هدایت شده از KHAMENEI.IR
📊 جدول | ۲۰ مطالبه از قوه قضائیه
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار رئیس و مسئولان قوهی قضائیه (۱۳۹۸/۴/۵) به ضرورت تحول در دورهی جدید اشاره کردند و مطالبات و توصیههایی در این زمینه برشمردند که پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR این موارد را در جدول بالا مرور میکند.
🔍 بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=42922
پاییز
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه #سؤال_اول : با توجه به نامگذاری سال ۱۳۹۸ ب
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه
#سؤال_دوم :
❓برخورد قاطع دستگاه قضایی در ایجاد «رونق تولید» و در مقابله با تحریمها چه نقشی دارد؟
بعضیها این را طرح میکنند که اگر دستگاه قضایی در شرایط تحریم بخواهد با تخلفات اقتصادی مقابله بکند، کشور دچار بنبست میشود، آیا واقعاً این واقعیت دارد؟
پاسخ:
🎤ببینید، رونق اقتصادی و «رونق تولید» در گرو امنیت اقتصادی است و اگر #امنیت_اقتصادی نباشد، قطعاً #رونق_اقتصادی اتفاق نمیافتد.
رونق اقتصادی در گروی مبارزه با مفاسد اقتصادی است و شما اگر بخواهید «رونق تولید» اتفاق بیفتد، باید با #فساد_اقتصادی برخورد کنید. برخی فکر میکنند اگر با فساد اقتصادی برخورد شود، در تولید مشکل ایجاد میکند. برعکس؛ اگر میبینید که کشورهای تولیدکننده در تولید موفق بودهاند، به خاطر این است که اجازهی روابط ناسالم و گسترش فساد را ندادهاند.
خود تولیدکنندگان هم مدعی فسادند و به آن اعتراض دارند، زیرا تولیدکنندهای که میخواهد تولید کند، اگر از او رشوه خواستند، این دیگر نمیتواند درست به تولید بپردازد.
اگر هر کسی در هر مرحلهای از تولید از تولیدکننده مبلغی را طلب کند، آن وقت کار تولید در کشور رونق نمیگیرد.
اگر کالای تولیدشده استاندارد نباشد و فقط به خاطر روابط و با زد و بند به بازار عرضه شود، این دیگر «رونق تولید» نیست.
پس این نگاه درستی است که مبارزه با فساد اقتصادی به #تولید رونق میبخشد و نه آن نگاهی که میگوید اگر بخواهیم تولید را رونق بدهیم، باید به افراد فاسد و خلافکار و رشوهبگیر میدان داده شود.
ما در این زمینه تجربهی کشورهای توسعهیافته را پیش رویمان داریم. اگر این کشورها در تولید موفق هستند، به این خاطر است که توانستهاند کار تولیدکنندگان را تسهیل کنند. برای تسهیل در کار تولید باید موانع پیش راه آن را برداشت.
باید یک سری کارهای قانونی انجام بگیرد و خواستههای غیر قانونی که در آن فساد و روابط ناسالم است، حذف شود تا «رونق تولید» اتفاق بیفتد.
در مورد مسألهی تحریمها، دقت کنید که تحریمها همیشه برای کشور وجود داشته. ما در هر حوزهای که وارد شدهایم با اتکای به خدا و اعتماد به نفس توانستهایم #تولیدکننده و اقدامکننده باشیم و در آن حوزه موفقیت کسب کنیم.
در مورد #تحریم هم همین طور خواهد بود. مثلاًً همین تحریمهایی که دشمن برای صادر نکردن نفت ما در حال اجرا است، اگر ما فراوردههای نفتی را تولید و صادر کنیم. فرآوردههای نفتی اتفاقاً برای ما خیلی بهتر است و میتوانیم هم نفت خام و هم فرآوردهی نفتی و بسیاری از مواد تولیدی و فرآوری را با سود بسیار بیشتری بفروشیم.
مجموعا آن چیزی که میتواند کشور را در مقابله با تحریمها و تکانهای اقتصادی روی پای خود نگهدارد و کشور را در مقابلهی با تهدیدهای اقتصادی بیمه کند، فقط تولید است.
این بحث «رونق تولید» یک پیام جدی برای همهی بخشهای کشور است. «رونق تولید» میتواند ما را در حوزههای سیاسی هم در موضع اقتدار قرار دهد و هم میتواند کشور را تبدیل به یک کشور مولد کند.
این را با توجه به این میگویم که ما امروز دارای ذخائر عظیمی از نظر مادی و معنوی هستیم و مهمتر از همهی اینها، این که دارای نیروی جوان مستعد و کارآمد هستیم که منشأ برکات بسیاری برای کشورند.
#قوه_قضائیه
#رونق_تولید
#اقتصاد_مقاومتی
@chekhabarazkoja
گفتوگو با حجتالاسلام رئیسی به مناسبت هفته قوه قضائیه
#سؤال_سوم :
❓همان طور که در بحث مفاسد اقتصادی اشاره کردید، مستحضرید که از اصلیترین وظایف قوهی قضائیه مبارزه با مفاسد اقتصادی است.
چه برنامهای در این باره مدّنظر شماست و چه برنامههای ساختاری در قوه باید برای آن تدارک دید؟
پاسخ:
🎤ببینید، باید ساختارهای فسادزا در کشور را اصلاح کرد تا هر روز شاهد یک پرونده در این زمینه نباشیم.
ساختارهای فسادزا در اختیار دستگاههای اداری کشور است و از کارهای مهمی که ما در دستور کار سازمان بازرسی کل کشور قرار دادهایم (البته از قبل هم وجود داشته، اما باید بیشتر بر آن تأکید و به صورت مضاعف انجام شود)، مسألهی شناسایی ساختارهای فسادزا است.
ساختارهای فسادزا و بسترهای فساد، آن بخشهایی هستند که از حوزههای بخشهای دولتی به دنبال گرفتن مجوز و موافقت برای بخش خصوصی هستند. باید بیشتر از این بخشها مراقبت کرد. نمیخواهم بگویم فقط این بخشها، اما یکی از جاهای مهم برای کنترل و نظارت همین اینجا است.
دستگاههای اداری باید اولین گام برای اصلاح نظام اداری در کشور را بردارند و ساختارهای فسادزا را شناسایی و اصلاح کنند.
مثلاًً در نظام بانکی و اعطای تسهیلات حتماً باید بازنگری شود. کسی که تسهیلات را میگیرد، اما در میدان تولید نیست و کار دلالی میکند که زمینهی فساد است، باید جلوی آن را گرفت.
ما پروندههای بسیاری داریم که به نحوی با نظام بانکی در ارتباط است و قطعاً به همین خاطر باید نظام بانکی را اصلاح نمود. همهی مسئولین هم در طول این مدت تأکید کردهاند که نظام بانکی باید اصلاح بشود.
مثال دیگر این که ساختارهایی را که موجب فرار مالیاتی میشود، حتماً باید اصلاح نمود.
وقتی از یک کارمند قبل از آن که حقوق او را بدهند، مالیات برداشت میکنند که درست هم هست، چرا کسی که درآمدهای بسیار کلانی دارد، باید فرار مالیاتی کند؟!
یا ساختارهایی که موجب قاچاق کالا میشود، حتماً باید اصلاح گردد. ما باید نظام صادرات و واردات و نظام گمرکات را بررسی کنیم و زمینهها و ساختارهایی را که موجب قاچاق کالا میشود، اصلاح کنیم و این واقعاً وظیفهی دولت است.
به نظر بنده بهترین منشور که پیش روی سه قوه برای مبارزه با فساد اقتصادی است، پیام هشت مادهای رهبر انقلاب در سال ۸۰ است. همچنان این پیام زنده است و محورهای این پیام مسئولیت همهی دستگاهها را مشخص کرده است.
در این پیام دقیقاً بیان شده که اصلاح ساختارها بر عهدهی دولت است و اصلاح قوانین و مقرراتی که زمینه و منافذ فساد را ایجاد میکند، وظیفهی مجلس. برخورد با مفسدین هم وظیفهی قوهی قضائیه است.
در این پیام سه دستگاه نیز به عنوان نظارت مشخص شده است:
۱. دستگاه نظارتی با عنوان دیوان محاسبات که زیر نظر مجلس است.
۲. دستگاه نظارتی با عنوان وزارت اطلاعات که زیر نظر دولت است.
۳. دستگاه نظارتی با عنوان سازمان بازرسی کل کشور که زیر نظر قوهی قضائیه است.
این سه دستگاه نظارتی در سه قوه مأموریت دارند تا ساختارهای فسادزا را شناسایی و پیگیری کنند تا اصلاح شود.
وظیفهی اصلاح کردن هم اولاً بر عهدهی دولت است و بعد، نوبت رسیدگی پروندهها در دستگاه قضایی است که باید یک برخورد دقیق و سریع و عبرتآموز با مفسدین اقتصادی انجام گیرد و یقین بدانید که با همکاری و هماهنگی انشاءاللّه موضوع فساد اقتصادی حل خواهد شد.
#قوه_قضائیه
#فساد_اقتصادی
#اقتصاد_مقاومتی
@chekhabarazkoja
📚 داستان چمران
روایت رهبر انقلاب از مجاهدی که در همه جا یک خط را تعقیب میکرد
8️⃣ در روز فتح سوسنگرد تلاش زیادی شد برای اینکه نیروهای ما - نیروهای ارتش، که آن وقت در اختیار بعضی دیگر بودند - بیایند و این حمله را سازماندهی کنند و قبول کنند که وارد این حمله بشوند.
شبی که قرار بود فردای آن، این حمله از اهواز به سمت سوسنگرد انجام بگیرد، ساعت حدود یک بعد از نصف شب بود که خبر آوردند یکی از یگانهائی که قرار بوده توی این حمله سهیم باشد را خارج کردهاند.
خب، این معنایش این بود که حمله یا انجام نگیرد یا بکلی ناموفق بشود.
بنده یک یادداشتی نوشتم به فرماندهی لشکری که در اهواز بود و مرحوم چمران هم زیرش نوشت و تا ساعت یک و خردهای بعد از نصف شب ما با هم بودیم و تلاش میشد که این حمله، فردا حتماً انجام بگیرد.
صبح زود نیروهای نظامی که حرکت کردند، ما هم با چند نفری که همراه من بودند، دنبال اینها حرکت کردیم.
وقتی به منطقه رسیدیم، من پرسیدم چمران کجاست؟ گفتند: چمران صبح زود آمده و جلو است. یعنی قبل از آنی که نیروهای نظامىِ منظم و مدون حرکت بکنند و راه بیفتند، چمران جلوتر حرکت کرده بود و با مجموعهی خودش چندین کیلومتر جلو رفته بودند.
بعد هم الحمدلله این کار بزرگ انجام گرفت، و چمران هم مجروح شد.
دنیا و مقام برایش مهم نبود؛ نان و نام برایش مهم نبود؛ به نام کی تمام بشود، برایش اهمیتی نداشت. باانصاف بود، بیرودربایستی بود، شجاع بود، سرسخت بود. در عین لطافت و رقت و نازکمزاجی شاعرانه و عارفانه، در مقام جنگ یک سرباز سختکوش بود.
#شهید_چمران
@chekhabarazkoja
📚 داستان چمران
روایت رهبر انقلاب از مجاهدی که در همه جا یک خط را تعقیب میکرد
9️⃣ شلیک آر. پی. جی را که نیروهای ما بلد نبودند، به آنها تعلیم میداد؛ چون آر. پی. جی جزو سلاحهای سازمانی ما نبود؛ نه داشتیم، نه بلد بودیم.
او در لبنان یاد گرفته بود و به همان لهجهی عربی آر. بی. جی هم میگفت؛ تعلیم میداد که اینجوری آر. پی. جی را بایستی شلیک کنید.
حالا ببینید دانشمند فیزیک پلاسماىِ در درجهی عالی، در کنار شخصیت یک گروهبانِ تعلیم دهندهی عملیات نظامی، آن هم با آن احساسات رقیق، آن هم با آن ایمان قوی و با آن سرسختی، چه ترکیبی میشود.
در وجود یک چنین آدمی، دیگر تضاد بین #سنت و #مدرنیته حرف مفت است؛ تضاد بین #ایمان و #علم خندهآور است. این تضادهای قلابی و تضادهای دروغین اینها دیگر در وجود یک همچنین آدمی بیمعنا است.
هم علم هست، هم ایمان؛ هم سنت هست، هم تجدد؛ هم نظر هست، هم عمل؛ هم #عشق هست، هم #عقل ...
اینجور هم نبود که یک آدم خشکی باشد که لذات زندگی را نفهمد؛
بعکس، بسیار لطیف بود، خوشذوق بود، عکاس درجهی یک بود هنرمند بود.
دل باصفائی داشت؛ عرفان نظری نخوانده بود؛ شاید در هیچ مسلک توحیدی و سلوک عملی هم پیش کسی آموزش ندیده بود، اما دل، دل خداجو بود؛ دل باصفا، خداجو، اهل مناجات، اهل معنا.
#شهید_چمران
@chekhabarazkoja
📚 نطق در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر 4️⃣
در اظهارات مخالفان طرح اصرار عجیبی شد که اثبات عدم کفایت آقای بنیصدر را به یک دشمنی شخصی با بنیصدر یا به یک جریان حزبی و سیاسی برگردانند و این برخلاف واقع است.
این یک خصومت شخصی یا جریان حزبی نیست یک تکلیف شرعی و مسئولیت الهی و پاسخ به یک خواست مردمی و عمومی است.
اگر نگرانی حفظ انقلاب و اسلام و لزوم ادای مسئولیت در قبال مردم نبود و ما حاضر میشدیم آقای بنیصدر را با همه عیوب و اشکالات تحمل کنیم و از مسئولیت الهی نمیاندیشیدیم یقیناً نه آقای بنیصدر و شاید نه همین برادران ما را به انحصارطلبی و قدرتگرایی و امثال این تهمتهای مبتذل و تکراری متهم نمیکردند.
ما به خاطر خدا و در پاسخ به اطمینانی که امام امت ابراز میفرمودند و به خاطر مسئولیت سنگینی که در شورای انقلاب بر عهده داشتیم همواره در برابر جهتگیریهای مخرب و موج فرهنگ بیگانه از اسلام که به دست آنان گسترش مییافت مقاومت میکردیم و این برای آقای بنیصدر و جناحی که وی را بهترین سنگر خود میشناخت غیرقابلتحمل بود و همین بود که آنهمه اتهامات و اهانتها را به دنبال میآورد.
۳۱ خرداد ۱۳۶۰
#امام_خامنه_ای
#استقلال_ملی
#بنی_صدر
@chekhabarazkoja
📚 نطق در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر 5️⃣
یکی از مخالفان طرح به عنوان دفاع از آقای بنیصدر اظهار کردند که مخالفان وی برکناری او از فرماندهی کل قوا را مورد بهرهبرداری قرار داده و جو را متشنج کردهاند و مجال سخن برای او نگذاشتهاند.
این برادر محترم گویا فراموش کرده است که آقای بنیصدر در پاسخ به اقدام امام در برکناری وی اعلامیهای داد که بااینکه سرشار از کذب و قلب حقیقت بود و در آن مردم را تحریک بر مقاومت در برابر دولت و شورش و بر هم زدن نظم عمومی کرده بود اجازه یافت که از همین تریبون مجلس خوانده و از طریق رسانههای گروهی در سراسر کشور پخش شود و البته پیش از آن از بسیاری از رادیوهای وابسته به شبکه تبلیغاتی صهیونیستی پخش شده بود.
اگر آقای بنیصدر در مجلس حضور ندارد هستند آقایانی که همان ادعاهای بیدلیل و تهمتهای ناروائی را که بیش از یک سال است آقای بنیصدر به استفاده از همه وسایل ارتباط جمعی و بسیاری شیوههای تبلیغاتی کوشیده تا بر ذهن مردم تحمیل کند و بارها در سخنرانی و مصاحبه و مطالب گفته و نوشته و کوشیده تا به خورد ذهن بسیاری از بیخبران دهد و البته هرگز موفق هم نشده بازهم تکرار کنند و غیرمنصفانه دیگران را شکنجهگر و او را فریاد کننده و دیگران را متعرض و او را مدافع جلوه دهند.
بله آقایان جای آقای بنیصدر خالی نیست بهجز شما که بلندگویان او هستید.
ایشان یک سال و نیم است میگوید و مینویسد و در مقابل جوابی متناسب با آن همه هجوم تبلیغاتی نمیشنود.
ایشان همه حرفهای خود را که اکنون شما هم بخشی از آن را تکرار میکنید گفته است.
ای کاش ایشان شخصاً حضور مییافت و هر چه میخواست میگفت تا بر شما نیز یکبار دیگر ثابت شود که وی حرفی که نگفته باشد ندارد و این دیگران هستند که گفتنیهای فروخوردهای که برای مصلحت انقلاب و اسلام ناگفته گذاشتهاند بسیار دارند.
ما از این برادران گلهای نمیتوانیم داشته باشیم چرا که پذیرفتهایم که آنچه امروز و همیشه در مقابل خط انقلاب و اسلام راستین ایستاده و با آن درافتاده یک جریان است و این برادران اگر حتی چنانچه اظهار میکنند با آقای بنیصدر مخالف هم باشند نمیتوانند ربط خود را به آن جریان پوشیده نگه دارند. طیفی که امروز بر محور آقای بنیصدر با دولت مردمی و مکتبی مبارزه میکند شامل این عناصر نیز هست.
برادران مخالف با اشاره به حضور مردم در خیابانها و تشویق آقای رجائی که از آنان بنام حزبالله نام میبرد. این کار را خلاف مصلحت و روشی غیرمنطقی دانسته اظهار داشتهاند که با تهییج مردم هیچ مسئلهای حل نمیشود.
این برادران گویا فراموش کردهاند که مردم را آقای رجائی به خیابانها نکشانید این حضور کوبنده و قاطع مردم فقط و فقط هنر شور و انگیزه ایمانی خود آنان و صدای رسا و همیشه نافذ امام امت بود و همیشه چنین بوده است در گذشته هم هیچ عامل دیگری نمیتوانست مردم را به حضور در صحنه وادار کند نهفقط امروز در گذشته هم شما نه این حرکت را بهدرستی میشناختید و نه بر آن توانائی داشتید و فرق میان امام بر حق این امت با مدعیان مبارزه سیاسی از جمله در همین است او به مردم تکیه میکند از آنها مسئولیت میخواهد به آنها اعتماد میکند برای آنها ارزش قائل میشود و مدعیان سیاست از اینهمه غافل و از خیرات آن محرومند.
۳۱ خرداد ۱۳۶۰
#امام_خامنه_ای
#استقلال_ملی
#بنی_صدر
@chekhabarazkoja
📚 نطق در مجلس شورای اسلامی در جلسه بررسی کفایت سیاسی بنیصدر 6️⃣
روزی که امام به ایران آمده بودند نیز بودند کسانی که از مدعیان که امام را بر صرف وقت طولانی در اجتماعات فشرده مردم ملامت میکردند و بهجای آن نشست و برخاست با سیاسیون و به قول خودشان با آدمهای حسابی پیشنهاد مینمودند.
حزبالله که آقای رجائی از آنان تشکر کرد و باید هم میکرد همین مردم کوچه و بازار و همین عامه مردم متوسط و پائین هستند که رجل سیاسی تحقیرشان میکند، مجاهد و پیکاری و غیره هم میزند و میکشد و هم متهمشان میسازد.
روشنفکرنمای وابسته به شرق و غرب باران تهمت و افترا را بر سرشان میبارد در عین حال بار اصلی انقلاب بر دوش آنها است ارتش و سپاه و بسیج متشکل از آنها است و امام امت پشتیبان و مدافع آنها است و من نیز به عنوان یکی از همین مردم به آنها از همین تریبون توصیه میکنم که حضور خود را حفظ کنند و صحنه را برای دشمن خالی نکنند.
آخرین نکتهای که در این مقدمه میخواهم بگنجانم این است که عشق به جمهوری اسلامی ما را هم مثل آن برادری که دیروز سخن گفت وادار به حراست از نهاد ریاست جمهوری و حمایت از اولین رئیسجمهوری میکرد همین احساس موجب آن شد که با اینکه ما آقای بنیصدر را از اول صالح برای احراز این مقام نمیدانستیم پس از آنکه انتخاب شد از او دفاع کردیم.
اینجانب در نماز جمعه بارها و بارها از او حمایت کردم و مردم را به حمایت از او دعوت کردم و علیرغم آن همه فشار تبلیغاتی او نسبت به جریان خط امام عکسالعمل نشان ندادم اما جان کلام اینجا است که وقتی وجود او با استفاده از انواع روشهای تخریبی برای همین جمهوری به صورت آفتی بیعلاج درمیآید و او در مقام ریاست جمهوری بزرگترین مدعی جمهوری اسلامی و تحقیرکننده آن به بلندگوی مخالفان آن میشود آیا بازهم حمایت از او به معنای حمایت از جمهوری اسلامی است؟
نه برادر منصفانه قضاوت کنید هیچ حمایتی از بنیصدر ارزش واقعی و عملی حمایت امام را از او نداشت.
اما دیدید که امام هنگامی که پس از یک سال صبر و سکوت دردآلود مشاهده کردند که همچنان خط نفاق و ارتداد و کفر و استکبار سنگر مستحکمی در وجود آقای بنیصدر یافته است حمایت خود را از او سلب کردند و این را برای خود تکلیف دانستند شما به حمایت امام تا اسفند ۵۹ تکیه میکنید چرا به سلب حمایت امام در خرداد ۶۰ تکیه نمیکنید؟
اگر عمل امام برای ما و شما حکمتآمیز و قابل پیروی است چرا میان دو عمل امام فرق قائل میشوید؟
بیایید به راستی بر این انقلاب بر این مردم و بر این جمهوری بر این همه خون بهناحق ریخته دل بسوزانیم، اختلافنظرها و دودستگیها را در قضاوتهایی که به سرنوشت ملت ما مربوط است دخالت ندهیم و خدا را شاهد و ناظر بشماریم.
۳۱ خرداد ۱۳۶۰
#امام_خامنه_ای
#استقلال_ملی
#بنی_صدر
@chekhabarazkoja
پاییز
🔴 من به آقای موسوی گفتم ایشان هم قبول کرد اما... 5⃣تذکر رهبر انقلاب به محمود احمدینژاد (۱۴ خرداد ۸
🔴 من به آقای موسوی گفتم ایشان هم قبول کرد اما...
9⃣جلسه حضوری رهبر انقلاب با موسوی/ (۲۴ خرداد ۸۸)
📝در این دیدار، رهبر انقلاب میپرسند: چرا در برابر سوءاستفادهی دشمن موضع نمیگیرید؟ پرسشی که تاکنون بیپاسخ مانده است و خاطرهی تلخ استعفای ناگهانی و بیخبر آقای موسوی از سمت نخستوزیری را به یاد میآورد.
0⃣1⃣تظاهرات معترضین به نتایج انتخابات در تهران/ (۲۵ خرداد ۸۸)
📝علیرغم جلسهی رهبر انقلاب با موسوی اما یک روز بعد از آن به دعوت سران فتنه، بسیاری از طرفداران آنها که نسبت به نتایج انتخابات، ابهام داشتند، مجددا به خیابانها آمدند. در خاتمهی این راهپیمایی غیرقانونی به یک پایگاه بسیج حمله شده و در جریان این تهاجم از میان جمعیت و از پشت به برخی از معترضین شلیک شده و تعدادی کشته میشوند.
1⃣1⃣حمایت آلمان و فرانسه از معترضین (۲۵ خرداد ۸۸)
📝دو کشور آلمان و فرانسه که پیش از این، از وزیرخارجهی ایران دعوت به سفر کرده بودند، حالا با دیدن اوضاع ایران، از معترضان و فتنهگران، دست به حمایت زدند.
2⃣1⃣جلسه رهبر انقلاب با نمایندگان ستاد انتخاباتی نامزدها/ (۲۶ خرداد ۸۸)
📝در این جلسه رهبر انقلاب بعد از شنیدن حرفهای نمایندگان، به چند نکته اشاره میکنند: اولا اینکه «حتماً بایستی به این شبهههایی که [دربارهی صحت انتخابات] وجود دارد، رسیدگی بشود» دوم اینکه «من به آقای مهندس موسوی هم گفتم؛ ایشان هم قبول کرد از من که راه، راه قانونی است؛ از همان طریق قانونی مشی کنند، من هم قرص و محکم پشتش میایستم.» سوم هم اینکه «اگر همه هم جمع شوند، بگویند ابطال، من قبول نخواهم کرد. ابطال یعنی زدن توی دهن مردم.»
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#فتنه_تغلب
#فتنه_88
@chekhabarazkoja
🔴 من به آقای موسوی گفتم ایشان هم قبول کرد اما...
3⃣1⃣اقامه نماز جمعه تهران توسط رهبر انقلاب/ (۲۹ خرداد ۸۸)
📝در این نماز جمعه، رهبر انقلاب، در خطبهی اول به موضوع «سکینهی الهی»، و در خطبهی دوم به تحلیل اوضاع یک هفتهی اخیر پرداختند. یکی از نکات قابل توجه نماز جمعه، دفاع رهبر انقلاب از مرحوم هاشمی بود. رهبر انقلاب در جلسهای یادآوری نمودند که دأب من این نبوده که در جلسهی علنی و در حضور فرد مسئولی، از همان فرد انتقاد کنم و کارش را نادرست بشمارم ولی در خطبههای نماز جمعه این کار را کردم و اقدام آقای احمدینژاد در مناظرههای انتخاباتی را نفی و از آن انتقاد کردم.
4⃣1⃣تمدید مهلت رسیدگی شورای نگهبان به شکایات/ (۲ تیر ۸۸)
📝در پی درخواست دبیر شورای نگهبان از رهبر انقلاب مبنی بر تمدید مهلت ده روزهی رسیدگی به شکایات پیرامون انتخابات به منظور اتقان بیشتر و رفع هرگونه ابهام محتمل و افزایش پنج روزهی این مهلت، رهبر انقلاب با این درخواست موافقت نمودند.
5⃣1⃣شعارهای انحرافی در راهپیمایی روز قدس/ (۲۷ شهریور ۸۸)
📝در روز قدس، که روز حمایت از مردم مظلوم فلسطین بود، طرفداران سران فتنه، با طرح شعار انحرافی "نه غزه، نه لبنان، جانم فدای ایران"، ماهیت این روز را به مخاطره انداختند.
6⃣1⃣توهین و پاره کردن عکس امام خمینی/ (۱۶ آذر ۸۸)
📝سه ماه بعد از آن، حامیان فتنه به بهانهی روز دانشجو، مجددا گرد هم آمده و با سر دادن شعارهای انحرافی قبلی، عکس امام خمینی(ره) را پاره کرده و آتش زدند.
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#فتنه_تغلب
#فتنه_88
@chekhabarazkoja
🔴 من به آقای موسوی گفتم ایشان هم قبول کرد اما...
7⃣1⃣اهانت به هیأتهای عزاداری عاشورای حسینی/ (۶ دی ۸۸)
📝اوج هتاکی و اقدامات فتنهگرانهی حامیان سران فتنه، در روز عاشورای سال ۸۸، رقم خورد. آنجا که با حمله به دستهجات و هیئات عزاداری سیدالشهداء، برخی از پرچمها و بیرقهای عزا را به آتش کشیدند. با این کار، خشم عمومی مردم ایران از این عمل فتنهگران شعلهور شد.
8⃣1⃣جلسه رهبر انقلاب با مسئولین کشور/ ( ۷ دی ۸۸)
📝فردای روز عاشورای ۸۸، رهبر انقلاب در جلسه با مسئولین انتظامی و امنیتی فرمودند: «چون دیروز به امام حسین (ع) توهین کردند، حتماً سیلی خواهند خورد. لكن خواص ما باید حواسشان جمع باشد. در اینجا دو جریان بود. یک جریان که به فتنه میدان دادند؛ دعوای اینها دعوای کسب قدرت است... جریان دوم که به خاطر جریان اول، به صحنه آمده است جریان ضدانقلاب است... الان اولویت در برخورد با جریان ضدانقلاب است؛ الان وقت دستگیری زید وعمرو نیست.»
9⃣1⃣راهپیمایی میلیونی مردم در حمایت از اسلام و انقلاب/ (۹ دی ۸۸)
📝روز نهم دیماه ۸۸، میلیونها نفر از مردم ایران، در حمایت از اسلام و انقلاب، و مخالفت با فتنهگران به خیابانهای سراسر کشور آمدند. رهبر انقلاب در اینباره چنین فرمودند: «حضور عظیمِ بینظیرِ تاریخی در سال ۵۷، همان روح در ماجرای ۹ دی نشان داده شد... آن روح چه بود؟ روح دیانتِ حاکم بر دلهای مردم بود.» ۲۱/۹/۹۰
0⃣2⃣دستور رهبر انقلاب برای آزادی دستگیرشدگان/ (اسفند ۸۸)
📝پس از حوادث عاشورا عدهای دستگیر میشوند... نهادهای امنیتی اطمینان داشتند بخشی از دستگیرشدگان مجرمند ولی معلوم نبوده کدام یک از آنها تا چه حدی مرتکب جرم شدهاند؛ دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی مسئله را با آقای حجازی مطرح میکند و او نیز پاسخ را موکول به پرسش از رهبرانقلاب میکند. جواب رهبر انقلاب اینگونه بود: «اگر شما احتمال میدهید یکی از این افراد هم بیگناهند، همهشان را آزاد کنید.»
#امام_خامنه_ای
#خط_حزب_الله
#فتنه_تغلب
#فتنه_88
@chekhabarazkoja
🔆 #چهل_سال_پاسخگویی 🔆
3⃣9⃣1⃣📌حضور رهبر انقلاب در #کرمان
دیدار دانشجویان #دانشگاه_های_استان_کرمان
۱۳۸۴/۰۲/۱۹
💢 در محیط دانشجویىِ جوان، پرداختن به #معارف_دینی ، پرداختن به الگوهای دینی، توسلات به پروردگار، توسلات به ائمه (علیهم السلام)، خواندن دعای عرفه، برگزاری مراسم #اعتکاف و خواندن #نماز_جماعت ، بسیار خوب است. البته این را هم عرض بکنم؛ در #مراسم_مذهبی به روح مراسم توجه کنید؛ فقط صورت سازی نباشد؛ انسان شعری بخواند، اشکی بگیرد یا بریزد. روح #دعا و نماز #عبارت است از ارتباط با خدا، آشنا شدن با خدا، بهره بردن از #معنویت ، پاکیزه کردن و پیراستن #روح ، و پالایش کردن #ذهن از وسوسه ها. #نماز را با توجه و اول وقت بخوانید. #تحجر بد است؛ فکر نکردن در لایه های زیرین ظواهر، عیب بزرگی است؛ مواظب باشید به این عیب دچار نشوید.
💢 گفت: «یک سینه حرف موج زند در دهان ما». ما با شما خیلی حرف داریم؛ ولی متأسفانه مجال زیادی نیست.
#معارف_دینی
#معنویت
#مراسم_مذهبی
@chekhabarazkoja