✨﷽✨
🔸 بداخلاقی با خانواده و فشار قبر🔸
✍ امام صادق (علیه السلام) میفرماید: هنگامی که رسول خدا صلی الله علیه وآله بر بدن سعد بن معاذ نماز میت میخواند، نود هزار فرشته به نمازش حاضر شدند که حضرت جبرئیل هم میان آنها بود.
بعد از نماز ، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) از جبرئیل سوال کرد ، به چه علت شما بر نماز سعد حاضر شدید و بر بدن او نماز خواندید؟ جبرئیل عرض کرد: بخاطر آنکه سعد در همه حالات چه در راه رفتن و نشستن و خوابیدن و ایستادن، و چه در حالت سواره یا پیاده، دائما سوره #قل_هو_الله احد را تلاوت میکرد، بخاطر همین کار او، خدای متعال به ما فرمود در تشییع او شرکت کرده و بر بدنش نماز بخوانیم. سپس مادر سعد بن معاذ بلند صدا زد: ای سعد! بهشت گوارای تو باد.
پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمود : چطور این حرف را میزنی درحالیکه هم اکنون سعد بن معاذ فشار قبر دارد.مادر سعد گفت :چرا؟ پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمودند :چون سعد در خانه با خانواده اش بداخلاق بود.
📚 ارشادالقلوب ج١ ص١٩٤
🔰 @p_eteghadi 🔰
✅رفتار درست با همسایه فقیر
✍️روزی پسری از خانواده نسبتا مرفه، متوجه شد مادرش از همسایه فقیر خود نمک خواسته است، متعجب به مادرش گفت که دیروز کیسهای بزرگ نمک برایت خریدم، برای چه از همسایه نمک طلب میکنی؟
مادر گفت: پسرم، همسایه فقیر ما همیشه از ما چیزهایی طلب میکند، دوست داشتم از آنها چیز سادهای بخواهم که تهیهاش برایشان سخت نباشد، در حالی که هیچ نیازی به آن ندارم ولی وانمود کردم من نیز به آنها محتاجم، تا هر وقت چیزی از ما خواستند، طلبش برایشان آسان باشد و شرمنده نشوند.
🔰 @p_eteghadi 🔰
💢چرا علی ع سکوت کرد؟💢
1️⃣اولا
امیر المومنان ع مامور به سکوت و صبر بودند.لذا این مصیبت و آزمایش برتر و سخت را که کمال صبر وحلم بخاطر توصیه رسول ص و حفظ اسلام بوده متحمل شده اند.
📕الشریف الرضی، خصائص الأئمه (علیهم السلام)، ص۷۳،
📚بحار الأنوار، ج ۲۲، ص ۴۸۴،
کتاب 📒سلیم بن قیس الهلالی، ص۵۶۹،
https://t.me/Porseman_channel/4549
فقط و فقط افراد با غیرت میتوانند عمق درد و سختی و تلخی چنین صبری را بفهمند.
لذا فرمودند که علی ع اول مظلوم هست و این شدت مظلومیت حضرت را می رساند که باید برای آن خون گریست...
كتاب 📚سليم بن قيس الهلالي / ج2 ص 663
📘الغارات ج2 ص 860
📚نهج البلاغة (للصبحي صالح) ص 8
2️⃣ثانیا
ایشان با عامل این هجوم برخورد کردند ولی اجازه کشیدن شمشیر نداشتند...
📗الآلوسی ؛روح المعانی ج۳، ص۱۲۴،
📕سلیم بن قیس ؛کتاب سلیم بن قیس الهلالی، ص۵۶۸،
3️⃣ثالثا
هجوم آوردندگان برای قتل زهرای مرضیه نیامده بودند بلکه برای بیعت اجباری و اکراه بر آن آمده بودند ولی چون با مقاومت زهرا س مواجه شدند با وجود علم به پشت در بودن ایشان ؛ در را آتش زده و لگد به در زدند که منجر به سقط شد.پس قصد اصلی و اولیه بر قتل زهرا س نداشتند وقتی دیدند مانع است و بر دفاع از ولایت مصر، چنین کاری کردند.لذا شهادت ایشان آنی و پشت در نبود بلکه سبب شهادت ایشان بعد از مدتی شد....
لذا نباید خلط مبحث شود.
4️⃣رابعا
عکس العمل علی ع در این هجوم نقل شده ولی جسارت بدتر،به زن عثمان شده و هیچ نقلی از عکس العمل او نیست.
دقت کنید قبل از کشته شدن ؛ عکس العملی نسبت به جسارت به همسرش نداشته وهیچ نقلی در این مورد نیست که فاصله بین جسارت به همسرش و کشته شدنش ، عکس العملی داشته باشد
در📗 تاریخ الطبری، ج 2، ص 346 - ج 3 ص 421
📒الکامل فی التاریخ - ج 2 - ص 68 - ج 3 ص 178 .
📔البدایه والنهایه - ج 7 - ص 340
5️⃣خامسا
ما میگوییم
اميرمؤمنان(ع) به همان دليل از خود واكنش نشان نداد كه رسول خدا(ص)در هنگام كشته شدن سميه، مادر عمار ياسر توسط مشركان و تعرض آنها به وي، از خود واكنشى نشان نداد.
ابن حجر عسقلانى از علمای اهل سنت در الإصابة مىنويسد:
سميه دختر خباط ... مادر عمار ياسر هفتمين كسى است كه اسلام آورد، ابوجهل او را اذيت مىكرد و آن قدر نيزه بر پايين شكمش زد تا به شهادت رسيد، و او نخستين زن شهيد در اسلام است. آل بنومغيره، چون مسلمان شده بود و دست بردارد نبود او را آزار و اذيت كردند؛ تا كشته شد. رسول خدا(ص)، منظره شكنجه شدن عمار و مادر و پدرش را در مكه مىديد و مىفرمود: اى خاندان ياسر! صبور باشيد كه وعدهگاه شما بهشت است.
📕الإصابة في تمييز الصحابة، ج 7، ص 712،
با اين كه رسول خدا(ص) مىديد كافرى همچون ابوجهل متعرض ناموس مسلمانان مىشود؛ ولى در عين حال هيچ واكنشى از خود نشان نمىداد و به آنان نيز فرمان مىداد كه صبر نمايند.
مگر نه این که رسول خدا صلى الله علیه وآله غیورترین و شجاعترین فرد عالم است، پس چرا از ناموس مسلمانان دفاع نکرد؟ چرا شمشیرش را برنداشت تا گردن ابوجهل را از تنش جدا کند؟
و نیز زمانى که عمر بن خطاب، متعرض زنان مسلمان مىشد و آنها را به خاطر اسلام آوردنشان کتک مىزد، چرا رسول خدا صلى الله علیه وآله از خود واکنشى نشان نمىداد.
ابن هشام در السیره النبویه، مىنویسد:
ابوبکر مىدید که کنیز مسلمان شده از بنو مؤمل از خاندان عدى بن کعب، عمر او را کتک مىزد تا دست از اسلام بردارد و مسلمان بودن را ترک کند (چون عمر هنوز مشرک بود) آن قدر او را زد تا خسته شد، گفت: اگر تو را کتک نمىزنم براى این است که خسته شدهام، از این جهت مرا ببخش. کنیز در پاسخ گفت: بدان که خدا نیز این گونه با تو رفتار خواهد کرد.
📒الحمیری المعافری،السیره النبویه، ج ۲، ص ۱۶۱،
📔الشیبانی،فضائل الصحابه، ج ۱، ص ۱۲۰،
📘الکلاعی الأندلسی، الإکتفاء بما تضمنه من مغازی رسول الله والثلاثه الخلفاء، ج ۱، ص ۲۳۸،
📗الانصاری التلمسانی؛الجوهره فی نسب النبی وأصحابه العشره، ج ۱، ص ۲۴۴؛
📕الطبری؛الریاض النضره فی مناقب العشره، ج ۲، ص ۲۴،
📚النویری،نهایه الأرب فی فنون الأدب، ج ۱۶، ص ۱۶۲،
🔰 @p_eteghadi 🔰
نپوشاندن رانها در حمام توسط امام صادق علیه السلام و بیان حد عورت !!!!
🤔#پرسش :
❓لخت دیده شدن امام معصوم در گرمابه بطور عمومی، بدون اینکه ران و باسنش پوشیده باشد 🛑
عنه عن العباس عن علي بن إسماعيل عن محمد بن حكيم قال: الميثمي لا أعلمه إلا قال رأيت أبا عبد الله عليه السلام أو من رآه متجردا وعلى عورته ثوب فقال: ان الفخذ ليست من العورة.
✍ترجمه : امام صادق را دیده که در گرمابه لخت شده بود و با پارچه کوچکی عورتش را پوشانده بود زمانی که امام با تعجب دیگران رو به رو شد گفت : ران جزو عورت نیست ❗️❗️
📚تهذيب الأحكام - الشيخ الطوسي - ج ١ - الصفحة ٣٧٤ ❗️❗️❗️
❓خلاصه جوانان شیعه فقط الت و بیضه ها را بپوشانند وبا باسن لخت به بیرون بیایند اشکالی ندارد امام صادق هم اینگونه دیده شده ❗️❗️
👇👇👇
💠#پاسخ💠
🔸١ _ در این شکی نیست که عورت را باید از دیگران پوشاند , در این که مراد از عورت چیست ? در کتاب فرهنگ فقه چنین آمده است :
" مراد از عورت بنابر نظر مشهور- بلكه ادّعاى اجماع شده- در مرد عبارت است از آلت تناسلى، بيضهها و حلقه دبر و در زن، قبل و دبر "
📚فرهنگ فقه مطابق مذهب اهل بيت عليهم السلام، ج2، ص: 283
❕" البته عورت در زن در دو وضعيت نماز و مواجهه با نامحرم تعريفى ديگر نيز دارد كه عبارت است از همه اندام زن جز صورت، مچ دست تا سر انگشتان (كفّان) و مچ پا تا سر انگشتان (قدمان). از اين رو، برخى عورت زن را به عورت نگاه و عورت نماز تقسيم كرده، عورت نگاه را به قُبُل و دُبُر و عورت نماز و نيز عورت نسبت به نامحرم را به تمامى بدن او جز آنچه استثنا شده تعريف كردهاند "
📚فرهنگ فقه مطابق مذهب اهل بيت عليهم السلام، ج5، ص: 510
🔸٢ _ با توجه به آنچه گفته شد , انسان در حمام های عمومی می تواند ران هایش را نپوشاند , زیرا ران ها جزء عورت نیستند که پوشاندن آن لازم باشد , اما لازم است که در حمام از " مئزر " , یعنی لنگ استفاده شود :
📚وسائل الشيعة، ج 2، ص: 38 باب 9 "بَابُ اسْتِحْبَابِ دُخُولِ الْحَمَّامِ بِمِئْزَرٍ وَ كَرَاهَةِ تَرْكِه "
❕ چنان که از امام رضا ع نقل است که فرمود :
" بپرهیز که وارد حمام شوی مگر آنکه مئزر و لنگی به تن داشته باشی , زیرا این امر نشانه ایمان است " "إِيَّاكَ أَنْ تَدْخُلَ الْحَمَّامَ بِغَيْرِ مِئْزَرٍ فَإِنَّهُ مِنَ الْإِيمَان " " إِيَّاكَ أَنْ تَدْخُلَ الْحَمَّامَ بِغَيْرِ مِئْزَرٍ فَإِنَّهُ مِنَ الْإِيمَان "
📚مستدرك الوسائل و مستنبط المسائل، ج 1، ص: 376
❕در روایت مورد استناد وهابی آمده است که امام علیه السلام , در حمام عمومی عورتش را با ثوب و لباسی پوشانده بود , این ثوب و لباس به حسب روایات مورد اشاره در مورد پوشیدن مئزر در حمام , همان لنگ بوده است که با آن تنها مقداری از ران های مبارک امام ع معلوم می شده است " علی عورته ثوب "
🔸٣ _ این که پوشاندن رانها واجب نیست , به این معنا نیست که انسان تنها عورتین خود را بپوشاند و به همانگونه بیرون بیاید , چنان که وهابی این پیشنهاد را به شیعیان داده است , مثلا علمای اهلسنت فتوا می دهند که بر مرد پوشاندن ناف تا زانو واجب است , " قال الحنفية والحنابلة : يجب على الرجل ان يستر ما بين السرة والركبة - عن غير الزوجة - ويحل للغير رجلا كان أو امرأة ، محرما أو غير محرم ، ان ينظر إلى ما عدا ذلك من بدن الرجل عند أمن الفتنة "
📚الفقه علی المذاهب الخمسه ج ١ ص ٨٧
❕آیا این فتوا به این معناست که جوانان و علمای اهلسنت تنها ناف تا زانو را بپوشانند و بعد بیرون بیایند و در انظار عموم ظاهر شوند ❗️❗️❗️
👌روشن است که احکام مذکور در موارد ضروری چون حضور در حمام های عمومی یا استخر است که حد واجب پوشاندن باید در آن اندازه رعایت شود و یک حکم عام برای تمام مکانها صادر نمی کند .
💠ادامه 👇
💠ادامه 👇
🔸٤ _ مطابق آنچه که شیخ طوسی از مالکی ها نقل می کند , اصحاب مالک بن انس به نقل از مالک می گفتند که پوشاندن عورت مستحب است نه واجب ; " قال أصحاب مالك: كل موضع- قال مالك يعيد في الوقت- يريد استحبابا، فتحقيق قوله ان ستر العورة غير واجب، و انما هو استحباب "
📚الخلاف، ج 1، ص: 393
❕محقق کتاب مطلب فوق را از کتابهای اهلسنت آدرس می دهد :
📚المجموع ج 3: ص 167 _ بداية المجتهد ج 1: ص 110
👌بنابراین آیا جوانان مالکی لخت مادر زاد می توانند بیرون بیایند !!!!
🔸٥ _ اگر چه مطابق روایات ما , پوشاندن ران ها در حمام های عمومی مثلا واجب نیست , اما وقتی انسان در اجتماع حاضر می شود , باید بدنش را بپوشاند و لباسهای زیبا بپوشد و به صورت آراسته و پاکیزه در میان مردم حاضر شود .
❗️امیر مومنان فرمود :
" زمانی که مرد پوشش مناسب نداشته باشد , شیطان به او نظر و طمع می کند پس خود را بپوشانید , شایسته نیست که مرد رانهایش را برهنه کند و بین قومش ظاهر شود " " عَنْ عَلِيٍّ ع فِي حَدِيثِ الْأَرْبَعِمِائَةِ قَالَ: إِذَا تَعَرَّى الرَّجُلُ نَظَرَ إِلَيْهِ الشَّيْطَانُ فَطَمِعَ فِيهِ فَاسْتَتِرُوا لَيْسَ لِلرَّجُلِ أَنْ يَكْشِفَ ثِيَابَهُ عَنْ فَخِذَيْهِ وَ يَجْلِسَ بَيْنَ قَوْمٍ. "
📚وسائل الشيعة، ج5، ص: 23
❕امام صادق عليه السلام فرمود :
" لباس بپوش و خود را بيارا؛ زيرا كه خداوند، زيباست و زيبايى را دوست مىدارد؛ ولى مىبايد از حلال باشد. " " الإمام الصادق عليه السلام: البَس و تَجَمَّل، فَإِنَّ اللّهَ جَميلٌ يُحِبُّ الجَمالَ، وَ ليَكُن مِن حَلالٍ. "
📚الكافي: ج 6 ص 442 ح 7.
❕در نقل دیگری , امام صادق عليه السلام به عبيد بن زياد فرمود:
" آشكار كردن نعمت، در نزد خداوند محبوبتر از مخفى نگه داشتن آن است. پس، پرهیز کنید و جز در زيباترين شكل و شمايل مردمان [جامعه] خود بيرون ميا. بريد بن معاويه مىگويد: از آن پس عبيد، تا زمانى كه از دنيا رفت، جز در زيباترين شكل مردم جامعه خود ديده نشد. " " قال أبو عبد اللَّه عليه السلام لِعُبَيدِ بنِ زِيادٍ:
إظهارُ النِّعمَةِ أحَبُّ إلَى اللَّهِ مِن صِيانَتِها، فإيّاكَ أن تَتزَيّنَ إلّافي أحسَنِ زِيِّ قَومِكَ.
قالَ: فما رُئيَ عُبَيدٌ إلّافي أحسَنِ زِيِّ قَومِهِ حتّى مات "
📚الكافي: ج 6 ص 440 ح 15
❗️چنان که در ابتدای کلام آمد , پوشاندن کپل ها جزء عورت نیست و تنها حلقه دبر جزء عورت است که باید پوشانده شود , اما اگر نپوشاندن کپل ها موجب ایجاد مفسده ای گردد , بی شک پوشاندن آن واجب است , چنان که امام رضا علیه السلام فرمود ؛
« هر آنچه در آن فساد نهفته شده است از چیزهای ممنوعه است , پس حرام است " « َ كُلُّ أَمْرٍ يَكُونُ فِيهِ الْفَسَادُ مِمَّا قَدْ نُهِيَ عَنْه ... َ فَحَرَامٌ »
📚بحار الانوار : ج 100 ص 51
👌لذا در روایات فوق الذکر خواندیم که از نشانه ایمان فرد آن است که در حمام از لنگ استفاده کند , اما وقتی در کوچه و بازار قرار می گیرد و ضرورت حمام برطرف می شود , باید پوشش خود را کامل کند و رانهایش دیگر برهنه نباشد , خصوصا در مسجد که واجب است ناف تا زانو پوشانده شود و حد عورت در مسجد یا به تعبیری در هنگام حضور در اجتماع , پوشاندن ناف تا ران و زانو ها است , به حسب روایت پیامبر گرامی اسلام : " عَنْ جَعْفَرٍ عَنْ أَبِيهِ ع أَنَّ النَّبِيَّ ص قَالَ: كَشْفُ السُّرَّةِ وَ الْفَخِذِ وَ الرُّكْبَةِ فِي الْمَسْجِدِ مِنَ الْعَوْرَةِ.
📚تهذيب الأحكام (تحقيق خرسان)، ج3، ص: 263
❗️بنابراین حد عورت در حمام و در هنگام حضور در اجتماع متفاوت است , در اجتماع و در مسجد باید از پوشش استفاده کرد و حد اقل ناف تا زانو را پوشاند , اما در حمام های عمومی که در گذشته ضرورت بر حضور در آن برای شستشو بوده است , حد عورت از این اندازه کمتر است , آن هم در صورتی که موجب ایجاد مفسده ای نگردد , اما اگر موجب ایجاد مفسده ای گردد , حتما باید در حمام هم پوشش بیشتر رعایت شود , یعنی از لنگ استفاده شود و نشیمنگاه هم پوشانده شود .
🔸٦ _ وهابی نپوشاندن رانها توسط امام صادق ع آن هم در حمام را مورد اشکال قرار داده است , در حالی که متاسفانه در روایات خودشان به پیامبر گرامی نسبت داده اند که حضرت در انظار عمومی و کوچه و بازار و غیر حمام , ران های خود را از دیگران نمی پوشاند !!!!
❕بخاری نقل می کند که انس می گوید : " پیامبر لنگ را از ران هایش زده بود کنار و رانهایش را برهنه کرده بود " " أَنَسُ: «حَسَرَ النَّبِيُّ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ سَلَّمَ عَنْ فَخِذِهِ»
📚صحيح البخاري، ج1، ص: ٩٧
💠ادامه 👇
💠ادامه 👇
❕یا باز نقل می کند که راوی می گوید " پیامبر وقتی داشت به غزوه خیبر می رفت و بر روی مرکب بود , لباس را از رانهایش زده بود کنار تا جایی که من به سفیدی رانهای پیامبر نگاه می کردم " " حَسَرَ الْإِزَارَ عَنْ فَخِذِهِ، حَتَّى إِنِّي أَنْظُرُ إِلَى بَيَاضِ فَخِذِ نَبِيِّ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ سَلَّمَ "
📚صحیح بخاری ج ١ ص ٩٨
❕یا باز نقل می کنند که عایشه می گوید :
" پیامبر در نزد من دراز کشیده بود و رانهایش لخت بود , ابوبکر اجازه گرفت و وارد شد و پیامبر در همان حالت بود , عمر اجازه گرفت و وارد شد و پیامبر در همان حالت بود , اما وقتی عثمان اجازه ورود گرفت , پیامبر رانهایش را پوشاند , عایشه از این مساله از پیامبر سوال کرد , پیامبر پاسخ داد که آیا می خواهی من از عثمان حیا نکنم در حالی که فرشتگان از عثمان حیا می کنند "
"عَنْ عَائِشَةَ أُمِّ الْمُؤْمِنِينَ: أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَسَلَّمَ كَانَ جَالِسًا كَاشِفًا عَنْ فَخِذِهِ، فَاسْتَأْذَنَ أَبُو بَكْرٍ، فَأَذِنَ لَهُ، وَهُوَ عَلَى حَالِهِ، ثُمَّ اسْتَأْذَنَ عُمَرُ، فَأَذِنَ لَهُ، وَهُوَ عَلَى حَالِهِ، ثُمَّ اسْتَأْذَنَ عُثْمَانُ، فَأَرْخَى عَلَيْهِ ثِيَابَهُ، فَلَمَّا قَامُوا، قُلْتُ: يَا رَسُولَ اللَّهِ، اسْتَأْذَنَ عَلَيْكَ أَبُو بَكْرٍ وَعُمَرُ فَأَذِنْتَ لَهُمَا، وَأَنْتَ عَلَى حَالِكَ، فَلَمَّا اسْتَأْذَنَ عُثْمَانُ أَرْخَيْتَ عَلَيْكَ ثِيَابَكَ، فَقَالَ:" يَا عَائِشَةُ أَلَا أَسْتَحْيِي مِنْ رَجُلٍ، وَاللَّهِ إِنَّ الْمَلَائِكَةَ تَسْتَحِي مِنْهُ" " كَانَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ سَلَّمَ مُضْطَجِعًا فِي بَيْتِي، كَاشِفًا عَنْ فَخِذَيْه ... "
📚مسند الإمام أحمد بن حنبل، ج40، ص: 387 _ صحيح مسلم، ج 4، ص: 1866
❕جالب آن است که علمای اهلسنت می گویند که باید ناف تا زانو را از دیگران پوشاند , اما پیامبرشان رانهایش را از دیگران نمی پوشانده است !!!!
🔸٧ _ متاسفانه اهلسنت وقاحت را بیشتر کرده و مدعی شده اند که پیامبر به صورت لخت و عریان هم در برابر دیگران حاضر می شده است !!!!
👌بخاری نقل می کند :
" پیامبر در حالی که لنگی بسته بود , با دیگران سنگها را برای کعبه حمل می کردند , عباس گفت که ای پسر برادر اگر لنگت را بین شانه و گردنت بگذاری بهتر است , پیامبر نیز چنین کرد و اندکی بعد لنگ از حضرت افتاد و خود او نیز بیهوش شد و روی زمین افتاد ( و عورتش نمایان شد ) , اما پس از آن دیگر عریان و برهنه دیده نشد " " «أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ سَلَّمَ كَانَ يَنْقُلُ مَعَهُمْ الْحِجَارَةَ لِلْكَعْبَةِ، وَ عَلَيْهِ إِزَارُهُ فَقَالَ لَهُ الْعَبَّاسُ عَمُّهُ: يَا ابْنَ أَخِي، لَوْ حَلَلْتَ إِزَارَكَ، فَجَعَلْتَ عَلَى مَنْكِبَيْكَ دُونَ الْحِجَارَةِ، قَالَ: فَحَلَّهُ، فَجَعَلَهُ، عَلَى مَنْكِبَيْهِ، فَسَقَطَ مَغْشِيًّا عَلَيْهِ، فَمَا رُئِيَ بَعْدَ ذَلِكَ عُرْيَانًا صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ سَلَّمَ».
📚صحیح بخاری ج ١ ص ١٤٣ ح ٣٥٧
👌متاسفانه باز پیامبر اینان عریان و لخت در برابر دیگران ظاهر شد , چنان که عایشه می گوید :
" زید بن حارثه وارد مدینه شد , و پیامبر در خانه من بود , زید به نزد پیامبر آمد و درب را زد , پیامبر لخت و عریان بلند شد و درب را باز کرد در حالی که لباسش را به دنبالش کش می داد , به خدا سوگند من دیگر ندیدم که پیامبر در برابری کسی لخت و عریان شود , قبل از این واقعه و بعد از آن " " عَنْ عَائِشَةَ قَالَتْ: قَدِمَ زَيْدُ بْنُ حَارِثَةَ الْمَدِينَةَ وَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ سَلَّمَ فِي بَيْتِي، فَأَتَاهُ فَقَرَعَ الْبَابَ، فَقَامَ إِلَيْهِ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ سَلَّمَ عُرْيَانًا يَجُرُّ ثَوْبَهُ، وَ اللَّهِ مَا رَأَيْتُهُ عُرْيَانًا قَبْلَهُ وَ لَا بَعْدَهُ "
📚سنن الترمذی ج ٤ ص ١٧٤ _ فتح الباری ج ١١ ص ٥١ _ کنزالعمال ج ١٠ ص ٥٦٩ _ الجامع لاحکام القرآن قرطبی ج ١٥ ص ٣٦١
👌می بینیم که وهابی یک روایت را که می گوید امام صادق ع در حمام عمومی رانهایش را نپوشانده بود را مورد اشکال قرار داده است , اما خودشان به پیامبر نسبت می دهند که پیامبر در کوچه و ملاء عام با رانهای برهنه و حتی لخت و عریان ظاهر می شده است !!!!
🔰 @p_eteghadi 🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞 اگه اونقدر غرق تو این دنیا شدی و مرگ خودتو فراموش کردی بهت توصیه میکنم یکبار این کلیپ رو نگاه کن
💥دیگه به این دنیا دل نخواهی بست...
🔰 @p_eteghadi 🔰
⭕️ #حدیث
🔸پیامبر اکرم(ص):
🔹اَقرَبُکُم غَدا مِنّى فِى المَوقِفِ اَصدَقُکُم لِلحَدیثِ و َاَدَّاکُم لِلاَمانَةِ و َاوفاکُم بِالعَهدِ و َاَحسَنُکُم خُلقا وَ اَقرَبُکُم مِن النّاسِ.
🔹نزدیکترین شما به من در قیامت، راستگوترین، امانتدارترین، وفادارترین به عهد، خوش اخلاقترین و نزدیکترین شما به مردم است/بحارالأنوار ج ۷۲، ص ۹۴، ح ۱۲
🔰 @p_eteghadi 🔰
#مالکیت_زمین_های_فتح_شده_در_زمان_خلفا
🤔#پرسش
❔شما که می گویید #فتوحات خلفا غیر اسلامی بوده است ، مگر عراق و شام و ایران و ...بر اساس این فتوحات فتح نشد و تصرف آن بدست مسلمین نیفتاد ❗️آیا تصرف کردن در این زمین ها که به زور از #کفار گرفته شده است حرام و غصبی نمی باشد ❕❕
👇👇👇
💠#پاسخ💠
👌 در این شکی نمی باشد ، فتوحاتی که پس از پیامبر گرامی توسط خلفا صورت گرفته و بدون اذن و اجازه اهل بیت تحقق یافته است ، فتوحاتی اسلامی تلقی نمی شود و اهل بیت #مخالف آن بوده اند ؛
🔶 https://t.me/Rahnamye_Behesht/7250
❔حال تکلیف زمین هایی که از طریق این فتوحات به مسلمین رسیده است چه می شود ❗️آیا از نظر شیعه #تصرف در آن جایز است یا خیر ❕
👌برای پاسخ باید توجه داشت که از منظر بینش شیعی #ملکیت تمام عالم و زمین اختصاص به خداوند دارد .
❕ خداوند در آیات متعددی به این حقیقت اشاره کرده است و می فرماید:
« هر چه در آسمانها و زمین است از اوست»
💠بقره116-255-284- ال عمران 109- 129- نسائ126
و می فرماید ؛ « مالکیت آسمانها و زمین و آنچه میان آن دو است از آن خداست»
🔶مائده 17- انعام 12- توبه116
❕بر اساس روایات اهل بیت ملکیت برتمام نقاط زمین به اهل بیت علیهم السلام #تفویض شده است .
❕امام باقر علیه السلام فرمود ؛
« تمام زمین برای امام است ، هر کس از مسلمین زمینی را #احیاء کند ، باید آن را آباد ساخته و خراجش را به امام اهل بیت بدهد...»
📚الکافی ج1 ص407
👌و در #نقل دیگر آمده است ؛
« دنیا و آنچه در آن است برای خداوند و رسولش و برای ما اهل بیت است »
📚همان مدرک ص408
❕از سوی دیگر بر اساس آیات قرآن و روایات اهل بیت علیهم السلام #انفال نیز تعلق به امامان گرامی دارد که عبارتند از اموالی که از دار الحرب بدون جنگ گرفته می شود و همچنین سرزمینی که اهلش آنجا را ترک کرده است و سرزمین و اموالی که پادشاهان به این و آن می بخشند در صورتی که صاحب آن معلوم نباشد و بیشه زارها و جنگل ها و دره ها و سرزمین های موات و غیر آباد و ...
📚وسائل الشیعه ج9 ص523 باب 1
❕با توجه به این مقدمه در مورد سوال مطرح شده باید بگوییم که سرزمین هایی که مورد فتح توسط خلفا صورت گرفته است چند حالت دارد ؛
1⃣ساکنان آن سرزمین ها ، از آن #هجرت نکرده اند و در همان مسکن قبلی اقدام به زندگی کردن ، می کنند .
👌در این صورت اهل بیت علیهم السلام به ملکیت آنها بر آن سرزمین ها صحه گذاشته اند و آنان را #مالک آنجا معرفی کرده اند.
👌امام صادق علیه السلام فرمود ؛
« هر یک از افراد زمین که مکانی از زمین را برای زندگی احیاء کنند #مالک آن محل می باشند »
📚التهذیب ج7 ص148
2⃣اگر مالکان آن سرزمین ها ، مسلمان شوند باز هم ملکیتشان بر آن #سرزمین ها باقی خواهد ماند .
🔶در روایتی آمده است ؛
« هر یک از آن افراد که با اختیار اسلام بیاورد ، ملکیت زمینش در دستش رها می شود و از او گرفته نمی شود »
📚الکافی ج3 ص512
3⃣اگر مالکان آن سرزمین ها ، پس از فتح از آن سرزمین هجرت کنند ، یا بخشی هایی از آن سرزمین ها موات بوده و آباد نباشد و... اختیار این سرزمین ها بر اساس آنچه گذشت با اهل #بیت علیهم السلام است ، و آن بزرگواران تصرف در این سرزمین ها را برای مسلمین حلال اعلام کرده اند و هر یک از مسلمین یا غیر آن ها که آن سرزمین ها را آباد سازد #مالک آن تلقی می شود .
👌امام صادق علیه السلام فرمود ؛
« این سرزمین ها برای تمام مسلمین است چه آنها که اینک مسلمانند و یا بعد مسلمان می شوند و یا در زمان های آینده متولد می شوند »
📚وسائل الشیعه ج25 ص435
🔰 @p_eteghadi 🔰