فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انیمیشن کوتاه پیچ تاریخی با پایان غیرمنتظره خود این روزا خیلی در فضای مجازی منتشر شده
🆔 @P_shobahaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخوندی که عمامه او توسط دانشجویان تهرانی لگد مال میشود و او لبخند میزند تبریک به مردم کاشمر برای انتخاب چنین نماینده ای👌
حتما ببینید خیلی جالبه دختره عمامه رو بلند
کرد داد دست همکارش و با لبخند رفتن ببینید چطور به روستایی ها کمک میکنه آجر میندازه بالا اینو میگن نماینده 👏👏👏👏
🆔 @P_shobahaat
پاسخ به شبهات روز
🔺انقلاب به جاهای خوبِش رسیده(۱۰) 🔸رأی فرمانده لشکر کردستان مهمتر از رأی تمام مردم سقّز! 🔺رئیسدف
🔺انقلاب به جاهای خوبِش رسیده(۱۱)
🔸بیا با هم حرف بزنیم
چند گروه بودیم که آتشبهاختیار برای تبلیغ انتخابات میرفتیم بازار تهران.
حسابی شلوغ میشد.
«آرمان» انگار همهی کارهایش را تعطیل کردهبود؛ چون هرروز میآمد.
آرام و پرحوصله حرف میزد و تحلیل میکرد.
ناگهان جوانی پرخاشکنان به سمتش آمد: «شما همتون جیرهخورید! جمع کنید این بساط رو؛ چقدر بهتون دادن؟!»
«آرمان» خندید؛ دستش را گرفت و کنار کشید؛ بعد یک لیوان چای برایش ریخت و گفت: «اینطوری که میگی نیست؛ این چایی رو هم با پول خودمون گرفتیم! اگه دادوبیداد نمیکنی، بیا با هم حرف بزنیم.»
چند دقیقهای نگذشت؛ صدای خندهشان بلند شد! جوان بلندشد، صورت «آرمان» را بوسید.
عذرخواهی کرد و رفت.
✍️عباس بابائی
(برگرفته از کتاب اثر انگشت)
🆔 @P_shobahaat
پاسخ به شبهات روز
🔺انقلاب به جاهای خوبِش رسیده(۱۱) 🔸بیا با هم حرف بزنیم چند گروه بودیم که آتشبهاختیار برای تبلیغ
انقلاب به جاهای خوبِش رسیده(۱۲)
🔺اقدام فرمایید حاجیآقا انتخاب شوند
🔸رضاخان خطاب به ایالات فارس نوشت:
«مقتضی است در عوض ضیاءالواعظین و ضیاءالادباء(نمایندههای دورهی ۴ و ۵ مجلس
شورای ملی)، اقدام فرمایید حاجیآقا و سلطانالعلماء انتخاب شوند و الا خاتمهی خوشی ندارد!!»
🔸تهدید رضاقلدر باعث شد علیرغم اتمام انتخابات، آن دو نفر به مجلس بروند!
🔸نفرین بر رژیم دیکتاتور پهلوی!
✍️ عباس بابائی
(برگرفته از کتاب خاندان پهلوی به روایت اسناد)
🆔 @P_shobahaat
پاسخ به شبهات روز
انقلاب به جاهای خوبِش رسیده(۱۲) 🔺اقدام فرمایید حاجیآقا انتخاب شوند 🔸رضاخان خطاب به ایالات فارس نو
🔹در جمهوریاسلامی، برادرخانم رهبر ایران، کاندید انتخابات مجلس میشود ولی رأی نمیآورد و از ورود به مجلس باز میماند. رئیس سابق قوهقضاییه و منصوب رهبری به ریاست مهمترین مجمع نظام، کاندید خبرگان میشود ولی مردم با سرانگشتان خود او را کنار میزنند و میگویند برای خبرگان تو را نمیخواهیم؛ او از ورود به خبرگان باز میماند.
🔹در تهران فرزند شهید مطهری و برادر شهید باهنر، توسط مردم از رقابت حذف میشوند. در خوزستان، مردم پای دوازده نماینده از هجده نماینده خود را، از مجلس قطع میکنند و نیروهای جدید جایشان میگذارند. در گیلان، مردم به معاون رئیسجمهور سابق که رئیسسابق مجلس برای تبلیغش ویدیو منتشر کرده، رای نمیدهند و او را راهی خانهاش در تهران میکنند. مردم انگشت توی استامپ میزنند و نماینده متخلفی که انگشت بر چهره سرباز نواختهبود را کنار میگذارند.
🔹 اینجا مردم، قدرتمندترین و ریشهدواندهترین مهرههای سیاسی کشور را طی کمتر از بیستوچهار ساعت رایگیری، حذف و نیروهای تازهنفس مورد نظر خود را برجای میگذارند. اینجا مردم از بستگان رهبری گرفته تا فرزندان شهدا و حتی بعضی علما را از فیلتر رای خود رد میکنند. بگذار هرچه میخواهند بگویند. من هنوز پای این جمهوریاسلامی که در آن انگشتان مردم سرنوشت حکمرانان را تعیین میکند ایستادهام.
🆔 @P_shobahaat
📸 هنوز یک هفته از شهادت شهید چمران نگذشته بود که در هفتم تیر ماه سال ۱۳۶۰ تعدادی دیگر از کرسیهای مجلس با شهادت وکلای ملت خالی شد. ۲۷ نماینده مجلس در انفجار خونین ساعت ۲۱ هفتم تیر۱۳۶۰ در دفتر مرکزی جمهوری اسلامی همراه با شهید بهشتی به شهادت رسیدند. بلافاصله در دهم تیرماه، جلسه علنی برگزار شد و به خاطر اینکه مجلس از اکثریت نیفتد، نمایندگان مجروح در مجلس حضور پیدا کردند. صحنه بسیار زیبایی بهوجود آمد. ۲۷ دسته گل بر روی صندلیهای خالی نمایندگان شهید گذاشته شد.
🔸 روز گذشته جلسه مجلس به حد نصاب نرسید
🆔 @P_shobahaat
«حسین کروبی» و تلاش برای انتشار خبر دروغین درباره مهدی کروبی
🔹«مهدی کروبی» از عوامل شکلگیری فتنه ۸۸، در تاریخ ۹ اسفند به دلیل سرماخوردگی و عفونت ناشی از آن در بیمارستان نیکان تهران بستری شده بود.
🔹او پس از بهبود و رفع مشکل در تاریخ ۱۲ اسفند از این بیمارستان مرخص شد.
🔹با این حال برخی اطرافیان «حسین کروبی» میگویند که او قصد داشته با انتشار کلیپی از پدرش که در حال استفاده از اکسیژن خانگی است، اوضاع وخیمی از پدرش نشان دهد.
🔹گفته میشود «مهدی کروبی» در ابتدا قصد داشت که در انتخابات ۱۱ اسفند هم شرکت کند اما با مشورت غلط پسرش مبنی بر اینکه مشارکت زیر ۲۰ درصد است، از این کار منصرف شد.
🔹همچنین گفته میشود که انتشار خبر مشارکت بیش از ۴۰ درصدی مردم در انتخابات با تعجب کروبی و ناراحتی او نسبت به مشورت های پسرش مواجه شده است.
🆔 @P_shobahaat
⭕️هم خودت هم مخاطبای بیشرفتر از خودت خوب میدونید که همونایی که رفتن سوریه، رفتن واسه سیل خوزستان و همونایی که واسه غزه ثبتنام کردن الان توی سیستان دارن کمکرسانی میکنن.
ولی خب سودتون در اینه که دروغ بگید و مردم رو خر فرض کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درخت زیتون، درخت مقاومت
🔹 رهبر انقلاب صبح امروز با کاشتن درخت زیتون یک اقدام نمادین برای ابراز سلام به ملت مقاوم فلسطین انجام دادند.
🆔 @P_shobahaat
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
در کلیپی ۲۰ دقیقه ای در ایتا از دستاوردهای دولت ها در جمهوری اسلامی گفته شده بود. تمام مواردی که بیان شده، یا دستاورد و حاصل همت خود مردم بوده که به علت ایجاد فضای آزادتر بعد از انقلاب تونستند ایجاد کنند، یا بدیهیات و ابتدائیاتی بوده که وظیفه دولت ها بوده و در بسیاری از این وظایف هم کوتاهی کردند. به عبارتی فقط موضوعات نظامی بوده که می شه اونها رو واقعا دستاورد حکومت تلقی کرد، که اون هم ربطی به دولت ها نداشته و علت پیشرفت کشور در این زمینه هم دقیقا اینه که دست دولت ها از مسائل نظامی کوتاه بوده. شاهد مثال این ادعا، ورزش کشوره که هر جا دست دولت در کاره، نتیجه افتضاحه )مثل فوتبال( و هر جا دست دولت در کار نیست، مردم گل کاشتند )مثل ورزش های انفرادی(. حرف زدن از ارزانی بسیاری از چیزها در مملکت، یاوه است چون درآمد و معیشت مردم پاسخگوی همین چیزهای به اصطلاح ارزان نیست. مقایسه قیمت با کشورهای دیگر وقتی درسته که درآمد مردم هم با سایر کشورها مقایسه بشه. در همون کشورهای به اصطلاح گران، بسیاری از مردم قادر به تامین نیازهای اولیه مثل مسکن و غذا و ازدواج و غیره خودشون هستند، ولی در ایران، پروپاگاندای دولت فقط چیزهایی رو برجسته می کنه که بتونه مردم رو فریب بده. کلام آخر اینکه اگه اقتصاد و معیشت مردم درست نباشه، برای هر کسی که حرف از زحمات و دستاوردهای دولت می زنه، فقط می شه اظهار تاسف کرد.
پاسخ به شبهات روز
💬 | #پیام_جدید متن پیام: در کلیپی ۲۰ دقیقه ای در ایتا از دستاوردهای دولت ها در جمهوری اسلامی گفته
مخاطب گرامی!
🔻اولین چیزی که خودتان اعتراف کردید این است که بعد از انقلاب فضای آزادتری ایجاد شده، یعنی مسئولان این اختیار را به مردم داده اند که بتوانند پیشرفت کنند.
🔻دوم اینکه همین بدیهیات و ابتدائیات چرا در نظام قبلی نبود. چرا همین بدیهیات و ابتدائیات را حکومت 50 ساله پهلوی انجام نداد؟ چرا حتی خاک مملکت را هم واگذار کردند؟
🔻سوم اینکه بگوییم چون یک جا مشکل دارد پس هیچ کاری صورت نگرفته، دقیقا مثل این می ماند که فرزند شما بگوید چون شما نتوانسته ای برای من دوچرخه بخری پس هیچ کاری برای من نکرده ای. یعنی این همه هزینه برای خوراک و پوشاک و مسکن و آموزش و سایر زحماتتان را ندیده بگیرد، چون آنچه او در نظرش بوده فراهم نشده. بهتر است تک بعدی به مسایل نگاه نکنیم. فراموش نکنیم این مملکت هشت سال جنگی ویرانگر را تجربه کرده و در واقع دوباره ساخته شده است.
🆔 @P_shobahaat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 چیزی نشده، همش ۳۰ هزار نفرو کشتیم‼️
🗣اظهارات وقیحانه مجری شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی:
▪️آنهایی که به ما میگویند نسلکشی کردیم باید بدانند که ما در ۴ ماه و نیم فقط ۳۰ هزار نفر را در غزه کشتیم اما آمریکاییها پس از ۱۱ سپتامبر نیم میلیون شهروند و غیر نظامی را کشتند!
🆔 @P_shobahaat
💬 | #پیام_جدید
متن پیام:
سلام استاد عزیز
من دانشجوی مقطع دکتری در کشور چین هستم و از ۹۶ کشور جهان در این دانشگاه حضور دارند و باید به مدت ۴۰ دقیقه کشور عزیز ایران را ارائه دهم.ای کلیپ مربوط به پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران واقعا عالی بود ، چطور میتوانم با ایشان ارتباط بگیرم که عکس ها و مستندات را دریافت کنم وایران سربلند را به همه معرفی نمایم.(شخصی با لباس زرد رنگ در حال صحبت هست)
در ضمن از مطالب بسیار مفید و سازنده کانال بسیار بهره میبرم.خدا خیرتون بده انشالله
یاحق
✍️سلام اطلاعاتی در این زمینه نداریم
🆔 @P_shobahaat
📌متن شبهه👇
رهبری در نماز جمعه 28 اردیبهشت 1380 گفتند: «برای یک ملت ننگ است که در انتخابات ریاست جمهوری اش، 35 درصد یا 40 درصد حائزان شرایط شرکت کنند. پیداست که مردم به نظام سیاسیِ خود نه اعتماد دارند، نه اعتنا می کنند و نه امید دارند.»
آیا اکنون این ننگ دامن گیر نظام جمهوری اسلامی شده؟
📌پاسخ👇
پاسخ به شبهات روز
📌متن شبهه👇 رهبری در نماز جمعه 28 اردیبهشت 1380 گفتند: «برای یک ملت ننگ است که در انتخابات ریاست جمهو
▪️ پاسخ به این پرسش،هم مثبت است و هم منفی.
👈 یعنی این درصد از مشارکت از جهاتی ننگ است و از جهاتی خیر.
🇮🇷 اما قبل از ارائه توضیح، این را بگوییم که معاندین، بی خود با مشارکت 40 درصدی ذوق زده نشوند؛ شما از ماههای اول انقلاب اسلامی قرار بود براندازی کنید؛ بعد از 45 سال تلاش شبانه روزی نهایتاً گفتید جمهوری اسلامی برف 1401 را نمی بیند؛ اما در سال 1402 انتخابات برگزار کرد و شما هیچ غلطی نکردید؛ چون مردم با شما همراه نبودند.
👈 بدانید اگر مردم پای صندوق رأی نمی آیند، پای فراخوان های شما هم جمع نمی شوند...
✳️ مشارکت چهل درصدی مجلس ننگ است، زیرا:
▪️با تمام اقدامات مثبت دولت سیزدهم، هنوز گشایش چشمگیری در معیشت مردم دیده نمیشود و امیدها به کارایی دولت زنده نشده است.
▪️ ما در جهاد تبیین کوتاهی کردیم و نتوانستیم پیشرفتها و نقاط قوّت و خودباوری کشور را به گوش مردم برسانیم؛ لذا خیلی از مردم خیال می کنند ما در حال سقوطیم تا صعود...
▪️ مسئولین ما فضای بی در و پیکر مجازی را مدیریت نکردند و دشمن هرچه در توان داشت برای محاصره تبلیغاتی مردم به کار گرفت...
▪️ما نتوانستیم برای مردم تبیین کنیم که انتخابات، بهترین راه اصلاح مملکت است
و ...
✅ خلاصه اینکه اگر ننگی هم هست، برای ما و مسئولین ناکارآمد است نه اصل نظام جمهوری اسلامی.
🔆 نظام مقدس جمهوری اسلامی مانند خورشیدی است که هرکس به آن پشت کند، چیزی از خورشید کم نمی شود بلکه خودش از گرمابخشی آن محروم می شود.
🔹 نظام جمهوری اسلامی یعنی قانون اساسی منتخب مردم در فروردین 58؛
🔹 یعنی رهبری عظیم الشأن و حکیم انقلاب؛
🔹 یعنی خون هزاران شهید والا مقام...
🔹 یعنی تمام گام های مثبت و پیشرفتهای چشمگیر 46 ساله...
✳️ و اما مشارکت چهل درصدی مجلس ننگ نیست، زیرا:
1️⃣ رهبری مشارکت 30، 40 درصدی برای انتخابات ریاست جمهوری را ننگ خواندند؛ زیرا این انتخابات در همه کشورها اهمیت بسیار زیادی دارد. در طول این 46 سال، میانگین مشارکت ایرانیان در انتخابات مجلس، حدود 55 درصد است و در انتخابات ریاست جمهوری حدود 70 درصد.
2️⃣ عدم مشارکت عوامل مختلفی می تواند داشته باشد و هر عدم مشارکتی به معنای مخالفت با اصل نظام نیست:
🔹 برای نمونه: در فروردین 1358، 98 درصد مردم در همه پرسی جمهوری اسلامی شرکت کردند. در بهمن همان سال 67 درصد در انتخابات ریاست جمهوری و در اسفند همان سال 52 درصد در انتخابات مجلس شورای اسلامی مشارکت داشتند.
👈 آیا می توان این ریزش 46 درصدی میزان مشارکت در طول یک سال را نشانه بی اعتمادی مردم به نظام دانست؟ مسلّماً نه!
🔹 ما در انتخاباتهای ریاست جمهوری پیشین هم مشارکت 50 درصدی (سال 72) را تجربه کردهایم و هم مشارکت 85 درصدی (سال 88) را. این افزایش مشارکت چه علّتی می توانسته داشته باشد؟ آیا مخالفین نظام، به موافق تبدیل شدند؟
3️⃣ میانگین مشارکت مردم در همه دورههای مجلس، حدود 55 درصد است. یعنی به طور متوسط 45 درصد مردم هیچ گاه در انتخابات ها به دلایل مختلفی شرکت نمی کردند. بنابراین ما در واقع باید بر سر دلایل عدم مشارکت 15 درصد از مردم که همیشه شرکت می کردند و امسال شرکت نکردند صحبت کنیم.
4️⃣ 46 سال است که آمریکا در ایران قصد براندازی دارد و از هر روشی استفاده کرده؛ 7 سال پیش جان بولتون گفت: جمهوری اسلامی نباید 40 سالگی اش را جشن بگیرد و از آن تاریخ به بعد، تهاجمات آمریکا برای براندازی سهمگین تر شد.
👈 حال اگر ببینیم دشمنی های شبانه روزی آمریکا و سرویس های جاسوسی و تیم های ترور و رسانه های فارسی زبان، به مقصود اصلی نرسیده و تنها توانسته کاهش 15 درصدی مشارکت در انتخابات را نتیجه بدهد، نه تنها ننگی برای نظام و ملّت ندارد، بلکه نشان از ایستادگی و بصیرت عموم مردم پای انقلاب است.
🆔 @P_shobahaat