بلکه در انجام هر کار متفاوت است از همین رو، « نسبی بودن توان» را باید در هر حالت مد نظر داشت.
12- « تاکید بر زود گذر بودن مشکلات»؛ تجربه اشخاص موفق و شاداب بیانگر این واقعیت است که وقتی احساس می کنیم که ما برای زندگی در همان روز ساخته شده ایم، آنچه موجب دلتنگی ما گردیده است، در نظرمان کوچک و حقیر جلوه می کندو از ذهن ما حذف می شود. از همین رو، تصمیم بگیرید همگام با تلاش و برخورد برای حل مشکلات متفاوت که شما را احاطه نموده اند بر زودگذربودن معضلات تأکید داشته باشید، در طول روز خود را با انجام کارهایی که بر روح و جسم شما اثر آرام بخش پایدار دارد مشغول نمائید و به هنگام احساس خستگی ذهنی یا جسمی با تغییر محیط و تنفس عمیق، استراحت کامل کنید. امید را سرلوحه زندگی خود قرار دهید و نگاه شما به خوبیهای زندگی باشد. تا آنجا که ممکن است از تشویش و دل شوره داشتن برای هر چیز اجتناب نمائید.
13- « شناخت تشویش و عوامل آن به عنوان دشمن آرامش»؛ بیدن گونه که «تشویش» دشمن آرامش و منشاء بسیاری از قضاوت های شتاب زده و پیش بینی های غلط است.علائم تشویش عبارتند از : «بی قراری، دستهای سرد و عرق کرده، لرزش بدن، ترس و نگرانی، حالت تهوع، خشک شدن دهان، ضربان شدید قلب، تنفس تند و هوشیاری ذهن قبل از رویارویی با واقعه ای مهم»؛ هر چند هنگام رو یا رویی با یک رویداد مهم، در واقع میزان متعادلی از دلشوره می تواند کارایی ما را بالا ببرد. زیرا اگر کاملا آرام باشیم، احتمالا تلاش کافی نخواهیم نمود، اما اگر همان میزان اضطراب قابل قبول را نیز بد تعبیر نمائیم و نتیجه بگیریم که در تجربه آتی نیز موفق نخواهیم بود، باعث خواهد شد « افکار نگران کننده، افکار منفی و مبالغه آمیز، بایدها و نبایدها، همه چیز یا هیچ چیز و ... به سراغ انسا بیاید و بر تشویش و دلتنگی اش بیفزاید.
14- « مبارزه با افکار مضر » ؛ مراقب باشید افکار مضر در ذهن شما جای نگیرد و همواره با این پدیده مخرب به طور جدی مبارزه کنید. با یک بررسی متعادل و واقع گرایانه موقعیت، روی آمادگی قبلی و توانایی خود حساب کنید و به افکار منفی اجازه پیشروی ندهید. برای به دست آوردن آرامش بیشتر افزون بر بیش از حد جدی نگرفتن مشکلات و تاکید بر گذرا بودن معضلات، از تکنیک های ایجاد آرامش مثل تنفس عمیق همراه با شمارش، تمرکز فکر، شل کردن اعضای بدن، تغییر محیط، ورزش،دیدار عزیزان، مسافرت و انجام کارهای عام المنفعه و سایر راههای آرام بخش بهره بگیرید.
15- «تقویت اررتباط با خدا »؛ ارتباطتتان را با خدا تقویت کرده و او را ناظر بر اعمال و رفتار و نیات خود بدانید. https://eitaa.com/pajoh55
ما اهل کوفه...
کربلا فقط حادثه تاریخی نیست. کربلا یک جریان مستمر مبارزه حق و باطل است که این مبارزه تا روز قیامت، ادامه دارد.انبیاو ائمه معصومین علیهم السلام ، سکاندار این مبارزه هستند. در اکثر ائقات این مبارزه با شهادت انبیا و اولیای و ائمه معصومینختم شده است ، امام در عصر آخرین ذخیره الهی ، این سنت جاری نخواهد شد و امام زمان عجل الله در امنیت و سلامت کامل ظهور خواهند نمود و میوه همه زحمات انبیا و اولیای الهی را به بار خواهند نشاند. اگر امروز یابن الحسن را صدا می زنیم ؛ باید میزان و عیار خود را در پذیرش حضرت و راه حضرت نشان دهیم. محرم شروع شد. باشکوه ترین عزاداری های ایران، شب و روز برپا خواهد شد. قرنهاست در همه جای ایران و مخصوصا آذربایجان، مداح های آذری زبان جانسوز ترین و زیباترین نوحه ها رو می خوانند. آن قدر جانسوز که حتی بدون دانستن معنی اش هم می شود مدتها پای آن اشک ریخت. طوبی بر عزادارن حسین مظلوم و غریب. ما خوب گریه میکنیم برای امام شهید.ما امت گریه هستیم. برای امامی که اکنون یار نمی خواد همراهیم. از همه چیزمان خرج می کنیم. اما برای زندگی، علی وار و حسین وار زندگی کردن را نمی پسندیم. آزاده بودن و تن به ذلت مسالحه با یزیدیان ندادن را نمی پسندیم. ما نشان دادیم کسانی را دوست داریم که از کربلا هم درس مذاکره گرفته اند نه رشادت. ما در معرکه و به وقت انتخاب، همان گونه رفتار می کنیم که قبل از اسلام رفتار می کردند. ما به قوم و قبیله خودمان رای میدهیم؛ بدون در نظر گرفتن اصلح بودن. ما امام زنده منتظر را یاری نمی کنیم، ما برای ظهور انتخاب نمی کنیم، ما ۹ ماه به خاک و خون کشیده شدن کودکان غزه رو نمی بینیم. ما تانک و موشک های آماده حمله به لبنان را که سید حسن نصر الله گفت منتظر انتخاب ما هستند نمی بینیم. ما فقط خودمان رو می بینیم. برای آب و نانمان، برای وعده آزادی از نوع ضد دین، برای قوم و قبیله مان، ننگ زیر یوغ دشمن رفتن و با خفت و ذلیلانه التماس و مذاکره کردن را ترجیح میدیم. ما فقط خوب گریه میکنیم. همین.
مولای غریبم ، امام زمان نیا. ما هنوز هم به رسم جاهلیتیم. حتی سوختن بهترین رئیس جمهور ، بهترین وزیر ، بهترین امام جمعه ، بهترین استاندار و ... آن هم درست جلوی چشممان، حتی در فاصله چند کیلومتری ما، ما را تغییر نمی دهد. البته ما برایشان خیلی خوب گریه می کنیم، خیلی خوب تشییع می کنیم، خیلی خوب یادبود می سازیم، همین کافی است دیگر. مگر نه؟؟
اما به فاصله فقط ۴۰ روز، فقط به اندازه یک اربعین ، همانند قوم موسی فراموشکار می شویم و کسانی را انتخاب می کنیم که در تلویزیون و پشت تریبون به شهدای خدمت جسارت می کنند. تلاشهای آنها را نادیده می گیرند، راه آنها را اشتباه و تمام شده می خوانند، زحمات آنها را به باد تمسخر می گیرند...امام زمان ما حتی به اندازه ۴۰ روز هم حافظه نداریم. شما بعد از ۱۲۰۰ سال می خواهی بیایی روی کدام حرف ما حساب کنی؟؟
نیا آقا. ما هنوز اهل کوفه هستیم. دروغ می گوییم که پشت علی هستیم. ما پشت مسلم را هم خالی می کنیم. ما درد دنیا داریم. دین برای ما، دین جدا از سیاست است. ما همان اهل کوفه ایم که به وعده وعید و سکه های ابن زیاد مسلم را فروختیم. ما با اختلاف بیجا آب به آسیاب دشمن ریختیم. ما تاریخ و آینده انقلاب خمینی را منحرف کردیم. ما برای دنیای دیگران پشت مقاومت را خالی کردیم؛ البته برای جد شهیدت خوب گریه میکنیم. دو ماه شب و روز. روی ما فقط به اندازه گریه حساب کن. همین.
راستی، چه خوب شد آقای جلیلی انتخاب نشد. او هم میخواست راه شهید جمهور را برود. میخواست شبانه روز از جانش مایه بگذارد برای آسایش و آرامش ما. برای رفاه مردم روستاهای دور افتاده، برای مردم رنج کشیده ترک و کرد و لر و عرب و بلوچ و فارس و ... می خواست مقابل فساد بایستد با اینکه می دانست اهل دنیا راحتش نمی گدارند. میخواست حق ما را از حلقوم اهل زر و تزویر بگیرد، می خواست عدالت را نشانمان دهد و ... ما هم که نشان دادیم اهل شکر نعمت نیستیم. کفران می کردیم نعمت حضور و تلاشهای او را. همانگونه که نعمت وجود رئیسی عزیز را کفران کردیم و خدا او را از ما گرفت. چه خوب شد این بار قبل از اینکه رییسی دیگری بیاید، ناسپاسی خود را نشان دادیم. حداقل اکنون جلیلی را داریم. ما لیاقتمان همین انتخابی است که کردیم. دیدن نتیجه اش هم زیاد طول نمیکشد.إِنَّ اللّهَ لاَ یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى یُغَیِّرُواْ مَا بِأَنْفُسِهِمْ.
اقای من، مولای من، ما عهد بستیم راه روشن شهدا و امام شهدا را زیر بیرق ولایت با جان و مال و ابروی خود ادامه دهیم و ماموریت جدید مطالبه گری و هدایت دولت جدید، بر اساس اسلام و قرآن وقانون اساسی و منویات حکیمانه امام خامنه ای را ، به نحو احسن انجام دهیم و بر مبنای شذرع مقدس واخلاق ، آن را فریاد بزنیم . همه انسانهای دنیا بدانند ، سنت الهی بر این قرار گرفته تا آخرین
ذخیره الهی را برای هدایت و نجات بشریت، محفوظ بدارد فلذا کربلا تکرار نخواهد شد هر چند عمر سعدها و یزیدها و دنیا پرستان زر و زور و تزویر تکرا می شوند؛ خوشا به سعادت کسانی که در بزنگاههای انتخاب، امام نور را به جای امام نار و راه حق را به جای راه سراب برگزیند.
اولین کارت آفرین امت حزب الله به آقای دکترپزشکیان
بعد از انتخاب قانونی آقای پژشکیان به ریاست جمهوری اسلامی، و پایان رقابتهای انتخاباتی و آغاز دوره جدید کار برای ایران اسلامی، سران و شخصیتهای جهان پیامهای تبریک به ایشان ارسال می نمایند، مهمترین این پیامها، پیام تبریک دبیر کل حزب الله لبنان سید حسن نصر الله بود که پاسخ به این پیام ، به همه گمانه زنیهای غلط و تحلیلهای رسانههای غربی را نقش بر آب کرد. مساله محور مقاومت و جنبشهای مبارز منطقهای بخشی از سیاستهای کلان جمهوری اسلامی ایران است و هر رئیس جمهوری با هر دیدگاهی نمیتواند نسبت به آن بی تفاوت باشد. بعد از پاسخ صریح و شفاف و بی تعارف آقای پزشکیان ، رسانههای معاند جریان سازی شدیدی علیه رئیس جمهور منتبخب مردم آغاز کردند. پایبندی اقای پزشکیان نسبت به اصول و ارزشهای انقلاب اسلامی، وظیفه و رسالت ریاست محترم جمهوری اسلامی است و امت حزب الله اولین «کارت آفرین» خود را نسبت به این موضوع برای آقای پزشکیان صادر می کند.امید واریم در همه مسائل، مانند این مساله مواضع انقلابی اتخاذ فرمایید و موجبات رشد و تعالی امت اسلام را فراهم سازید https://eitaa.com/pajoh55/83
کارت زرد به آقای پزشکیان
علیرضا احمدی قره زاغ
انتصاب خلاف وعده کارشناسی
آقای پزشکیان در اولین حکم خود، آقای ظریف را به عنوان "رئیس شورای راهبری دوره انتقال دولت چهاردهم" منصوب کرده است.
آقای ظریف، طبق اظهارات متخصصان اقتصادی و فرهنگی و سیاسی ، حتی در امور خارجه هم موفق نبوده ، چه برسه به شورای راهبردی که در حوزه اقتصاد وفرهنگ و ...دامنه عمل داشته باشد.
آقای پزشکیان صلاح دید کشور را با خوش خدمتی متقابل به فردی مثل ظریف ، نباید مبادله کند. تاوان معاهده ننگین و استعماری برجام ، هنوز بر قلب و دل و منافع ایران اسلامی سنگینی داره....آقای ظریف صلاحیت حتی وزرات خارجه را نداره و مجلس به او رای اعتماد نخواهد داد؛فلذا سپردن مسولیت بزرگتر، چیزی جز شکست و ضعف دولت به دنبال نخواهد داشت. آقای ظریف نان گندم کاخ ریاست جمهوری را نخواهد خورد. https://eitaa.com/pajoh55/83
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆زنگ عبرت
🔴این روزها و شب ها ایستگاه های صلواتی و برخی مجالس که به اسم امام حسین علیه السلام است.
خانمهای بدحجاب و بی حجاب را میبینی
♦️از اون طرف آهنگ مداحیها جوریه که بعضاً میشه باهاش رقصید.
♦️ هرچی هم میای حرفی بزنی، پیش خودت میگی حالا اشکالی نداره بذار بیان روضه، شاید اصلاح بشن
♦️ولی رهبرمعظم انقلاب با بیان یک خاطره از سید قطب و ماجرای کلیسایی که کاباره شده بود ،جوابمون را زیبا میدهند.
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ.
یا اهل العالم قتل الحسین بکربلا عطشانا🖤
التماس دعا.
شورای راهبری رئیس جمهور پوششی
علیرضا احمدی قره زاغ
شورای راهبردی دکتر پزشکیان ، عامل بی خاصیت سازی هیات دولت آینده است که از مدل کمونیستی چین اخذ شده است با این تفاوت که در نظام جمهوری اسلامی و با وجود مجلس ، این کار خاصیت خود را از دست میدهد . استفاده از نخبگان و کارشناسان، امری مقبول و معقول است به شرطی که در فرایند مدیریت، مطابق ساز و کار قانونی باشد و در فرایند مدیریت کشور بر اساس قانون اساسی، اشکال ایجاد نکند؛ اما شورای راهبردی کار آمد نخواهد بود زیرا تصمیمات آنها باید توسط مجلس تایید شود و مثل کشور چین، تصمیمات به مرحله اجرا در نمی آید و ایران ساز و کارش بر اساس رای مردم از طریق تایید نمایندگان مجلس است نه بر اساس تعدادی کارشناس. با توجه به وعده ها و وامداری اقای پزشکیان به اقای خاتمی فتنه گر ، به نظر می رسد تشکیل چنین شورایی در قسمتهای مختلف، راهی برای دور زدن قانون و نقد کردن مطالبات اصلاح طلب ها از آقای رئیس جمهور است و از سویی باعث ایجاد واسطه بین رئیس جمهور و وزرا خواهد شد و وزرا در حد دکور و نمایش باید تابع این شورا باشند و چنانچه مورد استیضاح هم قرار بگیرند دولت پوششی ، برنامه اش آسیبی نخواهد دید و همچنان دکتر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور پوششی دولت اصلاحات افساد طلب و دولت تبخیر امید خواهد بود.و این شورا معنا و نقشه القایی اصلاح طلب ها به اقای پزشکیان است که دوره تبلیغات انتخاباتی شعار "کار را به کارشناس بسپارید" می باشد. نتیجه قهری چنین تصمیم نابخردانه ای ، دو گانگی و دو قطبی سازی جامعه و نا کارآمدی دولت خواهد بود.
شیخ فضل الله نوری، علمدار پرچم ولایت فقیه
علیرضا احمدی قره زاغ
ولایت فقیهان از دیدگاه شیخ فضل اﷲ نوري(ره)
چکیده
شیخ فضل الله نوری، یکی از شخصیتهای تاثیر گزار در تاریخ ایران است. او به خاطر اعتقاد به اسلام سیاسی، دارای مخالفان زیادی بود فلذا درباره او ادعاهای خلاف واقع نموده و نسبتهای نا به حقی را روا داشته اند. برخی از مخالفان او، برای مادره کردن شخصیت و اعتقاد شیخ فضل الله ادعا کرده اند« او اعتقادی به ولایت فقیه نداشته و مدافع سلطنت اسلامی است» ، اما اسناد وآثار به جا مانده از او ، خلاف این مطلب را نشان می دهد و ثابت می کند که ایشـان، هم طرفدار ولایت فقیه بوده و در آثار مختلفش سخن از ولایت فقیهان به میان آورده و هم براي غیر فقیه، هیچ حق حکومتی قائل نبود و شاه را هم ظلاﷲ و مصون از خطا ندانسته و نمیداند .
در این نوشتارابتدا به بیان مختصر دیدگاههاي مخالفان شیخ ؛ و سپس به دیدگاه شیخ فضل الله نوري درباره ولایت فقیهان به همراه مستندات آن خواهیم پرداخت.
خلاصه دیدگاههاي و نسبت هایمخالفان شیخ فضل الله به او درباره ولایت فقیه
1- مخالفان مجتهد نوري، افرادی مانند ملکالمتکلمین، آجدانی و ...معتقد بودند شیخ قائل به ولایت نیست بلکه طرفدار سلطان و حکومت سلطنتی است که حامی اسلام و روحانیت باشد، نـه کمتـر و نـه بیشتر؛ فلذا در یک تحلیل نهایی معتقد بودند شیخ فضل الله خواهـان یک حکومت سلطنتی یا سلطنت اسلامی یا سلطنت ماذونه بود؛ هر چند طبق قرائن و شواهد و ادله متقن، منظور از سلطنت در بیان مرحوم شیخ و سایر علمای عصر، سلطنت معصوم است که که مروج واقعی و مجري حقیقی احکام است و در عصر غیبت بر عهده فقیه جامع الشراایط می باشد و در جریان مشروطه هم، ایشان قائل به مشروطه مشرروعه بود نه مشروطه مطلق.
2- مخالفان مجتهد نوري، افرادی مانند آجدانی و کدیور و ... معتقدند ، شیخفضلاﷲ نوری در آثارش، هیچ اشاره ای به بحث ولایت فقیه ننموده اند و حکومت مشروطه مشروعه هرگز به معناي...ولایت فقیه نیست؛ مخالفان اذعان دارند ، شیخ مشروعیت سلطنت سلطان ، را مشروط به اذن فقیه و محتاج اجازۀ او نمیداند، بلکه همینقدر که قدرت سلطان باعث حفظ اسلام و حرمت علما شود، کافی است.مخالفان می گویند: شیخفضلاﷲ نوري، وي نه ادعاي حکومت فقیـه دارد و نه مشروعیت سلطنت را متوقف بر اذن فقهاء میشـمارد بلکه اگر فردی، توانایی لازم براي ادارۀ جامعـه و دفاع از مسلمانان در برابر« اجانب و کفار» را داشته باشد و ظواهر شریعت را رعایت و علمـاي دینـی را محتـرم و اختیـارات آنـان در امـور شـرعیه را بهرسمیت بشناسد، میتوان حکومت، سیاست و مصالح عامه را به او سپرد تا در کنار علما حافظ «بیضه اسلام» باشد. این ادعای بلا وجه مخالفان در بخش دوم همین مقاله پاسخ داده خواهد شد.
3- برخی ازمخالفان مجتهد نوري، معتقدند ، در اندیشه شیخفضلاﷲ نوری، دین از سیاست جداست چرا که شیخ نیابت را به دو دسته تقسیم کرده است نیابت در امور نبوتی(شرعی) و و نیابت در امور حکومتی و سلطنتی(عرفی)؛ فلذا فقهـاء را عهـدهدار امـور شـرعی دانسته و امور عرفی؛ یعنی حکومت و سلطنت در جامعـه هستند وولایت او فقط در امور حسبیه و قضاوت میتواند سریان داشته باشد و ادارۀ سیاسـت و مصالح عامه را بر عهدۀ سلطان صاحب شوکت اسلامپناه مـیدانـد.
دیدگاه شیخفضلاﷲ نوري دربارة ولایت فقیهان
بعد از بیان دیدگاههای مخالفان شیخ، به طور خلاصه می توان گفت مجموعه اقدامات و اعتقادات او از قبیل : اعتقاد به نیابت عامه، ولایت فقیه، عدم جدایی دین از سیاست، نارحتی و خشم شیخ از شاه، و حکم به ارتداد شاه دین ستیز ؛ نشان دهنده اعتقاد راسخ او به حکومت اسلامی و نظام ولایت فقیه از یک سو، و پاسخصریح به اتهام زنندگان به او از سوی دیگر است. برخی از مستندات تاریخی و شواهد و قرائن و ادله شیخ عبارتند از :
1- شیخ فضل الله نوری معتقد است حکومت در زمان غیبت امـام عصـرعج( لاﷲ تعالی فرجه) با فقهاء و مجتهدین است، نه فلان بقال و بزاز و اعتبار (دادن به ولایـت از طریق) اکثریت آراء به مذهب امامیه غلط است.
2- در نامه شیخ فضل الله به علمای سراسر کشور در تحصن حضرت عبد العظیم (ستون دوم سند)، از علما ی فقیه به عنوان تنها مرجع و ملجاء مـردم بـه عنـوان «نـواب امـام»، « حصون اسلام» ، « ورثه انبیاء و مرسلین» یاد کرده و در آخر تصریح می کند: مردم هـم «بـه حکـم جهـان مطاع امام عصر عـج »، شـما فقهـاء راولـی خـود مـیداننـد و منتظـر فرمـان شـمایند
3- او معتقد بود تمام مناصب و اجرای همه قوانین مملکت تحت نظر مجتهد عادلباید گفته شود. قوانین جاریه در مملکت، نسبت به نوامیس الهیه
از جان و مال و عرض مردم، مطابق فتواي مجتهدین عدول هر عصري که مرجع تقلید مردمند باشند و ازاینرو، باید تمام قوانین، ملفوف و مطوي گردد و نـوامیس الهیه در تحت نظریات مجتهدین عدول باشد تا تصرفات غاصبانه که موجب هزارگونه تنفیذ اشکالات مذهبی براي متدینین است، مرفوع گردد و منصب دولت و اجراي آن از عدلیه و نظمیه و سایر حکام، فقط اجـراي احکـام صـادره از مجتهدین عدول میباشد؛ چنانچه تکلیف هر مکلفی انفاذ حکم مجتهد عادل است.
4- شیخ معتقد بود فقط باید از خدا و معصوم و نایب امام، اطاعت کرد و اطاعت ازهر سلطان و حاکمی را نفی می نمودند و تصریح دارند: . وجـوب اطاعـه ثابت است از براي خدا و رسول خدا، ائمه و کسـانی کـه نیابـت از امام داشته باشند. بر همین اساس، مجتهد نوري معتقد است که بدون اذن فقیه و یا تنفیذ ایشان، رأي اکثریت به خودي خود، فایده ندارد و «اعتبار به اکثریت به آراء در مذهب امامیـه غلـط است» اکثریـت آراء؛ هرچنـد کـه ممکـن اسـت مقبولیـتآور باشـد، امـا هرگـز مشروعیتبخش نیست.
5- مجتهد نوري در رساله حرمت مشروطه، فقها را مراجع امور در زمان غیبت امام علیه السلام میدانند و اعلام می کنند:حکـم و اجـراي هـیچ مجـازاتی نمیشود، مگـر بـه موجـب قـانون (اساسـی)؛ ایـن حکـم مخـالف مـذهب جعفري است که در زمان غیبت امـام مرجـع در حـوادث فقهـای شیعه هستند و مجاري امور به یدنوري،ایشان است.
6- مجتهد نوری با استناد به ظهور تام ولایت فقیه و اطلاق مجاری الامور و حوادث واقعه در حدیث شریف «مجاري الأُمور و الأحکام علی أیدي العلماءباللّه الأمناء علـی حلالـه وحرامه» ، وحدیث «...و اما الحوادث الواقعه فارجعوا فیها الی رواة احادیثنا فانهم حجتی علـیکم و انـاحجهاﷲ»، تصرف فقها در امور را به قدر مقدور لازم میداند و اعلام می کند : «لازم است بر طبقه علمـا، خاصه آنهایی که مبسوط الید باشند زمام و مهام جمهور به موجب جاري الأ مور بـه یـد آنهـا است، حتی المقدور قبل از ابتلاء به واقعه علاج فرمایند.»؛ اومعتقد به نفی حق حاکمیت براي سلاطین و مردم و شاه بود و قاطعانه به اعتقاد به حـق حاکمیـت الهـی بود .
نتیجه گیری
بر حسب اسناد و سخنان و عملکرد شیخ فض الله در دوره مبارزاتی خود؛ اتهامات سهگانه (ظلاﷲ دانستن سلطان، جـدایی دیـن از سیاسـت، عدم اعتقاد به ولایت فقیه) را نفی کرده وکاملا معتقد به ولایت فقیه بوده و حاکمان را مجری و مامور ولی فقیه میدانند. او به عنوان رهبر جنبش عدالتخانه، به نفی ظل الله بودن شاه پرداختند و در آخر، خشم و نارضایتی از شاه و تشر به او و تحریک علما بر ضد او ، سرانجامش، جدایی مسیر او از شاه بود که شاه به سفارت پناه برد و ایشان جان خویش را در راه تحقق مشروطه مشروعه فدا کرد.
حسن ختام این نوشته جمله ای از جلال آل احمد است که درباره شیخ فضل الله گفتند: من نعش آن بزرگوار را بر سر دار همچون پرچمی میدانم که به علامت استیلای غرب زدگی بر بام سرای این ملت افراشته شد.https://eitaa.com/pajoh55/83
دو قطبی سازی موشک و مو
علیرضا احمدی قره زاغ
غرب گدایانی که نانشان در دو قطبی سازی جامعه هست گاهی پوشاک را رقیب موشک و گاهی مو را رقیب موشک میسازند. مو و پوشاک بهانه است هدف اصلی خلع سلاح موشک و قدرت بازدارنده ایران است امثال حسام الدین آشنا،تئورسین تسلیم و ذلتند ومقاومت مقدس ملت ایران را که دشمن را به زانو در آورده است باور ندارند.
خطای استراتژیک در تشکیل کابینه دولت
لیست نهایی رئیس جمهور در معرفی کابینه ، دو خطای استراتژیک « غربگرایی و سیاست مالی لیبرالی» را به وضوح نشان میدهد. هر چند اعضای کابینه طوری معرفی شده که حساسیت زا نباشد اما سپردن دو وزارتخانه حساس و کلیدی اقتصاد و خارجه به دو نفر فرد معلوم الحال و امتحان پس داده، که نمایندگی سیاست پولی لیبرال و دیگری غرب گرای تسلیم را دارند؛ خطای غیر قابل جبرانی است که دولت را به سوی پرتگاه سیر میدهد.
آقای پزشکیان نیاید اجازه مدیریت را به عده ایی باز نشسته سرمایه دار لیبرال بدهند که در پشت صحنه ، گرداننده اصلی دولت باشند. رئیس جمهور محترم خوب میدانند این چرچیل های روبه موت ، در دوره های مختلف به نقش افرینی منفی در ساختار پرداخته و از افزایش اختیارات رئیسجمهور تا کمپین رفراندوم قانون اساسی پیش رفتند و در این دوره نیز با توجه به موانع جدی قانونی برای کسب قدرت در کابینه و مدیریت کشور، به دنبال بازتولید فتنه ای جدید هستند. وجود درگیری و اختلاف شدید سه جریان اصلاح طلب و اعتدال و کارگزاران و سهم خواهی آنها از دولت، نقطه کانونی این فتنه انگیزی برای تحریک مردم علیه نظام و کشاندن مردم به کف خیابان است .امید که مجلس شورای اسلامی با درایت و تدبیر،نسبت به رای اعتماد وزرا، دولت جدید را در پرهیز ازاین فتنه یاری و بیدار نمایند. @pajoh55
دولت نامبارک یا مبارک
علیرضا احمدی قره زاغ
جوانان حزب الهی بر خط شدند و جانشان را در کف خیابان توسط براندازان شکم سیر از دست دادند تا زمینه ظهور دولت حقه امام زمان (عج) تسریع شود و حال کمتر از دو سال ، کسانی توسط رئیس جمهور به عنوان وزیر معرفی می شود که حامی سر سخت بر اندازان بوده یا نقش کلیدی در بدبختی و گرفتار شدن مردم داشتند؛ و بد تر از آن، رای اکثریت نمایندگان مجلس به این براندازان و مسببان اصلی وضعیت کنونی بود و بد تر از همه ، ورزارتخانه های مهمی مانند بهداشت و درمان و امور خارجه و اقتصاد به اینها سپرده شده که سلامت و اقتصاد و روابط بین المللی جامعه به آن وزارتخانه ها مربوط است. این انتخاب و تایید را به خانواده های معظم شهدا و خانواده شهیدان سیر روح الله عجمیان و آرمان علی وردی تسلیت عرض می نمایم .
نمایندگانی که با رای امت حزب الله از شهر قم و شهرهای دیگر به نمایندگی رسیدند و اکنون تغییر رویه داده، و رای دربستی و کیلویی به کابینه ضعیف و پیر و نا کارآمد دادند و و با افتخار این عهد شکنی و خبط خود را توئیت می کنند قطعا در سپهر حافظه ملت خواهد ماند . البته تعداد 120 نماینده ای که فریب جو سازیها و ادعاهای خلاف واقع پزشکیان وافراد دست پخت ظریف را نخوردند ، در این آزمون الهی، سر بلند بیرون آمده و نزد خدا و ملت و شهدا روسفیدند.
آقای پزشکیان شعارشان صداقت بود ولی متاسفانه به این شعار پایبند نبودند و در اولین روز کاریشان ، با بیان دروغ ، رای اعتماد مجلس را نسبت به کل کابینه پیشنهادی اخذ کردند. او با انتساب کذب تایید تمام وزرای پیشنهادی توسط رهبر، آبروی نظام و مردم سالاری دینی را زیر سوال برده و ضربه مهلکی بر بدنه جمهوریت نظام وارد نمودند و تصور دیکتاتوری از ولی فقیه را در اذهان مردم ایجاد نمودند، هر چند دفتر رهبری، این ادعا را تکذیب و دروغگو بودن این رئیس جمهور را بر ملا نمودند ،ولی جای تاسف از رئیس مجلس و نمایندگان است؛ چرا که همه میدانند رهبری معظم اولا هرگز در چنین اموری دخالت نکرده و صراحتا این کار را وظیفه مجلس میداند و ثانیا نه تنها وجود افراد نشان دار ضد انقلاب و بر انداز موردتایید رهبری نظام نیست بلکه موکدا ، استفاده از نیروهایی که با نظام و انقلاب فاصله دارند را مورد نهی قرار داده و دوازده شرط را به عنوان ویژگی افراد پیشنهادی بیان فرمودند.برخی از این وزرا، حقیقتا نه به جمهوریت اعتقاد دارند و نه به اسلامیت ؛ مواضعشان در گذشته مکتوب و مضبوط موجود است؛ این عناصر نامطمئن، ناکارآمد، بی منطق و از خط قرمزهای نظام گذشته، نقطه مقابل خواسته ملت هستند و مردم از این فتنه گران غیر تواب برانداز قهرند.لازم است اینجا هم کمی نهج البلاغه خوانده شود و سوال شود رئیس جمهور دروغگو ، نماینده قدرت طلب و بی بصیرت، برخی وزیران فتنه گر و بر انداز ، در مملکت امام زمان (عج) چه نسبتی دارند؟؟؟!!! چه فایده ای را برای این ملت و مملکت اسلامی ایران خواهند داشت؟؟؟!!!@pajoh55
وفاق ملی یا نفاق ملی
علیرضا احمدی قره زاغ
امام علی (عليه السلام) در نامه 27 نهج البلاغه مردم را به سه گروه مؤمن، مشرک و منافق تقسيم کرده و مى فرمايد: مؤمنان هيچ خطرى براى جامعه اسلامى ندارند، زيرا ايمانشان به آنها اجازه نمى دهد دست به کارى بزنند که خطرى براى اسلام و مسلمين ايجاد کند و مشرکان معاند که به اصطلاح شمشير را از رو بسته اند خطر آنها نيز چندان مهم نيست، زيرا شناخته شده اند و مسلمانان باايمان، مراقب توطئه هاى آنها هستند; اما مشکل مهم از سوى منافقان است کسانى که در ميان اهل ايمان زندگى مى کنند و به اصطلاح شمشير را زير لباس بسته اند، سخنانى مى گويند که خوشايند مؤمنان است و افکار و عواطف آنها را به سوى خودشان جلب و جذب مى کنند; اما در لحظات حساس و هنگامى که فرصتى به دست آورند زهر خود را مى ريزند و ضربه به اسلام و مسلمين مى زنند.گرچه آنها نفاق خود را مکتوم مى دارند و تخريب را به صورت پنهانى انجام مى دهند ولى چنان نيستند که نتوان آنها را با دقت تشخيص داد. واضحتر از اینها کسانی هستند که در مقاطع سر به زنگاه نفاق خود را آشکار ساخته و با نظام اسلامی به مبارزه عملی پرداخته و فکر و ذهن جوانان را با اباطیل منحرف ساخته اند . تعدادی از به اصطلاح اساتید دانشگاهها، که مشی و ژشت لیبرالی به خود گرفته بودند ولی در عمل نقش لیدرهایی را بازی می کردند که محیط علمی و گفتمانی دانشگاه را به صحنه اغتشاش و آتش و شیشه شکستن و شعارهای تند هنجارشکن و الفاظ رکیک جنسی و عمامهپرانی و تهدید به قتل استاد تبدیل کردند، وتعدادی نیز به علت نداشتن مقالات علمی و بالا بودن سن، عذرشان از دانشگاه خواسته شده بود و هیچ برخورد قانونی در خور جرمشان با آنها صورت نگرفت ؛ امروزبا دستورجاهلانه و بی بصیرت و وفاق شکن، همه آنها توسط رئیس جمهور، صادر گردید. رئیس جمهور عافیت طلبی که دراغتشاشات ۱۴۰۱، زبانش لال از بیان حقایق و دفاع از انقلاب و قدمش فلج از رفتن به جمعهای رادیکال دانشجویی بود؛ ژست آزاد اندیشی به خود گرفته است و پا روی خون شهدای امنیت و آرامان علی وردیها گذاشته است و علمدار دفاع از فواحش و منافقین نشاندار و امتحان پس داده شده است . جناب آقای رئیسجمهور؛ هر چند همه می دانند هیچ دانشجویی و استادی بخاطر اعتراض و حرف زدن، اخراج و تعلیق نشده است اما حرکت شما در برگرداندن دسته جمعی این مجرمین ، نشان از بی اطلاعی و جهالت و یا عناد با نظام اسلامی دارد. آقای پزشکیان این انقلاب محصول خون هزاران شهید در طول تاریخ بوده است و مطمئن باشید خوابهای آشفته دشمنان برای این انقلاب تعبییر نخواهد شد، شما بهتر است خادم این انقلاب و نظام و مردم باشید و دامنتان را از چتر فتنه طلب ها و بر اندازانی مانند خاتمی و روحانی الدوله ها پاک کنید تا درتاریخ ،از شما به عنوان خائن یاد نشود و آتش دوزخ را با دستتان برای خود فراهم نکنید . نگذارید حرکت پر شتاب انقلاب به دست شما کند شده و ظهور حضرت حجت به اندازه مانع شما به تاخیر بیفتد. شما ملزم هستید به قانون پایبند باشید ونباید به بهانه وفاق ملی، جبهه نفاق ملی را فعال و تقویت کنید. @pajoh55
یا أَبَا الْقاسِمِ، یَا رَسُولَ اللّٰهِ، یَا إِمامَ الرَّحْمَةِ، یَا سَیِّدَنا وَ مَوْلَانَا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَ اسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِکَ إِلَی اللّٰهِ وَ قَدَّمْناکَ بَیْنَ یَدَیْ حَاجاتِنا، یَا وَ جِیهاً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّٰهِ؛
🏴 یا أَبا مُحَمَّدٍ، یَا حَسَنَ بْنَ عَلِیٍّ، أَیُّهَا الْمُجْتَبیٰ، یَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، یَا حُجَّةَ اللّٰهِ عَلیٰ خَلْقِهِ، یَا سَیِّدَنا وَ مَوْلانا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَ اسْتَشْفَعْنا وَ تَوَسَّلْنا بِکَ إِلَی اللّٰهِ وَقَدَّمْناکَ بَیْنَ یَدَیْ حاجاتِنا، یَا وَجِیهاً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّٰهِ؛
🚩 شهادت جانسوز پیامبر اکرم صلی اللّه علیه و آله و فرزند عزیزشان امام حسن مجتبی علیه السلام تسلیت باد
سخنگوی دولت یا سخنگوی ضد انقلاب؟!
دشمن تحولات داخلی را کاملا دقیق رصد میکند و پالسها و پیامهای سیاسی همسو را ضریب میدهد! اولین اقدام در جهت حذف چادر در سطح مسئولان عالی نظام در دولت چهاردهم اتفاق افتاده و مورد استقبال ضدانقلاب قرار گرفته است. پیامدهای انتخاب خانم فاطمه مهاجری به عنوان سخنگوی دولت از چند جهت قابل بیان است
1- ایشان از جمله افراد حامی جریان فتنه ززز بودند و قرار دادن چنین جایگاهی برای افراد حامی فتنه قابل تامل است.
2- ضد انقلاب ازحضور ایشان به عنوان اولین زن بی چادر، تعبیر به عقب نشینی ولایت فقیه و نظام اسلامی در مقابل خواسته فتنه گران ززز نمودند و این را روزنه ای برای اقدامات بعدی تلقی نمودند.
3- ایشان در اولین نطق خود نیز از فتنه گران کشته شده و کشته سازی شده یاد نمودند و از این جایگاه به جای انجام وظیفه خود ، سخنگوی فتنه گران شدند و شاید حرف اقای رئیس جمهور که میگفتن من صدای بی صدایان هستم همین صدای فتنه گران بوده که چنین ظهور و بروز دارد.
4- علاوه بر جنبه مذهبی ،سوابق سیاسی و چارچوب فکری خانم سخنگو کاملا زیر سوال است و استفاده از چنین افرادی قطعا سوال بر انگیز و حساسیت زا هست. هزاران هزار زن فرهیخته و اندیشمند و توانمند و انقلابی در سطح جامعه وجود دارد که استفاده از آنها قطعا باعث اثبات حسن نیت رئیس جمهور می شد.
اقای رئیس جمهور حال و هوای ماه عسل_سیاسی نباید شما را از دچار این اشتباهات فاحش نماید. قطعا بدانید این مسیری که شما انتخاب کردید در سرازیری سقوط قرا دارد. تاب آوری امت حزب الله را نیازمایید که آزموده را آزمودن خطاست. @pajoh55
قرائت انحرافی رئیس جمهور از دانشجوی بد
رییس جمهور در جلسه معارفه وزیر علوم از اساس متخلف بودن، مجرم بودن و بد بودن کسی که دانشجو یا استاد است را انکار کردند! و گفتند: "دانشجو نمی تواند آدم بدی باشد". آیا آقای رئیس جمهور به لوازم سخن خود توجه ندارد یا وامدار منافاقان و مفسدین و فتنه گران است که همه را یک کاسه تطهیر می کند ؟ افرادی مانند مسعود رجوی(دانشگاه تهران) ،مسعود کشمیری(دانشگاه تهران)، مریم رجوی(دانشگاه صنعتی شریف)،محمدرضاکلاهی(دانشگاه علم و صنعت)،عباس زریبافان(دانشگاه صنعتی شریف)، موسی خیابانی(دانشگاه تهران) و... همگی جزو دانشجویان منافقی هستند که بین مردم شناخته شده هستند . افرادی مانند کیوان امام وردی، دانش آموخته رشته باستان شناسی دانشگاه تهران که به سی نفر از دختران دانشکده هنر که مدعی روشنفکری بودند، تعرض نموده و اعدام شدند و دانشجویانی که کمپین نه به اعدام او راه انداختند و صدها مورددیگر، جزو دانشجویان مفسد و منافق بودند. البته در مقابل این تعداد قلیل ؛ هزاران هزار دانشجوی با تقوی،حزب الهی، ناب ، پاک ،مخلص ، متعهد ، شهید، جانباز، آزاده، جهادگر، مدافع اسلام و انقلاب هم وجود دارند که مشغول علم و تحصیل و تدریس هستند و مورد تایید خدا و اهل بیت علیهم السلام هستند. آقای نهج البلاغه خوان ، ملاک در اسلام آیات صریح قرآن صنف نیست بلکه ملاک در اسلام تقوی است . اگر کسی در هر لباس و هر صنفی تقوی لازم را نداشته باشد، قابل تطهیر نیست و با ادعا چیزی اثبات نمی شود؛ به قول حضرت امام خمینی(ره)، لفظ را همه می گویند، شاید شیطان را هم ازش بپرسند، می گوید من انقلابی هستم!
آقای پزشکیان برای برگرداندن تعداد معدودی از اساتید و دانشجویان فاسد و مغرض و ضد انقلاب و فتنه گر، بایسته و شایسته نیست از اسم و رسم صنف دانشجو، سوء استفاده نمایید ، آنهایی که اخراج یا بازنشسته شدند قانونی بوده و قابل بازگشت نیستند؛ همانطور که آرمان علی وردیها و شهدای مدافع عفت و انقلاب اسلامی قابل جبران و برگشت نیستند. @pajoh55
صدای بی صدایان یا صدای سرمایه داران مفت خور
علیرضا احمدی قره زاغ
تحول اقتصادی آقای همتی با بی عدالتی آغاز شد، وام قرض الحسنه 5/10 میلیاردتومانی به پنج نفر : رئیس و نایب رئیس و سه نفر از اعضای هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بها دار ، با باز پرداخت ده ساله و وثیقه چک معادل وام از جیب سهامدارن خرد و کلان، ظلم آشکار به سهامداران و اقتصاد ایران و مصداق بارز بی عدالتی و تحول منفی اقتصادی است. @pajoh55
سکولارهای حوزوی (فاضل میبدی )
علیرضا احمدی قره زاغ فاضل میبدی استاد دانشگاه مفید و از اعضای مجمع به اصطلاح محقیقین و در واقع مجمع منحرفین، اخیرا در مصاحبه با رسانه شفقنا، سیاسی شدن حوزه را امری نادرست و انحراف از رسالت خود معرفی کرده و می گوید: «متاسفانه امروز حوزههای ایران به ویژه حوزه علمیه قم، به گونهای رفتار میکنند که از جایگاه اصلی خود خارج میشوند؛ یعنی حوزه بیش از حد خودش را سیاسی میکند» و همچنین « نهی از معروف ایشان از وزیر آموزش پرورش در زمینه حجاب و نماز و ایثار » این اضافات ایشان از چند جهت قابل خدشه و تامل است که به برخی ازنقدها عبارتند از :
1- اسلام دین سیاسی است و سیاست اسلام در امور اجتماعی امری غیر قابل خدشه هست چنانچه در آیات متعدد قرآن به آن تصریح شده است و در سیره عملی و نظری اهل بیت علیهم السلام نیز این امر مشهود و مضبوط است ، مثلا پیامبر گرامی اسلام ، حکومت تشکیل داد و امیر المومنین علی علیه السلام نیز حکومت تشکیل دادند؛ فلذا حوزه ها به عنوان مبلغان و مروجان اسلام ناب، الگوی خود را بر گرفته قرآن و سنت ، قرار داده و سیاست را به عنوان بخشی از اسلام جامع و جهانی تبلیغ و ترویج می نمایند و روح بلند خدا در کالبد هستی، حضرت امام خمینی (رحمه الله علیه) نیز توفیق تشکیل حکومت اسلامی مبتنی بر قرآن و سنت رایافته وآن محقق نمودند . سیاست ما عین دیانت ما و دیانت ما عین سیاست ماست. اقای میبدی شما و نحله شما و ابشخور این افکار انحرافی، در قواره ای نیستید که برای حوزه های علمیه با افکار منحرف غرب زدگی ، شاخص تعیین نمایید . اظهار نظر نسنجیده و غلط و خلاف قرآن و سیره اهل بیت از طرف شما بارها و بارها مشاهده شده است . شما که تفکر سکولاری دارید ، لباس مقدس روحانیت اصیل را به ما برگردانید و به عنوان یک سکولار وابسته به جریان خاص، به لجن پراکنی مشغول شوید تا جوابی در خور یک سکولار به شما عرضه گردد.
2- مجمع منحرفین و تفکرات القاطی شما ، نقطه مقابل اندیشههای حضرت امام خمینی(ره) در منشور روحانیت است، امام عزیز هم خودش مرد سیاست اسلامی بود و هم اینکه همه طلاب را به دخالت در سیاست دعوت و ترغیب نموده و آن را جزو رسالتهای حوزه و روحانیت برشمرده اند . امام در این باره فرمودند: « استکبار وقتی که از نابودی مطلق روحانیت و حوزه ها مأیوس شد، دو راه برای ضربه زدن انتخاب نمود؛ یکی راه ارعاب و زور و دیگری راه خدعه و نفوذ در قرن معاصر. وقتی حربۀ ارعاب و تهدید چندان کارگر نشد، راههای نفوذ تقویت گردید. اولین و مهمترین حرکت، القای شعار جدایی دین از سیاست است که متأسفانه این حربه در حوزه و روحانیت تا اندازه ای کارگر شده است تا جایی که دخالت در سیاست دون شأن فقیه و ورود در معرکۀ سیاسیون تهمت وابستگی به اجانب را به همراه می آورد»
3- اقای نا فاضل میبدی ، اگر فاضل بودید و چند کلاس درس خوانده بودید متوجه می شدید "دلیل نباید خود سوز باشد"، شما در حالی حوزه را از کار سیاسی منع میکنید که خودتان مرتبا در فضای شبکه های مجازی و فضای اینترنتی ایکس، مرتبا موضع گیری های سیاسی خود را اظهار کرده به نا حق، علیه اسلام وانقلاب و حوزه های علمیه لجن پراکنی می نمایید. آقای فاضل میبدی شما با این افکار غلط و نسنجیده خود به اسلام و انقلاب ضربه میزنید . مراقب باشید بیشتر از این تو این لجن تفکرات غیر الهی نروید و به قول امام خمینی (ره) : «آنقدر صدمهای که اسلام از یک آخوند فاسد میخورد از محمدرضا نمیخورد! در روایات هست که آخوند فاسد و ملّای فاسد در جهنم از بوی تعفّنش اهل جهنم در عذاب هستند. در این دنیا هم از بوی تعفّن بعضی از آخوندهای فاسد دنیا در عذاب است. ما طرفداری از عمامه نمیکنیم، ما طرفداری از اسلام میکنیم.»
4- اقای فاضل میبدی در راستای خوش رقصی برای طیف منحرف خود، برای ولی فقیه بدیل سازی نموده و در صدد احاطه و محدود سازی ولایت فقیه است او در مصاحبه با رسانه های معلوم الحالی مانند جماران و شفقنا و خبرآنلاین ، اظها داشته: :« معتقدم بهتر است ما هم براساس همان مشی که آیتالله سیستانی در نجف عمل میکند، حرکت کنیم. ایشان در ریز جزییات دخالت نمیکند بلکه در سیاستهای کلان وارد میشود اگر هم در سیاستهای کلان وارد شود زمانی است که جان حوزه علمیه نجف در خطر باشد و نسبت به موضوعی ورود میکند». ایشان فراموش کردند که این نقشه و جریان سالهای سال قبل لو رفته و دیگر جواب نمیدهد ومرجعیت هوشیار و بیداری مانند ایت الله سیستانی در عراق منشا امور سیاسی است و در هر مساله ای که پای اسلام و قرآن و امت اسلام باشند در وسط میدان هستند چنانچه حکم جهاد را برای ریشه کنی داعش از عراق صادر نمودند و از نبود رهبری مانند ایت الله خامنه ای در جای جای جهان
اسلام گلایه مند هستند.
5- اقای فاضل میبدی در اظهارات بسیار باور نکردنی ، نسبت به توجه وزیر آموزش پرورش مبنی بر توجه به فرهنگ نماز و ایثار و حجاب تاب نیاورده ، و وزیر را «نهی از معروف» نموده است و رسالت آموزش پرورش را تامین خور و خواب وساخت و ساز مدرسه و امکانات آن توصیف نموده است و حال آنکه هدف از اموزش هم در نهایت پرورش انسانهای فرهیخته و عبد و متخصص و متعهد برای جامعه هست. حرفهای خوب وزیر محترم آموزش پرورش برای جبران غفلت بلند مدت این وزارتخانه از آموزش دینی، جنبه ایجابی در معروفهایی مانند حجاب و نماز و ایثار داشت و سایر وظایف آموزش پرورش را نفی نکرده است به قول فلاسفه « اثبات شی نفی ما عدا نمیکند » لازم است به فرمایش قرآن توجه کنیم که خدای متعال فرمودند:
«مردان و زنان منافق، متّفق با همدیگر و طرفدار یکدیگرند، مردم را به کار بد وا میدارند و از کار نیکو منع میکنند و دست خود را میبندند، و چون خدا را فراموش کردند خدا نیز آنها را فراموش کرد، در حقیقت منافقان بدترین زشتکاران عالمند.»
نتیجه اینکه آقای فاضل میبدی ؛ اگر کار سیاسی بد است پس لطفا ساکت شوید و در اموری که به آن علم ندارید یا جاهل هستید دخالت نکنید و خود را بازیچه احزاب شیطانی قرار ندهید! و اگر نماز و حجاب و ایثار را معروف نمی دانید؛ خود به جرثومه ای از منکر تبدیل شدید که خدای متعال به آن وعده عذاب داده و نزد حوزه و مردم منفور و مطرود خواهید بود . @pajoh55
اهل بیت علیهم السلام فرهنگ ساز یا تمدن ساز ؟
امام خامنه ای: فرهنگ آن چیزی است که حاضرم جانم را در راهش فدا نمایم.
تعریف تمدن و فرهنگ در جامعه شناسی و علوم اجتماعی، دارای پیچیدگی ها و ظرافت هایی است وممکن است ظاهر غلط انداز آن ، مخاطب را دچار سر درگمی یا اشتباه نماید . برای جلوگیری از این اشتباه ابتدا نگاهی کلی به ویژگی های تمدن اسلامی از منظر قرآن و سپس به تفاوتهای فرهنگ و تمدن با زبان ساده خواهیم پرداخت و در نهایت با ذکر مثالهای عینی و همه فهم، به تبیین فرق آنها و جایگاه آنها خواهیم پرداخت و در نهایت قضاوت و نتیجه را به مخاطب هوشمند واگزار خواهیم نمود تا بدانند حرکت انبیا و ائمه و اولیای الهی و بالاخص حضرت کریمه (س) رنگ و بوی تمدنی داشته ! یا رنگ و بوی فرهنگی؟
ظهور اسلام در شبه جزیره عربستان و رشد و گسترش آن در طول چهارده قرن ، مجموعا تمدن بزرگ اسلامی را پدید آورده است که هر یک از معصومین و اولیای الهی به فراخر حضورشان و قدرت و شرایط زمان ، اقداماتی را انجام داده اند تا فرهنگ دینی و اسلامی را در جنبه ظاهری و دنیایی نیز تجلی دهند، اما رسالت ذاتی آنها تمدن سازی نبست بلکه رسالت اصلی آنها فرهنگ سازی توحیدی است و اگر جایی جلوها ای از مظاهر تمدن اسلامی مشاهده می شود ، این تمدن هم برای بیان فرهنگ دینی کاربرد و راهبرد داشته است .مجموع تمدن اسلامی تا به امروز که دائما در حال تکامل هست ، نمونه کامل یک تمدن دینی است که دارای شاخصه هایی است که آن را از دیگر تمدن ها ممتازمی سازد؛ غالب این شاخصه ها ، به گونه ای برجسته در آموزه های قرآن کریم به عنوان مهمترین منبع پاسخگویی همه نیازهای اصلی بشر آمده است؛ عبارتند از : تکریم جایگاه انسان، عقلانیت، رعایت حقوق مظلومان و مستضعفان، ولایت مداری، نگرش توحیدی، عدالت گستری، علم و معرفت،آزادی، توجه به سلامت و بهداشت وگسترش اخلاقیات بر اساس موازین اسلامی است.اساسا ویژگی های تمدنی متاثر از فرهنگ اسلامی نیاز به فراگیری گیری در بستر زمان بلند مدت و دائمی دارد و بهبازه زمانی کوتاه یا افراد محدود صدق نمیکند.
تفاوتهای تمدن و فرهنگ
1- تمدن که از ریشه مدینه و مدنیت میآید با آثار شهرنشینی همراه است و میتواند عاریهای و وارداتی باشد، در حالی که فرهنگ وارداتی نیست و باید بومی باشد و یا اگر نیست، آنقدر باید بماند تا جزو عادات ثانویه درآید.
2- طبق آیات الهی و روایات متعدد ، رسالت پیامبران ، آوردن فرهنگ توحیدی ناب است وکار شاهان و قدرتمندان ، ایجاد تمدن و مظاهر و نمادهای قدرت در بین ملتها .
3- حرف پیامبران فرهنگی بوده و بر دل مینشیند و و عملشان "باور" تولیدِ میکند در حالی که آثار تمدنی بهجا مانده از شاهان و قدرتمداران چشمها را خیره و پر میکند.
4- پیامبران و اولیای الهی در کمال ساده زیستی زندگی کرده و توجهشانبه بسط و گسترش عبودیت و بندگی خداوند متعال بوذده است در حالی که همه آثار باستانی توسط شاهان و یا اطرافیان آنها به وجود آمده است و حتی اگر دانشمندانی صاحب آثار درخشان علمی و هنری شدهاند اغلب در سایه تشویق و یا فراهم آوردن محیط امنی است که توسط آنان به وجود آمده است.
5- ماهیت فرهنگ و روحنوازو دلپذیر است و ماهیت تمدن چشمنواز و چشمگیر؛ تاریخ سازان الهی به دنبال صیقل دادن روحها بودند و تاریخ سازان غیر الهی به دنبال نشان دادن شکوه و عظمت ظاهری خود.
6- تمدن غالبا تولید آسایش میکند و فرهنگ آرامش تولید میکن و خدای متعال آرامش را مقدم بر آسایش شمرده است.
مثالهایی برای بیان تفاوت فرهنگ و تمدن
1- در نمایشگاه کتاب بعضی غرفهها به لحاظ ساختاری بسیار با شکوه و مجلل بود ولی بعضی غرفهها مملو از جمعیت. اولی بیشتر نمادی تمدنی دارد و دیگری نشانی فرهنگی. میتوان در همین نمایشگاهها نبض فرهنگی جامعهای را گرفت و برای آن نسخه نوشت و میزان علاقهمندیها و یا نگرانیها را به دست آورد. بستگی به این دارد که مدیران فرهنگی و ارشادی کاری تمدنی میکنند و یا فرهنگی؛ بیشتر به فکر بزرگ جلوه دادن کاریاند است که انجام دادهاند و یا بررسی دغدغهها و خط سیر فکری و فرهنگی جامعه و دریافت فرصتها و تهدیدهای قابل رسیدگی.
2- اگر ساختمانهای مجلل و با شکوه بسازید چه شخصی، عمومی و یا اداری که برای پز دادن و افتخارکردن به خودی و یا بیگانه باشد، به تمدن مربوط است ولی اگر برای صفای دل و ارشاد دیگران آن را به کار گرفتید کاری فرهنگی کردهاید. اگر شکوه و عظمت وزارتخانه چشم شما را خیره کرد به تمدن مربوط است ولی اگر کاربران و متقاضیان راضی از ادارات بیرون آمدند کاری فرهنگی انجام شده است.
3- اگر کتابخانهها و یا مساجد و زیارتگاههای با شکوه ساختید کاری متمدنانه کردهاید ولی اگر مردم خودشان از آنها استقبال کردند و لذت بردند و با روح آنها عجین شد و از آنها الهام گرفتند کاری فرهنگی صورت گرفته است.
4- اگرکسی به علوم و به کتابهایشان افتخار کند کاری متمدنانه کرده ولی اگر از آنها خود استفاده کند و یا در مدارس و دانشگاهها آنها را به کار بگیرد و بر آن بیفزاید کاری فرهنگی نموده است.
5- شما اگر نمایشگاههای خوب برگزار کنید که در نوع خود بینظیر باشد چه نمایشگاه صنعتی و یا حتی نمایشگاه کتاب کار متمدنانه کردهاید ولی اگر از صنعت به طور صحیح استفاده کردید و یا با کتاب مأنوس و کتابخوان شدید، کاری فرهنگی کردهاید.
6- اگر شما به قصد نخبهپروری، عدهای شاخص تربیت کردید که با کشورهای دیگر رقابت کنند و افتخار بیافرینند کاری متمدنانه کردهاید ولی اگر عموم مردم به علم، فرهنگ، هنر، و ورزش اقبال کردند کاری فرهنگی کردهاید.
7- آمار انتشارات، نشان از تمدن دارد ولی بهکار بستن محتوای آنان، نشان از فرهنگ دارد.
8- گسترش خیابانها، بزرگراهها، پلها و تونلها نماد تمدن است ولی رعایت قوانین رانندگی و پذیرش اصول آن نشان از فرهنگ دارد.
9- افزایش رشد نگارش مقالات در یک کشور برای خود نشاندادن و عقب نیفتادن به ظاهر از سایر کشورها برای این که در جایی به حساب بیایند، نشان از تمدن و شهرنشینی دارد ولی بهکاربستن آنها و بومیکردن دانش، نشان از فرهنگ دارد.
10- شعار تولید و یا خرید کالای ایرانی نشان از تمدن دارد ولی باور و اجرای عملی آن، نشان از فرهنگ دارد.
11- داشتن هیئت دولت بزرگ و مجلس و یا قوه قضائیه با شکوه نشان از تمدن دارد ولی رضایت مردم از عملکرد آنان در همه زمینهها نشان از فرهنگ دارد.
12- معامله با خارج و خریدهای کلان به قصد توسعه نشان از تمدن دارد، ولی بهکارگیری و بومیسازی آنها نشان از فرهنگ دارد.
13- نمایندگی کردن از شرکتهای خارجی و سودهای کلان به جیب زدن کاری متمدنانه! است ولی توجه به تولید داخلی و انتقال واقعی فناوری نشان از فرهنگ دارد.
14- تولید قوانین بسیار نشان از تمدن دارد ولی پالایش آنها و حذف قوانین دست و پا گیر نشان از فرهنگ ملی دارد.
15- پدیدآوردن زرادخانههای قوی بحثی تمدنی است ولی دوست داشتن وطن و از جان گذشتن برای آن از فرهنگ حکایت دارد
16- ساختن پیامرسانهای قوی در داخل کشور نقشی تمدنی، ولی رجوع و یا عدم رجوع به آنها نقش فرهنگی دارند.
17- داشتن خبرگزاریهای بزرگ در داخل کشور حکایت از تمدن میکند ولی استفاده و یا عدم استفاده از آنها نشان از فرهنگ دارد.
حال با این اوصاف و بدیهیات، شایسته نیست بگوییم اهل بیت و انبیا و اولیای الهی، فرهنگ ساز بودند و تمدنها طفیلی تفکر فرهنگ الهی آنها بوده است و در درجه ثانویه و نازله آن قرار داشته است. امروز هم تمدن نوین اسلامی متاثر و بر پایه فرهنگ دینی شکل می گیرد و تمام مولفه های نرم افزاری و سخت افزاری تمدن نوین اسلامی ، برگرفته و در راستای فرهنگ دینی و اسلامی و انقلابی ایران اسلامی خواهد بود .
ما معمولا به چشمپرکنها بیشتر توجه میکنیم تا دل بهدستآورها. همیشه ساختمان میسازیم بعد برایش وظیفه تعیین میکنیم در حالی که اگر فرهنگ مقدم باشد راهاندازی کارها مقدم میشود و متناسب با آن محیط کار ایجاد می شود. @pajoh55