)
http://eitaa.com/joinchat/3474259983C7b462f497c
🆔 @ostad_aali110
1_31712656.mp3
171.2K
#معرفی_کتاب
🎵سوال : معرفی کتاب درباره حق الناس
🎤حجت الاسلام #عالی
#سخنرانی
#شیخ_عالی
#صدای_عالی
#حق_عالی
#کانال_رسمی
🆔 @ostad_aali110
🌱کتاب معرفی شده در مورد حق الناس توسط استاد عالی
🔸نویسنده کتاب: محمود اکبری
🌱نشر :فتیان
#صدای_عالی
🆔 @ostad_aali110