حمیدرضامعصومی مهر.pdf
91.1K
🌹لیست 5🌹
ادامه کدهای رهگیری افرادی که برای دوره ترجمه و مفاهیم جزء 30 کتاب برایشان پست کردیم.
افرادی که تا روز جمعه 12 اسفند سفارش داده بودند و نامشان در 6 لیست بالا نیست بفرمایند تا پیگیری نماییم.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
جلسه ی چهاردهم دوره «تاریخ زندگانی حضرت علی(ع)
استاد: سرکارخانم رمضانی
سلام علیکم.
تکالیف
شرکت کنندگان محترم لطفا ۳ سوال تستی همراه با پاسخ را به ایدی زیر ارسال نمائید.
@a_ramezany
🌹اسطوره شماره 5🌹
با آغاز جنگ، او و احمد متوسلیان، به دستور محسن رضایی؛ فرمانده وقت سپاه پاسداران، مأموریت یافتند ضمن اعزام به جبهه جنوب، تیپ محمد رسولالله را تشکیل دهند. نخستین بار در عملیات فتحالمبین، مسئولیت قسمتی از عملیات به عهده همت گذاشته شد. وی در موفقیت عملیات در منطقه کوهستانی «شاوریه» نقش مهمی داشت. او در عملیات بیتالمقدس در سمت معاونت تیپ ۲۷ محمدرسولالله فعالیت و تلاش قابل توجهی را در شکستن محاصره جاده شلمچه به خرمشهر انجام داد و یگان تحت امر او سهم بسزایی را در فتح خرمشهر برعهده داشتند.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
لینک کانال اسطوره های واقعی
@ostorehayevagheei
🌹اسطوره شماره 5🌹
در سال ۱۳۶۱ با آغاز جنگ در جنوب لبنان، به منظور حمایت از حزبالله لبنان، راهی این کشور شد و پس از دو ماه به ایران بازگشت. با شروع عملیات رمضان، در تاریخ ۲۳ تیر ۱۳۶۱ در منطقه شرق بصره، فرماندهی تیپ ۲۷ محمد رسولالله را به عهده گرفت و بعدها با ارتقاء این یگان به لشکر، در سمت فرماندهی آن لشکر نیز انجام وظیفه کرد. در عملیات مسلم بن عقیل و عملیات محرم در سمت فرمانده قرارگاه ظفر، ایفای نقش کرد. در عملیات والفجر مقدماتی، مسؤولیت سپاه یازدهم قدر را که شامل: لشکر ۲۷ حضرت رسولالله، لشکر ۳۱ عاشورا، لشکر ۵ نصر و تیپ ۱۰ سیدالشهدا بود، به عهده گرفت. سرعت عمل لشکر ۲۷ تحت فرماندهی او، در عملیات والفجر ۴ قابل توجه بود. وی در تصرف ارتفاعات کانی مانگا، نقش داشت.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
لینک کانال اسطوره های واقعی
@ostorehayevagheei
🌹اسطوره شماره 5🌹
شهید همت در کنار شهیدان محمد حسین باقری و مهدی زین الدین
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
لینک کانال اسطوره های واقعی
@ostorehayevagheei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹اسطوره شماره 5 🌹
سخنان تکان دهنده ی شهید همت
موضوع: اخلاص
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
لینک کانال اسطوره های واقعی
@ostorehayevagheei
🌹اسطوره شماره 5 🌹
سخنان محسن رضایی فرمانده ی اسبق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مورد شهید همت👇👇👇👇👇
ما در حقیقت چهار لشکر داشتیم که اینها وقتی هر جا وارد میشدند، هیچ خطی در مقابلشان قدرت مقاومت نداشت، حاج همت و لشکر ۲۷ محمد رسولالله، حسین خرازی و لشکر ۱۴ امام حسین، مهدی باکری و لشکر ۳۱ عاشورا، احمد کاظمی و لشکر ۸ نجف که در هر کجا وارد میشدند، بدون استثنا با موفقیت همراه بود.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
لینک کانال اسطوره های واقعی
@ostorehayevagheei
🌹اسطوره شماره 5🌹
شهید محمد ابراهیم همت در کنار علی شمخانی( چهارمین دبیر شورای عالی امنیت ملی)
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
لینک کانال اسطوره های واقعی
@ostorehayevagheei
🌹اسطوره شماره 5🌹
همسر شهید همت یكی از دانشجویان داوطلب اعزامی از اصفهان به شهرستان پاوه بود كه تابستان ۱۳۵۹ وارد این شهر شد و همراه دیگر خواهران مستقر در كانون فرهنگی سپاه و جهاد پاوه به كار معلمی و امدادرسانی در روستاهای اطراف پاوه پرداخت. او در مهرماه همان سال، بعد از پایان مأموریت خود به اصفهان برگشت و در اواخر تابستان سال ۱۳۶۰ بار دیگر راهی پاوه شد و فعالیت خویش را ازسر گرفت. شهید همت مدتی بعد از بازگشت از سفر حج به خواستگاری اش رفت و با او ازدواج کرد حاصل این ازدواج دو پسر به نام های محمدمهدی و مصطفی بود.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
لینک کانال اسطوره های واقعی
@ostorehayevagheei