هدایت شده از مهارت پژوهشگری 👨💻
🏓 پروپوزال یا طرح نامه چیست؟
🖇 همونطور که میدونید اسم پروپوزال و پروپوزالنویسی و طرح نامه نویسی، سردرگمی و استرس رو با خودش به همراه داره.
🗞 برخی دانشجویان و طلاب، با شنیدن نام پروپوزال، از خودشون میپرسن: پروپوزال چی هست؟ چطوری باید پروپوزال بنویسم؟ در پروپوزال باید از چه چیزهایی صحبت کنم؟
🖇 پروپوزال (Proposal) یا همان طرح تحقیق، یعنی پیشنهاد یا طرح اولیهی تحقیق، و به پیشنویس توجیهیای میگن که دانشجویان و طلاب برای طرح اصلی تحقیقاتشون (پایان نامه یا رساله) ارائه میکنن و نقشه راه رسیدن به هدف خودشون رو در اون توضیح میدهند.
🗞 دانشجویان برخی رشتههای مقطع کارشناسی و همه دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری باید برای کسب مدرک دوره تحصیلی خود پروژهای تحقیقاتی و مرتبط با رشته و گرایششون انجام بدن که پیش از انجام دادن اون ملزم به نوشتن پروپوزال و ارائه به مسئولین پژوهش محل تحصیل خود هستن تا در صورت تایید، پژوهش (پایان نامه یا رساله) خودشون رو آغاز کنن.
🖇 البته هر دانشگاه یا حوزه ای، ساختار مشخصی رو برای پروپوزال تعیین میکنه، اما به طور کلی، هر پروپوزال از پنج عنصر اصلی تشکیل میشه:
📌عنوان توصیفی تحقیق
📌مقدمه و پیشزمینهای در مورد تحقیق همراه با تبیین موضوع
📌بحث در مورد حوزهی تحقیقی
📌مروری بر ادبیات تحقیق
📌بحث در مورد روششناسی تحقیق
🗞 این رو بدونین اگر شما مجبور به نوشتن پروپوزال هستین، به این خاطر هست که میخواهین به مخاطبتون (اساتید و مسئولین پژوهشی) ثابت کنین تحقیقتون ارزش اجرا شدن و خوانده شدن رو داره.
🖇 ولی دقت داشته باشین: پروپوزالنویسی اصول مختص به خودش رو داره که اگه اون ها رو بشناسید و رعایتشون کنید، پروپوزالتون در بار اول ارائه، پذیرفته خواهد شد، وگرنه پروپوزال تون مدام رفت و برگشت و اصلاحیه خواهد داشت!!!
🏓 در صورت نیاز می تونید با دنبال کردن هشتگ #طرح_تحقیق و #طرح_نامه در کانال با اصول و قواعد پروپوزالنویسی به راحتی آشنا بشید.👌
#پروپوزال_نویسی
@pajohesh_esfahan ━━━━━✤🔻✤━━━━
و امروز هم یک سایت کاربردی دیگه که بسیار عالیست👌
💯 این سایت چند ویژگی مهم داره که مشتمل هست بر:
1⃣ ترجمهٔ احادیث
در این پایگاه ترجمه های متعدد هر حدیث از آثار مختلف گردآوری شده و در ذیل حدیث نمایش داده میشه.
2⃣ شرح احادیث
نظر به اهمیت دسترسی به شروح حدیثی، این موارد از کتابهای مختلف شرح حدیث استخراج شده و در کنار هر حدیث به نمایش درآمده. یعنی شما می تونید شروح متعدد یک حدیث رو از کتب متفاوت مطالعه بفرمایید.
3⃣ قائل حدیث
در این قسمت می تونید به راحتی گویندهی اصلی حدیث رو شناسایی کنید. در ضمن می تونید در قسمت جستجو فقط قائل خاصی رو انتخاب کنید. مثلا فقط سخنان حضرت امیرالمؤمنین علی علیه السلام براتون نمایش داده بشه!
4⃣ دستیابی به سند حدیث
شما به راحتی می تونید سند حدیث تون رو تشخیص داده و سریع لینک بشید به سند دست اولی که حدیث در اون آمده! مثلا بحار یا تحف العقول یا تهذیب و ...
و قسمت بسیار مهم و ✨ طلایی سایت ✨
5⃣ نمایش حدیث در کتب و مقالات
این قسمت از سامانه، به شما این امکان رو میده که هر کتاب یا مقاله ای که این حدیث در اون به کار رفته رو مشاهده بفرمایید! چه کتاب های دست اول و مرجع، چه کتاب ها و مقالات دست دوم و دست چندم!
به عبارتی امکان دستیابی به برداشتهای مختلف نویسندگان متفاوت و اظهار نظرهای اون ها، در خصوص هر حدیث فراهم شده!
↩️ آدرس این سایت تقدیم شما 👇
🌐 https://hadith.inoor.ir/fa/home
🚫انتشار پست فقط با آدرس کانال
#سایت_پژوهشی
⍣➺☆@pajohesh_esfahan
#داستانهایمنوپایاننامه 🤓
پرده اول: انتخاب موضوع، کابوسی شیرین! 🧁
صحنه: کتابخانهی دانشگاه، دانشجو با موهای ژولیده و چشمانی خمار به قفسههای پر از کتاب خیره شده 👀
دانشجو (با لحنی خسته): آخ، این کتابخونه دیوونهم میکنه! انگار یه جنگل 🏝 از اطلاعاته که توش گم شدهام! از هوش مصنوعی تا روانشناسی تا تاریخ و ادبیات و ... همه چی توش پیدا میشه! من چطوری موضوع انتخاب کنم آخه؟ مگه قراره دنیا با موضوع پایان نامهی من چه تغییری کنه!؟! خدایا این همه موضوع! چه موضوعی انتخاب کنم برا پایان نامه؟ ☠
#نویسندگی_خلاق #پایان_نامه
🟡 ادامه داره....
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتشار پست با آدرس کانال لطفا 😍
[عضویت] 👈 مهارت پژوهشگری
هدایت شده از مهارت پژوهشگری 👨💻
20.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚛ روش محدود سازی موضوع
روش بارش افکار! ⛈
روش تجزیه درختی! 🎄
روش بارش پرسش ها! 🌦
روش تجزیه خورشیدی! ✨⚡️
#بارش_فکری
#موضوع_یابی
#اطلاعات_پژوهش
#محدود_سازی_موضوع
@pajohesh_esfahan
⊰᯽⊱┈──❀ ⃟⃟ ❊╌──⊰᯽⊱
#ده_ترفند_مهم_پژوهشگری
🪐 گوگل همه چیزدان نیست 👈 یادتون باشه که گوگل فقط یه موتور جستجوگره. برای پیدا کردن منابع و مطالب علمی و دقیق، باید از پایگاههای دادهی تخصصی مثل Scopus، PubMed و Google Scholar استفاده کنید.
𝓲𝓭 ➤@pajohesh_esfahan
#داستانهایمنوپایاننامه 🤓
پرده دوم: گم شدن بین هزاران ایده! 🎯
دانشجو چند قدمی برمیدارد و به قفسهای نزدیک میشود. انگشتش را روی جلد کتابی 📗 میکشد و با صدای بلند میخواند: "یادگیریِ... شبکههای هوش مصنوعی... با پردازش زبان طبیعی! خدایااااا من چه موضوعی انتخاب کنم آخه؟! درست که موضوع زیاده ولی انگار همهی موضوعا کار شده تا حالاااا ...😫
و با خندهای پر از غم میگوید: آخ که این هوش مصنوعی 🧠 خیلی جذاب و جدیده! خوبه یه پایاننامه در مورد "تأثیر هوش مصنوعی بر روی سبک زندگی مردم" بنویسم! 💪
در همین لحظه، صدایی خندهدار و البته ترسناک از پشت قفسهی کتاب ها میآید: ...
#نویسندگی_خلاق #پایان_نامه
🟡 ادامه داره....
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
انتشار پست با آدرس کانال لطفا 😍
[عضویت] 👈 مهارت پژوهشگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش تغییر مکان خط پاورقی 👌
اگه هم می خواهی یاد بگیری چطوری در متن، "پاورقی" ایجاد یا حذف کنی، هشتگ #پاورقی رو در کانال سرچ کن 😍
#ورد
#تایپ_تحقیق
⍣╭────➺☆
@pajohesh_esfahan
╰──────────
#ده_ترفند_مهم_پژوهشگری
🪐 یادداشتبرداری همهجا و همهوقت 👈 همیشه یه دفترچهی کوچک یا نرمافزار مخصوص (در آیپد یا تبلت یا لپتاپ) برای یادداشتبرداری همراهتون داشته باشید. هر چیزی که میخونید و به نظرتون مهمه رو داخلش بنویسید. اینجوری هم می تونید اطلاعاتتون رو درجا ثبت کنید، هم اطلاعاتتون همیشه در دسترس هستند.
𝓲𝓭 ➤@pajohesh_esfahan