«سلیمی» نماینده مجلس:
🔹بدعهد فریبکار قابل اعتماد نیست.
🔹رهبر انقلاب پیام «بدعهد فریبکار قابل اعتماد نیست» را به صراحت مخابره کردند.
🔹ترامپ اثبات کرد از آنچه نشان میدهد احمقتر است؛ واسطه فرستاده تا تحت فشار ملت ما را وادار به تسلیم کند! زهی خیال باطل.
@chekhabarazkoja
معاون هماهنگ کننده سپاه:
🔹در شرایط کنونی ملی کردن فضای مجازی از ملی کردن صنعت نفت دارای اهمیت بسیاری بیشتری است.
🔹باید برای اینکه شبکه ملی اطلاعات محقق شده و در عرصه فضای مجازی به خودکفایی برسیم کمر همت ببندیم.
@chekhabarazkoja
جزئیات دستگیری چند تن از اعضای شورای شهر و شهرداری چهارباغ
رئیس حوزه قضایی «چهارباغ» استان البرز:
🔹١٥ نفر از کارمندان مدیریت شهری چهارباغ در رابطه با پرونده ای که ماه ها مورد تحقیق و بررسی قرار گرفت دستگیر شدند.
🔹اتهام این افراد تبانی برای اختلاس و تخلیه اموال نامشروع بوده و مدارک موجود نشان می دهد که اختلاس اتفاق افتاده است.
@chekhabarazkoja
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف کارشناس شبکه ضدانقلاب درباره آیتالله خامنهای
🔺 فعال اپوزیسیون: بسیاری از ایرانیان مخالف جمهوری اسلامی و نیروهای آکادمیک معتقدند که آقای خامنهای بسیار باهوش است و میداند چه موقعی چه کاری انجام دهد.
@chekhabarazkoja
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اقدامی غافلگیر کننده از رهبرانقلاب در دیدار شاعر روستایی که پدرش برای رهبرانقلاب مطلبی نوشته بود!
@chekhabarazkoja
تحلیل روزنامه «القدس العربی» از حادثه نفتکشها در دریای عمان
🔹به نظر میرسد برخی از طرفهای منطقهای به ویژه سعودی و اسرائیل به دنبال تشدید تنشها در منطقه هستند چرا که نفع آنها در این است.
🔹در حال حاضر، این طرفها میکوشند به زعم اینکه ایران عامل این حادثه (انفجار نفتکشها) بوده، آمریکا را به سمت حمله به ایران سوق دهند.
🔹هیچ دلیلی وجود ندارد که نشان دهد ایران در این عملیات یا حادثهای که ماه گذشته رخ داد (بندر الفجیره)، دست داشته باشد.
@chekhabarazkoja
خبرگزاری کیودوی ژاپن:
🔹نخستوزیر ژاپن روز چهارشنبه در جریان دیدارش با رئیس جمهور ایران، به درخواست ترامپ خواستار آزادی زندانیان آمریکایی در ایران شده است.
🔹پاسخ ایران مشخص نیست.
🔹روز جمعه «تارو کونو» وزیر خارجه ژاپن که به همراه نخست وزیر این کشور در تهران بود با «پامپئو» وزیر خارجه آمریکا به صورت تلفنی رایزنی کرده است.
@chekhabarazkoja
تاکید سناتور آمریکایی بر تشدید تحریمهای ایران
🔹«لیندسی گراهام» سناتور ارشد جمهوریخواه کنگره آمریکا با اتهامزنی بیسند به ایران درباره «حمله به دو نفتکش در دریای عمان»، از دولت ترامپ تشدید تحریمها علیه این کشور را خواستار شد.
@chekhabarazkoja
رئیس جمهور آمریکا:
🔹ایران حمله به دو نفتکش در دریای عمان را انجام داده است.
🔹تنگه هرمز هرگز بسته نخواهد شد و اگر این اتفاق بیفتد برای مدت زمان طولانی نخواهد بود.
🔹هرگز اجازه نخواهیم داد ایران به سلاح هستهای دست یابد.
🔹از ایران می خواهیم به به میز مذاکرات بازگردد.
@chekhabarazkoja
🇮🇷 شهید قدمعلی شجاعی واجنانی (۱۳۶۲-۱۳۳۹ جرقویه)
و شما ای امت شهیدپرور که خود را کوچکتر از آن میدانم برای شما پیامی داشته باشم! به خاطر داشته [باشید] که رمز پیروزی شما و انقلابتان چیزی جز ایمان به خدا، تقوا، زهد، پیروی از احکام اسلام و رهنمونهای پیامبر گونه امام، وحدت و یکپارچگی و مجاهده و ایثارگری در راه اسلام چیزی نبوده و اگر بخواهید این نهضت همچنان ادامه یابد، باید روز به روز این عوامل را تقویت کنید و لحظهای نعمتهای خدا را فراموش نکنید.
#وحدت
#رمز_پیروزی
@chekhabarazkoja