فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مروری بر خصوصیات منحصر به فرد مولود کعبه
✅خصوصیاتی که در هیچ کس نبوده، نیست و نخواهد بود.
✅مکان و زمان تولد
✅مکان و زمان شهادت
✅ و .........
🎤 دکتر رفیعی
#امام_علی
#لطفاّ_از_کانال_ما_دیدن_کنید👇
#شمیم_عدالت
https://eitaa.com/shamimedalat
┄┅❁🌺❀💠❀🌺❁┅┄
✍استاد مرتضی آقا تهرانی در جلسه مبلغين گفتند:
با حضرت آقا ديدار داشتم از حضرت آقا پرسيدم، من در جلسات روی چه موضوعی تأكيد كنم؟ سياست؟ اقتصاد؟ سبک زندگی؟ ایشان عرض کردند: بگویید مبلغين روی افزايش جمعيت كار كنند، بگویید اگر من را هم قبول ندارند، به خاطر كشورشون اين كار رو بكنند، به خاطر اسلام!
⚠️ پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان در چندین سال بعد، از همان چیزهایی است که اثرش بعداً ظاهر خواهد شد؛ وقتی هم اثرش ظاهر شد، آن روز دیگر قابل علاج نیست؛ اما امروز چرا، امروز قابل علاج است.
#لطفاّ_از_کانال_ما_دیدن_کنید👇
#شمیم_عدالت
https://eitaa.com/shamimedalat
┄┅❁🌺❀💠❀🌺❁┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ
تقلیدِ هلال ماه از «ع» علیست
بر گردن خورشید فقط دِین علیست
شب! -خوب نگاه کن- فراسوی افق
آن چند ستاره، رَدِّ نعلین علیست
.
.
.
.
🔃کانال هیئت یا زهرا سلام الله قزوین👇
@yazahraqazvin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
🌟 شکاف آیا دلیلش چیست وقتی خانه در دارد؟
یکی باید که از این راز کعبه، پرده بردارد ...
#LiveLikeAli
Instagram.com/ostad.shojae1
بزرگ چون زینب.mp3
6.39M
#تلنگری
ماجرای درک شیرین "إنّا لله و إنّا إلیهِ راجعون" ، در سلوک عاشوراییِ زینب کبریٰ سلاماللهعلیها، در زندگی تمامیِ ما نیز بوقوع خواهد پیوست؛
اگـــر....:
▪️ویژه وفات حضرت زینب "س"
#یا_زینب_الکبری
#استاد_شجاعی 🎤
@Ostad_Shojae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽️#کلیپ /
🔷🔸اذعان فرماندهان آمریکایی به سهمگین بودن حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد
#ثامن_مدیا
─┅ঊ❁🌺💠🌺❁ঊ┅─
🔴 آخرین وضعیت کاندیداهای ریاست جمهوری 1400
🔻تحلیلی از آرایش #انتخابات_1400
🔹پیش بینی انتخابات ریاست جمهوری آتی بسیار پیچیده است و هیچ تحلیلگری تاکنون تصویر روشنی ارائه نکرده است. ولی می توان به گمانه زنی و بررسی احتمالات پرداخت. در ادامه چند نکته را مطرح کنم:
1️⃣ اول؛ وضعیت جبهه اصلاحات روشن نیست. علی رغم اعلام کاندیداتوری #علی_مطهری و حسین دهقان(وزیر دفاع دولت یازدهم روحانی) اما احتمال حضور پزشکیان، #محمدجواد_ظریف، سورنا ستاری، #سیدحسن_خمینی، #اسحاق_جهانگیری، محمدرضا عارف، نمکی وزیر بهداشت، آخوندی(وزیر سابق مسکن) و آذری جهرمی وجود دارد. اینکه چه کسانی رد یا تأییدصلاحیت می شوند معلوم نیست ولی بعید می دانم شاخص هایی همچون ظریف و جهانگیری و پزشکیان و علی مطهری از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند.
2️⃣ دوم؛ گزینه مورد حمایت حزب کارگزاران و جامعه روحانیت مبارز، #علی_لاریجانی است که بعید نیست جریان #ناسا(جبهه اصلاح طلبان) به او برسند. تأیید صلاحیت وی هم بسیار محتمل است.
3️⃣ سوم؛ حضور شخصیت هایی همچون #محمود_احمدی_نژاد و عزت اله ضرغامی نیز وابسته به حضور سایر اشخاص نخواهد بود. اینکه احمدی نژاد تأیید یا رد شود معلوم نیست ولی باتوجه به نظر شورای نگهبان در سال 96 احتمال رد شدن وی وجود دارد.
4️⃣ چهارم؛ حضور #سعید_جلیلی، #سعید_محمد، #محمدباقر_قالیباف، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، محسن رضایی، رستم قاسمی، نیکزاد و ... منوط به حضور سیدابراهیم رئیسی است. به احتمال 90 درصد چنانچه رئیسی در انتخابات شرکت کند سایر شخصیت ها یا ثبت نام نمی کنند یا بعد از مناظرات به نفع وی کنار می روند. البته اینکه کدام شخصیت ها تأیید صلاحیت می شوند به احتمال زیاد سعید جلیلی، قالیباف و رضایی بتوانند از فیلتر شورای نگهبان عبور کنند؛ سایرین را نمی توان قضاوت کرد. سخنگوی شورای نگهبان هم اعلام کرده هیچ چیزی معلوم نیست و ما نمی توانیم تعیین تکلیف کنیم.
5️⃣ پنجم؛ در صورتیکه رئیسی حضور پیدا نکند حضور آقایان جلیلی و قالیباف و لاریجانی جدی است.
6️⃣ ششم؛ با توجه به اکثر نظرسنجی ها، حتی با حضور و تأیید صلاحیت افرادی همچون خاتمی، احمدی نژاد و غیره، انتخاباتی با مشارکت پائین و نهایت مشارکت متوسط را خواهیم داشت. لذا تکثر در جبهه ها و کاندیداها به نفع انقلاب و مردم است. تکثر کاندیداها و رقابت هرچه پرشورتر باشد مشارکت بالاتر خواهد رفت. چه بسا در انتخابات پیش رو رقابت بین بد و بدتر نباشد یا بین بد و خوب نباشد؛ شاید رقابت بین خوب و خوب تر شکل بگیرد. وقتی مشارکت پائین و متوسط است نیروهای انقلابی می بایست ثبت نام کنند و تصمیم گیری نهایی را به بعد از مناظرات بسپارند.
🔹در انتخابات مجلس گذشته(مجلس یازدهم) به کسانی که خود را دلسوز و نیروی انقلابی می دانستند توصیه کردیم که بگذارید رقابت شکل بگیرد و هر حزب و جبهه ای با یک لیست به میدان بیاید اما متأسفانه القای ترس بر بدنه انقلابی و ترساندن مردم از لولوی اصلاح طلبان، منجر به لیست ائتلاف شد و خیلی از نیروهای لایق و شایسته به پای جبهه وحدت اصولگرایی ذبح شد. اما همه دیدیم که جبهه اصلاحات با آنکه یک لیست به سرلیستی مجید انصاری منتشر کرد باز رأی نیاورد!
🔸حالا به صراحت می گوئیم نیروهای انقلابی روی #اصلح برنامه ریزی کنید و از تئوری های «اصلح – صالح مقبول» بپرهیزید. اگر دوگانه «اصلح – صالح مقبول» ذره ای در محضر رهبر انقلاب ارزشی داشت حداقل یکبار طی این سه دهه از آن تعریف می کرد ولی می بینید که مکرر در مکرر می فرماید: #مشارکت_حداکثری و #انتخاب_اصلح.
🔹حقیر تا این لحظه باتوجه به شناختی که از نامزدها دارم برخی را اصلح می دانم و نسبت به برخی چون شناخت کافی ندارم اظهار نظر نمی کنم تا اطلاعات بیشتری کسب کنم. امیدوارم با توجه به شرایط مهم و اساسی قوه قضائیه، جناب آقای رئیسی در دستگاه قضا بماند. چون نیرویی برای اصلاح قوه قضائیه نداریم. ان شاءالله خدا هم عنایت می کند و یک نیروی انقلابی مسلک، صادق و پاک و اهل طرح و برنامه انتخاب خواهد شد.
🔻در پایان؛ باید منتظر شرایط پیش رو و آرایش انتخابات ماند و اعلام حمایت واقعاً زود است.
📝#تحلیلگر_انقلابی
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
🔴 فضای مجازی رها شده، جولانگاه تروریستها و اشرار با سرکردگی جریان تحریف
🔹 چند روزی از حادثه تیر اندازی نیروهای نظامی پاکستان به برخی سوخت بر ها در سراوان گذشته است و در این 3 روز شاهد جولان تروریست های منافقین، رژیم صهیونیستی، عناصر بدنام و برانداز جریان تحریف و غربگرا در #فضای_مجازی یله و رها با هماهنگی کامل شرکت های آمریکایی هستیم.
🔸 از نشانه گرفتن وحدت در منطقه تا ایجاد شکاف های اجتماعی، فرقه ای، قومی و قبیله ای و حمایت کامل رسانه ای از اشرار وهابی در منطقه سراوان و اشرار شیعه انگلیسی صادق شیرازی با رسانه های متعدد را میبینیم.
✅ متاسفانه عده ای هم در داخل مانند سعید حجاریان و برخی منافقین نام آشنا از این شرایط که در توییتهایی با کد و رمز قبلا به آن اشاره کرده بودند از آزادی های موجود در کشور در فضای مجازی سو استفاده کرده و بر روی این #فتنه_فرقه ای بنزین می پاشند.
🔹 اگر فقط کمی به حوادث بعد از انتخابات 2020 آمریکا دقت کنیم، می بینیم آمریکایِ مدیر اینترنت جهانی و صاحب اغلب پلتفرم های ارتباطی و اجتماعی در دنیا چقدر دقیق در کشور خودش حکمرانی رسانه ای #سایبری را اجرا میکند و در روز حمله چند ساعته به کنگره و پس از آن تا حصر رسانه ای ترامپ اجازه ندادند از بیرون مرزهایشان کسی بر افکار عمویشان با پیام های رسانه ای تاثیری بگذارد و چون تمام رسانه ها در دست خودشان بود مردم دنیا هم زود آنرا فراموش کردند.
✅ 4 حمله تروریستی با بستر تلگرام، اینستاگرام، واتس اپ و...، 2 فتنه 96 و 98، سیگنال دهی های بازیگر ها برای سقوط بورس و ایجاد اغتشاش بورسی، ایجاد شکاف های قومیتی در کشور، ایجاد بستر زیست انگل های شبکه قمار و شرط بندی و... همه و همه از آثار جریانی است که استاد تعویض جای جلاد و #شهید است و دلش نمیخواهد مردم روی آسایش را ببینند
🔹 حال در این شرایط ارتقای سواد، مهارت و تربیت رسانه ای مخصوصا در استانها و شهرستان های مرزی میتواند یک سد محکم در برابر شایعات، شیطنت ها و عملیات های داخلی و خارجی برای #تفرقه_افکنی میان اقوام و فرق مذهبی درست کند
💢 به نظر میرسد جریان #تحریف چون باختش در انتخابات 1400 را قطعی می بیند در چند وقت باقیمانده رو به استراتژی بر هم زدن بازی با ایجاد فتنه های مختلف و تحویل زمین سوخته بیاورد.
📝#تحلیلگر_انقلابی
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽️ #کلیپ_تصویری |
🔷🔸 به مناسبت وفات حضرت زینب علیها السلام
🔹آنکه دلها را گرفتار تو کرده زینب است
🎙 با نوای #حاج_میثم_مطیعی
#ثامن_مدیا
─┅ঊ❁🌺💠🌺❁ঊ┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 قرائت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی درباره حضرت زینب (س) توسط خانم فاطمه سلیمانی فرزند شهید
✅کانال عاشقان شهید سلیمانی👇
http://eitaa.com/joinchat/640811030C1457b2a299
🛰#روایت_آشوب در برخی مناطق استان سیستان و بلوچستان را باید از نگاه دوربینهای خود اشرار مسلح دید؛ از به خاک انداختن پرچم «محمد رسول الله» تا به رگبار بستن پاسگاه ناجا و مجروح و به شهادت رساندن مامورین نیروی انتظامی...
اینها #سوخت_بر هستند؟!
🔹حجاریان بهمن تهدید میکند، اسفند در #سراوان اتفاق میافتد؛ عبدالحمید آشوبگران را مومن احساسی مینامد و زیباکلام از او عذرخواهی میکند....
این سلسله را به هم متصل کنید و ببینید جریان اصلاحات (بخوانید نفوذ) از حرص کنار رفتن از قدرت، چگونه کشور را به آشوب میکشد!
🔸سه ضلع یک بازی کثیف؛
۱. تهدید حجاریان مبنی بر مسلح شدن مرزنشینان
۲. مطالبهی ادارهی کشور از طرف عبدالحمید
۳. رهبر خواندن عبدالحمید توسط زیباکلام
➕ در سالهای اخیر #عبدالحمید از لحاظِ سیاسی و اعتماد عمومی بین اهل تسنن، بسیار ضعیف و شکست خورده است که میشود حاشیه سازی های اخیر او را در همین راستا تحلیل کرد؛ گویا قصد دارد با سوءاستفاده از عقاید دینی و احساسات، زیادی خواهی خودش و همفکرانش را در عرصه سیاسی به کرسی بنشاند!
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
*مردِ مظلومِ تاریخ*
به جرج جرداق،صاحب کتاب *الامام علی صوة العدالة الانسانیة* گفتند: شما یک مسیحی هستی و خیلی هم مذهبی نیستی چه شد که در مورد
*حضرت علی علیه السلام کتاب نوشتی؟*
*به گریه افتاد و گفت مرحوم علامه امینی هنگامی که کتاب *الغدیر* را نوشت چند جلد از کتاب را برای من فرستاد. یک نامه هم نوشت و گفت آقای جرج جرداق شما یک حقوقدان و وکیل دادگستری هستی، نه شیعه هستی و نه سنی که بگوییم طرفداری را میکنی، کار تو دفاع از مظلوم است.
ما با اهل سنت بر سر
علی علیه السلام دعوا داریم ما می گوییم حق با علی است آنها میگویند نه ، حالا این چند جلد کتاب( الغدیر) را به عنوان پرونده مطالعه کنید.
تمام مدارک هم از اهل سنت است. من از شیعه چیزی در آن ننوشته ام. شما هم در حد یک وکیل دادگستری قضاوت خود را برای من بنویسید.
میگوید: من دیدم وقتی انسانی مرا به عنوان یک وکیل دادگستری مخاطب قرار داده و از من کمک خواسته بی انصافی است اگر کمک نکنم بنابراین پذیرفتم.
وقتی کتاب ها را دقیق خواندم دیدم در تاریخ از علی(ع) مظلوم تر نمی شناسم و لذا تصمیم گرفتم به اقتضای شغلم که وکیل دادگستری می باشم از این مظلوم دفاع کنم و کتاب
*الامام علی صوة العدالة الانسانیة را نوشتم.*
میزان قضاوت حال فعلی افراد است
امام خمینی(ره) به عنوان معمار کبیر انقلاب در سه زمان به سه ادبیات سه بار این عبارت را فرمودند::1ـ«و میزان، حال فعلی اشخاص است (صحیفه امام؛ ج: 17؛ ص:139ـ 24/09/61) 2ـ «میزان در گزینش، حال فعلی افراد است». (صحیفه امام ج: 17؛ ص: 220ـ 15/10/61) 3ـ «و میزان در هر کس حال فعلی او است.»(صحیفه امام؛ ج:21؛ ص:452ـ 26/11/61)
این دو از لحاظ مصداقهای کلی با مورد سوم تفاوت دارد. دو مورد وجه ایجابی و جذبی دارد. به این معنا که وقتی انقلاب به پیروزی رسید و افرادی تندخو، تندرو، متشرع اما جاهل نسبت به روح احکام شرع و یا افراد نفوذی در نهادهای انقلاب، نسبت به افراد و وابستگان کسانی که در رژیم گذشته مسئولیتهایی را عهدهدار بودند، تندروی می کردند و حقوق شهروندی آن ها را نادیده گرفته و دست به تصفیههای بیحساب و کتاب دست می زدند، در بند دوم پیام هشت مادهای اعلام فرمودند: «و میزان، حال فعلی اشخاص است» که از سیاق کلام بر میآید، که اگر کسانی در گذشته مرتکب لغزش و خطاهایی شده ولی اکنون مرتکب آن خطاها نمیشوند، نباید مورد تعرض قرار گیرند و از حقوق حقه خود محروم گردند.
مورد سوم که در وصیتنامه سیاسی- الهی آمده، برخلاف دو مورد قبلی در مورد ریاکارانی است که خود را انقلابی نشان داده و گاه امام از آنها تمجید کردهاند، لذا به جهت آن که چنین کسانی از تمجیدهای امام سوء استفاده نکنند، مطالب زیر را در حاشیه وصیتنامه ذکر کردند: « من در طول مدت نهضت و انقلاب به واسطه سالوسی و اسلام نمایی بعضی افراد ذکری از آنان کرده و تمجیدی نموده ام، که بعد فهمیدم از دغلبازی آنان اغفال شدهام. آن تمجیدها در حالی بود که خود را به جمهوری اسلامی متعهد و وفادار مینمایاندند، و نباید از آن مسائل سوء استفاده شود. و میزان در هر کس حال فعلی او است.»
حال فعلی افراد، یک معیار اساسی در شناخت خط امام خمینی و راهاش میباشد. معیار اساسی این است: قضاوت در مورد اشخاص باید با معیار حال کنونی اشخاص انجام شود. گذشتهی اشخاص، مورد توجه و قابل تعمل نیست.
گذشته افراد از دو حال نیست.
1ـ موافق انقلاب. 2ـ مخالف انقلاب. حال کنونی افراد هم از دوحال خارج نیست: 1ـ موافق انقلاب. 2ـ مخالف انقلاب. با توجه به گذشته و حال، چهار دسته افراد در جامعه قابل مشاهده است:
1ـ گذشته موافق، حال هم موافق. بسیار خوب. 2ـ گذشته مخالف، حال هم مخالف. بسیار بد.
3ـ گذشته موافق، حال مخالف. بسیار بد. 4ـ گذشته مخالف حال موافق. بسیار خوب.
مشکل قضاوت در مورد گروههای یک و دو وجود ندارد، زیرا هرچه بودند، هستند. مشگل در گروههای سه و چهار هستند، زیرا هر چه بودند، حال آن نیستند. اگر حال فعلی اشخاص در نقطهی مقابل گذشته آنان قرار دارد، در این صورت گذشته دیگر اعتبار و کارائی ندارد. نمونه از گروه سه: قضاوت امام علی در مورد طلحه و زبیر، نمونه از گروه چهار: قضاوتی که امام حسین در مورد حر نمود.
مطرح کردن گذشته مربوط به وقتی است که حال فعلی فردی معلوم و مشخص نباشد. انسان به گذشته اکتفا کند و بگوید: خوب، قبلاً اینجوری بوده، حالا هم لابد همان جور است.
افرادی که با امام از پاریس به ایران آمدند؛ بعضی در زمان امام به خاطر خیانت اعدام شدند! بعضیها از دورانی که امام در نجف بود و بعد که به پاریس رفت، با ایشان ارتباط داشتند، در اول انقلاب هم مورد توجه امام قرار گرفتند؛ اما بعد رفتار اینها، موضعگیریهایشان سبب شد که امام اینها را طرد کند. میزان، وضعی است که امروز افراد دارند. در حالت سوم است که عدهای(مردم عامی) به علت عدم آگاهی از انحراف فردی از انقلاب اسلامی، همچنان از وی حمایت میکنند.
و در حالت چهارم است که به علت داشتن گذشته منفی مورد حمایت قرار نمیگیرد.
اگر گذشته فردی طاغوتی بوده، حال از جبهه مخالفین رسته به مدافین پیوسته بسیار علی است، زیرا او حری است به امام پیوسته. اما کسی که رهبری را قبول داشته و حال به مخالفین پیوسته بسیار بد است، زیرا او طلحه و زبیری است که پیمان شکسته، جای تاسف دارد.
محمدابراهیم پاکروان 99/12/07
🛰واعظی: #دلار را گران کردیم تا کشور را اداره کنیم!
➕ هرچند این صحبت، "تَکرار" همان حرف جناب روحانی (در سال ۹۷) در مجلس است که فرمودند #اگر_بخواهیم قیمت ارز به قیمت پارسال میرسد و چندان عجیب نمی باشد اما کاش جناب واعظی اولا دقت کنند که این یعنی اداره کشور از #جیب_مردم (نه با تدبیر) و درثانی لااقل دیگر کسی را بابت انتقاد از دولت و حتی نفرینِ دولت شماتت نکنند؛ البته بماند که از این به بعد باید به افکار عمومی حق بدهند که هر لحظه گمان کنند همان دولتی که با دستکاری قیمت ارز، خزانه اش را پُر کرده، میتواند دست به هر کار دیگری (از گروگان گرفتنِ معیشت مردم برای دست یابی به اهداف سیاسی اش گرفته تا دخالت در دیگر بازارهای مالی و پولی برای شرطی کردن یا عصبانی نمودنِ جامعه) نیز بزند!!
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
🖤سلام امام زمانم🖤
السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُعِزَّ الْمُؤْمِنِينَ الْمُسْتَضْعَفِينَ...
سلام بر شما!
که با آمدنت، مؤمنین سر از گریبان اندوه بر میآورند و عزتمند خواهند شد..
بیا!
ای عزت شیعه...
✧═════•❁❀❁•═════✧
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
کانال هیئت یا زهرا سلام الله قزوین👇
@yazahraqazvin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکترمرتضی امیری نژاد کارشناس مسائل سیاسی
🔈🔊طبل انتخابات۱۴۰۰ بصدا درامد
✅متاسفانه کیفیت کلیپ در ایتا جالب نیست ، جهت ملاحظه باکیفیت بالا به صفحه اینستاگرامی زیر مراجعه فرمایبد
پیج اینستاگرامی بویین آنلاین👇👇👇
http://instagram.com/buin_onlin
🛰 #زنستیز شما (جناب تاجزاده) و دوستانتان هستید که در مقابل #همسرکشی ساکتید، در دهه 60 پونز در پیشانی بدحجابها فرو میکردید و به زنان به مثابه ابزار تبلیغاتی مینگرید که حتی عُرضه ی شهردار شدن هم ندارند....
ضمنا طالبانی، کسی است که مخالف فیلم ویدئو بوده و حالا از بیان این سابقه خجالت میکشد.
➕بولد شدن یک خط از خطبههای #علمالهدی در مقابل وقاحت واعظی و دولت روحانی، یعنی اصلاحطلبا تست رسانهای موفقی قبل انتخابات رو ثبت کردن!
دیوارکشی پیادهرو حتی برای ۱۴۰۰ هم جواب میگیره..
💔 یَا الله یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 💔
🤲 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج 🤲
🌸 به کانال تحلیل سیاسی برتر در ایتا و تلگرام بپیوندید 🌸👇
🆔 @Tahlilesiyasibartar 🇮🇷
🌀 یادداشت روز
💠 موضوع: وقایع سراوان و لزوم توجه دائمی به جنوب شرق
✍️نویسنده: عزيز غضنفري
🔻حوادث اخیر شهرستان سراوان در استان سیستان و بلوچستان بار دیگر موضوعات سیاسی، امنیتی و اقتصادی این بخش از کشور را وارد فضاهای رسانهای و تبلیغاتی کرد. در این رابطه لازم است نکات زیر مدنظر قرار گیرد.
✅نکات تحلیلی:
🔹 1- واقعیت قطعی که اینک به تجربه نیز اثباتشده آن است که موضوع ناامن سازی و ناآرامیهای قومی و مذهبی در محیط سرزمینی جمهوری اسلامی ایران به راهبرد قطعی و پایدار دشمنان تبدیل شده است.
🔸 2- از دیگر سو این امر نیز مبتنی بر شواهد عینی و آشکار است که سیاست و راهبرد کلان جمهوری اسلامی در حوزه جنوب شرق کشور تا حد بسیار زیادی سناریوها و طراحی-های دشمنان علیه اقوام جنوب شرق ایران را عقیم ساخته است.
🔹3- مجموعه اقدامات صورت گرفته اقتصادی در مناطق جنوب شرق قابل کتمان نیست؛ بااینحال اما متأثر از شرایط عمومی اقتصادی کشور و فراگیری مشکلات معیشتی، نقش مشکلات اقتصادی که بسترساز وقایع امنیتی آن منطقه و سوءاستفاده جریان معاند و مخالف جمهوری اسلامی ایران شده است، باید بهطور خاص و اولویتدار موردتوجه قرار گیرد.
🔸4-تأثیرگذاری جریان رسانهای و تبلیغاتی بدخواهان ایران و خاصه مردم جنوب شرق کشور در قضایای اخیر سراوان به شکل مؤثر ایفای نقش کرده است. مرکزیت نظام بیش از همیشه باید به ارتباط بین شبکههای اجتماعی و رسانهای با امنیت ملی بیندیشد. این مسئلهای فراتر از همه بحثهای جناحی و سیاسی است.
🔹5-طرح رزاق-که بحث درباره آن تفصیل بیشتری را میطلبد- از اقدامات صحیح و اصولی اجراشده در منطقه جنوب شرق کشور بهحساب میآید که به شکل واقعی معضلات متنوع آن منطقه را در مسیر ساماندهی قرار داده است و یکی از دلایل تحرک اخیر دشمن در این منطقه، ضربه زدن و متوقفسازی این طرح هوشمندانه است. سوگیری اصلی طرح رزاق کمک به معیشت مردم منطقه و روانسازی تبادلات با خارج از کشور است.
🔸6- #سپاه_پاسداران در طی سالهای گذشته سیاست بومیسازی امنیت و خدمات اجتماعی و اقتصادی را به شکل جدی در دستور کار قرار داده است و با کمک نخبگان، علما و بزرگان منطقه جنوب شرق کشور امنیت و رفاه منطقه را موردتوجه قرار داده است.
💠نکته پایانی:
🔺 مردم منطقه جنوب شرق کشور و البته همه مردم مناطق گوناگون ایران بایستی در نظر داشته باشند که ناامنی پدیدهای خانمانسوز است و تبعات آن دامن همه را خواهد گرفت؛ بنابراین بایستی کوشید امنیت که پایهایترین و مهمترین مؤلفه جنوب شرق کشور است، مورد خدشه قرار گیرد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن_مدیا
#روشنگری
─┅ঊ❁🌺💠🌺❁ঊ┅─
#یکشنبه های علوی
بیان فضائل امیرالمومنین(ع)
⚜️قال مولانا اميرالمؤمنين (عليه السلام):
《أَنَا خَيْرُ اَلْبَرِيَّةِ》؛
من بهترین آفریدگانم.
📘 بشارت المصطفی، ج۱، ص۱۹۱؛
⚜️خداوندمتعال درآیه ۷ سوره مبارکه بینه می فرماید:
💎 《إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ أُولَئِكَ هُمْ خَيْرُ الْبَرِيَّةِ》؛
در حقيقت كسانى كه گرويده و كارهاى شايسته كرده اند آنانند كه بهترين آفريدگانند.
⚜️ نبی مکرم حضرت محمد مصطفی (صلوات الله علیه) ذیل آیه فوق از سوره مبارکه بینه می فرمایند:
《يَا عَلِيُّ أَ لَمْ تَسْمَعْ قَوْلَ اَللَّهِ تَعَالَى:
"إِنَّ اَلَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا اَلصّٰالِحٰاتِ أُولٰئِكَ هُمْ خَيْرُ اَلْبَرِيَّةِ"
أَنْتَ وَ شِيعَتُكَ
مَوْعِدِي وَ مَوْعِدُكُمُ اَلْحَوْضُ تُدْعَوْنَ غُرّاً مُحَجَّلِينَ》؛
ای علی! آیا این سخن خدا را نشنیده ای: (کسانی که ایمان آوردند و عمل صالح انجام دادند، بهترین آفریده های خدایند)؟ آنان، تو و پیروانت هستید. وعده گاه من و شما، بر سرِ حوض، وقتی امّت ها برای حساب، گِرد می آیند و شما دعوت می شوید، در حالی که پیشانی سفید [و نورانی] و شناخته شده اید.
📗 اثبات الهداة، ج٣، ص٢٢٧
بنیاد بین المللی غدیر استان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📸 قرائت نامه شهید حاج قاسم سلیمانی درباره حضرت زینب (س) توسط خانم فاطمه سلیمانی فرزند شهید
✅کانال عاشقان شهید سلیمانی👇
http://eitaa.com/joinchat/640811030C1457b2a299
میزان قضاوت حال فعلی افراد است
امام خمینی(ره) به عنوان معمار کبیر انقلاب در سه زمان به سه ادبیات سه بار این عبارت را فرمودند::1ـ«و میزان، حال فعلی اشخاص است (صحیفه امام؛ ج: 17؛ ص:139ـ 24/09/61) 2ـ «میزان در گزینش، حال فعلی افراد است». (صحیفه امام ج: 17؛ ص: 220ـ 15/10/61) 3ـ «و میزان در هر کس حال فعلی او است.»(صحیفه امام؛ ج:21؛ ص:452ـ 26/11/61)
این دو از لحاظ مصداقهای کلی با مورد سوم تفاوت دارد. دو مورد وجه ایجابی و جذبی دارد. به این معنا که وقتی انقلاب به پیروزی رسید و افرادی تندخو، تندرو، متشرع اما جاهل نسبت به روح احکام شرع و یا افراد نفوذی در نهادهای انقلاب، نسبت به افراد و وابستگان کسانی که در رژیم گذشته مسئولیتهایی را عهدهدار بودند، تندروی می کردند و حقوق شهروندی آن ها را نادیده گرفته و دست به تصفیههای بیحساب و کتاب دست می زدند، در بند دوم پیام هشت مادهای اعلام فرمودند: «و میزان، حال فعلی اشخاص است» که از سیاق کلام بر میآید، که اگر کسانی در گذشته مرتکب لغزش و خطاهایی شده ولی اکنون مرتکب آن خطاها نمیشوند، نباید مورد تعرض قرار گیرند و از حقوق حقه خود محروم گردند.
مورد سوم که در وصیتنامه سیاسی- الهی آمده، برخلاف دو مورد قبلی در مورد ریاکارانی است که خود را انقلابی نشان داده و گاه امام از آنها تمجید کردهاند، لذا به جهت آن که چنین کسانی از تمجیدهای امام سوء استفاده نکنند، مطالب زیر را در حاشیه وصیتنامه ذکر کردند: « من در طول مدت نهضت و انقلاب به واسطه سالوسی و اسلام نمایی بعضی افراد ذکری از آنان کرده و تمجیدی نموده ام، که بعد فهمیدم از دغلبازی آنان اغفال شدهام. آن تمجیدها در حالی بود که خود را به جمهوری اسلامی متعهد و وفادار مینمایاندند، و نباید از آن مسائل سوء استفاده شود. و میزان در هر کس حال فعلی او است.»
حال فعلی افراد، یک معیار اساسی در شناخت خط امام خمینی و راهاش میباشد. معیار اساسی این است: قضاوت در مورد اشخاص باید با معیار حال کنونی اشخاص انجام شود. گذشتهی اشخاص، مورد توجه و قابل تعمل نیست.
گذشته افراد از دو حال نیست.
1ـ موافق انقلاب. 2ـ مخالف انقلاب. حال کنونی افراد هم از دوحال خارج نیست: 1ـ موافق انقلاب. 2ـ مخالف انقلاب. با توجه به گذشته و حال، چهار دسته افراد در جامعه قابل مشاهده است:
1ـ گذشته موافق، حال هم موافق. بسیار خوب. 2ـ گذشته مخالف، حال هم مخالف. بسیار بد.
3ـ گذشته موافق، حال مخالف. بسیار بد. 4ـ گذشته مخالف حال موافق. بسیار خوب.
مشکل قضاوت در مورد گروههای یک و دو وجود ندارد، زیرا هرچه بودند، هستند. مشگل در گروههای سه و چهار هستند، زیرا هر چه بودند، حال آن نیستند. اگر حال فعلی اشخاص در نقطهی مقابل گذشته آنان قرار دارد، در این صورت گذشته دیگر اعتبار و کارائی ندارد. نمونه از گروه سه: قضاوت امام علی در مورد طلحه و زبیر، نمونه از گروه چهار: قضاوتی که امام حسین در مورد حر نمود.
مطرح کردن گذشته مربوط به وقتی است که حال فعلی فردی معلوم و مشخص نباشد. انسان به گذشته اکتفا کند و بگوید: خوب، قبلاً اینجوری بوده، حالا هم لابد همان جور است.
افرادی که با امام از پاریس به ایران آمدند؛ بعضی در زمان امام به خاطر خیانت اعدام شدند! بعضیها از دورانی که امام در نجف بود و بعد که به پاریس رفت، با ایشان ارتباط داشتند، در اول انقلاب هم مورد توجه امام قرار گرفتند؛ اما بعد رفتار اینها، موضعگیریهایشان سبب شد که امام اینها را طرد کند. میزان، وضعی است که امروز افراد دارند. در حالت سوم است که عدهای(مردم عامی) به علت عدم آگاهی از انحراف فردی از انقلاب اسلامی، همچنان از وی حمایت میکنند.
و در حالت چهارم است که به علت داشتن گذشته منفی مورد حمایت قرار نمیگیرد.
اگر گذشته فردی طاغوتی بوده، حال از جبهه مخالفین رسته به مدافین پیوسته بسیار علی است، زیرا او حری است به امام پیوسته. اما کسی که رهبری را قبول داشته و حال به مخالفین پیوسته بسیار بد است، زیرا او طلحه و زبیری است که پیمان شکسته، جای تاسف دارد.
محمدابراهیم پاکروان 99/12/07