📝 یادداشت | حمایت استکبار از بهائیت
✍️ در کنار حمایتهای صریح روسای جمهور #آمریکا و سران #رژیم_صهیونیستی از #بهائیت، رسانهای #استکباری هم به پشتیبانی گسترده از این فرقه میپردازند.
✍️ این رسانهها همپای #سیاستمداران این کشور #استعمارگر، از حامیان دیرین #بهائیت به شمار میروند.
🔻 نمونههایی از حمایتهای رسانهای استکبار از بهائیت
1️⃣ در سال 42 وقتی اعضای نخستین دور #بیتالعدل بهائیان در #اسرائیل انتخاب شدند، کنفرانس مفصلی در #لندن برگزار شد که در #مطبوعات آن کشور انعکاس فراوان یافت.
2️⃣ در جریان کنفرانس #بهائیان در شهر #شیکاگو، رسانههای آن کشور به طور یکپارچه و باهماهنگی کامل به پوشش #خبری آن مراسم پرداختند.
3️⃣ نشریات مهم #آمریکایی همچون #تایم، لسآنجلس تایمز، دیلینیوز و #خبرگزاریهایی همچون آسوشیتدپرس نیز به هر بهانهای به تبلیغ #بهائیت میپردازند.
📌 ادامه #یادداشت در لینک زیر:👇
🌐b2n.ir/558469
🆔 @Tarikh_org
✂️ برشی از یک کتاب | #دشمن_شدید، دفتر دوم
📎 یهود و انتقال قدرت به بنیامیه
✍️ #یهود در انتقال قدرت از #خلفا به بنی امیه نقش مهمی داشت. آنها در حقیقت با #نفوذ در دستگاه خلافت، زمام آن را طوری جهت دهی کردند که قدرت به #بنیامیه منتقل شد.
✍️ این از مهمترین کارهای #اهل_کتاب در سیاست بود. بنیامیه اصالت #رومی داشتند. در چنین شرایطی، #خلافت به امویان رسانده شد.
1️⃣ ابوسفیان
✍️ #ابوسفیان از سرسختترین دشمنان اسلام و #پیامبر(ص) تا سالهای پایانی عمر رسولالله(ص)بود. او از کسانی است که پیش از #هجرت پیامبر(ص) به مدینه، تصمیم به #ترور ایشان گرفت.
✍️ پس از شهادت رسول الله(ص) وی ابتدا از انتخاب #خلیفه_اول تظاهر به ناخشنودی کرد، اما این ناخشنودی با انتخاب پسرش #یزید به حکمرانی شام به #دوستی مبدل شد.
✍️ در دوران خلافت #خلیفه بعدی، #ابوسفیان با او ارتباط صمیمانه داشت. او نیز #عتبه را به حکومت طائف و #معاویه را به حکمرانی کل منطقه شامات منصوب کرد.
✍️ رابطه #ابوسفیان با #خلیفه_سوم صمیمانهتر بود. او از اینکه فردی از #بنی_امیه قدرت را به دست گرفته بسیار خشنود بود.
✍️ ابوسفیان ارتباط تنگاتنگی با #یهود داشت و در بسیاری از اقدامات خود علیه #رسول_الله(ص) از #کمک و همفکری یهود بهره میبرد.
📌 ادامه #مطلب در لینک زیر:
🌐 b2n.ir/597229
🆔 @Tarikh_org
✂️ برشی از یک کتاب | #ثاقب_جلد 1
📎 ماهیت نهضت سیدالشهدا(ع)
✍ #سیدالشهدا(ع) برای حفظ اسلام از خطری که از ناحیه #نفاق داخلی و عقبههای خارجی آنها(سازمان #یهود) کلیت اسلام را تهدید میکرد، دو هدف #عمده را دنبال میکردند؛
1⃣ #افشاگری علنی بر ضد اهداف شوم #یزید در براندازی اسلام.
2⃣ شکستن سد خودساخته #بنیامیه در باب مظلومیت #عثمان.
✍ هنگامی که #عثمان کشته شد، معاویه خون #عثمان را به ابزاری برای سرکوب #حضرت_امیر(ع) تبدیل کرد.
✍ #امام_حسین(ع) میدانستند که برای حفظ #اسلام و استمرار آن باید ابتدا این جداره #مظلومیت شکسته شود.
✍ به همین جهت نیز حرکت #امام_حسین(ع) به گونهای آغاز شد که هیچ امری بر کسی #مخفی نماند.
📌 ادامه #مطلب در لینک زیر:
🌐 b2n.ir/492762
🆔 @Tarikh_org
📝 گزارش | حوادث جنگ اُحُد
✍️ بعد از وقوع جنگ #بدر و شکست #مشرکان از مسلمانان، #یهود مدینه به مکه رفتند و #ابوسفیان با توصیه و خطدهی آنها، #عزاداری نسبت به کشتگان بدر را ممنوع کرد.
✍️ #ابوسفیان یک سپاه 3000 نفری تشکیل داد و #دستور داد تا در جنگ پیشِ رو، #زنها هم همراهی کنند.
✍️ به #پیامبر(ص) خبر دادند که #مشرکین مکه به سوی مدینه میآیند. برای مقابله با #دشمنان، دو نظر میان #مسلمانان وجود داشت؛ 1 - جنگ در داخل مدینه و 2- جنگ در بیرون شهر.
✍️ نظر خود پیامبر(ص) #دفاع_شهری بود؛ چرا که #مشرکان ابزار جنگ شهری نداشتند و تنها ابزارشان، تیر و کمان و شمشیر بود که برای #میدان باز مناسب بود، نه جنگ شهری.
✍️ پاسخ بعضی از #مسلمانان این بود که شهر جنگی برای ما #ننگ است. ما در این برهه هم، آن #جریان_مرموز را میبینیم که در جنگ بدر جوسازی کرده و اسیر گرفتند و این گونه، #مشرکین را نجات دادند.
📌 ادامه #مطلب در لینک زیر:
🌐 b2n.ir/570066
🆔 @Tarikh_org
❓ پرسش شما: امام حسین(ع) پیش از عاشورا چه اقداماتی را برای نشان دادن چهره ظالم حکومت انجام دادند؟
✅ پاسخ استاد:
🔹 #امام_حسین(ع) وقتی حرکت خود را از #مدینه آغاز میکنند بر روی سه موضوع تأکید میکنند؛
1️⃣ نخستین موضوع گرایش به #اهلبیت(ع) است که این گرایش از زمان #امام_حسن(ع) با اقدامات ایشان شروع شده بود.
2️⃣ دومین موضوع که حضرت روی آن تأکید میکنند، #مظلومیت است. این موضوع باعث میشود طرف مقابل نتواند از حضرت، چهرهای #ظالم و خروجکرده و #خشن ارائه کند.
🔹 حضرت #سیدالشهدا(ع) به صورت خیلی مظلومانهای از #مدینه حرکت میکند. همچنین ورود امام(ع) با زن و بچه به #مکه هم تأثربرانگیز بوده است.
3️⃣ موضوع سومی که امام(ع) بر روی آن تأکید میکنند، مسئله #افشاگری علیه حکومت #یزید بود.
🔹 #سیدالشهدا(ع) با تأکید بر روی این سه نکته، توانست #ضربه مهلکی به پیکره #حکومت یزید وارد سازد. چون مردم تا قبل از حادثه #عاشورا، #یزید را بهدرستی نمیشناختند.
📌 ادامه #مطلب در لینک زیر:
🌐 b2n.ir/757108
🆔 @Tarikh_org
❓ پرسش شما: آیا امام حسین(ع) با سیراب کردن سپاه حر اهداف خاصی را دنبال میکردند؟
✅ پاسخ استاد:
🔹 رسیدن #امام_حسین(ع) به حر یک اتفاق نیست؛ کما اینکه اکثرا میگویند یک #اتفاق بوده است. رفتن حضرت(ع) از #مکه و توقف در منازل، بهگونهای برنامهریزی میشود که دقیقا با #حر مواجه شوند؛ آنهم نه با حر سیراب.
🔹 ماجرای #حر را کسی نتوانست انکار کند و قابل انکار نبود؛ چون آن ماجرا #هزار راوی داشت؛ همان کسانی که توسط #امام(ع) از مرگ حتمی نجات پیدا کرده بودند.
🔹 #امام(ع) به آنها آب داده بود و همگی هم #عثمانیمسلک بودند؛ یعنی از خود #حر تا تمام یاران او خونخواه عثمان بودند و میگفتند حسین کسی بود که #آب را بر عثمان بست!
🔹 در آن شرایط، وقتی حضرت آبرسانی کردند، همگی پیامرسان #ضد این تفکر شدند و گفتند اینکه #حسینبنعلی(ع) آب را بر #عثمان بسته باشد #دروغ است.
📌 ادامه #مطلب در لینک زیر:
🌐 b2n.ir/944509
🆔 @Tarikh_org
✂️ برشی از یک کتاب | #تبار_انحراف_3
📎 گروههای حاضر در کربلا
✍️ نیروهای مقابل #سیدالشهدا(ع) را که توسط #ابنزیاد تدارک دیده شدهاند، میتوان در چهار #گروه دسته بندی کرد؛
1️⃣ #امویان: کسانی که با دستگاه #بنیامیه پیوند دارند و 100 درصد به معاویه و #یزید معتقدند.
2️⃣ #خوارج: کسانی که از بازماندگان شرکتکنندگان در جنگ #نهروان هستند و اکنون بزرگ شدهاند و تحت تبلیغات #مغیره و زیاد و دیگران، علی(ع) را به عنوان #قاتل پدرشان میشناسند.
3️⃣ #اوباش: کسانی که اهل #فساد هستند و امرار معاششان از راه #جنایت کردن است.
4️⃣ #جاهلان: کسانی که قدرت تشخیص حق را از #باطل ندارند و از اوضاع و اتفاقات زمان خود بی خبرند. این افراد را میتوان #عثمانیان هم نامید که به دنبال #خونخواهی خلیفه سوم هستند.
📌 ادامه #مطلب در لینک زیر:
🌐 b2n.ir/213090
🆔 @Tarikh_org
📝 گزارش | شهدای کربلا
✍️ تقسیمبندیهای مختلفی درباره تعداد #یاران و شهدای #عاشورا در کتابها و سخنرانیهای مختلف انجام شده است.
1️⃣ شهیدان #پیشاهنگ، یعنی شهیدانی که قبل از وقوع حادثه #عاشورا در کوفه و بصره به شهادت رسیدهاند.
2️⃣ شهیدان نبرد اول یا شهدای #تیرباران صبح #عاشورا.
3️⃣ شهدای نبرد #تنبهتن بههنگام پیش از #نماز. شهیدان این مرحله از #برجستهترین یاران اباعبداللهالحسین(ع) بودند.
4️⃣ شهیدان #نماز که دو نفر آن را تشکیل میدهند.
5️⃣ شهیدان پس از #نماز که نبرد تنبهتن با #دشمن میکردند.
6️⃣ شهیدان #بنیهاشم.
7️⃣ شهیدان پس از #امام_حسین(ع) و واقعه #عاشورا.
📌 ادامه #مطلب در لینک زیر:
🌐b2n.ir/115147
🆔 @Tarikh_org
✂️ برشی از یک کتاب | #ثاقب_جلد1
📎 شکستن سد خودساخته بنی امیه در باب مظلومیت عثمان
✍️ دومین هدفی که #امام_حسین(ع) در حرکتشان به دنبال آن بودند، شکستن سد مظلومیت #عثمان بود؛ سدی که #معاویه ایجاد کرده بود تا در پناه آن هر جنایتی را مرتکب شود، همان #مظلومیتی که بعد از قتل #عثمان با ساختن داستانهای #جعلی فراوان با عنوان بستن آب بر روی خانه عثمان، آن هم به دست #علیبنابیطالب(ع) ایجاد شده بود.
✍️ در شام، تمام #خطبای جمعه و جماعت، مامور بودند در خطبههای خود برای #عثمان روضه بخواند و بعد از روضه، #علی(ع) را لعن نمایند؛ بنابراین لعن بر #ابوتراب و بیان فضائل #عثمان و روضه برای او در #شام مرسوم شده بود. #معاویه موفق شده بود از #عثمان، مقتول و مظلومی بسازد که #قاتل وی علی بن ابیطالب(ع) و یاران او بودند.
✍️ #امام_حسین(ع) به گونهای حرکت کاروان را #مظلومانه برنامهریزی کردند تا آرام آرام مظلومیت ساختگی #عثمان فراموش شود و مظلومیت #سیدالشهداء(ع) و اهلبیت ایشان جای آن را بگیرد و به گونهای در مسیر حرکت کردند که هیچ امری نیز در حرکت ایشان #مخفی نماند تا آنجا که سرانجام این کاروان به #کربلا رسید.
📌 ادامه #مطلب در لینک زیر:
🌐b2n.ir/136455
🆔 @Tarikh_org
❓ پرسش شما: مدیریت میدان عاشورا به دست سیدالشهدا(ع) صورت میگرفت یا به دست دشمن؟
✅ پاسخ استاد:
🔹 #اباعبداللهالحسین(ع) میدان را #مدیریت میکردند و بهطور قطع، از نظر عملیات #روانی، این میدان به نفع حضرت به روز #عاشورا رسید.
🔹 #عمربنسعد میدید حضرت(ع) میدان را مدیریت میکنند؛ اما #شمر نمیفهمید. شمر مرتب #نامهنگاری میکرد، لذا عمرسعد میگفت: فسَد علینا؛ یعنی کار را #خراب کرد.
🔹 #دشمن میتوانست 73 نفر را در یک #تیرباران، همان اول صبح از بین ببرد؛ اما میبینیم این نبرد صبح آغاز میشود و حضرت نزدیک #غروب به شهادت میرسند. این دقیقا مدیریت #امام_حسین(ع) بود.
🔹 مدیریت حضرت مِن الله بود. اگر این مدیریت #الهی نبود، #کربلا ماندگار نمیشد. در جریان #علیاصغر(ع)، امام حسین(ع) به دنبال این نیست که همین الآن این #مدیریت ایشان اثر کند.
📌 ادامه #مطلب در لینک زیر:
🌐b2n.ir/655228
🆔 @Tarikh_org
✂️ برشی از یک کتاب | #ثاقب جلد1
📎 هدف سیدالشهدا(ع) از رفتن به کربلا
✍ #امام_حسین(ع) در نهضت خودشان نمیخواستند جریان #نفاق داخلی یا دشمنان خارجی حامی آنها(سازمان #یهود) را نابود کنند که این کار در آن زمان امکان پذیر نبود، زیرا؛
✍ آن حضرت(ع) میدانستند که با مرگ #یزید یکی دیگر مثل او مانند #مروان_بن_حکم به خلافت خواهد رسید. بنابراین ایشان در این مرحله صرفاً میخواستند جلوی اقدام یزید را در #اسلام زدایی بگیرند که توطئه #یهود و حرف آخر #نفاق داخلی و عوامل ایشان بود.
✍ آن حضرت میدانستند که #سازمان_شیعه در آن هنگام نیروی کافی در اختیار ندارد که برای رسیدن به #حاکمیت بشود به آنها تکیه کرد و #شیعه مهیای حاکمیت کامل اسلام نیست؛ از اینرو حضرت(ع) در این حرکت خودشان صرفاً به دنبال آن بودند که قله و هدف نهایی #یزید و عقبه او(هدم و نابودی کامل اسلام) را فرو بریزند.
✍ عمده #هدف سیدالشهدا(ع) در قیامشان، تنها حفظ #اسلام از دست توطئههای شوم جریان #بنیامیه، #یزید و سازمان پشتیبان آنان بود.
📌 ادامه #مطلب در لینک زیر:
🌐b2n.ir/174517
🆔 @Tarikh_org
📝 گزارش | جایگاه علی اکبر(ع) نزد امام حسین(ع)
✍ چرا شخصیت #علیاکبر(ع) این میزان از برجستگی را دارا میباشد؟ در بین #شهدای کربلا، ایشان تنها کسی است که در زیارت عاشورا، بعد از شخص #امام_ حسین(ع) به صورت خاص به او سلام میکنیم. اگر کسی بخواهد به عظمت آن بزرگوار پی ببرد، باید #پیچیدگی قضایا را در هنگام خروج امام حسین(ع) درک کند.
✍ تشخیص در آن زمان به قدری سخت بود که #محمد_بن_حنفیه و #عبدالله_بن_عباس و خیلی از کسانی که دارای سابقه طولانی در #اسلام بودند، دچار اشتباه شدند. در این زمان حساس #علیاکبر(ع) تمام این پیچیدگیها را با اینکه در سنین #جوانی بود، درک کرد.
✍ با هجوم دستهجمعی سپاه #عمر_سعد، همه اصحاب #امام_حسین(ع) به شهادت رسیدند. علیاکبر(ع) با مشاهده این وضعیت، به عنوان اولین نفر از #اهلبیت به میدان نبرد قدم نهاد. امام حسین(ع) برای هیچ کسی مانند علی اکبر(ع) در زمان شهادت ایشان، اظهار #بیتابی نکرد؛ این شدت بیتابی، جایگاه #علیاکبر(ع) را نزد امام حسین(ع) نشان میدهد
📌 ادامه #مطلب در لینک زیر:
🌐b2n.ir/255906
🆔 @Tarikh_org