🔰چکیدهٔ جلسه اول محرم ۱۴۴۶ ق
💠آداب ورود به ماه محرم
▫️ورود به ماه محرم آدابی دارد که برای بهره مند شدن از فرصت تربیتی بی نظیر ماه محرم، باید آداب ظاهری و باطنی این ماه را مراعات کرد.
▫️آداب ظاهری در حفظ حرمت، وحریم قائل شدن برای ایام حزن و مصیبت اهل بیت علیهم السلام خلاصه می شود.
▫️باید برای این ماه حرمت قائل شد و محزون گشت و در ظاهر هم این حزن را نشان داد. لباس سیاه پوشیدن، پرچم عزا بر سر در خانه زدن، با ادب حضور در مجالس عزای سید الشهدا علیه السلام شرکت کردن، با وضو و طهارت و با نیّتِ بهره مندی وارد این مجالس شدن، از جمله موارد آداب ظاهری می باشد.
▫️آداب باطنی هم در سالک شدن با ولی خدا، امام حسین علیه السلام و معیت با امام زمان عج برای رسیدن به اللّه تبارک و تعالی خلاصه می شود.
ادامه دارد...
🔹رســانــه نـــاصـــران امــام مــــهـــدی عــج
🌐پایگاه حفظ و نشر آثار استادحسین اکبری
🆔 @ostadHoseinAkbari
🔰ادامه چکیدهٔ جلسه اول محرم ۱۴۴۶ق
💠مواضع تأمل و عبرت در جریان عاشورا
▫️در شب اول محرم جا دارد در رابطه با جریان عاشورا و سعادت امام حسین علیه السلام و اصحاب با وفایش و نکات پیرامون عاشورا ، تأمّلاتی داشته باشیم و عبرت بگیریم و به خود تلنگری بزنیم.
🔻چند مورد از مواضعی که جای تأمل و تلنگر و عبرت دارد را اشاره می کنیم.
۱.با اینکه جریان عاشورا را سال ها و قرن ها قبل از وقوعش خبر داده بودند. با این حال غالب مردم زمان امام حسین علیه السلام نتوانستند با این جریان مواجهه ی درستی داشته باشند و شکست خوردند؛ دقیقا بحث ظهور را هم قرن ها پیش خبر داده اند، ما چگونه مواجهه ای با جریان ظهور خواهیم داشت و در کدام صف خواهیم ایستاد؟
۲.ویژگی های اصحاب امام حسین علیه السلام چه بود که سبب نجات و سعادت آن ها شد و ویژگی های مردم مسلمان کوفه و امثال کوفه چه بوده است که به ولی خدا کمک نکردند و حتی در مقابل ولی خدا صف آرایی کردند!؟
۳.نماز و روزه و عبادات دیگر را که مردم کوفه انجام می دادند پس چرا این عبادات نجاتشان نداد، چه چیز را کم داشتند؟
۴.با توجه به جریان عاشورا بحث شناخت حق و باطل و باور و اعتقاد به حق و اظهار حق و دفاع از حق و استقامت در پای حق، رکن اصلی نجات است، که غالب مردم مسلمان آن زمان، در این حیطه مشکل داشتند؛ آیا ما هم در این رابطه دچار مشکل هستیم؟
۵.راه و مکتب امام حسین علیه السلام تنها راه سعادت و خوشبختی است چون محور در این مکتب، خدا و کسب رضای اوست نه انسان و رسیدن به امیال انسان، باید تأملی کرد؛ ما دنبال راه و مکتب امام حسین علیه السلام هستیم یا دنبال راه دیگری هستیم؟
🔹رســانــه نـــاصـــران امــام مــــهـــدی عــج
🌐پایگاه حفظ و نشر آثار استادحسین اکبری
🆔 @ostadHoseinAkbari
2024_07_07_22_40_36_۲۰۲۴_۰۷_۰۸_۰۰_۳۲_۰۴_۳۳۹(1)_1_1.mp3
20.86M
#گزارش_صوتی
🔰سخنرانی جلسه دوم محرم ۱۴۴۶ ق
❇️ضرورت و مقدمات سالک شدن با
امـام حـسـیـن علیـه السـلام
🔹هیئت فاطمیون طارم (زنجان)
💠هیئت بـه سـبـک نـهـج البلاغـه
#محرم
#حسین_زمان
🆔 @ostadHoseinAkbari
28.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠محرم ماه فرصت سازی و فرصت یابی
#بخش_دوم
🔸برشی از سخنرانی شب اول محرم ۱۴۴۵
🆔 @ostadHoseinAkbari
🔰عوامل تنهایی جبهه حق از نگاه نهج البلاغه
🌹امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
🔹أُفٍّ لَكُمْ، لَقَدْ سَئِمْتُ عِتَابَكُمْ، أَرَضِيتُمْ بِالْحَياةِ الدُّنْيا مِنَ الْآخِرَةِ عِوَضاً وَ بِالذُّلِّ مِنَ الْعِزِّ خَلَفاً؟ إِذَا دَعَوْتُكُمْ إِلَى جِهَادِ عَدُوِّكُمْ دَارَتْ أَعْيُنُكُمْ كَأَنَّكُمْ مِنَ الْمَوْتِ فِي غَمْرَةٍ وَ مِنَ الذُّهُولِ فِي سَكْرَةٍ. يُرْتَجُ عَلَيْكُمْ حِوَارِي فَتَعْمَهُونَ وَ كَأَنَّ قُلُوبَكُمْ مَأْلُوسَةٌ فَأَنْتُمْ لَا تَعْقِلُونَ.
🔻اُف بر شما كوفيان كه از فراوانى سرزنش شما خسته شدم. آيا به جاى زندگى جاويدان آخرت به زندگى زود گذر دنيا رضايت داديد و بجاى عزّت و سر بلندى، بدبختى و ذلّت را انتخاب كرديد؟ هر گاه شما را به جهاد با دشمنتان دعوت مى كنم، چشمانتان از ترس در كاسه مى گردد، گويا ترس از مرگ عقل شما را ربوده و چون انسان هاى مست از خود بيگانه شده، حيران وسرگردانيد. گويا عقل هاى خود را از دست داده و درک نمى كنيد.
📚نهجالبلاغه خطبه ۳۴
🆔 @ostadHoseinAkbari
#جلسه_زنجان_طارم
◾️ویژه مراسم دختران حسینی
🆔 @ostadHoseinAkbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴سوم محرم و روضه سه ساله
بابا چشمم خوب نمی بینه
بابا سیلی خوردم از کینه
#محرم #روضه
🆔 @ostadHoseinAkbari
🔰چکیدهٔ جلسه دوم محرم ۱۴۴۶ ق
💠ضرورت سالک شدن با امام حسین علیه السلام
▫️سیر با امام حسین علیه السلام از مدینه به مکه و از مکه به کربلا، از جمله مواردی است که جا دارد بلکه بایسته است عزادار آن حضرت تأمل و تفکر کند که آیا می توانسته با آن حضرت حرکت کند، و اعتراضی نداشته باشد و تا آخرین لحظه پای کار امامش بماند و مقاومت کند تا به درجه ی شهادت در رکاب امامش برسد.
▫️سالک شدن با امام حسین علیه السلام و معیت با امام زمان عج بحث اصلی و کلیدی در زندگی انسانِ کمال خواه و عزادار زمینه ساز ظهور است، که باید با آن حضرت سالک شود و با امام زمان عج معیت داشته باشد؛ چرا که معیت و سلوک با امام معصوم دستور الهی و شرط قبولی اعمال و راه عاقلانه است. امام معصوم دارای علم الهی و عصمت، پاک از همه رذائل و تمام فضائل را داراست و دلسوز به عباد و تنها راه رسیدن به خدا و تنها راه نجات است.
ادامه دارد...
🔹رســانــه نـــاصـــران امــام مــــهـــدی عــج
🌐پایگاه حفظ و نشر آثار استادحسین اکبری
🆔 @ostadHoseinAkbari
🔰ادامه چکیدهٔ جلسه دوم محرم ۱۴۴۶
💠مقدمات سالک شدن با امام حسین علیه السلام
▫️برای سلوک و معیت با امام حسین و امام زمان علیهماالسلام باید مراتب عزاداری را طی کرد.
▫️در جلسات سال های قبل به طور مفصل پنج مرتبه عزاداری بیان شد. اندوه قلبی و محزون شدن برای مصیبت سید الشهدا علیه السلام اولین مرتبه عزاداری است که پایین تر از آن یعنی ناراحت نشدن برای این مصیبت و رضایت دادن به آن مورد لعن است. مرتبه دوم اظهار آن اندوه قلبی در ظاهر با پوشیدن لباس سیاه و شرکت در مجالس عزا و...است. مرتبه سوم علاقه شدید داشتن به امام حسین علیه السلام و نفرت شدید از دشمنان آن حضرت است.
▫️بعد از این مراحل سه گانه عزاداری که بیشتر احساسات و عواطف بر آن حاکم است، عزادار بین خود و امامش یک حس غریبِ آشنا دارد و می خواهد معرفتش را به امامش افزایش دهد. به سراغ منابع چهارگانه قرآن، زیارت عاشورا، زیارت جامعه کبیره، زیارت ناحیه مقدسه می رود و متوجه می شود که رابطه وجودی عمیقی بین او و امام برقرار است و اینکه مصیبت عظیم و مصیبت اعظم داریم. مصیبت عظیم همان بلاها و رنج ها و سختی ها و ظلم هایی است که دشمنان بر جسم امام معصوم وارد کردند و آنها را به شهادت رساندن و مصیبت اعظم تنزیل رتبه امامت و حذف امام از جامعه بشری است.
▫️در مقابل مصیبت عظیم، مجالس عزا می گیرد و اشک می ریزد و می سوزد. در مقابل مصیبت اعظم، باید از دشمنان اهل بیت علیهم السلام انتقام بگیرد.
▫️انتقام لفظی یعنی برائت جستن از دشمنان آن بزرگواران، انتقام عملی یعنی برائت و دوری از فرهنگ دشمنان اهل بیت علیهم السلام و جهاد با نفس و عمل برطبق فرهنگ اهل بیت علیهم السلام و ترویج فرهنگ اهل بیت علیهم السلام و ترویج سبک زندگی سعادتمندانه آن بزرگواران.
▫️بنابراین باید جهاد کرد و مجاهد بود تا همگام و سالک با اهل بیت علیهم السلام شد. جهاد با نفس و زدودن رذائل اخلاقی از خود و کسب فضائل اخلاقی.
🔹رســانــه نـــاصـــران امــام مــــهـــدی عــج
🌐پایگاه حفظ و نشر آثار استادحسین اکبری
🆔 @ostadHoseinAkbari
🌹امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
الصَّبْرُ صَبْرَانِ، صَبْرٌ عَلَى مَا تَكْرَهُ وَ صَبْرٌ عَمَّا تُحِبُّ
صـبـر بــر دو قــسم است: صبر در برابر انجام کار خوبی کـه دوست نداری و صبر بــــر ترک کــار بدی که دوست داری.
📙نهج البلاغه حکمت ۵۵
🆔 @ostadHoseinAkbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰با دوتا امام زندگی کردن راحته!
🔹با امامی که خانه نشینه
🔹و با امامی که پرده نشینه!
🔸برشی از سخنرانی جلسه دوم محرم ۱۴۴۶
🆔 @ostadHoseinAkbari
2_144226240691796114_1_۲۰۲۴_۰۷_۱۰_۱۱_۵۸_۱۳_۹۸۸_1_1.mp3
29.99M
#گزارش_صوتی
🔰سخنرانی جلسه سوم محرم ۱۴۴۶ ق
❇️ضرورت ریشه کن کردن رذائل اخلاقی از خود برای معیت با ولی خدا
🔹هیئت فاطمیون طارم (زنجان)
💠هیئت بـه سـبـک نـهـج البلاغـه
#محرم
#حسین_زمان
🆔 @ostadHoseinAkbari
🔰حمله های ناجوانمردانهٔ دشمن
🌹امام حسین علیه السلام فرمودند:
🔻وَيْحَكُمْ يا شيعَةَ آلِ أَبي سُفْيانَ! إِن لَم یَکُن لَکُم دینٌ و کُنتُم لاتَخافونَ المَعادَ فَکونوا اَحراراً فِی دُنیاکُم!
♦️واى بر شما! اى پيروان آل ابى سفيان!
اگر شما #دین_ندارید و از روز قیامت نمی ترسید، پس [لااقل] در زندگی خود #آزاده_باشید.
📚بحار الانوار ج ۴۵ ص ۵۱
✍در روز عاشورا وقتی که عمر سعد دستور حمله به خیمه ها را داد، امام حسین عليه السلام اين کلام ارزشمند را بیان فرمودند.
🔸در ميدان نبرد، نظاميان در برابر هم قرار دارند و غير نظاميان مخصوصاً #زنان و #كودكان طرف نيستند، حمله به آنها نهايت ناجوانمردى و نشانهٔ پستى حمله كننده است.
🔹اين جمله، همه ی جهانيان را مخاطب مى سازد و به آنها مى گويد حتى اگر تابع دين و مذهبى نيستيد، اصول #انسانيّت و #شرافت انسانى و اخلاق بشرى را فراموش نكنيد؛ در واقع اين همان شعار رعايت #حقوق_بشر است، كه امروز سخن از آن بسيار مى گويند و كمتر عمل مى كنند.
#محرم #غزه
🆔 @ostadHoseinAkbari
💠لزوم همکاری برای اقامه حق
📚نهج البلاغه خطبه ۲۱۶
🆔 @ostadHoseinAkbari
2024_07_10_21_36_58_1_۲۰۲۴_۰۷_۱۱_۰۰_۵۵_۳۶_۸۲۷_1_1_1_1.mp3
15.86M
#گزارش_صوتی
🔰سخنرانی جلسه چهارم محرم ۱۴۴۶ق
❇️شرک مانع معیّت با ولی خدا
🔹هیئت فاطمیون طارم (زنجان)
💠هیئت بـه سـبـک نـهـج البلاغـه
#محرم
#حسین_زمان
🆔 @ostadHoseinAkbari
🔰چکیدهٔ جلسه سوم محرم ۱۴۴۶ ق
💠روایتی کلیدی در باب معیّت با ولی خدا
▫️در جلسات گذشته بیان شد که معیّت با ولی خدا و همگام شدن با ایشان ضرورت دارد و برای معیّت و سیر با امام معصوم باید جهاد کرد و مجاهد شد.
▫️از مهمترین ارکان جهاد در این راستا این است که باید رذائل را از خود دور ساخت و برای ریشه کن کردن رذائل باید تلاش کرد.
▫️مرحوم کلینی ره در اصول کافی ج ۸ ص ۲۴۲ روایت بسيار مهم و کلیدی را از امام صادق علیه السلام نقل کرده است؛ که دوری جستن از رذائل را برای معیّت با ولی خدا ضروری می داند:
نَحْنُ اَصْلُ كُلِّ خَيْرٍ، وَ مِنْ فُروعِنا كُلُّ بِرٍّ، فَمِنَ البِرِّ: التَّوحيدُ، وَ الصَّلاةُ، وَ الصّيامُ وَ كَظْمُ الْغَيْظِ، وَ الْعَفْوُ عَنِ المُسىءِ، وَ رَحْمَةُ الفَقيرِ، وَ تَعَهُّدُ الجارِ، وَ الاِقرارُ بِالفَضْلِ لاَِهلِهِ.وَ عَدُوُّنا اَصْلُ كُلِّ شَرٍّ، وَ مِنْ فُروعِهِمْ كُلُّ قَبيحٍ وَ فاحِشَةٍ، فَمِنْهُمُ الْكِذْبُ، وَ الْبُخْلُ، وَ النَّميمَةُ، وَ الْقَطيعَةُ، وَ اَكْلُ الرِّبا، وَ اَكْلُ مالِ الْيَـتيمِ بِغَيْرِ حَقِّهِ، وَ تَعَدّى الْحُدودِ الَّتى اَمَرَ اللّه ُ، وَ رُكوبُ الْفَواحِشِ مَا ظَهَرَ مِنْها وَ ما بَطَنَ، وَ الزِّنا، وَ السَّرِقَةُ، وَ كُلُّ ما وافَقَ ذلِكَ مِنَ القَبيحِ. فَـكَذَبَ مَنْ زَعَمَ اَنَّهُ مَعَنا وَ هُوَ مُتَعَلِّقٌ بِفُروعِ غَيْرِنا.»
«ما، ريشهی همه خیرها و خوبی ها هستيم و هر نيكى، از شاخههاى ماست و از جمله نيكىها: يكتا دانستن خدا، نماز، روزه، فروخوردن خشم، گذشت از كسى كه بدى كرده است، ترحّم به نيازمند، رسيدگى به همسايه و اعتراف به كمالِ اهل كمال. دشمن ما نيز ريشه همه بدى هاست و هر زشتى و بدكارى، از شاخههاى اوست و از جمله زشتىها: دروغ، بُخل، سخن چينى، قطع رابطه با خويشاوندان، رِبا خوارى، به ناحق خوردنِ مال يتيم، تجاوز از حدودِ فرمانهاى الهى، بدكارگى آشكار و پنهان، زنا، دزدى و هر زشتىِ ديگرى از اين دست. پس هر كس بگويد: با ماست، امّا به شاخه هاى دشمن ما چنگ بزند، دروغگوست.»
ادامه دارد...
🔹رســانــه نـــاصـــران امــام مـــهــدی عــــج
🌐پایگاه حفظ و نشر آثار استادحسین اکبری
🆔 @ostadHoseinAkbari
#شب_دلتنگی_زیارت
من عوض شدم ولی...
تو امام حسین بچگیمی...
💔صَلَّی اللَّهُ عَلَیْکَ یَا أَبَا عَبْدِاللَّهِ
#شب_ششم #محرم💔
🆔 @ostadHoseinAkbari
🌹امام حسین علیه السلام فرمودند:
بدانید کسی که در زمان غیبت [فرزندم مهدی] بر آزار و اذیت و تکذیب کردن ها صبور باشد، همانند کسی است که با شمشیر در کنار رسول خدا صلّی الله علیه و آله جهاد می کند.
📚بحارالانوار ج ۵۱ ص۱۳۳
کانال رسمی استاد حسین اکبری
🔰چکیدهٔ جلسه سوم محرم ۱۴۴۶ ق 💠روایتی کلیدی در باب معیّت با ولی خدا ▫️در جلسات گذشته بیان شد که
🔰ادامه چکیدهٔ جلسه سوم محرم ۱۴۴۶
💠نکاتی مهم در مورد رذائل اخلاقی
▫️با توجه به روایتی که بیان شد ملکه شدن رذائل اخلاقی در وجود انسان، که فروع اخلاق دشمنان اهل بیت علیهم السلام است انسان را آرام آرام به دشمنان نزدیک و از معیّت با ولی خدا باز می دارد.
▫️نکاتی مهم در مورد رذائل اخلاقی:
۱.رذائل اخلاق مثل کبر، کینه و... بیماری های روحی هستند که مثل بیماری های جسمی باید درمان شوند.
۲.بین بیماری های جسمی و روحی تفاوت هایی وجود دارد.
۲.۱.راهِ تشخیص: بیماری های جسمی راه تشخیصش از طریق عوارض ظاهری یا به وسیلهٔ آزمایش های پیشرفته قابل شناسایی است. اما بیماری های روحی چون پنهان هستند، به راحتی قابل شناسایی نيستند.
۲.۲.میزان تأثیر و تخریب:
۲.۲.۱.بیماری های جسمی غالباً فقط شخص بیمار را آزار می دهد، اما بیماری های روحی دامنهٔ آزار و تخریبش گسترده تر است. به خانواده، همسايه و... هم آزار می رساند.
۲.۲.۲.بیماری های جسمی فقط جسم را در دنیا از انسان می گیرد، اما بیماری های روحی مهمترین سرمایهٔ انسان یعنی ایمان و آخرت را از انسان می گیرد.
۲.۳.تفاوت در درمان:
۲.۳.۱.در بیماری های روحی چون ناملموس است انگیزهای برای درمان وجود ندارد، اما در بیماری های جسمی انگیزه برای درمان وجود دارد.
۲.۳.۲.در بیماری های جسمی به محض بیماری سریع به دکتر مراجعه می کنند، اما در بیماری های روحی اصلاً به دنبال مداوا نمی روند.
۲.۳.۳.درمان بیماری های روحی سخت تر و زمان برتر از درمان بیماری های جسمی است.
۳.تا بیماری روحی را بیماری ندانیم به فکر درمانش نمی افتیم، و اگر درمان نکنیم زندگی برایمان دشوار می گردد و حداقل دو پیامد سنگین دارد: اول اینکه بدون درمان بیماری های روحی کجراهه می رویم. دوم اینکه راهِ دیگران را نیز می بندیم چون این رذائل مانع هستند.
🔹رســانــه نـــاصـــران امــام مـــهــدی عــــــج
🌐پایگاه حفظ و نشر آثار استاد حسین اکبری
🆔 @ostadHoseinAkbari
#سید_رضی #مؤلف_نهج_البلاغه
ابوالحسن محمد بن الحسین الموسوی، معروف به سید رضی و یا شریف رضی، در سال ۳۵۹ هجری در بغداد متولد شد. از سوی پدر با پنج واسطه به امام کاظم علیهالسلام، میرسد. از طرف مادر نسب وی باشش رابطه به امام سجاد علیه السلام و به روایتی به امیرالمومنین علیه السّلام می رسد.
سید رضی ره در سن ۴۷ سالگی، در #ششم #محرم سال ۴۰۶ ه. ق، از دنیا رفت. و در جوار مرقد مطهر امام کاظم علیه السلام و امام جواد علیه السلام دفن شد.
🆔 @ostadHoseinAkbari
2024_07_11_21_43_53_1_۲۰۲۴_۰۷_۱۱_۲۳_۰۵_۳۰_۹۵۳ (1)_1_1(1)_2_1.mp3
15.96M
#گزارش_صوتی
🔰سخنرانی جلسه پنجم محرم ۱۴۴۶ ق
❇️رذیلهٔ تکبّر مانع معیّت با ولی خدا
#بخش_اول
🔸مفهوم تکبر و مذمت شدید تکبر
در آیات و روایات
🔹هیئت فاطمیون طارم (زنجان)
💠هیئت بـه سـبـک نـهـج البلاغـه
#محرم
#امام_زمان
🆔 @ostadHoseinAkbari
message-1720599836-93.mp3
1.56M
#روضه
💔حضرت #علی_اصغر علیه السلام
مثلا تو رو تاب میدم
مثلا به تو آب میدم
مثلا تو صدام کردی
من با خنده جواب میدم
#شب_هفتم #محرم
🆔 @ostadHoseinAkbari
🌹امام حسین علیه السلام فرمودند:
کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد، دیرتر به آرزویش می رسد و زودتر به آنچه می ترسد گرفتار می شود.
📚بحارالانوار ج ۷۸ ص۱۲۰
🆔 @ostadHoseinAkbari
2_144226240700506131_1_۲۰۲۴_۰۷_۱۳_۰۹_۲۸_۲۴_۶۳۷_1_1_1_1.mp3
32.5M
#گزارش_صوتی
🔰سخنرانی جلسه ششم محرم ۱۴۴۶ ق
❇️رذیلهٔ تکبّر مانع معیّت با ولی خدا
#بخش_دوم
🔸مــراتـب و انــواع و منـشـأ تـکــبّـر
🔹هیئت فاطمیون طارم (زنجان)
💠هیئت بـه سـبـک نـهـج البلاغـه
#محرم
#امام_زمان
🆔 @ostadHoseinAkbari
ای #عزاداران_حسینی با گذشت ۱۴۰۰ سال
هنوز #کودک_کشی ادامه دارد...
#یزید و #شمر_زمانه ات را بشناس...
#محرم #غزه
🆔 @ostadHoseinAkbari