فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 دانلود #کلیپ
🎞خلاصه ی سخنرانی استاد #رائفی_پور
📝 موضوع: #کار_مهدوی ؛
#کلیپ_صوت_مهدوی
ا___________________
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
#ایمان_چیست⁉️
⚪️خداوند تبارک و تعالی می فرماید:
«الَّذینَ آمَنُوا وَ لَمْ یَلْبِسُوا إیمانَهُمْ بِظُلْمٍ أُولئِکَ لَهُمُ الْأَمْنُ وَ هُمْ مُهْتَدُونَ»
(سوره انعام، آیه ۸۲)
«آنان که ایمان آورده و ایمان خود را به ستم نیامیخته اند دارای امنیت هستند و هدایت یافته اند.»
⚪️#ایمان در لغت به معنای هر گونه #تصدیق و #باور داشتن است و در اصطلاح محققان، تصدیق به معلومات یقینی و باور قلبی به فرموده های پیامبر اکرم (ص) می باشد؛ و شناخت پیامبر (ص) از شناخت خدا جدا نیست.
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
#تعریف_ایمان از زبان حضرت #علی علیه السلام
💠 امیرالمومنین علی علیه السلام در حکمت227نهج البلاغه می فرمایند:
⚪️ سئِلَ عَن الايمانِ فقال: الايمانُ معرفةٌ بالقلبِ و إقرارٌ بِاللّسانِ و عملٌ بِالأركان
از اميرالمؤمنين عليه السلام پرسيدند كه ايمان چست؟ فرمود: ايمان عبارت است از: شناخت قبلى، اعتراف و اقرار به زبان، عمل با اعضاء بدن.
🔴شرح حدیث:
⚪️ايمان حقيقى نشانه هائى دارد كه هر كس اين نشانه ها را در خود داشته باشد مؤمن حقيقى است.
⚪️طبق فرموده امام (علیه السلام) مؤمن حقيقى كسى است كه:
▫️اولا شناخت قلبى داشته باشد. يعنى از صميم قلب و از ته دل وجود خدا را شناخته باشد و صميمانه معتقد باشد كه اصول دين اسلام، يعنى يگانگى خداوند متعال، نبوت حضرت محمد (صلی الله علیه وآله) و فرارسيدن روز قيامت عدل خداوند و جانشينى امامان عليه السلام بر حق است.
▫️ثانيا به زبان اعتراف كند يعنى اعتقادات الهى و اسلامى خود را بر زبان آورد و همواره كلمه شهادتين را به زبان جارى سازد و به يگانگى خدا و نبوت حضرت محمد (صلی الله علیه وآله) اقرار كند.
▫️ثالثا وظايف اسلامى خود را با اعضاء بدنش انجام دهد؛ يعنى وضو ساختن، نماز خواندن، روزه گرفتن، بد نگفتن با زبان، بد نشنيدن با گوش، نگاه حرام نكردن با چشم و...، تمام وظائفى را كه خداوند براى اعضاء بدن او تعيين فرموده است بطور صحيح و كامل به انجام رساند.
▫️بنابراين كسی كه يكى از اين نشانه ها يا قسمتى از اين نشانه ها را نداشته باشد نمى تواند خود را مؤمن حقيقى بداند
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
#چند_سوال_از_اهل_سنت:
✅✅نظر امیر مؤمنان درباره ابوبکر و عمر
1.امام علی علیه السلام، ابوبکر و عمر را دروغگو ، گناهكار ، پیمان شکن و خائن می داند:
مسلم بن حجاج نیشابوری چنین می نویسد:
🔵فلما توفي رسول الله صلى الله عليه وسلم قال أبو بكر أنا ولي رسول الله صلى الله عليه وسلم فجئتما تطلب ميراثك من بن أخيك ويطلب هذا ميراث امرأته من أبيها فقال أبو بكر قال رسول الله صلى الله عليه وسلم ما نورث ما تركنا صدقة فرأيتماه كاذبا آثما غادرا خائنا والله يعلم إنه لصادق بار راشد تابع للحق ثم توفي أبو بكر وأنا ولي رسول الله صلى الله عليه وسلم وولي أبي بكر فرأيتماني كاذبا آثما غادرا خائنا
📚صحيح مسلم ج 3 ص 1377
🔴هنگامی که رسول الله صلی الله علیه و سلم وفات یافت، ابوبکر گفت: من جانشین رسول الله هستم. پس شما دو نفر آمدید؛ و تو ای عباس میراثت را از بردار زاده ات می خواستی و این علی هم میراث همسرش را از پدر، طلب کرد. ابوبکر گفت: رسول الله فرمود: از ما ارث برده نمی شود و آنچه ما باقی می گذاریم صدقه است. پس شما او را دروغگو، گناهکار، پیمان شکن و خائن دانستید؛ در حالیکه خدا می داند که او راستگو، نیکوکار هدایت یافته و پیرو حق بود بعد از آن ابوبکر وفات یافت و من جانشین رسول الله و ابوبکر شدم شما مرا هم دروغگو، گناهکار، پیمان شکن و خائن یافتید...
2.امام علی علیه السلام ابوبکر و عمر را ظالم و فاجر می داند:
✍عمر بن خطاب اعتقاد داشت که امام علی علیه السلام و عباس، او و ابوبکر را ظالم و فاجر می دانند؛ ابن حبان دراین باره چنین نقل می کند:
🔵ثم أقبل على علي والعباس قال وأنتما تزعمان أنه كان فيها ظالما فاجرا والله يعلم أنه صادق بار تابع للحق ثم وليتها بعد أبي بكر سنتين من إمارتي فعملت فيها بمثل ما عمل فيها رسول الله صلى الله عليه وسلم وأبو بكر وأنتما تزعمان أني فيها ظالم فاجر
📚صحيح ابن حبان ج 14 ص 577
🔴عمر به علی علیه السلام و عباس روی کرد و گفت: شما دو نفر اعتقاد داشتید که ابوبکر در این قضیه ظالم و فاجر است؛ در حالیکه خدا می داند که او صادق و نیکو کار و تابع حق بود. بعد از ابوبکر دو سال اداره آن در دست من بود و من مانند رسول خدا صلی الله علیه و آله و ابوبکر عمل کردم و شما دو نفر اعتقاد داشتید من ظالم و فاجر هستم.
✍البانی بعد از نقل روایت می نویسد: صحیح
التعليقات الحسان على صحيح ابن حبان ج 9 ص 320
این روایت صحیح است.
#سوال:
1⃣امام علی علیه السلام، ابوبکر و عمر را « دروغگو »، «گناهكار» ، «پیمان شکن »، «خائن »، « ظالم » و« فاجر » می دانست، آیا اشکالی در اقتدا نمودن به امیر مؤمنان علیه السلام وجود دارد؟ مگر رسول خدا صلی الله علیه و آله دستور به تبعیت از ایشان نداده است؛ ترمذی در سنن خود چنین نقل می نماید:
🔷عن جابر بن عبد الله قال رأيت رسول الله في حجته يوم عرفة وهو على ناقته القصواء يخطب فسمعته يقول يا أيها الناس إني قد تركت فيكم ما إن أخذتم به لن تضلوا كتاب الله وعترتي أهل بيتي
سنن الترمذي ج 5 ص 662
🔶رسول الله را در حجة الوداع، در روز عرفه دیدم که بر ناقه قصوای خود سوار بود و خطبه می خواند. از او شنیدم که می گفت ایها الناس! همانا من چیزی را بین شما بر جای می گذارم که اگر نگاه دارید و بدان عمل کنید هرگز گمراه نخواهید شد. آن کتاب خدا و عترت من یعنی اهل بیت من است.
البانی این روایت را صحیح می داند: صحيح « المشکاة » ( 6143 ـ التحقیق الثاني )
صحیح سنن ترمذي ج 3 ص 542 ح 3786 ، باب مناقب اهل بیت النبی
2⃣آیا کسانی که دروغگو ، گناهكار ، پیمان شکن، خائن، ظالم و فاجر هستند، شایسته مقام خلافت رسول خدا صلی الله علیه و آله می باشند؟
3⃣با توجه به مستنداتی که ارائه شد، آیا باز هم می توان گفت: بین امیر مؤمنان علی علیه السلام و خلفاء رابطه ی حسنه برقرار بوده است؟
4⃣با توجه به روایاتی که بیان شد، آیا می توان پذیرفت امیر مؤمنان علی علیه السلام قائل به افضلیت ابوبکر و عمر بوده اند؟
5⃣محمد بن اسماعیل بخاری بجای عبارت « فرأيتماني كاذبا آثما غادرا خائنا » از عبارت « وكلمتكما واحدة »
(صحيح البخاري ج 3 ص 1127) و عبارت « تزعمان أن أبا بكر كذا وكذا » ( صحيح البخاري ج 5 ص 2049 ) استفاده می نماید، آیا بخاری برای حفظ مقام ابوبکر و عمر و پنهان نمودن نظر منفی امیر مؤمنان علی علیه السلام نسبت به خلفاء اقدام به تحریف روایت نموده است؟
6⃣حضرت فاطمه سلام الله علیها راستگو ترین انسان بعد از رسول خدا صلی الله علیه و آله می باشند، ایشان در جریان فدک حرف ابوبکر را نپذیرفته، و بر او غضب کرده و با این حال به شهادت می رسند، امیر مؤمنان علی علیه السلام نیز که طبق فرمایش پیامبر با قرآن و حق معیت دارند، ابوبکر را « دروغگو » می دانند، با این حال، آیا می توان خلیفه اول را « صدیق » دانست؟
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
💠گلایه امام زمان(عج) از شیعیان
✍️مرحوم آیت الله مجتهدی:
یک روز در نجف اشرف، پس از اقامه نماز پشت سر آیت الله مدنی، دیدم که ایشان به شدت گریه می کنند.
وقتی علت را از ایشان سؤال کردم، فرمودند:
«یک لحظه امام زمان (عج) را دیدم که به پشت سر من اشاره کرده
و فرمودند: آقای مدنی! نگاه کن! شیعیان من بعد از نماز سریع می روند دنبال کار خودشان و هیچکدام برای فرج من دعا نمی کنند.
انگار نه انگار که امام زمانشان غایب است!
و من از گلایه حضرت به گریه افتادم».
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
#عوامل_تقويت_ايمان در چیست؟
▫️1 - اعمال صالح
«ايمان را بر كرده هاى نيك دليل توان ساخت، و از كردار نيك ايمان را توان شناخت»
▫️2 - سلامت قلب
«ايمان بندهاى استوار نگردد تا دل او استوار نشود و دل او استوار نشود تا زبان او استوار نگردد»
▫️3 - صبر
«صبر و شكيبائى نسبتبه ايمان مثل سر است نسبتبه تن، همانطور كه تنى سر ندارد فايدهاى ندارد، ايمانى هم كه صبر و شكيبائى در او نباشد فائدهاى ندارد»
▫️4 - حياء
«هيچ ايمانى مثل حياء نيست»
✍️ نهج البلاغه خطبه 156_176
کلمات قصار 82_113
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
درجات #ایمان
⚪️برای ایمان، دو نوع درجه می توان متصور بود:
👈1 . درجات #طولی_ایمان
مقصود از درجات طولی، پیش روی در مراحل و درجات ایمان است.
به طور مثال، فردی که به اسماء و صفات خداوند اعتقاد دارد، با طی مراحل #کمال، در اثر #ایمان، این اعتقاد تبدیل به #مشاهده و #یقین می گردد.
در حقیقت، مراحل ایمان را می توان این گونه یاد آور شد: #علم_الیقین، #حق_الیقین و #عین_الیقین.
⚪️#علم_الیقین، عبارت است از این که انسان با دلایل و شواهد، به مساله ای برسد و نسبت به وجود آن اطمینان و ایمان حاصل کند، همچون کسی که با دیدن آثار آتش و دود، به طور قطع به وجود آتش در محل مشاهده پی ببرد.
⚪️اما گاه فرد، از مرحله ی مشاهده ی آثار فراتر رفته و نزدیک آتش شده و گرمای آن را احساس کند، یعنی گرمای آتش در او اثر گذارد، که که این مرحله، #حق_الیقین است.
⚪️گاه، از این نیز فراتر رفته و وارد آتش می شود، در این حالت، احساس او از آتش، بسیار قوی است و آثار آن را به وضوح و به طور کامل در خود مشاهده می کند. در حقیقت در این مرحله، انسان خود را وارد حقیقت می سازد، وجود خود را کنار گذاشته و آثار آن را به طور کامل حس می کند، به این مرحله، #عین_الیقین گویند.
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
⚪️برای هر یک از امور معنوی، می توان این سه مرتبه را قائل شد.
انسان به خداوند تبارک و تعالی با دلایل و قرآئن، ایمان می آورد، در ایمان رشد کرده به طوری که آثار وجود خداوند، او را فرا می گیردو انسانی الهی می شود و اگر در این مرحله مداومت کند، پرده ها از جلوی چشمان او کنار رفته و به مشاهده حقایق و #لقاء_الله، نایل می گردد.
⚪️اگر انسانی بتواند از #اطمینان تا #مشاهده_حضوری سیر کند و بتواند بدون پرده و حجاب با خداوند متعال سخن بگوید،به درجات والای ایمان نایل گشته است.
⚪️بسیار تفاوت است میان آنکه انسان چیزی را بپذیرد بدون اینکه آن را ببیند، یا آنکه چیزی را ببیند اما آثار آن در وجودش نباشد و یا آنکه به آن چیز نزدیک شده، آثارش را دریابد و بدون حجاب و مانع با آن ارتباط برقرار کند.
⚪️ آیات و روایات نیز بر این معنا دلالت دارند:
«کلّا لَو تَعلمونَ عِلمَ الیقین؛ لَتَرَوُنَّ الجحیم؛ ثُمَّ لَتَرَ ونَّها عین الیقین…؛ هرگز چنین نیست اگر علم الیقین داشتید، به یقین دوزخ را می بینید، سپس آن را قطعاً به عین الیقین در می یابید»
⚪️حضرت علی(ع):
«فَالمتقون… فَهُم وَ الجَنَّةُ کَمَن قد رآها فَهُم فیها منَعّمونَ، وَ هُم و النّار کمَن قد رآها. فَهُم فیها مُعذَّبونَ… پرهیزکاران… بهشت برای آنان، چنان است که گویی آن را دیده اند و در آسایش آن به سر می برند و دوزخ چنان است که آن را دیده اند و در عذابش اندرند»
📎سوره تکاثر، آیه های(5،6 و7)_نهج البلاغه،خطبه303
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
5️⃣رسول خدا صلی الله علیه و آله بگونه ای بودند که حتی همسران ایشان نیز تمام بدن حضرت را مشاهده ننمودند، در مسند احمد می خوانیم:
🔷حدثنا عبد الله حدثني أبي ثنا عبد الرحمن عن سفيان عن موسى بن عبد الله بن يزيد عن مولاة لعائشة عن عائشة قالت ما رأيت فرج رسول الله صلى الله عليه وسلم قط
📚مسند أحمد بن حنبل ج 6 ص 190 ح 25609
🔶عایشه می گوید: هرگز عورت پیامبر صلی الله علیه و سلم را ندیدم.
هنگامی که چنین است، آیا می توان روایات برهنه شدن پیامبر را پذیرفت؟
✍️علامه امینی ذیل این روایت می نویسند:
تو اى أم المؤمنين! ميان ما و اين راويان و ناقلان ياوه، داور باش و منصفانه در حق كسانى قضاوت كن كه به همسر بزرگ و پاكت چيزهائى نسبت ميدهند كه افراد فرومايه هم از آن عار دارند، و ميگويند: مردى كه هيچكس حتى همسرش- تو كه از هر كس به خلوت و كارهاى خصوصى او داناترى- قسمت پوشيدنى بدنش را نديده است در حاليكه لخت بوده و پيراهنش را كنده و روى دوشش گذاشته در ميان كارگران سنگ حمل ميكرده است.
اى أم المؤمنين! از رواياتى كه از تو نقل كردهاند كدام يك راست است؟
الغدير فى الكتاب و السنة و الادب، ج9، ص: 391
6️⃣محدثان اهل سنت برهنه بودن ران در حضور دیگران را عیب دانسته و از چنین شخصی روایت نقل نمی کنند؛ ذهبی می نویسد: 🔷قال شعبة أتيت أبا الزبير وفخذه مكشوف فقلت له غط فخذك قال ما بأس بذلك فلذلك لم أرو عنه
📚سير أعلام النبلاء ج 7 ص 223
🔶شعبه گفت: نزد ابو زبیر رفتم، رانش نمایان بود، به او گفتم: رانت را بپوشان! ابو زبیر گفت: اشکالی به این کار نیست، پس به این دلیل از او روایت نکردم.
چگونه عالمان اهل سنت از پذیرش روایت کسی که ران خود را نپوشانده است، امتناع می کنند اما این موضوع را در حق پیامبر روا می دارند؟
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی در آخرالزمان
سخنان زیبای استاد رائفی پور؛در مورد منتظران مهدی (عج) که تو این دنیای اخرالزمان که تبدیل شده به لهو و لعب فقط دنبال صدای امام زمانشان هستن
#أللَّھُمَ_عجِلْ_لِوَلیِڪْ_ألْفَرَج
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
جابر بن عبد الله انصاری می گوید:
وقتی خداوند آیة ﴿یا ایها الذین آمنوا اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منکم﴾ بر پیامبرش محمد صلی الله علیه و آله و سلم نازل کرد، من به او عرض کردم: «یا رسول الله ما خدا و رسولش را شناختیم، اما «اولی الامر» که خداوند اطاعت و پیروی آنان را دوشادوش اطاعت تو قرار داده است، چه کسانی اند؟»
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: «ای جابر! آنان #جانشینان_من و امامان مسلمانان بعد از من هستند، که اول ایشان علی بن ابی طالب است و بعد از او به ترتیب حسن و حسین و علی بن الحسین و محمد بن علی، که در تورات به باقر معروف است، و تو ای جابر! او را می بینی، در آن موقع سلام مرا به او برسان. بعد از او جعفر بن محمد صادق و موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمد بن علی و علی بن محمد و حسن بن علی می باشند و بعد از او امام هم نام و هم کنیة من، حجت خدا بر روی زمینش و آخرین نشانة پروردگار در میان بندگانش، پسر حسن بن علی است.
▫️او کسی است که خداوند متعال سراسر زمین را به دست او فتح می کند.
او کسی است که از شیعیان و دوستان خود پنهان می شود، به طوری که بر امامت او کسی پا بر جا نخواهد ماند؛ مگر آن کسی که خداوند قلبش را به ایمان آزموده باشد.»
⚪️جابر می گوید: «پرسیدم: یا رسول الله! آیا شیعیان او در زمان غیبت از او بهره می برند؟
فرمود: آری، سوگند به خدایی که به پیامبری فرستاده، آنان از نور او روشنایی می گیرند، و از ولایت او در زمان غیبتش بهره می برند؛ مانند بهره ای که مردم از خورشید می گیرند، گرچه ابر آن را بپوشاند.
ای جابر! این سخن از اسرار مخفی الهی و در خزینة علم الهی است، پس آن را از نا اهلان پنهان کن .»
⚪️ سلیم بن قیس هلالی از امیر المؤمنین علی علیه السلام روایت کرده است، که آن حضرت فرمود:
▫️«. . . از پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم پرسیدم: ای پیامبر خدا ! شریک های من کیانند؟ فرمود: همان کسی که خداوند نام آنان را با نام خود و نام من مقرون کرده است؛ همان کسانی که خداوند درباره آنان فرموده: ای کسانی که ایمان آوردید، از خدا، پیامبر و صاحبان امر اطاعت کنید .
▫️پرسیدم: ای رسول خدا اینان کیستند؟ فرمود: اینان جانشینان منند، تا وقتی بر سر حوض کوثر بر من وارد شوند. همه آنها هدایت کننده و هدایت شده اند . . . آنان با قرآن و قرآن با آنهاست، نه اینها از قرآن جدا می شوند و نه قرآن از آنان جدا شونده است. خداوند به وسیله اینها امت را یاری می دهد، به برکت اینان باران نازل می شود، به دعاهای مستجاب اینان بلا از امت دفع می گردد.
▫️عرض کردم: یا رسول الله! نامشان را برایم بگو؟ فرمود: این فرزندم (دست بر سر امام حسن نهاد)، بعد فرزند این پسرم (و دست را بر سر امام حسین علیه السلام نهاد)، سپس فرزند این پسرم (و دوباره دستش را بر سر امام حسین علیه السلام نهاد)، سپس فرزند او که اسمش با اسم من یکی است (منظور امام محمد باقر علیه السلام است) و شکافنده علم من و خزانه دار وحی خداوند است.
▫️ای برادرم! به زودی در حیات تو، این علی (امام سجاد) متولد می شود، سلام مرا به او برسان. سپس رو به امام حسین علیه السلام کرد و فرمود: به زودی محمد بن علی (امام باقر) در زمان حیات تو متولد می شود، سلام مرا به او برسان، سپس آنان را تا دوازده کامل گردانید.
▫️باز پرسیدم: یا رسول الله! نام این ها را برایم بگو؟ پیامبر هم نام یک یک آنها را فرمود . . . »
⚪️ عمر و بن سعد می گوید: «از ابو الحسن علیه السلام از تفسیر این آیه پرسیدم، امام فرمود:
اولی الامر علی بن ابی طالب و اوصیای بعد از اویند .»
⚪️ امام باقر «علیه السلام» در تفسیر این آیه فرموده است:
«اولی الامر امامان از فرزندان علی و فاطمه هستند، تا آنکه روز قیامت بر پا شود .»
⚪️ امام باقر «علیه السلام» در روایت می فرماید:
«خداوند از اولی الامر فقط ما را قصد کرده است وهمه مؤمنان را تا روز قیامت به پیروی ما فرمان داده است .»
⚪️ حکیم می گوید: «به امام صادق علیه السلام عرض کردم: مرا از «اولی الامر» که خدا به اطاعت ایشان امر کرده است، خبر بده؟ امام به من فرمود: آنان علی بن ابی طالب، حسن، علی بن الحسین، محمد بن علی و جعفر یعنی من هستیم، سپاس خدا را به جای آورید که به شما امامان و رهبرانتان را در زمانی شناساند که مردم آنان را آنکار می کنند .»
⚪️دانشمند معروف «حاکم حسکانی حنفی» ذیل این آیه، پنج حدیث نقل کرده است که در همه آن ها عنوان «اولی الامر» بر علی علیه السلام به عنوان یک مصداق روشن آن، تطبیق شده است.
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
#چند_سوال_از_اهل_سنت:
✅✅انت خلیفتی فی کل مومن من بعدی
✍️رسول خدا صلی الله علیه و آله با فصیح ترین عبارات بر خلافت و امامت امیرمؤمنان علی علیه السلام تصریح نموده اند؛
عمرو بن ابی عاصم درکتاب « السنه » می نویسد:
🔵ثنا محمد بن المثنى حدثنا يحيى بن حماد عن أبي عوانة عن يحيى ابن سليم أبي بلج عن عمرو بن ميمون عن ابن عباس قال قال رسول الله صلى الله عليه وسلم لعلي أنت مني بمنزلة هارون من موسى إلا أنك لست نبيا إنه لا ينبغي أن أذهب إلا وأنت خليفتي في كل مؤمن من بعدي
📚السنة لابن أبي عاصم ج 2 ص 565
🔴ابن عباس می گوید : رسول خدا صلی الله علیه و سلم به علی علیه السلام فرمودند: آیا راضی نمی شوی که نسبت به من در جایگاه هارون نسبت به موسی باشی جز این که تو پیامبر نیستی و تو جانشین من بر هر مؤمن بعد از من می باشی.
✍️البانی بعد از نقل این روایت می نویسد: إسناده حسن
ظلال الجنة ج2 ص 337
سند این روایت « حسن » است.
✍️باسم بن فیصل جوابره بعد از نقل روایت می نویسد: اسناده حسن
السنة ص 800 با تحقیق باسم بن فیصل جوابره، حدیث 1222
سند روایت حسن است.
#توضیح
✍️عبارت « أنت خليفتي في كل مؤمن من بعدي » به روشنی ثابت می نماید خلافت امیر مؤمنان علی علیه السلام محدود به حضور پیامبر صلی الله علیه و آله در جنگ تبوک نبوده و امام علی علیه السلام تا پایان عمر شریفشان، جانشین رسول خدا صلی الله علیه و آله می باشند، زیرا در این روایت، دو قید وجود دارد که ثابت می کند مراد پیامبر ، خلافت علی علیه السلام بعد از پایان عمر شریف ایشان می باشد:
یک.قید « في كل مؤمن» با توجه به این قید، علی علیه السلام جانشین پیغمبرصلی الله علیه و آله در میان تمام مؤمنین هستند، در حالیکه در جنگ تبوک، عده ی کمی از مردم در مدینه بودند، اگر منظور پیامبر خلافت امام علی علیه السلام در زمان جنگ تبوک بود ، مطرح نمودن چنین قیدی از پیامبر صلی الله علیه و آله اشتباه بود، در حالیکه پیامبر صلی الله علیه و آله کلامی غیر حق نمی فرمایند.
دو.قید «من بعدی» با توجه به این قید خلافت علی علیه السلام مربوط به دوران بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام می باشد . و اگر مراد پیامبر صلی الله علیه و آله از حدیث منزلت، خلافت امام علی علیه السلام در زمان جنگ تبوک بود، چنین کلامی را بیان نمی فرمودند.
#سوال:
1️⃣آیا عبارت « أنت خليفتي في كل مؤمن من بعدي » خلافت امیر مؤمنان علی علیه السلام را ثابت می نماید؟ اگر رسول خدا صلی الله علیه و آله قصد داشتند امام علی علیه السلام را به عنوان خلیفه و جانشین در میان تمام مؤمنین معرفی بفرمایند، باید از چه الفاظی استفاده می نمودند؟
2️⃣ابن تیمیه معتقد است برای اثبات مقام خلافت و امامت باید از الفاظ روشن استفاده نمود؛ او می نویسد:« ومثل هذا الأمر العظيم يجب أن يبلغ بلاغا مبينا، برای اثبات خلافت نیاز به بلاغ روشن است » آیا عبارتی صریح تر از « أنت خليفتي في كل مؤمن من بعدي » در اثبات خلافت و امامت وجود دارد؟
منهاج السنة النبوية ج 7 ص 321
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 آخرالزمـ🕳ـــان
🎬 قسمت هفتم
🌪بلاهای وحشتناک در انتظار ماست،
اگر همه باهم ،⚠️
حرکت جدی رو شروع نکنیم...،!!!
💡راهکار های اهل البیت علیهم السلام
برای رسیدن به منجی چیست؟ 🔑
📎 ادامه دارد .....🔜
#غیبت
#پیشنهاد_دانلود 💯%
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
💐🍃🌿🌸🍃
🍃🌺🍂
🌿🍂
⁉️ چرا هر کاری میکنیم، زندگی هامون درهم و پیچیده هست؟؟!!
❗️چرا اینهمه گرفتاریم؟؟!!
⁉️ با اینکه علم و تکنولوژی اینهمه پیشرفت کرده، چرا همیشه درگیر و گرفتار هستیم؟؟!!
❗️چرا به اون آرامشی که میخواستیم نرسیدیم؟؟!!
👈 جوابش اینه که: چون خدا آرامشِ حقیقی رو جای دیگه قرار داده، و ما آدرس رو گم کردیم!!
🎗... یکی از دلایل اینهمه گرفتاری رو، خودِ خدا تو قرآنش اینطوری بیان میکنه:
👇👇👇👇
🌴سوره طه آیه ۱۲۶🌴
و مَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِی فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا.
💢 هر كس كه از ياد من إعراض كند، من زندگی را به او سخت میگیرم، و او را با سختی و مشكلات همراه خواهم کرد.
👌 یعنی کسی که از یاد خدا غافل باشه، آرامش نداره. زندگی نکبت باری داره.
📣☝️ ممکنه با پول و ثروت، بشه آسایش به دست آورد، ولی آرامش فقط با معنویت به دست میاد...🌹
🌴سوره رعد، آیه ۲۸🌴
ألاٰ بِذِکْرِ اللّٰهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
💢 تنها با ذکر و یادِ خدا دلها آرام میگیرد.
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄
🖋 دلــــــــــ❣️ــــــنوشته ...
⭕️ حجابِ غیبت...
🔹 آقای من، بر منابر و معابرمان فریادت می زنیم تا بازگردی! اما غافلیم از اینکه، آنکه باید باز گردد شما نیستید! آن ما هستیم که باید به خودمان بازگردیم!
🔸 مولا جان، از شما می خواهیم تا صدایمان را بشنوی و نظری با گوشه ی چشمت بر ما افکنی! امّا از یاد برده ایم که شاهد و ناظر اعمالمانی و هفته ای دو بار پرونده ی کارهایمان را برابر چشمانت داری...
🔼 با ضجّه و عاجزانه میخواهیم، بلکه نشانی ات را بگویی و ما سراسیمه خود را فدای قدومت کنیم! امّا نمیدانم، چرا نمیتوانیم خواسته هایمان را فدای آمدنت کنیم! مگر محبوب ما نیستی و دائم آمدنت را نمیخواهیم؟ پس چرا آنچه تو میخواهی بر ما گران و سنگین و ناشدنیست؟
✔️ همه مان به دنبال آنانی می گردیم که تشرّف حضورت را داشته اند، امّا فراموش کردهایم که هر دم، ممکن است از کنارمان بگذری. یا صاحب الزمان همه مان آرزو می کنیم، کاش شما را می دیدیم و سلامی می گفتیم. ولی فراموش کردهایم که هر کجا سلامت بگوییم، پاسخ مان می دهی.
✅ حتّی یادمان میرود، در کوی و برزن ها، بر هم سلام کنیم! شاید آنکه از کنارش به آرامی گذشتیم... گل نرگس... نمیدانم چه شد، این همه عطر نرگس را از یاد بردیم. شما دعایی کن. شاید به حُرمت دعایت ما هم برگشتیم. میخواستم از حجاب بگویم! اما حجاب غیبتت، دیگر حجابها را از ذهنم رُبود...
🍃🌺🍃🌺✨🍃🌺🍃🌺
┄┅═✼ @P_Mahdavi ✼═┅┄