اهل بیت علیهم السلام فرهنگ ساز یا تمدن ساز ؟
امام خامنه ای: فرهنگ آن چیزی است که حاضرم جانم را در راهش فدا نمایم.
تعریف تمدن و فرهنگ در جامعه شناسی و علوم اجتماعی، دارای پیچیدگی ها و ظرافت هایی است وممکن است ظاهر غلط انداز آن ، مخاطب را دچار سر درگمی یا اشتباه نماید . برای جلوگیری از این اشتباه ابتدا نگاهی کلی به ویژگی های تمدن اسلامی از منظر قرآن و سپس به تفاوتهای فرهنگ و تمدن با زبان ساده خواهیم پرداخت و در نهایت با ذکر مثالهای عینی و همه فهم، به تبیین فرق آنها و جایگاه آنها خواهیم پرداخت و در نهایت قضاوت و نتیجه را به مخاطب هوشمند واگزار خواهیم نمود تا بدانند حرکت انبیا و ائمه و اولیای الهی و بالاخص حضرت کریمه (س) رنگ و بوی تمدنی داشته ! یا رنگ و بوی فرهنگی؟
ظهور اسلام در شبه جزیره عربستان و رشد و گسترش آن در طول چهارده قرن ، مجموعا تمدن بزرگ اسلامی را پدید آورده است که هر یک از معصومین و اولیای الهی به فراخر حضورشان و قدرت و شرایط زمان ، اقداماتی را انجام داده اند تا فرهنگ دینی و اسلامی را در جنبه ظاهری و دنیایی نیز تجلی دهند، اما رسالت ذاتی آنها تمدن سازی نبست بلکه رسالت اصلی آنها فرهنگ سازی توحیدی است و اگر جایی جلوها ای از مظاهر تمدن اسلامی مشاهده می شود ، این تمدن هم برای بیان فرهنگ دینی کاربرد و راهبرد داشته است .مجموع تمدن اسلامی تا به امروز که دائما در حال تکامل هست ، نمونه کامل یک تمدن دینی است که دارای شاخصه هایی است که آن را از دیگر تمدن ها ممتازمی سازد؛ غالب این شاخصه ها ، به گونه ای برجسته در آموزه های قرآن کریم به عنوان مهمترین منبع پاسخگویی همه نیازهای اصلی بشر آمده است؛ عبارتند از : تکریم جایگاه انسان، عقلانیت، رعایت حقوق مظلومان و مستضعفان، ولایت مداری، نگرش توحیدی، عدالت گستری، علم و معرفت،آزادی، توجه به سلامت و بهداشت وگسترش اخلاقیات بر اساس موازین اسلامی است.اساسا ویژگی های تمدنی متاثر از فرهنگ اسلامی نیاز به فراگیری گیری در بستر زمان بلند مدت و دائمی دارد و بهبازه زمانی کوتاه یا افراد محدود صدق نمیکند.
تفاوتهای تمدن و فرهنگ
1- تمدن که از ریشه مدینه و مدنیت میآید با آثار شهرنشینی همراه است و میتواند عاریهای و وارداتی باشد، در حالی که فرهنگ وارداتی نیست و باید بومی باشد و یا اگر نیست، آنقدر باید بماند تا جزو عادات ثانویه درآید.
2- طبق آیات الهی و روایات متعدد ، رسالت پیامبران ، آوردن فرهنگ توحیدی ناب است وکار شاهان و قدرتمندان ، ایجاد تمدن و مظاهر و نمادهای قدرت در بین ملتها .
3- حرف پیامبران فرهنگی بوده و بر دل مینشیند و و عملشان "باور" تولیدِ میکند در حالی که آثار تمدنی بهجا مانده از شاهان و قدرتمداران چشمها را خیره و پر میکند.
4- پیامبران و اولیای الهی در کمال ساده زیستی زندگی کرده و توجهشانبه بسط و گسترش عبودیت و بندگی خداوند متعال بوذده است در حالی که همه آثار باستانی توسط شاهان و یا اطرافیان آنها به وجود آمده است و حتی اگر دانشمندانی صاحب آثار درخشان علمی و هنری شدهاند اغلب در سایه تشویق و یا فراهم آوردن محیط امنی است که توسط آنان به وجود آمده است.
5- ماهیت فرهنگ و روحنوازو دلپذیر است و ماهیت تمدن چشمنواز و چشمگیر؛ تاریخ سازان الهی به دنبال صیقل دادن روحها بودند و تاریخ سازان غیر الهی به دنبال نشان دادن شکوه و عظمت ظاهری خود.
6- تمدن غالبا تولید آسایش میکند و فرهنگ آرامش تولید میکن و خدای متعال آرامش را مقدم بر آسایش شمرده است.
مثالهایی برای بیان تفاوت فرهنگ و تمدن
1- در نمایشگاه کتاب بعضی غرفهها به لحاظ ساختاری بسیار با شکوه و مجلل بود ولی بعضی غرفهها مملو از جمعیت. اولی بیشتر نمادی تمدنی دارد و دیگری نشانی فرهنگی. میتوان در همین نمایشگاهها نبض فرهنگی جامعهای را گرفت و برای آن نسخه نوشت و میزان علاقهمندیها و یا نگرانیها را به دست آورد. بستگی به این دارد که مدیران فرهنگی و ارشادی کاری تمدنی میکنند و یا فرهنگی؛ بیشتر به فکر بزرگ جلوه دادن کاریاند است که انجام دادهاند و یا بررسی دغدغهها و خط سیر فکری و فرهنگی جامعه و دریافت فرصتها و تهدیدهای قابل رسیدگی.
2- اگر ساختمانهای مجلل و با شکوه بسازید چه شخصی، عمومی و یا اداری که برای پز دادن و افتخارکردن به خودی و یا بیگانه باشد، به تمدن مربوط است ولی اگر برای صفای دل و ارشاد دیگران آن را به کار گرفتید کاری فرهنگی کردهاید. اگر شکوه و عظمت وزارتخانه چشم شما را خیره کرد به تمدن مربوط است ولی اگر کاربران و متقاضیان راضی از ادارات بیرون آمدند کاری فرهنگی انجام شده است.
3- اگر کتابخانهها و یا مساجد و زیارتگاههای با شکوه ساختید کاری متمدنانه کردهاید ولی اگر مردم خودشان از آنها استقبال کردند و لذت بردند و با روح آنها عجین شد و از آنها الهام گرفتند کاری فرهنگی صورت گرفته است.
4- اگرکسی به علوم و به کتابهایشان افتخار کند کاری متمدنانه کرده ولی اگر از آنها خود استفاده کند و یا در مدارس و دانشگاهها آنها را به کار بگیرد و بر آن بیفزاید کاری فرهنگی نموده است.
5- شما اگر نمایشگاههای خوب برگزار کنید که در نوع خود بینظیر باشد چه نمایشگاه صنعتی و یا حتی نمایشگاه کتاب کار متمدنانه کردهاید ولی اگر از صنعت به طور صحیح استفاده کردید و یا با کتاب مأنوس و کتابخوان شدید، کاری فرهنگی کردهاید.
6- اگر شما به قصد نخبهپروری، عدهای شاخص تربیت کردید که با کشورهای دیگر رقابت کنند و افتخار بیافرینند کاری متمدنانه کردهاید ولی اگر عموم مردم به علم، فرهنگ، هنر، و ورزش اقبال کردند کاری فرهنگی کردهاید.
7- آمار انتشارات، نشان از تمدن دارد ولی بهکار بستن محتوای آنان، نشان از فرهنگ دارد.
8- گسترش خیابانها، بزرگراهها، پلها و تونلها نماد تمدن است ولی رعایت قوانین رانندگی و پذیرش اصول آن نشان از فرهنگ دارد.
9- افزایش رشد نگارش مقالات در یک کشور برای خود نشاندادن و عقب نیفتادن به ظاهر از سایر کشورها برای این که در جایی به حساب بیایند، نشان از تمدن و شهرنشینی دارد ولی بهکاربستن آنها و بومیکردن دانش، نشان از فرهنگ دارد.
10- شعار تولید و یا خرید کالای ایرانی نشان از تمدن دارد ولی باور و اجرای عملی آن، نشان از فرهنگ دارد.
11- داشتن هیئت دولت بزرگ و مجلس و یا قوه قضائیه با شکوه نشان از تمدن دارد ولی رضایت مردم از عملکرد آنان در همه زمینهها نشان از فرهنگ دارد.
12- معامله با خارج و خریدهای کلان به قصد توسعه نشان از تمدن دارد، ولی بهکارگیری و بومیسازی آنها نشان از فرهنگ دارد.
13- نمایندگی کردن از شرکتهای خارجی و سودهای کلان به جیب زدن کاری متمدنانه! است ولی توجه به تولید داخلی و انتقال واقعی فناوری نشان از فرهنگ دارد.
14- تولید قوانین بسیار نشان از تمدن دارد ولی پالایش آنها و حذف قوانین دست و پا گیر نشان از فرهنگ ملی دارد.
15- پدیدآوردن زرادخانههای قوی بحثی تمدنی است ولی دوست داشتن وطن و از جان گذشتن برای آن از فرهنگ حکایت دارد
16- ساختن پیامرسانهای قوی در داخل کشور نقشی تمدنی، ولی رجوع و یا عدم رجوع به آنها نقش فرهنگی دارند.
17- داشتن خبرگزاریهای بزرگ در داخل کشور حکایت از تمدن میکند ولی استفاده و یا عدم استفاده از آنها نشان از فرهنگ دارد.
حال با این اوصاف و بدیهیات، شایسته نیست بگوییم اهل بیت و انبیا و اولیای الهی، فرهنگ ساز بودند و تمدنها طفیلی تفکر فرهنگ الهی آنها بوده است و در درجه ثانویه و نازله آن قرار داشته است. امروز هم تمدن نوین اسلامی متاثر و بر پایه فرهنگ دینی شکل می گیرد و تمام مولفه های نرم افزاری و سخت افزاری تمدن نوین اسلامی ، برگرفته و در راستای فرهنگ دینی و اسلامی و انقلابی ایران اسلامی خواهد بود .
ما معمولا به چشمپرکنها بیشتر توجه میکنیم تا دل بهدستآورها. همیشه ساختمان میسازیم بعد برایش وظیفه تعیین میکنیم در حالی که اگر فرهنگ مقدم باشد راهاندازی کارها مقدم میشود و متناسب با آن محیط کار ایجاد می شود. @pajoh55
فتنه گران عزیزکرده دولت پزشکیان
علیرضا احمدی قره زاغ
احسان بیسادی ادمین کانال هتاک «بامداد نو» و حامی فتنه هست او یک مجرم فتنه گر است که دادستانی تهران مدیر مسئول بامدادنو را بخاطر نشر اکاذیب مجرم شناخته است ؛ او کسی است که در ایام شهادت شهید رئیسی یه ویس اشتباها توی کانالشون ارسال شد که به کثیفترین وجه ممکن دنبال کار سیاسی علیه شهید رئیسی بودند ؛ او کسی است که اعلام خبر دروغ انصراف جلیلی در انتخابات به همراه کانالهای زنجیرهای لجنپراکن و شایعهساز! را منتشر نمود با همه این اوصاف او کسی است که الان در کنار رئیس جمهور توی سفر عراق همراه تیم رئیسجمهور بود و گفته میشه تو سفر آمریکا هم قراره همراه رئیسجمهور حضور داشته باشد و او را همراهی مدیریت گونه نماید. ظاهراً نه فقط حامی فتنه بودن، بلکه هتاکی و دروغگویی گسترده و لجنپراکن بودن و مجرم بودن ، در دولت پزشکیان امتیاز مثبت حساب میشه!! وای به حال ملتی که نگهبانش، سنگها را بسته و سگها را رها کرده باشند.تجمع منافقان ملی زیر چتر دولت پزشکیان، بر امت شهید پرور ایران تسلیت باد . @pajoh55
https://vrgl.ir/c2ZLc احسان بیسادی / بامداد نو / همراهی با ریس جمهور در عراق و آمریکا
سخنگو یا سرمایه فتنه گران؟
نشست خبری جناب رئیس جمهور، مملو از خطاها و اشتباهات و بی عدالتی و بی انصافی ها بود که هر انسان منصفی می تواند آن را بفهمد و درک کند اما مهمتر از همه اینها، همراهی و همدلی با فتنه گران و ماله کشی کارهای آنها بود. عده ای فتنه گر کشور را فروختند و با دشمن دست به یکی نموده و اصل نظام را برای بر اندازی نشانه رفتند و نظام را تا لبه پرتگاه پیش بردند و امروز رئیس جمهور نادان یا مغرض یا ساده لوح یا بی فکر یا معاند یا ... ، اسم این دشمنی را اختلاف سلیقه توصیف می کند. لبخند شما به زن خبرنگار فتنه جو و بد حجاب و دروغگو و انتصابات فتنه گران در پست های حساس و کلیدی کشور، عملکرد بسیار بد شما در این مدت کوتاه نسبت به اسلام وایران و انقلاب و شهدا ، اجازه حسن ظن به شما را از ما می گیرد . آیا نهج البلاغه درباره برخورد با نامحرم و فتنه گران چیزی ندارد یا استفاده گزینشی و ابزاری از نهج البلاغه ،اجازه اندیشه و عمل به آن را به شما نمی دهد؟ جناب اقای پزشکیان در دام فتنه گران غرق شده اید و اگه اقدام عاجل انجام ندهید خود نیز مانند آنها غرق خواهید شد و کشور را به تلاطم و عقب ماندگی دچار خواهید نمود. به اسم وفاق ملی، منافقین و دشمنان این ملت را بر گرده این ملت انقلابی و شهید داده حاکم نمودیدو سرمایه های دشمنان را به قدرت رسانید؛ ظاهرا وفاق شما فقط در بخش فتنه گران جریان و سریان دارد . عدم درک شما از جریان فتنه، به طور عمدی باشد یا سهوی، قطعا ما را به مرز خطر می رساند. مقایسه برخورد با فتنه گران با سیره پیامبر (ص) در فتح مکه نیز مغالطه و بی اطلاعی شما را نشان میدهد. پیامبر (ص) تعدادی از فتنه گران غیر تائب را نه تنها پناه نداد بلکه حکم قتل آنها را صادر کرد . تلاش شما در بخشش فتنه گران به اسم دین و دیانت ؛ فرار رو به جلو برای ماله کشی انتصابات و اشتباهاتتان در آینده نزدیک است . جناب اقای رئیس جمهور اگر واقعا تابع فرمایشات رهبری هستید، رهبری بارها و بارها فتنه را خط قرمز نظام دانسته است و بر آن به عنوان یک شاخص تاکید دارد؛ پس چرا خلاف جریان جاری امر ولی فقیه و نهج البلاغه و قرآن حرکت می کنید و به قول قرآن کریم« لم تقولون ما لا تفعلون» @pajoh55
فتنه گران در پناه دولت برادر آمریکا
حامی
بازگشت فرد هتاک به پیامبران الهی و قرآن کریم به دانشگاه با دستور وزیر پزشکیان
🔹️مطهره گونهای دانشجویی که در صفحه مجازی خود بارها به قران کریم، دین مبین اسلام، پیامبران الهی و حاج قاسم سلیمانی توهین و هتاکی کرده بود با دستور ظفرقندی وزیر بهداشت پزشکیان به دانشگاه برگشت.
بازنشر انتقاد آیتالله کعبی از سپردن مسئولیت به محکومان امنیتی
نگویید حوزه ساکت است
🔸 استفاده از کسانی که محکومیت امنیتی دارند مستلزم این است که این افراد توبه کنند و سپس وارد عرصه مسئولیت و خدمت به مردم شوند.
🔸 دانشجویانی که اخراج شدند، باید بر اساس قانون با آنان برخورد شود؛ اگر قانونی اخراج شدند بازگشت آنان قانونشکنی محسوب میشود، اما اگر اخراج آنان غیرقانونی بوده است میتوان اجازه تحصیل در دانشگاه و بازگشت دوباره به آنان داد.
🔸 انتظار از دولتمردان این است که حجاب را تقویت کنند و حجاب بهعنوان حکم الله نباید توسط هیچکس تضعیف شود.
🔸 همه طرفدار انسجام و وفاق و وحدت ملی هستند، اما دولت باید وفاق ملی را تعریف کنید، حد و مرزهای آن را اعلام کند و چالشهای مرتبط با آن را بشناسد.
امام زمان عجل الله محور وحدت بشریت
علیرضا احمدی قره زاغ
نگاه تک بعدی به دین و غفلت از جامعیت دین، آفت بزرگ هدایت و کمال جامعه هست.هر چند حقیقت دین و قرب الهی ،«انجام واجبات ، ترک محرّمات» است اما انجام واجبات و ترک محرمات فقط در نماز ، روزه... و یا دوری از غیبت ، تهمت و...خلاصه نمیشود بلکه یاری و زمینهسازی برای ظهور امام زمان عجل الله بالاترین واجب عالَم است، بیتفاوتی نسبت به امام زمان عجل الله و کوتاهی در یاری و زمینه سازی برای ظهور حضرت بزرگترین حرام عالَم است. امام زمان محور وحدت همه بشریت در زندگی دنیایی و اخروی هست. دینداری بدون تبعیّت ، یاری و زمینه سازی برای ولیّ زمان ، اصلِ بیدینی و به نوعی نهایت گمراهیست . رسول خدا ﷺ فرمودند ؛ «هرگاه بندهای ؛خدا را به مدت عمر نوح که در میان قومش قیام کرد (۹۵٠ سال) به عبادت خدا بپردازد ؛ و به مقدار کوه اُحد طلا داشته باشد و در راه خدا انفاق کند ؛ و بر فرض به قدری عمر کند تا بتواند با پای پیاده هزار سال حج به جا آورد ؛ و بعد (دربهترین مکان) بین صفا و مروه به ناحق کشته شود (یعنی به شهادت برسد) ؛
اما ولایت تو (و امامان بعد از تو) را قبول نداشته باشد ؛ بوی بهشت به مشام او نمیرسد و داخل آن نمیشود.» [تنزیه الشریعة ج۱ / ص۳۹۸].
پذیرش ولایت فقط اقرار به زبان نیست و باید هر انسانی با عمل خویش نسبت به یاری و همراهی ولیّ هر زمانی حقیقت ولایتمدار بودن خودش را نشان دهد . واجب ترین واجب عالَم ، مودّت و زمینه سازیظهور امام زمان عجل الله است و حرام ترین حرام عالَم ، بیتفاوتی نسبت به غربت و آوارگی امام عصر عجل الله... است. خداوند از طریق ابلاغ ولایت توسط پیامبر ﷺ در روز غدیر، حجت را بر همگان تمام کرد که ؛ با پذیرش ولایت اعمال ما پذیرفته میشود . ولایتمداری یعنی اطاعت از مهمترین دستور امام عصر عجل الله در دوازده قرن گذشته تا اکنون ، یعنی زمینه سازی ظهور و تلاش خستگی ناپذیر برای تحقق این محور است.
از محور وحدت یعنی امام زمان عجل الله و وظیفه خودمان یعنی ولایتپذیری و ولایت مداری غفلت نکنیم. https://eitaa.com/pajoh55
قطره از دریا
علیرضا احمدی قره زاغ
پنجاه خصلت از خصوصیات اخلاقی پیامبر اکرم حضرت محمد مصطفی(صلی الله علیه واله وسلم)
♦️بيشک تأسي به سيره و سنت آن حضرت براساس آيهکريمه «و لکم في رسولالله اسوه حسنه» و از جمله آنچه در اين مطلب به آن اشاره شده، راهگشاي مشکلات و مسائل مبتلا به جامعه مسلمانان خواهد بود.
۱-هنگام راه رفتن با آرامي و وقار راه مي رفت
۲-در راه رفتن قدم ها را بر زمين نمي کشيد.
۳-نگاهش پيوسته به زير افتاده و بر زمين دوخته بود.
۴-هرکه را مي ديد مبادرت به سلام مي کرد و کسي در سلام بر او سبقت نگرفت.
۵-وقتي با کسي دست مي داد دست خود را زودتر از دست او بيرون نمي کشيد.
۶-با مردم چنان معاشرت مي کرد که هرکس گمان مي کرد عزيزترين فرد نزد آن حضرت است.
۷-هرگاه به کسي مي نگريست به روش ارباب دولت با گوشه چشم نظر نمي کرد.
۸-هرگز به روي مردم چشم نمي دوخت و خيره نگاه نمي کرد.
۹-چون اشاره مي کرد با دست اشاره مي کرد نه با چشم و ابرو.
۱۰-سکوتي طولاني داشت و تا نياز نمي شد لب به سخن نمي گشود.
۱۱-هرگاه با کسي، هم صحبت مي شد به سخنان او خوب گوش فرا مي داد.
۱۲-چون با کسي سخن مي گفت کاملا برمي گشت و رو به او مي نشست.
۱۳-با هرکه مي نشست تا او اراده برخاستن نمي کرد آن حضرت برنمي خاست.
۱۴-در مجلسي نمي نشست و برنمي خاست مگر با ياد خدا.
۱۵-هنگام ورود به مجلسي در آخر و نزديک درب مي نشست نه در صدر آن.
۱۶-در مجلس جاي خاصي را به خود اختصاص نمي داد و از آن نهي مي کرد.
۱۷-هرگز در حضور مردم تکيه نمي زد.
۱۸-اکثر نشستن آن حضرت رو به قبله بود.
۱۹-اگر در محضر او چيزي رخ مي داد که ناپسند وي بود ناديده مي گرفت.
۲۰-اگر از کسي خطايي صادر مي گشت آن را نقل نمي کرد.
۲۱-کسي را بر لغزش و خطاي در سخن مواخذه نمي کرد.
۲۲-هرگز با کسي جدل و منازعه نمي کرد.
۲۳-هرگز سخن کسي را قطع نمي کرد مگر آنکه حرف لغو و باطل بگويد.
۲۴-پاسخ به سوالي را چند مرتبه تکرار مي کرد تا جوابش بر شنونده مشتبه نشود.
۲۵-چون سخن ناصواب از کسي مي شنيد. نمي فرمودـ« چرا فلاني چنين گفت» بلکه مي فرمود « بعضي مردم را چه مي شود که چنين مي گويند؟»
۲۶-با فقرا زياد نشست و برخاست مي کرد و با آنان هم غذا مي شد.
۲۷-دعوت بندگان و غلامان را مي پذيرفت.
۲۸-هديه را قبول مي کرد اگرچه به اندازه يک جرعه شير بود.
۲۹-بيش از همه صله رحم به جا مي آورد.
۳۰-به خويشاوندان خود احسان مي کرد بي آنکه آنان را بر ديگران برتري دهد.
۳۱-کار نيک را تحسين و تشويق مي فرمود و کار بد را تقبيح مي نمود و از آن نهي مي کرد.
۳۲-آنچه موجب صلاح دين و دنياي مردم بود به آنان مي فرمود و مکرر ميگفت هرآنچه حاضران از من مي شنوند به غايبان برسانند.
۳۳-هرکه عذر مي آورد عذر او را قبول مي کرد.
۳۴-هرگز کسي را حقير نمي شمرد.
۳۵-هرگز کسي را دشنام نداد و يا به لقب هاي بد نخواند.
۳۶-هرگز کسي از اطرافيان و بستگان خود را نفرين نکرد.
۳۷-هرگز عيب مردم را جستجو نمي کرد.
۳۸-از شر مردم برحذر بود ولي از آنان کناره نمي گرفت و با همه خوشخو بود.
۳۹-هرگز مذمت مردم را نمي کرد و بسيار مدح آنان نمي گفت.
۴۰-بر جسارت ديگران صبر مي فرمود و بدي را به نيکي جزا مي داد.
۴۱-از بيماران عيادت مي کرد اگرچه دور افتاده ترين نقطه مدينه بود.
۴۲-سراغ اصحاب خود را مي گرفت و همواره جوياي حال آنان مي شد.
۴۳-اصحاب را به بهترين نام هايشان صدا مي زد.
۴۴-با اصحابش در کارها بسيار مشورت مي کرد و بر آن تاکيد مي فرمود.
۴۵-در جمع يارانش دايره وار مي نشست و اگر غريبه اي بر آنان وارد مي شد نمي توانست تشخيص دهد که پيامبر کداميک از ايشان است.
۴۶-ميان يارانش انس و الفت برقرار مي کرد.
۴۷-وفادارترين مردم به عهد و پيمان بود.
۴۸-هرگاه چيزي به فقير مي بخشيد به دست خودش مي داد و به کسي حواله نمي کرد.
۴۹-اگر در حال نماز بود و کسي پيش او مي آمد نمازش را کوتاه مي کرد.
۵۰-اگر در حال نماز بود و کودکي گريه مي کرد نمازش را کوتاه مي کرد.
https://eitaa.com/pajoh55
باز نشر انتقاد آیتالله العظمی نوری همدانی از دولت :
عبور از انقلاب.
علیرضا احمدی قره زاغ
مسئولیت دادن به کسی که علیه نظام فعالیت کرده عبور از اصول انقلاب اسلامی است
♨️ مرجع تقلید شیعیان ضمن محکوم کردن جنایات اخیر رژیم صهیونیستی در لبنان، بیان کردند: این رژیم خوی استکباری خود را با جنایات غزه به نمایش گذاشته و امروز هم در لبنان نمایانتر کرد و از بی تدبیری بعضی از حکام کشورهای اسلامی و کمک آمریکا و ایادیش کمال استفاده را برد.
♨️ وی در خصوص انتصابات در دولت چهاردهم عنوان کردند: باید در سپردن مسئولیتها از همۀ سلایق و افکار استفاده کرد ولی کسی که رسماً علیه نظام فعالیت کرده و محکوم شده حسابش فرق میکند. اينجا نمیتوان گفت اختلاف سلیقه است شما یک نظر دارید و ما یک نظر. اينجا بحث عبور از اصول انقلاب اسلامی است.
♨️ دولت در ابتدای راه است و لازم است به آن کمک کرد تا اشکالات خصوصاً مشکلات معیشتی برطرف شود.
نگویید حوزه سکوت کرده...
تقابل استراتژیک پزشکیان با نظام اسلامی در سازمان ملل علیرضا احمدی قره زاغ
فارغ از اجرای افتضاح و شرم آور آقای پزشکیان در سازمان ملل و ناتوانی ایشان در خواندن مطالب از روی کاغذ ، اظهار نظر خطرناک ایشان در باره خلع سلاح خودمان و نفوذ دادن مجدد غرب بر منطقه ، دو ضربه اساسی بر پیکره ایران اسلامی بود . استراتژی ایران اسلامی که برگرفته از قرآن کریم است؛ تقویت بنیه دفاعی کشور وآمادگی برای هر گونه مواجهه با جهانخواران مستکبر و دشمنان و معاندان است و از سوی دیگر خلع ید قدرتهای زورگو و مستکبر غربی از منافع جهان اسلام در غرب آسیا می باشد؛ آقای پزشکیان با اظهار دشمن پسندانه « حاضریم سلاح مان را زمین بگذاریم» و « یک نهاد بین المللی بیاید امنیت منطقه را تأمین کند »؛ عملا طراحی دشمنان ایران و اسلام را به کمک نفوذی های خائنی مانند عراقچی و ظریف کامل نمودند. در شرایطی که چکاچک شمشیرهای جبهه مقاومت در برابر صهیونیستهای نژاد پرست و آدم کش، در اوج خود قرار دارد؛ چراغ سبز به دشمن و بالا بردن دست تسیلم و هتک حیثیت بین المللی جمهوری اسلامی توسط رئیس جمهور بی کفایت و وزیر بی کفایت؛ چیزی جز افزایش فشار و ضربه و خیانت آشکار به ایران و اسلام و نظام اسلامی و همه مسلمانان جهان نیست.فکر پوسیده و وابسته نامردان نظام اسلامی در عرصه جهانی مستحق عقوبت الهی و استیضاح و عزل و اعلام بی کفایتی سیاسی آنها است . امیدواریم مجلس و نهادهای مربوطه به رسالت تاریخی خود عمل نمایند و با کنار گذاشتن این جرثومه های ذلت وحقارت و وطن فروش، به بقای ایران و نظام اسلامی و خیمه ولایت فقیه و پناهگاه مستضعفین جهان، کمک نمایند.
شهریه فتنه گران در حوزه علمیه قم
علیرضا احمدی قره زاغ
سید اصغر ناظم زاده قمی یکی از شاگردان منتظری و از اعضای مجمع معاند به اصطلاح « محققین و مدرسین حوزه » است . او همانند استاد ساده لوح خود، بیانه های نسنجیده و غالبا با اطلاعات غلط صادر کرده و به نشر اکاذیب وتشویش اذهان عمومی، پرداخته و سعی در بالا آوردن خودش به عنوان لیدر آشوب ها داشت. سایت او نیز در همان ایام کمی بالا آمد و عنوان آیت الله خود خوانده، خود را بر سر زبانها انداخت . او به اسم « مبرا سازی نظام اسلامی»، بزرگترین تهمتها و افتراها را در حق قوه قضائیه و رهبری نظام اسلامی با بیانیه هایی مانند: «پیام آیت الله سید اصغر ناظم زاده قمی در مورد ضرب و جرح زنان و دخترانِ بازداشتی» و «پیام آیت الله ناظم زاده به ضابطین قضایی درباره برخورد با زندانیان» مطرح نمودند و با «معترض» خواندن «اغتشاش گران»، و نام هتاکانه به رهبر انقلاب، در مقابل رهبری نظام اسلامی ، به عنوان سیاهی لشگر فتنه گران صف آرایی نمودند. این داعیه دارا سکولاریسم در حوزه ، با حضور فعال در فتنههای زن زندگی و آزادی 1401 و فتنه سال 88 همنوا با فتنهگران، پرونده سیاهی از خود در اذهان باقی گذاشته است. او اخیرا نیز در راستای نفوذ بیشتر و توسعه تفکر سکولاری تیم خود، به پرداخت تقسیمی در بین برخی از حوزویان پرداخته است . به نظر میرسد بدنه حوزه علمیه مبارکه قم، با مراقبت جدی از این حرکات ساختارشکنانه و هتاکیهای این جماعت، نسبت به تداوم حیات فکری چنین روحانیت ساده لوحی در فضای حوزه علمیه، باید تجدیدنظر کرده و اجازه رشد علفهای هرز جهالت و بی بصیرتی را در حوزه ندهند تا ریشه های فتنه و نفوذ در حوزه امام زمان (عج) قطع گردد و طلابی انقلابی و جهادی در حوزه های علمیه تربیت شود.
اسعد الله أيامنا و ایامکم سعيدة
🌺 يا فَاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ
🌺 فإِنَّ لَكِ عِنْدَ اللَّهِ شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ
🌺 اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ أَنْ تَخْتِمَ لِي بِالسَّعَادَةِ
🌺 فلا تَسْلُبْ مِنِّي مَا أَنَا فِيهِ
🌺 و لَا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِيِّ الْعَظِيمِ
🔹۲۳ ربیع الاول سالروز ورود کریمه اهلبیت، شفیعه روز جزاء ، حضرت فاطمه معصومه ( علیها سلام) به شهر مقدس قم
قاتلین اصلی سید حسن نصراله علیرضا احمدی قره زاغ
بلاخره خط سازش ، کار خود را کردند.آمریکا و اسرائیل جنایتکار به اتکای دولت بی خاصیت لبنان،ستون پنجم سیاسی و نظامی، اصلاحطلبان نامرد و اصولگرایان خیانتپیشه، مسولین بزدل و غرب زده و خائن؛ سید مقاومت، سیدحسن نصرالله و فرمانده سپاه قدس ایران در محور لبنان را به شهادت رساندند.
خون بهای خون سید و شهدا، شروع نابودی اسرائیل غاصب است.ما همه سید نصر الله هستیم
هدایت شده از موزه فاطمی
روایت ناب از امام حسن عسکری علیه السلام به خط استاد عبداله زاده
شخص کینه ای ،کم آسایش ترین مردم است.پارساترین مردم کسی است که درهنگام شبهه درنگ نماید ،عابدترین مردم کسی است که واجبات رابجای آورد زاهدترین مردم کسی است که ازحرام دست برداردوسخت کوش ترین مردم کسی است که گناهان راوانهد.هرکه خیری نصیبش شود،خداوندنصیبش ساخته است وهرکه ازشری محفوظ ماند خداونداوراحفظ کرده است.تحف العقول ص۸۹۳
میلاد با سعادت امام حسن عسگری مبارک باد @haramqom_museum
هدایت شده از موزه فاطمی
روایتی توحیدی از امام حسن عسکری علیه السلام به خط استاد عبداله زاده :
بسم الله الرحمن الرحیم به اسم اعظم خدا ،نزدیکترازسیاهی چشم به سفیدی آن است.وفرمود: شرک ورزیدن مردم ،نامحسوس ترازحرکت مورچه برروی گلیمی در شب تاریک است.تحف العقول ص ۸۸۸
ولادت امام حسن عسکری علیه السلام مبارک باد
@haramqom_museum
پنج کلید معرفتی
علیرضا احمدی قره زاغ
۱. آرامش گمشده انسان است برای رسیدن به آن کینه ورزی را باید کنار گذاشت.
۲. تامل و تفکر و تحقیق نجات دهنده انسان از گناه و عامل يقين است برای رسیدن به مقام پارسایی و رهایی از قضاوت نادرست و ظن و گمان غلط باید قبل از هر کاری تفکر و تامل نمود .
۳. فلسفه خلقت عبودیت است .برای رسیدن به قله این عبودیت ، باید واجبات را به جا آورد .
۴.زهد منتهی آرزوی سالکان است برای رسیدن به این مقام ، راهی جز پرهیز از حرام وجود ندارد.
۵.سخت کوشی رمز موفقیت و افتخار هر انسان موفق و بزرگی است .بزرگترین بستر سخت کوشی مبارزه با گناه و فرار از گناه است . این پنج رمز معرفتی ب گرفته از کلام مولایمان امام حسن عسکری علیه السلام است که فرمودند:
شخص کینه ای ،کم آسایش ترین مردم است.پارساترین مردم کسی است که درهنگام شبهه درنگ نماید ،عابدترین مردم کسی است که واجبات رابجای آورد زاهدترین مردم کسی است که ازحرام دست برداردوسخت کوش ترین مردم کسی است که گناهان را وانهد.هرکه خیری نصیبش شود،خداوندنصیبش ساخته است وهرکه ازشری محفوظ ماند خداونداوراحفظ کرده است.
تحف العقول ص۸۹۳
میلادپر سرور امام یازدهم شیعیان بر امام زمان عج بر پیروانش مبارک باد .
https://eitaa.com/pajoh55
از کاپیتولاسیون قاجاری تا کاپیتولاسیون پهلوی
علیرضا احمدی قره زاغ
کاپیتولاسیون به چه معناست؟
کاپیتولاسیون به این معناست که اگر تبعه کشوری در کشور دیگر مرتکب جرم یا جنایتی می شد آن کشور حق دستگیری و مجازات وی را نداشت و باید به کشور خود فرستاده می شد تا طبق قوانین آن محاکمه و مجازات شود.
مفهوم عام حقوقی کاپیتولاسیون عبارت از نظام قضاوت کنسولی و برخی تضمینات و امتیازات و مصونیتهای قضایی است که به موجب تصمیمات یکجانبه یا اسناد قضایی دیگر به دول مسیحی در سرزمین های غیر مسیحی داده می شد.
کاپیتولاسیون فراگیر در دوره قاجاریه
حق کاپیتولاسیون در ایران، اولین بار در معاهده ترکمنچای در سال 1203 ه ش در زمان فتحعلی شاه قاجار به روسیه داده شد و بعد از مدتی این امتیاز به کشورهای اسپانیا، فرانسه، آمریکا، آلمان، ایتالیا و دولت عثمانی داده شد و قضاوت کنسولی این کشورها بر ایران تحمیل شد . در سال 1297 ه ش یعنی دو سال قبل از کودتای رضاخان در دولت صمصام السلطنه لایحه ای به تصویب رسید که به موجب آن حق کاپیتولاسیون روسها در ایران لغو شد. پس از لغو قرارداد کاپیتولاسیون بین ایران و روسیه، قرارداد کاپیتولاسیون تعدادی از کشورهای دیگر نیز لغو شد. اما کشورهای غربی همچنان به این امتیاز پایبند بودند.
کاپیتولاسیون آمریکایی در دوره پهلوی
بعد از اقدامات انجام یافته در پایان دوره قاجاریه، مجلس شورای ملی در سال 1306 ه ش الغاء کاپیتولاسیون را اعلام کرد و به همه دولی که از این حق استفاده می کردند یک سال وقت داد که در قراردادهای خود تجدیدنظر و این امتیاز را لغو کنند؛ لیکن از جانب کشورهای غربی اقدامی صورت نگرفت بلکه لایحه مصونیت مستشاران و تبعه آمریکا در ایران در 13 مهرماه 1342 در مجلس عالیه به تصویب رسید و در 21 مهرماه 1343 مجددا مورد تصویب نمایندگان دو مجلس سنا و شورای ملی قرار گرفت.
آسیب های این قانون
1- تمایل یافتن رجال سیاسی و قوه قضائیه به سوی بیگانگان 2- تزلزل اصل استقلال و حاکمیت ایران 3- اعتبار بخشی به قوانین برون مرزی 4- واردات و صادرات بی مرز و نشان توسط اتباع بیگانه
موضع گیری امام در برابرتصویب سند بردگی ملت ایران( کاپیتولاسیون آمریکایی ):
، امام خمینی (ره) در روز 4 آبان 1343با ایراد سخنرانی مهیج و کوبنده، از این سند بردگی پرده برداشت وبا چاپ وسیع آن، ملت ایران را نسبت به خطرات و ذلت پذیری آن، بیدار نمود .امام خمینی(ره) فرمودند: « آیا ملت ایران می داند که مجلس به پیشنهاد دولت سند بردگی ملت ایران را امضا کرد؟.... سند وحشی بودن ملت مسلمان را به آمریکا داد.... قلم سیاه کشید بر جمع مفاخر اسلامی و ملی ما... اهانت به ارتش محترم ایران و صاحب منصبان و درجه داران نمود... حیثیت دادگاههای ایران را پایمال کرد... اکنون مستشاران نظامی و غیر نظامی آمریکا با جمیع خانواده و مستخدمین آنها آزادند هر جنایتی بکنند. هر خیانتی بکنند، پلیس حق بازداشت آنها را ندارد... بر پیشوایان دول اسلامی است که فریاد ما را به دنیا برسانند... هدف مراجع عظام و روحانیون در هر جا باشند یکی است و آن پشتیبانی از دیانت مقدسه اسلام و قرآن مجید و طرفداری از مسلمین است....»
نتیجه موضع گیری امام خمینی(ره)
عقب نشینی ظاهری
موضع گیری امام خمینی(ره) باعث شد یک عقب نششینی ظاهری انجام بگیرد؛ حسنعلی منصور نخست وزیر شاه در سخنرانی خود در مجلس سنا اعلام کرد که پس از مذاکرات، دولت آمریکا موافقت کرد، چنانچه دولت ایران تشخیص دهد در هر موردی که ضرورت داشته باشد، فرد مجرم از اتباع آن کشور در ایران محاکمه شود، نسبت به آن فرد سلب مصونیت سیاسی به عمل خواهد آمد؛ اما این فقط یک ترفند برای آرام نمودن جو سیاسی کشور بود، و این قانون تا پیروزی انقلاب ادامه داشت.
دستگیری و تبعید امام خمینی (ره) به ترکیه درسیزده آبان
کشته شدن حسنعلی منصور
حسنعلی منصور که تصویب کاپیتولاسیون و به دنبال آن تبعید امام خمینی را انجام داده بود در نخستین روز بهمن سال 1343 توسط یکی از اعضای "هیات موتلفه اسلامی" به نام محمد بخارایی کشته شد.
پیروزی انقلاب اسلامی و لغو حق کاپیتولاسیون
با پیروزی انقلاب به پیشنهاد هیات وزیران و تصویب شورای انقلاب در تاریخ 23 اردیبهشت 1358، حق کاپیتولاسیون و امتیازات و ملحقات آن برای همیشه و به طور نهایی لغو شد. https://eitaa.com/pajoh55