eitaa logo
💠 اتاق تبیین ارصاد 💠
293 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
2.3هزار ویدیو
18 فایل
اتاق تبیین ارصاد __________________________________ ثبت نام در قرارگاه ارصاد https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqhMRTH8tGrDC356l2-y_-tmS2SJxN5gYSrjG6gCzRccU3Rg/viewform
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 توصیه‌های مهم رهبر انقلاب درباره استفاده از دانش هسته‌ای برای بهبود زندگی مردم: از ظرفیت دانش هسته‌ای برای بهبود بخش‌های مختلف زندگی مردم استفاده کنید / خدمات هسته‌ای تجاری‌سازی شود. 🔻 رهبر انقلاب در دیدار دانشمندان، متخصصان، کارشناسان و مسئولان صنعت هسته‌ای کشور: 🔹 از ظرفیت دانش هسته‌ای بایست استفاده کرد برای بخش‌های مختلف زندگی مردم. سر ریز بحث هسته‌ای برای صنعت، برای سلامت، برای کشاورزی، برای محیط زیست، برای آب شیرین‌کن، برای درمان بیماری‌ها برای همه چیز در جامعه مفید است. این را اهمیت بدهید، دنبال بکنید زندگی مردم را برخوردار کنید از پیشرفت علمی مربوط به صنعت هسته‌ای. در همه‌ی بخش‌های زندگی مردم این صنعت می‌تواند حضور مؤثر و مفید داشته باشد. 🔸 توصیه‌ی دیگر این است که محصولات و خدمات هسته‌ای تجاری‌سازی بشود. این پیشرفت‌های ما بازارهای خوبی در دنیا دارد و می‌توان برای اقتصاد کشور، برای درآمد کشور می‌توان واقعاً استفاده کرد. با کشورهای همسو که با ما معارضه‌ای در این قضیه ندارند همکاری بشود. ۱۴۰۲/۰۳/۲۱
☑️ پاسخ رئیس‌جمهور به نامهٔ دختر ۵ سالۀ تبریزی 🔹در جریان سفر اخیر رئیس‌جمهور به تبریز و در بین نامه‌های مردم، نامه‌ای از یک دختر ۵ ساله به‌چشم می‌خورد که از رئیسی درخواست یک چادر گل‌گلیِ صورتی و یک سنجاق روسری داشت. 🔹زهرا که هنوز سواد خواندن و نوشتن ندارد، از برادرش درخواست نوشتن این نامه را کرده بود. 🔹مادرِ زهرا گفت: قصد داشتم خودم یک چادر گل‌گلی برای زهرا بخرم و بگویم «این را رئیس‌جمهور برایت خریده»؛ باورمان نمی‌شد که به این نامهٔ کودکانه پاسخ داده بشود. 🔹به‌گفته مادرِ زهرا، نامه را در مقبره‌الشعرای تبریز به هیئت همراه رئیس‌جمهور تحویل داده‌اند و در روز دوم سفر رئیسی با آن‌ها تماس گرفته شده تا به محل تحویل نامه بروند. 🔹رئیس‌جمهور علاوه بر چادر و سنجاق روسری، هدیه‌ای هم برای برادرِ زهرا فرستاده بود.
💢این شما و این مهندسی خبر رسانی به سبک صدای آمریکا و اینترنشنال 🔻 پویا مولایی راد پسر عموی ماه منیر مولایی راد مادر کیان پیر فلک امروز مامورین نیروی انتظامی را عمدا با ماشین زیر می گیرد یک مامور فراجا را شهید و چند نفر دیگر را زخمی می کند و بر اثر تیراندازی مامورین فراجا برای جلوگیری از جنایت بیشتر، در بیمارستان فوت شد. 👈 اینترنشنال و صدای آمریکا بخش اول خبر یعنی شهید کردن مامور نیروی انتظامی توسط این شخص را حذف کرده و اینگونه القاء می‌کنند گویی این شخص بی گناه بوده تا مردم با او همدردی کرده و علیه جمهوری اسلامی موضع بگیرند.
💢تصویری از سروان محمد قنبری که امروز توسط پسرعموی کیان پیرفلک به شهادت رساند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدیه تولد کیان پیر فلک از طرف مادر نامتعادلش یتیم شدن این بچه ها بود.... 😭دختران شهید محمد قنبری دیگر بابا ندارند....... شهید محمد قنبری پنج فرزند داشتن که آخرین فرزندانشان دو ساله بود.
📌 اسرائیل رسما در موضوع شهادت امشب مامور نیروی انتظامی ورود داشته است. فضای مجازی آلوده را چه دوایی است؟ شنیده‌ها حاکی است که پسرعموی مادر کیان پیرفلک از ماموران متعهد فراجا در ایذه را به شهادت رسانده است.
🔴 اصلاح طلب شرف ندارد دستگاه های نظارتی چرا مقابل این بی شرف ها ساکتند و به آنها کاری ندارند؟ 🔴 👇 @bidariymelat
🔴 توئیت خبرگزاری نزدیک به شورای عالی امنیت ملی درباره لزوم برخورد قاطع با مسببین جنایت امروز در ایذه
💠 اتاق تبیین ارصاد 💠
💢این شما و این مهندسی خبر رسانی به سبک صدای آمریکا و اینترنشنال 🔻 پویا مولایی راد پسر عموی ماه منیر
🔴استوری های این پسر مهاجم ایذه هم مملو بود از این مفاهیم که دین من انسانیته و از این حرف ها 🔹اینها نه متدین به آئین و هویت زرتشتی هستند، نه پایبند به اصل و نسب اسلامی 🔸همین بی هویتی اینها رو تبدیل به آدمهای خشن و خطرناک و بی مبنایی کرده، اون از قاتل مشهدی و این هم از قاتل ایذه ای
📌جزئیات شهادت یک مأمور پلیس در ایذه 🔹جانشین فرماندۀ پلیس خوزستان: همزمان با فراخوان معاندان برای ایجاد ناامنی در سالروز تولد کیان پیر فلک نیروهای پلیسِ ایذه با اجرای طرح ارتقای امنیت در شهرستان اقدامات لازم را انجام دادند. 🔹در یکی از ایستگاه‌های تامین امنیت عمومی یک نفر با هویت معلوم با خودروی تیبا به‌صورت عمدی به پلیس حمله کرد و  سروان را به شهادت رساند. 🔹پلیس در پاسخ به حملۀ مهاجم اقدام به تیراندازی کرد که فرد مهاجم براثر اصابت تیر مجروح شد و پس از انتقال به بیمارستان فوت کرد.
⭕️ تیتر خبیثانه‌ی BBC و پاسخ یکی از فعالین رسانه ای👆
پلیس: آقای پویا مولایی راد؟ شما پسر عموی ماه منیر مولایی راد هستین؟ پویا مولایی راد: بله خودم هستم پلیس: کیو کیو🔫🔫🔫 ✍ امین سرمدی