هدایت شده از بصیـــر شادگان
🔺پورفرزانه رئیس سازمان هواپیمایی اعلام کرد ١٠٠ فروند هواپیما در دولت #شهید_رئیسی
وارد کشور شده.
❌ در دورانی که میگفتن بدون #برجام ورود هواپیما به کشور محاله، شهید رئیسی بدون در بوق و کرنا کردن در ٣٠ ماه ١٠٠ هواپیما وارد کشور کرد.
یه زمانی ٣ هواپیما وارد کشور کردن چند روز جشن گرفتن!
.
#دلم_برای_رئیسی_سوخت
🔴 مثلث شوم از تهران تا شام
۹ دی ماه در تقویم جمهوری اسلامی با نام روز بصیرت و میثاق امت باولایت نامگذاری شده است . گرچه علت این نامگذاری خلق حماسه مردمی در ۹ دی ۱۳۸۸ بود امه آنچه که میتواند در حرکت مستمر انقلاب این نامگذاری را به غایت اصلی و نهایی برساند بازخوانی درس ها و عبرت های حماسه ۹ دی ناظر به اقتضائات زمانی و به فراخور تحولات جدید می باشد.
فلذا این روزها که اخبار حوادث عبرت آموز سوریه همچنان در صدر اخبار است و از یکسو رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با مداحان اهلبیت در یک هندسه مثلثی از
سه گانه «هراسافکنی، اختلافافکنی و یأسآفرینی» دشمنان گفتند میتوان با تکیه و تاکید بر راهبرد مشترک دشمنان در حوادث ۱۳۸۸ تهران و آذر۱۴۰۳ از زاویه ای جدید به تبیین موضوع پرداخت، چرا که تاملی در این سه گانه و تحولات سوریه حکایت از مخرج مشترک در حوادث پساانتخابات ۸۸ و آذر ماه ۱۴۰۳ سوریه است که در ادامه به اختصار بیان خواهد شد.
۱. هراس افکنی: در حوادث۱۳۸۸ یکی از برحسته ترین محورهای اتاق فکر دشمن در حوادث ۸۸ القاء ترس برای خطای محاسباتی ملت و مسئولین بود. برجسته سازی اغتشاشات خیابانی، ضریب دادن به اقدامات و بیانیه های سران فتنه، نمایش مکرر آتش سوزی اموال عمومی، کشته سازی، شب نامه نویسی های سریالی و حمایت های توئیتری از فتنه گران به موازات باج خواهی ، تهدیدات و حمایت های رسمی کاخ سفید که هیلاری کلینتون وزیرخارجه وقت آمریکا در کتاب «انتخاب های دشوار» صراحتاً به آن اشاره داشته است نمونه های عینی از هراس افکنی دشمن در فتنه ۱۳۸۸ بود.
اما تحولات سریع آذرماه در سوریه که نهایتا موجب دولت بشار اسد شد گرچه با یک تحلیل و رویکرد واقع گرایانه تابع عوامل دور و نزدیک و متغیرهای فراوانی بود لیکن نمی توان نقش هراس افکنی و القاء ترس به عنوان یکی از محورهای اصلی بازوی رسانه ای هیئت تحریر الشام نادیده گرفت. البته رهبران اصلی تحریر الشام که در حوادث قبلی سوریه (۲۰۱۱ _ ۲۰۱۶) تیر تهدید و رعب آفرینی های وحشیانه شان ذیل پرچم داعش و النصره علیه ملت و دولت سوریه به سنگ خورده بود این بار با یک سفیدشویی هوشمندانه نوک پیکان ارعاب شان را به سمت نیروهای ارتش و امنیتی هدایت کردند و با انتشار ویدئوهایی علاوه بر عقب راندن نیروهای ارتش، راه رسیدن شان به قدرت با کمترین شلیک نظامی هموار ساختند.
۲. اختلاف افکنی: وحدت ملی در هر نظام سیاسی از عوامل موثر بر قدرت ملی است. البته اختلاف نظر در جوامع متکثر یک امر طبیعی به نظر میرسد ولی وحدت یعنی در مسائل اساسی کشور، آنجایی که پای منافع ملّت در میان است، اختلافات مذهبی، سیاسی،گروهی، قومی کنار گذاشته بشود، همه باید در کنار هم باشند.
رهبر انقلاب ۱۹ دی ۸۸ در تبیین راهبرد دشمن در فتنه ۸۸ اینگونه فرمودند که «مهمترین هدف از حوادث دوران فتنه این بود که بین آحاد ملت شکاف بیندازند». مرور حوادث ۸۸ موید این نکته است که دشمن در هشت ماه جنگ نرم از خرداد تا دی ۸۸ برای بر هم زدن امنیت ملی به هر شایعه، دروغ و تکنیک رسانه ای برای فعال سازی گسل های اختلاف افکن و دوقطبی ساز بین ملت و بین حاکمیت_ملت متوسل شده بود. پروژه اختلاف افکنی که با کلیدواژه تقلب کلیدخورده بود آنچنان ایران عزتمند که در انتخابات ۱۳۸۸ با رکوردشکنی در میزان مشارکت بر پشت بام دموکراسی صعود کرده بود تا لبه پرتگاه رساند که برخی تحلیل گران غربی همچون توماس فریدمن و فرید زکریا از آن حوادث به عنوان «بزرگترین چالش داخلی جمهوری اسلامی در سه دهه گذشته انقلاب» یاد کردند. یکی از ارکان عظمت حماسه ۹ دی خلق قاب ماندگار از وحدت ملی ایرانیان بود که مصادره آن توسط هر گرایش سیاسی خطاست.
اما پروژه اختلاف افکنی در سوریه با یک جنجال خبری آغاز شد. در ۱۶ فوریه سال ۲۰۱۱ عدهای از دانشآموزان مدرسه «بَنی» در محله عَرَبِین درعا در سوریه، شعارهایی را بر ضد بشار اسد، روی دیوارهای مدرسه نوشتند و بلافاصله پس از آن خبری مبنی بر دستگیری و شکنجه این دانشآموزان در شبکه الجزیره منتشر شد. خبری که بعدها مورد تشکیک واقع شد، بهطوری که حتی عزمی بشاره، یکی از مخالفان جدی نظام سوریه و از سیاستگذاران شبکه الجزیره نیز در کتاب خود فاش کرد که اخبار شکنجه این کودکان صحت نداشته و درباره این ماجرا اغراق شدهاست.
یکی از نکات درس و عبرت آموز سوریه این بود گاهی یک اتفاق کوچک اگر با شیطنت رسانه ای و حمایت اطلاعاتی بدخواهان همراه شود می تواند چنان دامنه اختلافات را وسیع و سرعت تحولات را تسریع کند که یک نظام سیاسی سقوط کند و در خلاء قدرت فرصت تعرض، اشغال و تجزیه به دشمنان بیرونی بدهد. چیزی که امروز در جنوب سوریه با تجاوز رژیم صهیونیستی و حمله به تاسیسات حیاتی آن شاهد هستیم.
۳. القای یاس : احساس ضعف، ناتوانی، ناامیدی و یاس که نهایتا موجب انفعال و نواختن نت ما نمیتوانیم میشود از خطرات بزرگ در کمین هر نظام سیاسی ولو جوامع انقلابی می باشد.
فتنه ۸۸ با هجمه به باورهای دینی مردم ایران و زیرسوال بردن نهادهای قانونی و به چالش کشیدن مشروعیت نهادحاکمیتی و هجمه به اعتماد عمومی در انتخابات ، بذر یاس و ناامیدی را در افکار مردم کاشت و احساس امیدواری در بین بدخواهان ایران اسلام از گروهک جیش الظلم عبدالمالک ریگی تا استکبار جهانی القاء کرد. تا جایی که پس از هتک حرمت امام حسین(ع) در روز عاشورای آن سال، عبدالمالک ریگی با صدور بیانیهای از فتنه سبز و اقداماتشان اعلام حمایت کرد و تاکید کرد که حاضر است به اعضای جنبش سبز برای عملیات خرابکاری در ایران آموزش تروریستی و بمبگذاری بدهد! و از سوی دیگر نتانیاهو بارها از اقدامات سران فتنه تمجید و حمایت کرد
در تحولات سوریه نیز یاس و ناامیدی که باید در زیست بوم خود سوریه و ناظر به مشکلات معیشتی و جنگ شناختی دشمنان تحلیل شود نقش بسزایی داشت. زهر انفعال اگر به هر جامعه ای تزریق شود موریانه وار پایه های آن جامعه سست میشود . تاریخ شهادت میدهد هر امتی که زهر انفعال را بنوشد از یک جامعه شرافتمند و پویا و شجاع به یک جامعه سازشکار، ترسو و ایستا که تاب مقاومت و ایستادگی ندارد تبدیل خواهد شد.
رهبر معظم انقلاب اخیرا و بعد از تحولات اخیر سوریه و گمانه زنی های سیاسی پیرامون آن در مقام آسیب شناسی و بیانی حکیمانه فرمودند :
« انفعال از مؤمن نباید سر بزند. خطر انفعال گاهی از خود حادثه بیشتر است. انفعال یعنی اینکه انسان نگاه کند و به این احساس برسد که هیچ کاری نمیتواند بکند، پس تسلیم بشود! این انفعال است. پس در پیشرفتها و موفّقیّتها «غرور» سم است؛ در ناکامیها و مشکلات «انفعال» زهر است»
🌟 رمز عبور
همانطور که بیان شد دشمن برای انتقام از مردم ایران و جبهه مقاومت همچنان بر طبل سه گانه اختلاف افکنی ، هراس افکنی و یاس می کوبد. اکنون سوال اساسی که میتواند مطرح شود این است که بهترین پاسخ برای خنثی سازی توطئه شوم دشمنان چیست؟
در ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی عزیز در پاسخ به این سوال اساسی به صورت خلاصه میتوان به یک جمله اشاره کرد: « مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی رمز عبور از هر تهدید و فتنه میباشد ».
۱. شجاعت در مکتب سلیمانی:
در مکتب حاج قاسم مبتنی بر باور توحیدی، هراس و ترس جایگاهی نداشت. حتی دشمنی که امروز به دنبال القای ترس در بین ملت ایران است خودش همچنان از نام و مرام و مکتب و حتی زائر حاج قاسم ترس دارد. منطق دلنشین «شجاعت، آگاهی و ایستادگی و مقاومت» از مسلمات مکتب شهید سلیمانی و نیاز امروز جامعه ماست. چه زیبا گفت: «من با تجربه این را میگویم که میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد در خود فرصتها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم».
۲. وحدت در مکتب سلیمانی:
گفته شد ضلع دوم مثلث شوم دشمن اختلاف افکنی است. حاج قاسم در وصیت نامه اش که مانیفست واقعی مقاومت و انقلابیگری است راه گرفتار نشدن در این دام شیطانی را اینگونه نشان میدهد: «.... بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه ی رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمیماند؛ قرآن آسیب می بیند».
۳. امیدواری در مکتب سلیمانی:
برای واکسینه شدن در مقابل زهر یاس و انفعال حاج قاسم یک الگوی تمام عیار بود. بزرگمردی که در مقابل زخم زبان های داخلی و رجزخوانی های داعشی و ناکامی های موسمی هیچ گاه مقهور نشد و در اوج پیروزی ها هم هرگز مغرور نشد.
کوتاه سخن اینکه؛ اینجا ایران است، اینجا سوریه نیست؛ در ایران اسلامی و ذیل هدایت های داهیانه رهبر انقلاب تا زمانی که عطر دلنشین سلیمانی طنین انداز شود و ملتی از جنس حماسه سازان ۹ دی در میدان باشند هوشیاری و بیداری لازم است اما ترس و اختلاف و ناامیدی در نزدیکی قله بی معناست.
باسلام وعرض ادب به استحضار جهادگران عرصه تببین می رساند محتواهای رزمایش بصیرتی ثامن ۴۴جهت بهرهبرداری تقدیم می گردد.
🔰۹ دی ، مظهر بصیرت مردم
🍃🌹🍃
🔸فرا رسیدن سالروز حماسه بزرگ ۹ دی و آغاز دهه بصیرت را گرامی میداریم...
#دشمن_شناسی
#ثامن۴۴ |#سرباز_ولایت |#دشمن_شناسی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
نشریه هدایت شماره 24-.pdf
414K
🔰 نشریه الکترونیکی هدایت (ویژه نامه ۹ دی)
🍃🌹🍃
🔸فتنه استحاله نظام از ۷۸ تا ۸۸
#یادداشت_تحلیلی
🔰درسآموزی از گردنههای تاریخی
🍃🌹🍃
🔸یکی از ضرورتهای آشنایی همه، به ویژه نسلهای جدید با تاریخ انقلاب اسلامی و شناخت نسبت به گردنههای گوناگونی که ملت بزرگ ایران با آن مواجه بوده است، بررسی تاریخی حوادث، وقایع و بهویژه توطئههایی است که دشمنان طراحی و اجرا کردند. یکی از این گردنههای سخت، فتنه سال 1388 است.
🔸در فتنه 1388، شاهد طراحی 20 سالهای هستیم که از سال 1368 و با عنوان توسعه سیاسی یا روند لیبرالیزاسیون جامعه ایرانی دنبال شد؛ طرحی که جریان استحاله آن را طراحی و دو فتنه سال 1378 و در ادامه آن سال 1388 را با دخالت دستهای خارجی تولید کرد.
🔸بهویژه در سال 1388 و در خلال دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که با استفاده از ظرفیت انتخابات، چهار انقلاب رنگی در دنیا به صورت موفق رخ داده بود و بنابراین اطمینانی برای طراحان ایجاد کرده بود که میتوان با همکاری و طراحی بنیاد سورس آمریکا، روند انقلاب اسلامی را به انقلاب لیبرالی تغییر داد!
🔸شواهد بسیاری وجود دارد که آمریکاییها با طراحی فتنه 88 به دنبال تغییر معادلات در ایران اسلامی در راستای منافع جبهه استکبار بودند.
🔹بنابراین، چند ماه قبل از انتخابات نشانههای انقلاب رنگی هویدا میشود؛ یعنی همان شگردهایی که در انقلاب رنگی بهکار گرفته شده بود، از جمله ایجاد تردید نسبت به سلامت انتخابات قبل از آغاز فرآیند نامنویسی نامزدها و انتخاب رنگ و تجمعات سازماندهی شده گروهی و... .
🔸روز 22 خرداد سال 1388 و تنها یک روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری، یکی از نامزدها که پس از انتخابات مجری ادامه روند طرح میشود، در مصاحبه با نشریه «تایمز» آمریکا ادعا میکند تحولات و تجمعات پیش از برگزاری انتخابات به زودی ماهیت قدرت در ایران را تغییر خواهد داد و بعد از انتخابات چند ماه کشور درگیر فرآیند اغتشاشات میشود!
🔸اما سؤال این است که چرا فتنه انقلاب رنگی در ایران با این طراحی پیچیده شکست خورد؟
🔹در پاسخ باید سه عامل را برشمرد :
1ـ نقش بی بدیل رهبری دینی که در محاسبات دشمن این سطح از قدرت نفوذ در ملت ایران برای آن تصور نشده بود.
2ـ ارتباط عمیق فرهنگ ایرانی با اسلام و به ویژه نهضت عاشورا
3ـ حضور به موقع مردم در 8 و 9 دی ماه به صورت خودجوش در کل کشور وساقط کردن انقلاب مصنوعی و رنگی دشمن.
✍مصطفی برزکار
#ثامن۴۴ |#سرباز_ولایت |#دشمن_شناسی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
29.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مقدمفر: در فتنهها نگاهمان به رهبر انقلاب باشد.
🍃🌹🍃
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه:
🔹جرقه ۹ دی از تهران آغاز شد؛ روز عاشورا جماعتی که همیشه بخشی از مردم را برای اعتراض به وسط خیابانها میکشیدند، در خیابان انقلاب تهران و در روزی که همه مردم از هر سلیقه و گرایش سیاسی در حال عزاداری بودند، شروع به کف، سوت، هلههله و آتش زدن پرچم امام حسین(ع)، بعضا مساجد و خیمههای امام حسین (ه) کردند.
🔸عزاداران دیدند جماعتی که مردم را به دعوت حق میکردند در روز عزای امام حسین میرقصند و هلهله میکنند؛ در جلسهای که خدمت امام خامنهای رسیدیدم ایشان فرمودند که این بار هم حضرت سیدالشهدا (ع)به داد انقلاب رسید.
🔹بلافاصله بعد از این ماجرا بعد از دو روز و بدون دعوت مردم ایران به صورت خودجوش و حتی کسانی که به کروبی و موسوی رأی داده بودند در ۹ دی به خیابانها آمدند چرا که فهمیدند داستان از چه قرار است و این روز الگویی برای همیشه تاریخ ایران شد؛ در فتنهها، تردیدها و غبارآلودگیها باید نگاهمان به رهبر انقلاب باشد.
🔸اگر به امام امت تردید کنید شک نکنید مسیر را به خاکی رفتهایم؛ پس الگو و مدل همیشه باید برای تاریخ بماند، فتنهها هنوز تمام نشده؛ نه فتنه ۸۸،نه فتنه ۴۰۱ و نه فتنههای آینده و تا کلمةالحق است فتنه هم خواهد بود چرا که دشمن رها نمیکند ولی تا زمانی که امت و امام هستند دشمنان هیچ غلطی نمیتوانند انجام دهند.
#دشمن_شناسی
#ثامن۴۴ |#سرباز_ولایت |#دشمن_شناسی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰لحظه اصابت موشک به پهپاد ارتش آمریکا در یمن
🍃🌹🍃
🔹پدافند هوایی نیروهای مسلح یمن به لطف خدا موفق شد یک پهپاد MQ-۹ آمریکایی را در حالی که در حال انجام مأموریتهای خصمانه در آسمان استان «البیضاء» بود، سرنگون کند.
🔹این سیزدهمین پهپادی است که سامانههای دفاعی ما در جریان نبرد «فتح موعود و جهاد مقدس» در حمایت از غزه سرنگون کردهاند.
#ثامن۴۴ |#سرباز_ولایت |#دشمن_شناسی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
🔰تثبیت تمایل مسکو و تهران به همکاری در حوزه امنیت و دفاع در توافقنامه جدید.
🍃🌹🍃
🔹سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، در مصاحبهای اختصاصی با خبرگزاری «نووستی»، اعلام کرد که در توافقنامه جدید میان روسیه و ایران، تمایل مسکو و تهران به همکاری در حوزه امنیت و دفاع تثبیت خواهد شد.
🔹وی توضیح داد: «بدیهی است که چنین سند جامع و فراگیری دارای ابعاد بینالمللی نیز خواهد بود. در این توافقنامه، از جمله، توجه ویژهای به تقویت همکاری دو کشور در جهت تقویت صلح و امنیت در سطوح منطقهای و جهانی شده است. همچنین تمایل مسکو و تهران به همکاری نزدیکتر در حوزههای امنیت، دفاع، مبارزه با تروریسم و افراطگرایی و مقابله با بسیاری دیگر از چالشها و تهدیدات مشترک تثبیت شده است.»
🔹لاوروف افزود که این همکاری در حال حاضر نیز به شکلی انجام میشود، اما امضای این توافقنامه، که به گفته وی، روسیه امیدوار است در جریان تماسهای سطح بالا در آینده نزدیک انجام شود، فرصتهای بیشتری برای گسترش مشارکت روسیه و ایران در اولویتهای مشترک فراهم خواهد کرد.
#ثامن۴۴ |#سرباز_ولایت |#دشمن_شناسی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb