خوووب
اگه طبق آموزشی که در این 👈 پست بهتون دادم اکانت گوگل یا جیمیل تون رو ساخته این و تحریم شکن رو هم طبق آموزش این 👈 پست نصب کرده این بریم برای معرفی اولین هوش مصنوعی پرکاربرد. 💪
🖇 هوش مصنوعی 🧠 جیمینای یا جیمینی
این هوش مصنوعی یه مدل خیلی پیشرفته از گوگل هست که تواناییهای خیلی جالب و متنوعی داره 👇
🔺ایده دادن 👈 می تونین با جیمینی مثل یه آدم واقعی حرف بزنین و هر سؤالی و در هر زمینه ای دارین ازش بپرسین! حتی اگه برای کاری ایده ندارین، جیمینی میتونه خیللللی بهتون کمک کنه. مثلا بهش بگین که فلان موضوع رو دوست دارین و ازش بخواهید چند عنوان برای مقاله یا پایان نامه بهتون پیشنهاد بده.
🔺ترجمه کردن 👈 جیمینی به خیلی از زبان های دنیا مسلطه و میتونه خیلی راحت زبان های مختلف رو ترجمه کنه. البته به ترجمه اش اعتماد کامل نکنین و خودتون حتما ترجمهاش رو بررسی کنین.
🔺خلاقیت و تولید محتوا 👈 جیمینی خیلی خلاق و هنرمنده. میتونه براتون شعر و داستان بگه، آهنگ بسازه، یا حتی یه نقاشی بکشه! می تونین بهش تصویر، صدا، ویدئو و ... بدین و اون براتون تحلیل شون کنه!💯
🖇 خلاصه اینکه جیمینی یه ابزار کاربردی و سرگرم کننده است که میتونه خیلی از کارهای روزمرهی ما رو راحت تر و بهمون کمک کنه تا چیزهای جدید یاد بگیریم.
این هم آدرسش 👇اول تحریمشکن رو روشن کنین، بعدش هم ازتون اکانت می خواد، جیمیل تون رو وارد کنین.
https://gemini.google.com/app
❌ البته و صد البته من برای کارهای تحقیقاتی و پژوهشی تون هوش مصنوعی های بهتری می شناسم که در پست های بعدی بهتون معرفی می کنم! 👌
#هوش_مصنوعی
⋆ ⋆ ⋆
░⃟❥@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 آقای کتابخوان میفرمایند:
💯 با مطالعهٔ کتب برجسته قدرت تحلیل خودتون رو افزایش بدید. شما احتیاج دارید بخونید، بدونید... نهضت کتابخوانی باید راه بیندازید، واقعاً کتاب بخونید.
#آقاجان
#روش_مطالعه
#آداب_مطالعه_کتاب
𖧌🔖"𝐉𝐎𝐈𝐍↴
➤@𝘱𝘢𝘫𝘰𝘩𝘦𝘴𝘩_𝘦𝘴𝘧𝘢𝘩𝘢𝘯 ↵
🪐 میدونی یه تحقیق استاندارد ۵ گام اصلی برای جمعآوری دادهها داره؟
👩🦯پنجمین و آخرین گام برای جمع آوری دادههای تحقیقت 👈 دستهبندی یادداشتها هست. 💯
🤷♂️ وقتی که یادداشتهات (فیش ها) رو جمع آوری کردی، باید مرتبشون کنی. اینجوری اطلاعاتت بهتر سازماندهی میشن و راحتتر میتونی بهشون دسترسی پیدا کنی. میتونی یادداشتها رو بر اساس موضوعات مختلف یا هر طوری که برات منطقیتره، مرتب کنی 👈 مثلاً اگه در حال تحقیق روی دو تا موضوع مختلف هستی، باید یادداشتهای مربوط به هر کدوم رو جدا از هم بذاری. اینجوری وقتی میخوای متن تحقیقت رو بنویسی، اطلاعاتت به صورت مرتب هست و دیگه نیازی نیست توی یادداشتها سردرگم بشی.
📌اگه می خوای چهار گام قبل رو مرور کنی روی هشتگ زیر بزن 👇
#پنج_گام_جمعآوری_داده
𝓲𝓭 ➤@pajohesh_esfahan
هدایت شده از مهارت پژوهشگری 👨💻
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه مقالهی فارسی نوشتی و نمیدونی تو چه مجلهای چاپش کنی این سایت محشره 👇
🌐 Journalfinder.isc.ac
#سایت_پژوهشی
#مقاله_نویسی
⍣➺@pajohesh_esfahan
🔴 انتشار پست فقط با آدرس کانال
✂️ برشی از یک کتاب
🖇 مرحوم شیخ محمد تقی بافقی که با رضاخان در افتاده بود، وقتی در زندان بود، از غذای زندان نمی خورد! مقداری نخودچی و کشمش داشت. هر روز کمی می خورد تا تمام شد.
🖇 بعد از آن که تمام شد رو به طرف آسمان کرد و به عنوان گِله گفت: «خدایا! در قرآنت گفتی: (وَمَا مِنْ دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلَّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا)، هيچ جنبنده ای در زمین نیست، جز این که رزق او بر خداست. من هم می جنبم و هنوز زنده ام.» 👀
🖇 همان روز یک ملاقاتی از بیرون برایش غذا آورد. ایشان می فرمود: وقتی یادم می افتد که خدا چقدر زود فرستاد، خجالت میکشم. خدا گویی فرمود: شکمو بخور؛ تو طاقتش را نداری! 😖 😬
🖇 این نوع مراقبت مخصوص خداست که پیش از آنکه رقیب باشد، رفیق است. در دعای جوشن کبیر میخوانیم: «یا رَفِيقَ مَنْ لَا رَفِيقَ لَهُ؛ ای رفیق بی رفیقان. منتها مشکل بسیاری از ما که به خدا اعتراض میکنیم و گله مندیم این است که اولاً خوبیها و لطف های خداوند را نمی بینیم؛ ثانیاً، نه تنها خوبی های او را نمی بینیم بلکه بدی هایمان را هم به حساب خدا میگذاریم. 😔
🖇 اگر قرار باشد خداوند بیاید و بگوید ما به تو چه دادیم و تو در عوض چه کردی، خیلی کم می آوریم. 🤦♂
📨 برشی از کتاب: سرنوشت انسان؛ ج ۳، ص ۲۲۰، نوشتهی مسعود عالی
#معرفی_کتاب
#برشی_از_یک_کتاب
💯 ممنون که کانال رو دنبال و مطالب رو با آدرس کانال منتشر می کنید .ヅ
@pajohesh_esfahan
┗━━ೃ⁀➷.🍉━━━┛
🟡 بریم سر وقت تمرین چکیده با یک روش جدید؟ 👌
قبلا گفتم 👈 چکیده، نخستین متنی هست که خواننده می خونه؛ اما آخرین متنی هست که نوشته می شه ❌ و هدف از چکیده در آغاز یک اثر، آشنا کردن خواننده و ایجاد آمادگی و کنجکاوی در او برای خواندن همه اون اثر هست.🧐
چکیده از مهمترین قسمت های یک مقاله یا پایاننامه هست و اساتید داور و ارزیاب خیلی خیلی بهش توجه می کنند!🥸
و ...
فارغ از این که چکیده مون چه مدلی باشه؟!
🔺"چكيده ی تمام نما"
🔺 "راهنما"
🔺 یا "تلفیقی"
ساختار چکیده ها تقریبا در یک راستا تنظیم میشه!
لطفا به تصویر بالا دقت کنید👆
محتوای یه چکیدهی مطلوب چند جزء اصلی داره:👇
1️⃣اول یه جمله راهنما در ابتدای چکیده میاریم و به وسیله ی اون به مسئله مورد تحقیق اشاره می کنیم.
2️⃣بعد بلافاصله به تعریف و اهمیت مسئله مون می پردازیم و در دو سه خط اون رو توضیح میدیم. البته منظور از بیان مسئله، تعریف لغوی و اصطلاحی نیست؛ بلکه باید زوایا و ابعاد بیشتری از مسئله مون رو در همین دو سه خط برای خواننده شرح بدیم.
3️⃣در سومین قسمت، ما هدف از انجام تحقیق مون رو به صورت کوتاه بیان می کنیم و می گیم با چه روشی می خواهیم به این هدف برسیم.
4️⃣و در آخرین مرحله که مهمترین قسمت چکیده هست، دستاوردها و یافته هایی که با پژوهش مون به اونها دست پیدا کرده ایم رو، بیان میکنیم.
#چکیده_نویسی
#کارگاه_چکیده_نویسی
「➜•@pajohesh_esfahan•」
📕می دونی چطوری سرعت مطالعهات رو افزایش بدی؟
📝 طول بازه های مطالعه رو کمتر کن و تعدادش رو بیشتر.
😰وسواس مطالعاتیتو بنداز دور.
🔈 با صدای بلند کتاب نخون.
🔄 موقع کتاب خوندن همش به مطالب قبلی برنگرد.
🤖 در دورهی اول خوندن، اولویتت فهمیدن باشه نه حفظ کردن همه چیز.
🤦♂️با یه بار خوندنِ یه مطلب، انتظار مسلط شدن توی اون مبحث رو نداشته باش.
😌سعی کن تمام تمرکزت روی محور مطالعه ات باشه.
⏰ برای اتمام خوندن هر قسمت، برای خودت مهلت تعیین کن وگرنه زمان از دستت خارج میشه!
🐢 یادت نره که کندتر خوندن لزوماً باعث تسلط بیشتر به مطالب نمیشه.
👀✏️ دنبال کردن خطوط با یه مداد میتونه به افزایش سرعتت در مطالعه کمک کنه.
#انگیزشی #رمز_موفقیت
#شیوه_مطالعه
@pajohesh_esfahan
⊰᯽⊱──❀ ⃟⃟ ❊──⊰᯽
؛。゚❁ུ۪ ° سلام و ادب
وقت همگی بخیر و نیکی ツ
؛。゚❁ུ۪ ° دوستان می پرسند: 👈 در پست های مبحث #نتیجه_گیری چندبار اشاره کرده اید که نتیجهگیری باید استقرایی باشه، یعنی چی؟!؟
بزرگواران ❦★
؛。゚❁ུ۪ ° استقرا به معنای رسیدن از جزء به کل هست، یعنی؛ با استفاده از معلومات جزئی و دادههای تجربی قبلی و برقراری ارتباط بین آنها یه حکم کلی استخراج میشه.
؛。゚❁ུ۪ ° هستهی اصلی در استدلال استقرایی، بررسی نتایج به دست آمده، پدیدههای موجود، نظرات و مشاهدات و کنار هم گذاشتن همهی اینها به منظور رسیدن به یک نتیجهگیری کلی هست. 😵💫
؛。゚❁ུ۪ ° یعنی شما در اثرتون که یا مقاله بوده یا پایان نامه یا رساله، مجموعه خاصی از دادهها را بررسی کرده اید و الان در انتهای کارتون، می خواهید بر اساس دانشی که با توجه به دیتاهای جزئی تون به دست آورده اید، در دو سه صفحه (کمتر یا بیشتر) یه نتیجهگیری کلی کنید.
همین...❦★
؛。゚❁ུ۪ ° به این شیوه روش استقرائی یا استدلال استقرائی می گن! 😉👌
#نتیجه_گیری
🪄 ★᭄ꦿ↬@𝒑𝒂𝒋𝒐𝒉𝒆𝒔𝒉_𝒆𝒔𝒇𝒂𝒉𝒂𝒏