1⃣ در یک ارزیابی کلی می توان گفت به نظر نمی رسد نهاد یا سازمانی موافق فیلترینگ در فضاي مجازي باشد؛ اما آنچه مهم است، لزوم مدیریت فضاي مجازي در کشور است.
🔹 اگرچه فضاي مجازي می تواند براي هر کشوري یک فرصت باشد؛ اما خطرهایی نیز دارد که خسارت هایش جبران ناپذیر است؛ از این رو با توجه به آمار جمعیتی کشور، بیشترین درصد هرم سنی در کشور ما بین 25 تا 40 سال است که نشان می دهد جمعیت کشور جوان و در مرحله خطرپذیري قرار دارد.
🔹بنابراین نظارت بر فضاي مجازي امري بدیهی و مسلم است؛ اگرچه ممکن است نحوه نظارت بر این فضا متفاوت باشد.
@chekhabarazkoja
پاییز
1⃣ در یک ارزیابی کلی می توان گفت به نظر نمی رسد نهاد یا سازمانی موافق فیلترینگ در فضاي مجازي باشد؛ ا
2⃣حضور نزدیک به 40 میلیون نفر در یک پیام رسان
خارجی، بدون شک پیامدهای امنیتی، اخلاقی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی براي کشور دارد. از سوي دیگر، در پاسخ به اینکه مردم در انتخاب نوع پیام رسان آزادند، باید گفت شرایط در کشور ما به گونه ای بود که مردم مجبور به استفاده از یک پیام رسان شده اند و فراگیر شدن استفاده از فضاي مجازي در ایران در مدت زمان خاص اتفاق افتاد که هنوزپیام رسان داخلی به مردم معرفی نشده بود؛ از این رو مردم به ناچار به تلگرام گرایش پیدا کردند. بنابراین اعمال فیلترینگ باید همزمان با تقویت پیام رسان های داخلی صورت بگیرد.
🔹 امروز باید دولت جوابگو باشد که چه اقدامی در ایجاد شبکه ملی اطلاعات انجام داده است❓دولت هاي یازدهم و دوازدهم در طول شش سال گذشته آیا در تقویت پیام رسان هاي داخلی به اندازه تلاش براي حفظ یک پیام رسان خاص خارجی اقدامی انجام داده اند❗️❓
@chekhabarazkoja
پاییز
2⃣حضور نزدیک به 40 میلیون نفر در یک پیام رسان خارجی، بدون شک پیامدهای امنیتی، اخلاقی، اجتماعی، سیاس
♦️در پایان با اشاره به سخنرانی دیروز رئیس جمهور محترم، باید گفت اعمال محدودیت در همه کشورهاي جهان، براي ایجاد یک فضاي امن امري پذیرفته شده و بدیهی است که کشور ما نیز باید به سمت ایجاد و تقویت شبکه ملی اطلاعات حرکت کند. خواسته اي که رهبر معظم انقلاب نیز چندین بار به آن اشاره کرده اند.
🔹ناگفته نماند که فضاي کنونی کشور با توجه به هجمه سنگین رسانه اي دشمن، به همدلی و همگرایی نیاز دارد و طرح سخنانی که سبب ایجاد شکاف و دوقطبی شود، به هیچ عنوان قابل قبول نیست.
@chekhabarazkoja
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا
🔴20 اشتباه محاسباتی آمریکا درباره ایران چیست❓
🔶نتیجه نبردها پیش و بیش از آنکه متکی به ابزار و توان مادی دو طرف مبارزه باشد، محصول محاسبات دو طرف است. محاسبات، استراتژی ها و تاکتیک ها را شکل می دهند و مبنای تصمیم گیری و عمل قرار می گیرند. محاسبات غلط و اشتباه می تواند یک نیروی بزرگ را دچار ناکامی و شکست کند و در مقابل یک نیروی به ظاهر کوچک تر اما با محاسبات دقیق و درست، می تواند پیروز میدان باشد.
🔶نبرد 40 ساله آمریکا و جمهوری اسلامی نیز خارج از این قاعده و چارچوب نیست. آمریکایی ها از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، دچار محاسبات غلط و اشتباه بودند. همین محاسبات نادرست، آنها را به اتخاذ و اجرای تصمیمات نادرست و غلط کشاند. تصمیماتی که نتایج آنها با آنچه آمریکایی ها محاسبه کرده و توقع داشتند، تفاوت فاحشی داشت.
🔶رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در دیدار اخیرشان با مردم قم به این موضوع اشاره کرده و با برشمردن چند مورد از این اشتباهات فرمودند؛ «دستگاه محاسباتی آمریکا و غرب این است؛ این را توجّه کنید. خود غربیها، خود آمریکاییها میبالند به قدرت محاسباتی خودشان، به قدرت تحلیل خودشان، به آیندهنگری خودشان، و اینجا هم یک عدّه غربزدهی آمریکازده پُز قدرت محاسباتی آمریکا را میدهند که «آمریکاییها این جور گفتند، فلان دانشمند آمریکایی، فلان مرکز پژوهشی آمریکایی این جور گفته، این جور دنیا را شناخته، این جور آینده را تصویر کرده».
🔸لیست و موارد محاسبات اشتباه دشمن درباره انقلاب اسلامی، ملت ایران و جمهوری اسلامی مثنوی هفتاد من کاغذ است
🔸اما چنانچه بخواهیم به برخی از آنها اشاره کنیم، می توان به لیست زیر نگاهی انداخت؛🔰
@chekhabarazkoja
پاییز
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا 🔴20 اشتباه محاسباتی آمریکا درباره ایران چیست❓ 🔶نتیجه نبردها پیش و بیش از آ
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا
1⃣📌 پیش بینی ثبات ایران در در سال 56 و «جزیره ثبات» خواندن ایران تحت حکومت پهلوی در حالی که 10 روز بعد قیامی فراگیر و مردمی آغاز شد که بزودی بساط این حکومت را برچید.
@chekhabarazkoja
پاییز
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا 1⃣📌 پیش بینی ثبات ایران در در سال 56 و «جزیره ثبات» خواندن ایران تحت حکومت
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا
2⃣📌 اسناد و اعترافات بسیاری وجود دارد که آمریکایی ها اعتراف کرده اند در پیش بینی انقلاب اسلامی ایران شکست خورده و دچار خطای محاسباتی شده اند.
@chekhabarazkoja
پاییز
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا 2⃣📌 اسناد و اعترافات بسیاری وجود دارد که آمریکایی ها اعتراف کرده اند در پیش
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا
3⃣📌وقتی کار انقلاب بالا گرفت آمریکایی ها با ترفندهای مختلف و از جمله ترغیب پهلوی به کشتار گسترده و بیشتر (توصیه ژنرال هایزر به قره باغی از فرماندهان ارتش پهلوی) سعی در حفظ حکومت وی داشتند. این محاسبه غلط آنها به دلیل نشناختن ملت انقلابی ایران بود.
@chekhabarazkoja
پاییز
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا 3⃣📌وقتی کار انقلاب بالا گرفت آمریکایی ها با ترفندهای مختلف و از جمله ترغیب
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا
4⃣📌اسناد و مدارک و تحلیل های آمریکایی ها نشان می دهد آنان ارزیابی درست و دقیقی از انقلاب اسلامی نداشته و گمان می کردند این انقلاب به زودی برچیده خواهد شد.
@chekhabarazkoja
پاییز
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا 4⃣📌اسناد و مدارک و تحلیل های آمریکایی ها نشان می دهد آنان ارزیابی درست و دق
#بیست_محاسبه_غلط_آمریکا
5⃣📌 افتضاح عملیات طبس یا همان پنجه عقاب برای آزادی جاسوسان آمریکایی در ایران که منجر به افتضاحی سیاسی-نظامی شد، یکی دیگر از اشتباهات محاسباتی آمریکاست.
@chekhabarazkoja
🔴وارداتی که 260 هزار شغل را نابود می کند
💢فعالان صنعت پوشاك کشور با بیان اینکه واردات پوشاك قاچاق 260 هزار شغل را از بین برده است، اعلام کردند، این صنعت با 30 درصد ظرفیت کار می کند و اگر جلوی جریان سازمان یافته قاچاق پوشاك گرفته نشود، این رقم به 10 درصد کاهش می یابد.
🔸گفتنی است، گردش مالی صنعت نساجی حدود 12 میلیارد دلار است و میزان واردات پوشاك قاچاق حدود 6/2 میلیارد دلار است که این روزها مدل هاي دیگری از قاچاق، یعنی واردات پارچه قاچاق هم به آن اضافه شده است.
🔸 از همه مهم تر اختلاف اساسی در میزان نیاز و حجم این صنعت است که سازمان تجارت جهانی حجم بازار پوشاك جمهوری اسلامی ایران را 14 تا 15 میلیارد دلار اعلام می کند، در صورتی که ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز حجم این بازار را 1/8 میلیارد دلار عنوان می کند و هر دوی این نهادها حجم تولید پوشاك داخلی را 5/5 میلیارد دلار بیان می کنند. افزون بر این، مشکل دیگر این صنعت در زنجیره تولید نیاز به مواد اولیه است. کشور سالیانه به حدود 150 هزار تن پنبه نیاز دارد، در حالی که فقط 30 تا 40 هزار تن پنبه در کشور تولید میشود و مابقی نیاز کشور باید از طریق واردات تأمین شود.
🔸گفتنی است، این آمارها از ظرفیت بالای صنعت پوشاك براي ایجاد اشتغال خبر می دهد.
@chekhabarazkoja
🔴فرار از پاسخگویی
💢«حسین موسویان» در تازه ترین یادداشت خود درباره اینکه چرا دولت نسبت به خروج و بدعهدی آمریکا و امروز و فردا کردن های اروپا سکوت کرده است، می نویسد: «همان طور که اجرای برجام با تصمیم همه ارکان کلیدی نظام اعم از مجلس، دولت، شورای امنیت ملی و در رأس آن مقام معظم رهبری صورت گرفت، آتش زدن برجام هم باید قاعدتاً همین مسیر را طی کند. ضمن اینکه طبق قانون اساسی، شخص مقام معظم رهبری به تنهایی اختیار کامل دارند.
🔸 منتها سابقه رهبری ایشان نشان می دهد که در موارد حساس، نظرشان عمدتاً بر همفکری وتصمیم جمعی بوده است؛ بنابراین سبقت بر رهبري مجاز نیست.»
🔸این جملات در حالی مطرح می شود که آقای روحانی در روزهاي مذاکره و پس از آن تأکید کرده بود «دولت ورئیس جمهور مسئول مذاکرات است و مسئولیت تمام کارها را برعهده می گیرم.»
🔸 یا محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان گفته بود: «رهبري چارچوب کلی را تعیین می کنند و مسئولیت مذاکره با من است، ایشان صحبت کردند و بزرگواريشان نسبت به من را مطرح کردند، من نیز قدردان این بزرگواري هستم... ما باید خرج نظام و رهبري شویم، نه اینکه رهبري خرج ما و نظام شود.» اما حالا که برجام نتوانسته است به اهداف خود برسد، رسانه ها و چهره هاي نزدیک به دولت به جاي طرح سؤال از مسئولان برجام برخلاف گفته محمدجواد ظریف از رهبري خرج می کنند تا شاید بتوانند از زیر بار فشار افکار عمومی و انتقادهاي مردم درباره سرنوشت برجام رها شوند❗️
@chekhabarazkoja