#چهخبرمرکز
نسخه جدید نرمافزار قرآن همراه نور با تفسیر گویا استاد قرائتی
🔸🔹🔸🔹🔸
👈 بیان شیوا و عامهپسند و دوری از اصطلاحات تخصصی از مزایای تفسیر استاد قرائتی به شمار میآید. خوشبختانه بخش چندرسانهای در نرمافزار قرآن همراه نور، با ارائه تفسیر صوتی استاد قرائتی، آغاز شده است.
🌐 مشاهده اطلاعات بیشتر در #نورسافت :
noorsoft.org/fa/News/View/111609
▪️▫️▪️▫️▪️
مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور)
پیشگام در داده پردازی هوشمند علوم اسلامی
www.noorsoft.org
📢 @noorsoft کانال رسمی نور در ایتا
@pajouhesh12
💠 معرفی و دانلود کتاب من لا یحضره الفقیه
🔹 کتابُ مَن لایَحْضُرُهُ الفَقیهُ، (به معنای کتاب کسی که فقیه در نزدش حاضر نیست) یکی از کتب اربعه امامیه؛ اثر شیخ صدوق رحمه الله است.
🔸 این کتاب حدیثی، در پاسخ به درخواست یکی از شیعیان در بلخ و با هدف گردآوری احادیث صحیح و موثق تألیف شده است تا پاسخگوی نیازهای شرعی کسانی باشد که به فقیه دسترسی ندارند.
🔹 در این کتاب حدود ۶۰۰۰ حدیث گردآوری شده و بر خلاف کتاب کافی، فقط مشتمل بر روایات فقهی است.
🔸 نام این کتاب برگرفته از مَن لایَحضَرُهُ الطَّبیب، محمد بن زکریای رازی در زمینهٔ پزشکی است. زیرا رازی آن را برای کسانی که به طبیب دسترسی ندارند، تألیف کردهاست.
❇️ برای دانلود رایگان این کتاب می توانید از لینک های زیر استفاده کنید:
🔻 متن عربی کتاب
۱. جلد اول 👈 دانلود
۲. جلد دوم 👈 دانلود
۳. جلد سوم 👈 دانلود
۴. جلد چهارم 👈 دانلود
🔻 متن عربی همراه با ترجمه فارسی
۱. جلد اول 👈 دانلود
۲. جلد دوم 👈 دانلود
۳. جلد سوم 👈 دانلود
۴. جلد چهارم 👈 دانلود
۵. جلد پنجم 👈 دانلود
۶. جلد ششم 👈 دانلود
📲 رحمت خدا بر آن که دیگران را آگاه کند
ا•┈┈••••✾•▪️•✾•••┈┈•ا
تسنیم، بزرگترین کتابخانه علوم اسلامی در بستر ایتا 👈 عضو شوید
🆔 @tasnim_pdf
@pajouhesh12
🔶برگزاری مسابقه «ساخت پادکست» با موضوع «دختران فاطمی و همدلی با دختران مقاومت» ویژ طلاب سطح سیکل مدرسه علمیه تخصصی الزهراء(سلام الله علیها) اردبیل به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی
#فعالیت_پژوهشی
#هفته_کتاب_1403
#مسابقه_علمی
#مدرسه_علمیه_تخصصی_الزهراء_اردبیل
@pajouhesh12
🔶حلیمه موسوی معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گرمی از برگزاری نشست کتابخوان "کتاب، حوزه پویا، استمرار پویش نخبگانی" توسط طلاب استعداد برتر در این واحد علمی- تربیتی خبر داد.
🔹وی افزود: در این نشست خانم فاطمه نوعی استعداد برتر مدرسه در عرصه تحصیل، کتابهای "رذائل و فضائل اخلاقی " ،"سلوک توحیدی" و "طعم شیرین خدا" را به طلاب معرفی و خلاصه ای از تأثیرگذارترین بخش های کتاب را با اعضای کانون پژوهشی مدرسه به اشتراک گذاشت.
#نشست_کتابخوان
#هفته_کتاب_۱۴۰۳
#طلاب_استعداد_برتر
#کانون_پژوهشی
#مدرسه_تخصصی_حضرت_ولی_عصر_عج_گرمی
@pajouhesh12