eitaa logo
💠 اتاق تبیین ارصاد 💠
293 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
2.3هزار ویدیو
18 فایل
اتاق تبیین ارصاد __________________________________ ثبت نام در قرارگاه ارصاد https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqhMRTH8tGrDC356l2-y_-tmS2SJxN5gYSrjG6gCzRccU3Rg/viewform
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 ️حساب توئیتری حزب الله رنگ پرچم خود را به رنگ قرمز در آورد قرمز در فرهنگ عرب نشانه انتقام است ...
امشب در آسمان غزه چه خبر است؟ یعنی چند هزار ملائک پایین آمده اند تا هزار شهید را بالا ببرند؟ گروهی برای بردن شیرخواران در حالیکه لالایی می‌خوانند و آنها را بشارت می‌دهند به هم بازی شدن با یک طفل شش ماهه. گروهی برای بردن خردسالان در حالیکه دنبالشان می کنند و می‌خندانندشان و می‌گویند دختر سه ساله‌ای منتظرتان است. گروهی برای بردن کودکان در حالیکه به سوالات بی شمارشان جواب می دهند و بقیه‌ش را به عبدلله می‌سپارند. گروهی برای بردن نوجوانان در حالیکه قربان قد و بالایشان می‌روند و قول گعده‌های بهشتی با مدیریت یک نوجوان سیزده ساله را به آنها می‌دهند. گروهی برای بردن جوانان درحالیکه از مقاومت شان تعریف می‌کنند و از رذل بودن دشمن‌شان عصبانی اند. تحلیل روایت‌های مشابه را علی اکبر قرار است برایشان انجام دهد. گروهی برای بردن زنان آمده اند در حالیکه قول خوب بودن حال بچه‌ها و وابستگانشان را به آنها می‌دهند و می‌گویند بانویی که شما را درک می‌کند و خودش شهیده و مادر شهید است منتظرتان است. و گروهی برای بردن مردها آمده اند و می‌گویند مهم نیست در زمان حیات‌تان نمی‌شناختیدش. مهم این است که مثل او عزت‌تان را به زندگی با ذلت نفروختید. ببینیدش در لحظه عاشقش می شوید. مگر می شود دوست نداشت سیدالشهدا را‌؟ و گروهی مسئول پخش موسیقی معراجند. با هر روحی که بالا می رود یک بار می‌خوانند: بای ذنب قتلت؟ قیامتی است امشب آسمان غزه. قیامتی که زمین بازی را عوض خواهد کرد.
📣 یمنی‌ها منتظر دستور الحوثی برای حمله به اسرائیل وزیر دفاع دولت صنعا در یمن: 🔺نیروهای مسلح یمن، گوش به فرمان رهبر انقلاب (سید عبدالملک الحوثی ) هستند و هر کجا که ایشان بگویند، مانند آتشفشان مرگبار بر سر دشمن فرود خواهیم آمد. 🔺به خدا قسم اگر سید عبدالملک الحوثی به ما فرمان بدهند، با موشک و پهپاد بدون هیچ تردیدی، به رژیم صهیونیستی حمله خواهیم کرد. 🔺ما به لطف خدا در بالاترین سطح آمادگی روحی قرار داریم و آماده‌ایم تا به نادانان درس عبرت دهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ساعته دارم با این گریه میکنم 😭 از ترس و وحشت میلرزه ... بازمانده بیمارستان المعمدانی یا صاحب الزمان به بغض در گلوی این کودک قسم برگرد😭😭😭😭
ما زن‌هارا بفرستید غزه... مردها بلد نیستند بچه ها را آرام کنند! مادران فرزند مرده را دلداری دهند و بگن آروم باش... ما زن‌هارا بفرستید، همه کودکان را پناه می‌شویم. ما بلدیم چطور اشک‌های بچه‌ها را پاک کنیم، ما که از پشت هر عکس و فیلم بچه‌ها را نوازش می‌کنیم... حتی بعد دیدن فیلم‌ها جانم جانم میکنیم، گریه نکن مادر، بمیرم برات عزیزم.... گریه امان نمی‌دهد... ‎
نتانیاهو: اجازه ورود کمک به غزه را نمی‌دهیم بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خطاب به جو بایدن رئیس‌جمهور‌ آمریکا: اجازه نمی‌دهیم مصر گذرگاه رفح را باز کند یا کمکی را به نوار غزه بیاورد.
⭕️ رئیسی: عاملان بمباران بیمارستان غزه محاکمه شوند 🔹امروز نفرت از رژیم صهیونیستی در میان همه مردم با سلایق، باورها و گویش‌های مختلف به اوج رسیده. 🔹بمباران بیمارستان المعمدانی نقطۀ عطفی در کارنامۀ سیاه رژیم صهیونیستی است. محاکمه و مواخذۀ عاملان و حامیان این جنایات برای تضمین حیات انسانی ضروری است.
🔴اجساد ۱۵۰۰ شهید غزه همچنان زیر آوار است 🔹شبکه المیادین: بیش از ۱۵۰۰ شهید همچنان در زیر آوار منازلی هستند که رژیم اسرائیل این منازل را بر سر ساکنان آن‌ها خراب کرده و این مسئله، یک تهدید بزرگ زیست محیطی است.
🔴 گروه مقاومتی تشکیل الوارثین پایگاه آمریکایی الحریر در شمال عراق را هدف حمله پهپادی قرار داد. 🔹در بیانیه این گروه آمده است، این اقدام در حمایت از ملت فلسطین و در راستای عملیات طوفان الاقصی صورت گرفته است.
5.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما: دقایقی پیش اطراف بیمارستان الشفا هم بمباران شد و ۱۰ نفر شهید شدند 🔹دقایقی پیش شاهد نشست خبری بایدن بودیم که دروغ‌های دیگری را تکرار کرد و تلاش می‌کرد این جنایت را توجیه کنند.